سریال The Last of Us

خیلی خوب بود این قسمت. ترکیبی از صحنه‌های مهیج و نفس‌گیر با بخش‌های احساسی، در کنار جذاب‌تر شدن رابطه جول و الی که توی قسمت قبل هم خیلی خوب جلو رفته بود و اینجا باز هم پیشرفت داشت.

چقدر مظلوم بودن سم و هنری. :( سم بیچاره که توی خود بازی هم خیلی گناه داشت و اینجا به خاطر ناشنوا بودن (که به هر حال باعث می‌شه آدم احساس تنهایی بیشتری داشته باشه)، دیگه غم و غصه‌مون چند برابر شد. من توی بازی هم خیلی تحت تأثیر اون صحنه مرگ دو برادر قرار گرفتم، ولی اینجا دیگه اوضاع در حدی بود که نتونستم مقاومت کنم و اشکم در اومد. :((
در مجموع این دو کاراکتر هم از نظر شخصیت‌پردازی خوب بودن، هم بازیگرهای این دو نقش خیلی مناسب انتخاب شده بودن. امیدوارم دیوید هم همچین وضعیتی داشته باشه و صبر و تحمل ندارم برای اون بخش‌های سریال.
اون صحنه Bloater هم عالی بود و دقیقاً اتفاقی افتاد که منتظرش بودم، یعنی ترکوندن کله‌ی یه بنده خدایی! :D کلاً هر وقت یاد Bloaterها می‌افتم، اون انیمیشن مرگ جول توی ذهنم میاد که این عزیزان عظیم‌الجثه با دو تا دست، کله‌ی جول رو می‌گیرن و از دو طرف کِش می‌دن! اینجا هم خیلی خوب عرض ارادت کرده بودن به اون صحنه و البته یه ذره وحشیانه‌تر از خود بازی هم بود! :D

این قسمت به کنار، من از قسمت قبلی هم خیلی خوشم اومد و قشنگ‌ترین صحنه کل سریال تا الآن برای من، این سکانس از قسمت چهارم بوده:

کلاً اون صحنه‌های جوک گفتن الی خیلی باحال بودن و واکنش‌های جول هم عالی‌تر! مخصوصاً اون Jesus گفتن‌هاش! :D

--------------------

چقدر دوست داشتم یه قابلیت ماوراءالطبیعه‌ای داشتیم که می‌شد این سریال رو دو بار ببینیم، یه بار توی وضعیت فعلی با دونستن پیش‌زمینه‌های قبلی از داستان و یه بار هم بدون هیچ شناختی از ماجراهای TLoU. حیف که هنوز همچین قابلیتی نیومده و نمی‌شه سریال رو دو جور متفاوت تجربه کرد. :دی

آخرین ویرایش:
اسپویل از اپیزود 5

اول بگم که نقش Bloater را آدام باسیل، یه بدلکار بریتانیایی 6.6 اینچی که اتفاقا در بازی تاج و تخت کار می‌کرد، بازی کرده!

IMG_20230211_204250.jpg

پ.ن: اقا عجب اپیزودی بود!!!
بلاشک بهترین اپیزود سریال بوده تا اینجا

برای من تا اینجا:
9
10
7
8
10+
:D
چه در زمینه ی اکشن چه درام و چه سوپرایز (الخصوص واسه ماهایی که ده ها بار پلی دادیم وقایع این اپیزود رو) سنگ تمام گذاشتن
یه جاهایی با اینکه میدونستیم تهش چی میشه من استرس گرفتم:D
چه اکتی داشتن 6 نقش اصلی این اپیزود!
اون جایی که Bloater وارد نبرد شد رسما همه خیس کردن!!!
چهرهاشون دیدنی بود:D

هر اپیزود بیش از پیش با رمزی ارتباطم بهتر و بهتر میشه:D
سوا از اینا، چقدر خوب در اورده بودن کلیکرها رو!!!!
در یک کلام، کارگردانی هم کولاک کرد این سری

دارم به این فکر میکنم که اینا قسمت 5 اینجور شاهکاری تحویل دادن، فصل دوم و بخش های جول و الی توی اون موزه دایناسور ها رو میخوان چیکار کنن... چه پشمی بسوزونیم اون قسمت!

