سریال The Last of Us

به دلیل استقبال بالای بچه‌ها از اپیزود سوم و بروز تمایلات استغفراللهی در بعضی از دوستان بعد از تماشای اپیزود، این عکس کیک رو که یه نفر توی ردیت گذاشته بود، تقدیم همه عاشقان می‌کنم! :x لعنت بر شیطان! :|

do.php

به دلیل استقبال بالای بچه‌ها از اپیزود سوم و بروز تمایلات استغفراللهی در بعضی از دوستان بعد از تماشای اپیزود، این عکس کیک رو که یه نفر توی ردیت گذاشته بود، تقدیم همه عاشقان می‌کنم! :x لعنت بر شیطان! :|

do.php
برای تولد 31 سالگیم فهمیدم چی سفارش بدم :x

قسمت 5 اینقدر خوب بود که دلم نیومد اینجا کامنت ندم

واقعا حق هنری و سم توی این قسمت بهشون ادا شد
از این بهتر نمیتونستن درش بیارن

با احترام به نظر دوستان عزیز، اما به نظرم شخصیت بیل رو در سریال کاملا Waste کردند (کاری با مسائل عشق و عاشقی این قسمت اصلا ندارم)
مهم ترین علت جذابیت شخصیتی بیل برای من صحبت های به شدت باحالش (و اینتراکشن هاش با جوئل و الی) بود
همینطور که در سریال شاهد بودیم به سختی پیش میومد ایشون حتی یک کلمه برای ما صحبت کنند! و کلا توی فاز سکوت بودند
به نظرم به جز قیافه و احتیاط کاری، من شباهتی بین بیل سریال و بیل گیم ندیدم

یک درصد فرض کنید اتمسفر و داستان نویسی قسمت سم و هنری رو واسه قسمت بیل هم پیاده میکردن، به نظرم حتی میتونست بهترین قسمت فصل بشه اما حیف ..
در کل من به عنوان کسی که n بار گیم رو تموم کردم تا اینجای کار ارادت ویژه ای به سریال پیدا کردم :D :x

پ.ن: واقعا چرا اینقدر تیم کارگردانی دوست داره غم و اندوه TLOU 2 رو واسه ما زنده کنه؟!:((

Lotte Kestner - True Faith - Episode 4

View attachment The_Last_of_Us_Season_1_Episode_4_End_Credits_Song_True__BN_Vo-bP6k_134.mp4

آخرین ویرایش:
توی یکی از مغازه‌های فرنگ:

sadax_52kd.jpg

گویا توی دنیای موازی، اول سریال TLoU پخش شده و بعد از روش بازی ساختن! :D
یاد یکی از عوامل تولید مستند Planet Earth افتادم که خبر نداشت سریال براساس بازی ساخته شده و فکر می‌کرد HBO اولین جایی بوده که ایده زامبی قارچی رو توی سریال به کار برده! :D
کلاً برخلاف نظر خیلی‌ها که فکر می‌کنن مخاطب‌های سریال TLoU، اکثراً گیمرها و افرادی هستن که قبلاً بازیش کردن، احتمالاً درصد زیادی از بیننده‌های سریال سراغ بازیش نرفتن یا حتی گیمر نیستن. این قضیه با احتمال بالایی در مورد منتقدها هم وجود داره و خیلی بعید می‌دونم اون همه منتقد که از سریال تعریف کردن، گیمر باشن که قبلاً بازی رو تجربه کردن و حالا رفتن سراغ نوشتن نقد سریال.

نمره من به اپیزودای سریال تا اینجا:

اپیزود اول: 8.5
اپیزود دوم: 8
اپیزود سوم: 4
اپیزود چهارم: 8
اپیزود پنجم: 9

اپیزود سوم اگه به عنوان یه فیلم مستقل 90 دقیقه ای پخش میشد که بیشتر به شخصیت پردازی و چگونگی ایجاد رابطه بین بیل و فرانک می پرداخت و الی و جوئل هم اون گوشه می اومدن موزشو میخوردن و میرفتن میتونست یه فیلم خوب باشه.
اپیزود 5 رو خیلی دوست داشتم.

نمره من به اپیزودای سریال تا اینجا:

اپیزود اول: 8.5
اپیزود دوم: 8
اپیزود سوم: 4
اپیزود چهارم: 8
اپیزود پنجم: 9

اپیزود سوم اگه به عنوان یه فیلم مستقل 90 دقیقه ای پخش میشد که بیشتر به شخصیت پردازی و چگونگی ایجاد رابطه بین بیل و فرانک می پرداخت و الی و جوئل هم اون گوشه می اومدن موزشو میخوردن و میرفتن میتونست یه فیلم خوب باشه.
اپیزود 5 رو خیلی دوست داشتم.
همونم به نظرم نمیتونست یه فیلم مستقل خوب باشه. جدا از سینماتوگرافی و مابقی چیزا که خیلی خوب بود شما فرض کن به جای فرانک یه فرد مونث میبود کل این اپیزود رو و بیل اصلا استریت بود ! در اون صورت هم من نمیتونستم این اپیزود رو قابل قبول بدونم .
این اپیزود سر همون جریان LGBTQ انقدر هایلایت شد وگرنه در بطنش چیز حقیقتاً جالبی ندیدم و رابطه بین بیل و فرانک هم به نظرم خیلی آبکی بود .

