من نسخه دوم بازی نکردم. این ابی مگه چی داره ؟سریال لست آو آس برای فصل دوم تمدید شد. شبکه HBO و استودیو ناتی داگ شرکت سونی این خبر را بهصورت رسمی اعلام کردند.
پ.ن: فصل دوم چه خون و خون ریزی بشه تو این تاپیک... ابی و دیگر هیچ
من صد بار اسپویلر های کاربرای بازی سنتر موقع تجربه 3 ساعت اول TLOU P2 رو خوندم و هنوزم وقتی می خونم موهای بدنم سیخ میشه!من نسخه دوم بازی نکردم. این ابی مگه چی داره ؟
اینم مصاحبه کامل فیل اسپنسر در مورد سریال The Last Of Usوقتی که فیل، حضرت رو ستایش می کنه
Well, it's fantastic...and I also think that the fact that Neil himself has played a role...to see him applying his creative talents in the TV space I think is really great. It's great for him, it's great for the teamView attachment 282688
"یکی از بزرگترین بازی سازهای صنعت ما"ولی اکنون موردی مثل سریال The Last of Us را داریم و متوجه این واقعیت میشویم که شما میتوانید یکی از بزرگترین بازیسازهای صنعت ما را قرض بگیرید و او به موفقیت بالایی در یک مدیوم سرگرمی دیگر میرسد؛ موضوعی که نشان میدهد صنعت بازی چه استعدادهای بالایی درون خود دارد و چه افرادی با قابلیتهای داستانگویی فوقالعاده در استودیوهای مختلف فرستپارتی و تردپارتی در آن مشغول فعالیت هستند.
یه شایعه ای هم هست که فصل دو قراره تو دو پارت پخش بشه که یه بخش میشه یه بخش هم...سریال لست آو آس برای فصل دوم تمدید شد. شبکه HBO و استودیو ناتی داگ شرکت سونی این خبر را بهصورت رسمی اعلام کردند.
پ.ن: فصل دوم چه خون و خون ریزی بشه تو این تاپیک... ابی و دیگر هیچ
شایعه که نیست. قطعا سیزن 2 مربوط به اتفاقات پارت 2 هستش. خود نیل توییت زد راجبش. از الان باید برن باشگاهیه شایعه ای هم هست که فصل دو قراره تو دو پارت پخش بشه که یه بخش میشه یه بخش هم...