سریال The Last of Us

خیلی خوب بوده سریال تا اینجا، مخصوصا به عنوان یه "سریال" و برای کسی که بازی رو بازی نکرده باشه.
من با یکی از دوستان سریالو دنبال میکنم که کلا از tlou چیزی نمیدونست تا قبل از دیدن سریال و در کل منم دلم میخواست چیزی ندونم :-"

این وسط ولی پدرو پاسکال برای من بهترین بخش سریال بوده و همونطور که انتظار میرفت واقعا به نقشش میخوره و عالیه.
بلا رمزی بنده خدا هم بدک نیست ولی همچنان مقداری نچسب هست :-"

می دونستید نیل دراکمن به بازیگرای سریال اجازه نداد این شاهکارو حداقل دوباره بازی کنن، دلیلش این بود که نمی خواسته نقششون تحت تاثیر بازی قرار بگیره و الگوبرداری کنن چون تمرکزشون بهم میریخت. برای همینه که تو نقششون خیلی خوب فرو رفتن

آخرین ویرایش:
حالا این که از سریال به دلایلی خوشتون نمیاد فدای سرتون
این که سریال انگار fan made هستش رو کجای دلم بزارم....
اون دوستمون بیاد اینجا به رسم شکل توضیح بده و ثابت کنه چطور این سریال انگار fan made هستش تا من سریال دیدن رو بزارم کنار :))
این نمرات بالا و امتیاز ها هم احتمالا کار دژمن(سونی) هساش و همه رو خریده دوستان‌‌‌.
یسری ها هستن که بدجور هیترن ، انقد که وقتی حتی میرن تو جنس فراستی و میان از سریال ایراد میگیرن بازم بوی گند عقده و هیتر بودنشون رو از کیلومترها دورتر میشه فهمید :D
برادر انتقاد اشکال نداره ، از سریال هم خوشت نیماد بازم اوکی ، ولی ادا در نیار :D

بیشتر بچه‌ها در جریان هستن که ایده اینفکتدهای TLoU از روی مستند Planet Earth به ذهن سازنده‌های بازی رسید. توی یکی از قسمت‌های این مستند رفته بودن سراغ این قارچ‌ها و انقدر چیز خفنی بود که خودم هم اینجا توی یه بلاگ با عنوان «زامورچه» در موردش نوشتم. :D
اولین تیزر TLoU (قبل از اون تریلر معرفی بازی) از روی همون مستند برداشته شده بود و هیچ اشاره‌ای به استودیوی سازنده اون نشده بود و فقط می‌دونستیم برای یکی از زیرمجموعه‌های سونی هست (ملت بیشتر حدس می‌زدن سانتا مونیکا)، تا اینکه چند وقت بعدش معرفی شد و حیرت کردیم که ناتی داگ گوگولی چرا همچین چیزی ساخته! :D
اولین تیزر بازی:

حالا بعد از موفقیت‌های سریال، یکی از عوامل تولید Planet Earth یه توئیت زده و آه و ناله کرده (البته با چاشنی طنز) که ما کل دنیا رو گشتیم و از مدل‌های مختلف این قارچ‌ها فیلمبرداری کردیم و آخرش HBO پولش رو به جیب زد و کاش این ایده به ذهن خودمون رسیده بود و حیف که این فرصت خفن برای پولدار شدن از دست رفت! :D

do.php

نکته جالبش اینه که بنده خدا خبر نداشته که همین سریال هم براساس بازی سال ۲۰۱۳ ساخته شده و تازه از طریق نظرات ملت فهمیده که ۱۰ سال پیش یه همچین بازی‌ای با استفاده از این ایده منتشر شده بوده! :D
یه نکته دیگه هم اینه که طرف نوشته توی روستایی در کشور بوتان، ملت از این قارچ‌ها نوشیدنی درست می‌کنن و نوش جان می‌کنن! :| یکی هم این عکس رو گذاشته از کپسول خوراکی Cordyceps که توی فروشگاه‌ها وجود داره! باشد که رستگار شویم...

do.php

آخرین ویرایش:
به نظر میرسه از صفر تا صد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پروداکشن پیش بینی شده است چون همه چیز بصورت وسواسانه ای با کیفیت و خوش شاخته .
شخصیت الی و تکه پرونی های بچگونش عین بازی جالبه :دی .
خلاصه که این fan made دست چندمی خیلی خوبه :|

