سریال The Last of Us

اکثر حرفات قبول دارم.ولی بالاخره یه میزانی-علمی-سنجشی هست که بگیم فلان اثر شاهکاره یا نه.شما اگه برات شاهکاره شاید چون بازی کردی و همذات پنداری میکنی وگرنه برای من خیلی جاهاش سطحی یا حتی غیر منطقی هست.مثل همین قسمت 8 که واقعا بعضی جاهاش رو واقعا توهین به ببیننده میدونم.حالا همون صحنه برای شما شاهکاره چون مثلا اون لحظه رو بارها و ساعتها بازی کردی و الان داری همذاتپنداری میکنی.ولی به لحاظ علم سینمایی از نظر من بد بود.
ساختمون داره میسوزه، صدا تیر و جیغ و هوار، یک نفر نیومد بگه اونجا چه خبره،
بعد جالبه اینجا میگن "اکشن میخواستین بیاین این هم قسمت اکشن" نه تنها زامبی رو حذف کرده بودن، درگیری تو شهر هم بیخال شدن، فقط هول بودن برسن اونجا که بپره بغل جول اونم بگه babygirl،
مشکل اصلی از گلدن بویِ توک زبونیه که فعلا عصای مقدس رو دادن دستش که هر جور میخواد بتازونه، میتونست باهاش دریا رو نصف کنه اما ...
تاپ ناچترین تکنولوژیها و مغزها زیر دستش بودن، دنیای آخرالزمانی تقریبا خاصی هم خلق شد، اما رفت کدوم گوشه از این دنیا رو چسبید و کیارو کرد مرکز دنیا،
چه قصه هایی از اون بیست سالی که جول، ریدر بود میشد تعریف کرد، به جای الی هم یه سگ میزاشتن اصن اوف:x

یادم هست در زمان پخش اولین قسمت از سریال TLOU گفتم که متریال سریال به گونه‌ای است که اگر به غیر از شبکه HBO (یا نتفلیکس) پخش می‌شد، بی‌شک سریال پس از پخش یک فصل کنسل می‌شد. فرض کنید TLOU در حال حاضر توسط شبکه غیردوست‌داشتنی SyFy یا NBC پخش می‌شد؛ سران شبکه دکمه سریال را می‌زدند. هوشمندی دراکمن هست که طرح سریالش رو به یک شبکه رسانه‌دار (پشتش به جو رسانه‌ای بسیار گرمه!) پیچ (پرتاب) کرد. حال آنکه در زمان‌های قدیم HBO به هر سه طرح Mad Men - Breaking Bad و TWD جواب منفی داد (هر سه به AMC رفتند). حالا HBO ابراز پشیمانی کرده و تا الان یک TWD و یک Mad Men (می‌تونم بگم Succession همون نقش مدمن رو برای اچ‌بی‌او بازی می‌کنه!) تو کنداکتورش داره و پز میده!

70 درصد سریال‌های HBO خوش ساخت هستند و نقش موثری در تحول چهره تلویزیون ایفا کردند. البته این هم نمی‌شود کتمان کرد که معمولی‌های HBO هم همیشه از حمایت منتقدان برخوردار بوده‌اند (به نظرم TLOU معمولی است اما در امی چند جایزه کلفت می‌گیرد!)

علت اینکه در این مدت BCS امی نبرده (حتی یک دونه) به علت نبود رسانه محکم برای مقابله با GOT و Succession بوده. شاید دو سریال بدشانس HBO همون «وایر» و «لفت اورز» بودند که اون هم با ترافیک «سوپرانوها» و «گات» برخورد کردند.

خلاصه نظرات دوستان در تاپیک های مختلفی که به تلو مربوطه :
این بازی (یا جدیدا این سریال!) آشغاله ولی به این دلیل و اون دلیل و فلان دلیل (از هوادارای افراطی و سوار شدن روی ترند ها تا ساخت hbo یا سونی بودن و … :| ) قراره جوایزو درو کنه و نمراتی هم ک میگیره (تو هر مدیومی) سر فن بازی و این داستاناس :D

شیوه ارسال این نظرات هم جالبه !
قشنگ مثل سایبری های EA که هر روز رو یه مسئله دست میزارن و یهو همشون به همون قضیه گیر میدن اینجام یهو توسط یه سری اکانتا(از چند ماهه و چند روزه تا چند ساله) پر میشه از نظراتی با یه ایده ! البته نمیگم اینجا سازماندهی ای وجود داره و نیروی وارد بر سطح بالایی به وجود اومده :)
احتمالا یک نفر (شاید بی طرفانه حتی) نظر خودش رو میده و چند نفر خیلی غرض ورزانه فکر میکنن میتونن با همون بهونه رو مخ هوادار های بازی و سریال برن
این بحثا بشدت فرسایشی و بی اهمیت شدن ؛ به نظرم در نهایت شما خوبین و از نفهمی ماست که با تلوی ترند زده خوشیم :D
در نهایت بر خلاف نظرات شما کالت ما (همچین چیزی میگفتین به طرفدارای تلو دیگه؟) داره روز به روز عظیم تر میشه و سریال در این گسترش محبوبیت نقش زیادی داشته :)
حداقل آمار های رسمی ای که وجود داره اینو میگن ولی بازم اگه بچه محلا و رفقای شما جامعه آماری مطمئن تری هستن که رواله ، بحثی نیست :D

همه چیز سریال برای من "گیمر" خوب بوده ، فقط قیافه بلا رمزی ... boy اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم. کاش انتخاب بهتری میکردن.

