سریال The Last of Us

سریال لست آو آس برای فصل دوم تمدید شد. شبکه HBO و استودیو ناتی‌ داگ شرکت سونی این خبر را به‌صورت رسمی اعلام کردند.

پ.ن: فصل دوم چه خون و خون ریزی بشه تو این تاپیک... ابی و دیگر هیچ
من نسخه دوم بازی نکردم. این ابی مگه چی داره ؟ :D

من نسخه دوم بازی نکردم. این ابی مگه چی داره ؟ :D
من صد بار اسپویلر های کاربرای بازی سنتر موقع تجربه 3 ساعت اول TLOU P2 رو خوندم و هنوزم وقتی می خونم موهای بدنم سیخ میشه!

تجربه کن تا بفهمی چرا این تاپیک تو فصل دوم یه زخم بسته رو دوباره باز میکنه و باعث خون ریزی مجدد میشه!

شت الان تازه قسمت دو رو دیدم واقعا عالی بود و دقیقا همونطور که دوستان گفتن تو گیم چیز زیادی از تس یادم نمونده بود انقدر برام مهم نبود
ولی اینجا حس کردم شخص عزیزی رو از دست دادم واقعا ممنونم از سونی و همه عوامل که با اینکه بازی رو جویدم تو سریالی که رو داستان بازی میره جلو
بازم سوپرایز میشم و ناراحت

ولی کاشکی فصل دو نداشت :)) حال و حوصله ابی دیو... رو ندارم خدایی بازیش حال داد و از نسخه یک هم برای من بهتر بود ولی حتی نمیخوام اون حس و حال رو دوباره تو بازی تجربه کنم
چه برسه بخوام بشینم پای سریال با اون داستان

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: graywolf
وقتی که فیل، حضرت رو ستایش می کنه
Well, it's fantastic...and I also think that the fact that Neil himself has played a role...to see him applying his creative talents in the TV space I think is really great. It's great for him, it's great for the team​
View attachment 282688
اینم مصاحبه کامل فیل اسپنسر در مورد سریال The Last Of Us
با تشکر از آریا بهپور

ببخشید که بحث را به سمت یکی از رقبای شما می‌برم، ولی می‌خواهم بدانم که آیا سریال The Last of Us محصول اچ بی او (HBO) را دنبال می‌کنید؟

بله، سریال The Last of Us واقعاً چیز فوق‌العاده‌ای از آب درآمده است. آن‌ها کار بزرگی در زمینه اقتباس سریالی از روی یک بازی محشر انجام داده‌اند و به تمام سازندگان آن تبریک می‌گویم.

بدون شک پایه و اساس این موفقیت به خود بازی The Last of Us به‌عنوان محصولی از استودیو ناتی داگ برمی‌گردد. همچنین با اینکه شاید نیل از این تعریف و تمجیدها خوشش نیاید، ولی باید به این نکته اشاره کنم که او درکنار نقش کلیدی که در خلق مجموعه The Last of Us داشته، در تولید سریال آن هم دخیل بوده و استعداد و خلاقیت خود را وارد این صنعت کرده است؛ اتفاق بزرگی که نتیجه آن هم برای خود او و هم کل تیم عالی بوده است.

باید از زاویه دیگری هم به این موضوع نگاه کنیم. شاید همه با من موافق نباشند، ولی گاهی اوقات فکر می‌کنم که بعضی از ما در صنعت بازی به سایر سرگرمی‌ها با حسادت نگاه می‌کنیم و حس می‌کنیم که جدا از آن‌ها هستیم یا حتی در جایگاهی پایین‌تر از آن‌ها به سر می‌بریم. البته خود من هرگز چنین تصوراتی ندارم، ولی می‌توانم چنین تفکری را در بعضی افراد احساس کنم.

ولی اکنون موردی مثل سریال The Last of Us را داریم و متوجه این واقعیت می‌شویم که شما می‌توانید یکی از بزرگ‌ترین بازی‌سازهای صنعت ما را قرض بگیرید و او به موفقیت بالایی در یک مدیوم سرگرمی دیگر می‌رسد؛ موضوعی که نشان می‌دهد صنعت بازی چه استعدادهای بالایی درون خود دارد و چه افرادی با قابلیت‌های داستان‌گویی فوق‌العاده در استودیوهای مختلف فرست‌پارتی و تردپارتی در آن مشغول فعالیت هستند.

در مجموع به ناتی داگ و سازندگان The Last of Us تبریک می‌گویم که موفقیت مجموعه خود را در قالب جدیدی به جز بازی‌های ویدیویی هم تجربه کرده‌اند.

آخرین ویرایش:
خیلی از افرادی که قسمت ۳ سریال تماشا کردن گفتن که این قسمت بهترین اپیزود فصل اول و یکی از بهترین اپیزودهای چند سال اخیر است
برخی از منتقدان گفتن این قسمت به حدی خوبه که دو‌ سه بار تا الان تماشاش کردن
همچنین گفتن که این قسمت بحث برانگیر خواهد بود :D
ممکنه برخی از طرفدارن بازی از این قسمت و‌ تغییراتی که در داستان ایجاد کردن خوششون نیاد

559BAC67-AB61-4190-AE0C-03F55415A59A.jpeg
D590F165-35AA-45B1-8234-A9A04C1B313A.jpeg
E44ACF6D-3406-40A7-BAEF-157185CDFB46.jpeg
5B01C216-B147-4118-9B22-A7D560129FC7.jpeg
6C49D81B-19CF-4BC0-B0A9-8602715AC781.jpeg
E02A81F2-3441-4711-AF05-AAD033B1F4FC.jpeg
34C19884-E18B-4D34-8539-5F9E604EF159.jpeg

535C1E76-D0ED-45F3-8B15-12316094C128.jpeg

آخرین ویرایش:
ولی اکنون موردی مثل سریال The Last of Us را داریم و متوجه این واقعیت می‌شویم که شما می‌توانید یکی از بزرگ‌ترین بازی‌سازهای صنعت ما را قرض بگیرید و او به موفقیت بالایی در یک مدیوم سرگرمی دیگر می‌رسد؛ موضوعی که نشان می‌دهد صنعت بازی چه استعدادهای بالایی درون خود دارد و چه افرادی با قابلیت‌های داستان‌گویی فوق‌العاده در استودیوهای مختلف فرست‌پارتی و تردپارتی در آن مشغول فعالیت هستند.

"یکی از بزرگترین بازی سازهای صنعت ما"
دیگه فکر کنم جایگاه دراکمن توی این صنعت خیلی واضح باشه. کلا تیم مایکروسافت ارادت خیلی زیادی به تلو دارن. الگو هست بالاخره

سریال لست آو آس برای فصل دوم تمدید شد. شبکه HBO و استودیو ناتی‌ داگ شرکت سونی این خبر را به‌صورت رسمی اعلام کردند.

پ.ن: فصل دوم چه خون و خون ریزی بشه تو این تاپیک... ابی و دیگر هیچ
یه شایعه ای هم هست که فصل دو قراره تو دو پارت پخش بشه که یه بخش میشه🏑 یه بخش هم... :-"

• Like
Reactions: graywolf
من تا قبل از تجربه ی The Last Of Us; کوجیما رو بهترین سازنده ی تاریخ بازیهای رایانه ای میدونستم ولی الان بدون هیچ شکی ناتی داگ و نیل دراکمن توی این صنعت بدون رقیب هستن.
لعنتی یه چیزی خلق کرده که هم سریالش فوق العاده ست و هم بازیش!‌

• Like
Reactions: GUѦRDiAN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or