اگه این سریال fan made هست پس حتما سریال مزخرف و آشغال Halo خوبه آره؟تا وقتی ساخته پرهزینه و انقلابی پارامونت هست دم از fan made نزنید که از ۱۰۰تا جوک خنده دارتره!
بعد ۲ ۳ سال هنوز جرات ندارید بگید مشکلتون کلا با IPه و دست به هر چیزی میندازید تا کلیت IP رو زیر سوال ببرید.
اسم سریال روشه "اقتباس".کسی که میشینه این سریالو نگاه میکنه انتظار داره همون جریان بازی رو تو مدیوم تلویزیون نگاه کنه که توی همین ۲ قسمت هم کلی جزییات جدید اضافه شده (نمونش مرگ تس) که کلی تازگی داره.
از سریال خوشتون نمیاد بگید خوشم نمیاد که هیچ اشکالیم نداره.منتهی برچسب نچسبونید رو کیفیت کلی سریال چون مشخص میشه مشکلتون از کجاس.
بازم میگم تا وقتی سریال انقلابیی به اسم Halo وجود داره دم از fan made نزنید.قسمت آخر Halo رو به هرکی نشون بدی فک میکنه یه پروژه گروهی بوده تو یو.تو.ب ساختن از بس که داغون، خنده دار، مبتذل و احمقانس.

این عکس پاسخ خوبی به برخی هیترهاست :D
View attachment 282452
اون سمت چپه چه جور جونوریه؟
انگار از هیولاهای تو بازیه
این دختره گریس مورتس رو میوردن خیلی بهتر بود
این همه بازیگر کریستین استوارت
اما واتسون
اما استون
الیوت پیجو میوردن
البته باید خدارو شکر کنیم الی یه رنگین پوست نشد :-"

اما واتسون
اما استون
الیوت پیجو میوردن
الان اما واتسون و اما استون و گریس مورتس و کریستین استوارت نقش 14 ساله می تونن بازی کنن؟ قیافشون شبیه اون سن و ساله؟
الیوت پیج هم که تغییر جنسیت داده پسر شده چجوری نقش دختر بازی کنه؟ 😑

جوری میخکوب سریال شرم نه انکار بازی رو نزدیک ۱۰بار تمام نکردم

نظرم عوض شد رمزی هم تا اینجا خوب بوده

این ایده ریشه قارچ که پیام منتقل می‌کنن خیلی خوب بود

• Like
Reactions: SiminSecret
الان اما واتسون و اما استون و گریس مورتس و کریستین استوارت نقش 14 ساله می تونن بازی کنن؟ قیافشون شبیه اون سن و ساله؟
الیوت پیج هم که تغییر جنسیت داده پسر شده چجوری نقش دختر بازی کنه؟ 😑
تو فیلم ایریش من دیدیم چطوری آل پاچینو و رابرت دنیرو جون شدن
در مورد سینمای غرب حرف میزنیم ها نه ایران
الیوت پیج هرکاری کنه چهرش دخترونست نهایت 2 تا بوب کوچولو براش بذارن
اکبر عبدی با اون سنش 10 تا فیلم نقش زن بازی کرد
اصلا تغییر تو چهره بازیگرها با گریم های سنگین به صورت نیمه یا فول برای اونا هیچی نیست
ته تهش یه سیلیکون صورت طرح صورت الی درست میکردن
هزینه ای هم نداشت برای یه سریال تلویزیونی اونم TLOU

اما واتسون
اما استون
الیوت پیجو میوردن
مرد حسابی اینا که هیچ کدوم تینیجر نیستن .
حالا تینیجری به کنار حداقل تو سن Millie Bobby Brown یا مثلا Joey King سلکشن میزدی :D

• Smile
Reactions: Origami 2008
چقدر من بلا رمزی رو دوست دارم تو این سریال بار ها صحنه هایی که توشه و نمک هایی که میریزه رو میزنم عقب و میبینیم
قشنگ اون پرو بازی الی ، شوخ طبعی و همزمان نگران بودنش رو داره
واقعا دمشون گرم با این انتخابشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or