فیلم I Am Legend 2 با الهام‌گیری از The Last of Us ساخته میشه!

I Am Legend 2 Moving Ahead, As Writer Talks Last Of Us Inspiration

"I'm obsessed with The Last of Us, where we see the world just post-apocalypse but also after a 20-30-year lapse. You see how the earth reclaims the world, and there's something beautiful in the question of, as man steps away from being the primary tenant, what happens?" Goldsman said. "That will be especially visual in New York. I don't know if they'll climb up to the Empire State Building, but the possibilities are endless."

بزودی فیلم و سریال های زیادی با الهام از بازی و مخصوصا سریال TLOU ساخته میشن ولی خب به دلیل کمبود فردی مثل نیل دراکمن، اون جادویی که باید رو ارائه نمیدن. هر چند بسیار استقبال میکنم از اینکه صعنت فیلم و سریال سازی به دنبال الهام از دنیای بازی ها پیش بره اما تو لول درست.

یک فکت و نکته جالب برای طرفداران .

شرکتی که VFX و جلوه های ویژه سریال رو ساخته یک شرکت فوق العاده بزرگ و معتبر( معتبرترین شرکت ) به نام WETA هستش که توی نیوزلند هستش و از جمله کارهاشون توی TV ارباب حلقه ها و GAME OF TRONES و توی سینما هم از آواتارهای جیمز کمرون و فیلم های ابرقهرمانی مارول بگیر و برو برس به DC و THE BATMAN و گودزیلا و ... خلاصه اینکه خیلی گولاخ هستن .

نکته جالب اینکه کریگ میزن میگه این شرکت به قدری بزرگه که اینجوری نیست بری بگی فلانی لطفا بیا و روی این بروژه ما کار کن ، در واقع اینا خودشون انتخاب میکنن روی چه چیزی کار کنند ( عظمت ) .
کریگ میزن میگه که ما وقتی بهشون بیشنهاد کار دادیم بیان روی دلست کار کنن ، اینا برگشتن گفتن که THE LAST OF US ?!! واقعا ( REALLY ) بله ، صد در صد که ما برای THE LAST OF US کار میکنیم ^:)^

در واقع اسم THE LAST OF US بهشون کمک کرده که بتونن بزرگترین شرکت VFX رو به کار بگیرن و نتیجه اش میشه این شاهکاری که توی سریال میبینید به خصوص اون درگیری های قسمت 5 که بی نظیر طراحی شدن .

کریگ میزن میگه امکان نداره به طور دقیق و کامل بتونید بگید کدوم INFECTED ها توی اون صحنه ها واقعی و کدوم غیر واقعی بودن .

یک فکت و نکته جالب برای طرفداران .

شرکتی که VFX و جلوه های ویژه سریال رو ساخته یک شرکت فوق العاده بزرگ و معتبر( معتبرترین شرکت ) به نام WETA هستش که توی نیوزلند هستش و از جمله کارهاشون توی TV ارباب حلقه ها و GAME OF TRONES و توی سینما هم از آواتارهای جیمز کمرون و فیلم های ابرقهرمانی مارول بگیر و برو برس به DC و THE BATMAN و گودزیلا و ... خلاصه اینکه خیلی گولاخ هستن .

نکته جالب اینکه کریگ میزن میگه این شرکت به قدری بزرگه که اینجوری نیست بری بگی فلانی لطفا بیا و روی این بروژه ما کار کن ، در واقع اینا خودشون انتخاب میکنن روی چه چیزی کار کنند ( عظمت ) .
کریگ میزن میگه که ما وقتی بهشون بیشنهاد کار دادیم بیان روی دلست کار کنن ، اینا برگشتن گفتن که THE LAST OF US ?!! واقعا ( REALLY ) بله ، صد در صد که ما برای THE LAST OF US کار میکنیم ^:)^

در واقع اسم THE LAST OF US بهشون کمک کرده که بتونن بزرگترین شرکت VFX رو به کار بگیرن و نتیجه اش میشه این شاهکاری که توی سریال میبینید به خصوص اون درگیری های قسمت 5 که بی نظیر طراحی شدن .

کریگ میزن میگه امکان نداره به طور دقیق و کامل بتونید بگید کدوم INFECTED ها توی اون صحنه ها واقعی و کدوم غیر واقعی بودن .
اضافه کنم که WETA در اصل ایجاد شد که جلوه های ویژه ارباب حلقه ها رو بسازه و قبلش کلا وجود نداشت! (اگر درست خاطرم باشه پیتر جکسون هم یه نقشی در تأسیسش داشت). و حالا یکی از بهترین شرکتها (اگر نه بهترین) تو کار جلوه های ویژه هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or