-----------------
photo_2023-02-11_23-25-03.jpg

بازیگر Lev در TLOU P2 گفتن که دوست دارن نقش خودشون رو تکرار کنن توی فصل دوم سریال تا ترنس هراسی رو دور کنن از ملت :)

دوستان گفتنی هارو گفتن . واقعا این اپیزود قوی بود و همون چیزی بود که از اقتباس از این بازی انتظار داشتم
فکر کنم تنها وقتی بود که از یورش زامبی ها تو یک اثر خوشحال شدم. مخصوصا دوست عزیز bloater :D قشنگ هرچی تو بازی باعث میشد جفت کنیم اینجا جبران کرد .

بین تعریفاتون از قسمت پنجم
من امروز دوباره قسمت سوم سریال رو دیدم

من معذرت میخوام ولی واسه من قابل درک نیست که چطور کسی از قسمت سوم بتونه ایرادی بگیره به جز اون قضایا که هممون میدونیم چرا review bombed شده....
هر بار که میبینمش بهتر میشه.... نه تنها بهترین اپیزود سریال هستش و مطمئن باشین رو دستش نمیاد(نظر شخصی) بلکه بکی از بهترین اپیزود هایی بود که تو عمرم دیدم
هر چقدر sjw و LGBT ها بعضی وقتا میتونن چندش باشن به هنور اندازه مخالف های افراطی این نوع قضایا هم میتونن باشن
برای بیل و فرانک:((
frank-and-bill-by-on-twitter-and-instagram-v0-du1ozjuddpfa1.jpg

بین تعریفاتون از قسمت پنجم
من امروز دوباره قسمت سوم سریال رو دیدم

من معذرت میخوام ولی واسه من قابل درک نیست که چطور کسی از قسمت سوم بتونه ایرادی بگیره به جز اون قضایا که هممون میدونیم چرا review bombed شده....
هر بار که میبینمش بهتر میشه.... نه تنها بهترین اپیزود سریال هستش و مطمئن باشین رو دستش نمیاد(نظر شخصی) بلکه بکی از بهترین اپیزود هایی بود که تو عمرم دیدم
هر چقدر sjw و LGBT ها بعضی وقتا میتونن چندش باشن به هنور اندازه مخالف های افراطی این نوع قضایا هم میتونن باشن
برای بیل و فرانک:((
View attachment 284240
مسئله اینجاست مثلا من اون عشق رو خیلی درک نکردم و نتونستم خودم رو هم جای بیل یا فرانک بزارم. برای همین خیلی احساساتی نشدم سر این قسمت. همه چیش درست بود شاید ولی برای من غریب بود.

زیرنویس قسمت پنجم از فصل اول بلاخره آماده شد. به خاطر اینکه تو ترجمه های انگلیسی، قسمت هایی که هنری و سم با زبان اشاره صحبت می کنن ترجمه نشده بود، وقت گرفت تا اول زیرنویس رو به زبان اسپانیایی و بعد به انگلیسی و بعد به فارسی ترجمه کنم. از اونجایی که موقع ترجمه از اسپانیایی به انگلیسی متن ها تغییر میکرد با این زبان! برای من زمان زیادی برد تا ترجمه رو کامل کنم. دوستانی که هنوز تماشا نکردن می تونن از این لینک دانلود کنن و اگه دوست داشتن به زیرنویس ریت بدن.

Subscene - The Last of Us - First Season Farsi/Persian subtitle

زیرنویس قسمت پنجم از فصل اول بلاخره آماده شد. به خاطر اینکه تو ترجمه های انگلیسی، قسمت هایی که هنری و سم با زبان اشاره صحبت می کنن ترجمه نشده بود، وقت گرفت تا اول زیرنویس رو به زبان اسپانیایی و بعد به انگلیسی و بعد به فارسی ترجمه کنم. از اونجایی که موقع ترجمه از اسپانیایی به انگلیسی متن ها تغییر میکرد با این زبان! برای من زمان زیادی برد تا ترجمه رو کامل کنم. دوستانی که هنوز تماشا نکردن می تونن از این لینک دانلود کنن و اگه دوست داشتن به زیرنویس ریت بدن.

Subscene - The Last of Us - First Season Farsi/Persian subtitle
اولا خسته نباشی و دما نیاز نیست این همه خودتو خسته کنی
صرفا زمابندی رو از روی ساب عربی یا هر ساب دیگه بردار و صحبت های اشاره هم که توی فیلم هاردساب بود میتونستی مستقیما از اون بزنی.
اینطوری هم زمانبندی خسته‌ت نمی‌کنه و هم اینکه دیگه لازم نیست دو سه تا زبان به همدیگه ترجمه کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or