کشته شدن "تروی بیکر" باید به دست "الی" صورت میگرفت، چرا؟ چون بیکر نمادی از "جول" و نمادی از "پدر معنوی" هست. خالقان این سریال شیطانی به نسل های جدید ما این پیام رو انتقال میدن که برای خلق دنیای جدید و رهایی و آزاد بودن باید "پدران" و "گاد فادرهای" جامعه خود را بکشید تا رها شوید
امام رائفی پور

آخرین ویرایش:
الان دوباره بحث اینه که گیمرها و طرفدارای بازی دارن با سریال حال میکنن؟ :D
ما این بساط رو با TLOU چندین بار داشتیم...همیشه با بهترین های تاریخ مقایسه میشه و دقیقا همین هم نشون میده که چقدر موفق هست.
بعد من نمیدونم چطوری کسی که سریال رو توهین به ببیننده میدونه هنوز داره هر هفته دنبالش میکنه و تو دو تا تاپیک همزمان داره در موردش صحبت میکنه! بازم دم اون دوستمون که دراپش کرده، گرم! من تعداد سریالهایی که دراپ کردم از دستم در رفته...یعنی تحملم واسه بولشت خیلی کم شده...اونم سریالایی که اسمشو بیارم احتمالا فتوای قتلم صادر میشه ولی چرا وقتم رو واسه چیزی که ازش خوشم نمیاد هدر بدم.
خلاصه که دقیقا سریال واسه طرفداراش ساخته شده و طرفدارا هم اکثرا بشدت راضی هستن و کاش همه اقتباس‌ها همچین کیفیتی داشتن و طرفدارایی که انتظاراتشون بسیار زیاده رو راضی نگه میداشتن.
در یه دنیای موازی که اصلا TLOU وجود نداشت که اولا کلا همچین سریالی ساخته نمیشد، چون هدف سریال اینه که در کنار راضی نگه داشتن طرفدارا، افراد بیشتری رو با دنیای بازی آشنا کنه. دوما اگر هم ساخته میشد مطمئنم به عنوان یه سریال خیلی خوب باهاش برخورد میشد و فصل اول تموم نشده بی‌دلیل مقابل بهترینهای تاریخ قرارش نمیدادن.
من توی نظرات دوستانی که دارن از سریال لذت میبرن ندیدم که بیان بگن بهترین سریال تاریخه یا از BB بهتره و این جور چیزا...فقط دوستانی که به نظر میاد سریال رو دوست ندارن دارن مقایسه با بهترین‌ها انجام میدن و اصرار دارن سریال معمولیه...قشنگ مشخص میشه که کدوم نظرات منطقیه.
در مورد اینکه هر شبکه دیگه‌ای بود سریال کنسل میشد هم خیلی حرف عجیبیه...اتفاقا الان هر شبکه‌ای آرزوش هست که یه سریال با این تعداد بیننده داشته باشه...خیلی از شبکه‌ها سریالهایی با یک پنجم بیننده‌های TLOU رو دارن واسه فصل ششم و هفتم تمدید میکنن! با این وضعیت نمیدونم چطور میشه حرف از کنسل شدن زد!

یه یادآوری هم کنم که TLOU سالها قرار بود به یه فیلم سینمایی تبدیل بشه ولی به خاطر اینکه سازنده اصرار داشت فیلم به چیزی مثل World War Z با ست پیس‌های بزرگ تبدیل بشه، دراکمن باهاش مخالف بود و میخواست تمرکز روی شخصیت‌ها باشه. الانم میبینیم که چقدر تصمیم خوبیه که تمرکز روی شخصیت‌ها هست و سریال تبدیل نشده به یک زامبی‌شو که بارها دیدیم.

حالا اینطوری نیست که اگه گیمر ها نبودن سریال کنسل میشد، اما کاملا واضحه که سریال یه مقدار بیش از حد هایپ شده و دلیل اصلیش هم کیفیت بالای بازی و متریال اصلیه.

من خودم دارم از سریال لذت میبرم اما به هیچ وجه در حد بهترین هایی که دیدم نیست.

خلاصه نظرات دوستان در تاپیک های مختلفی که به تلو مربوطه :
این بازی (یا جدیدا این سریال!) آشغاله ولی به این دلیل و اون دلیل و فلان دلیل (از هوادارای افراطی و سوار شدن روی ترند ها تا ساخت hbo یا سونی بودن و … :| ) قراره جوایزو درو کنه و نمراتی هم ک میگیره (تو هر مدیومی) سر فن بازی و این داستاناس :D

شیوه ارسال این نظرات هم جالبه !
قشنگ مثل سایبری های EA که هر روز رو یه مسئله دست میزارن و یهو همشون به همون قضیه گیر میدن اینجام یهو توسط یه سری اکانتا(از چند ماهه و چند روزه تا چند ساله) پر میشه از نظراتی با یه ایده ! البته نمیگم اینجا سازماندهی ای وجود داره و نیروی وارد بر سطح بالایی به وجود اومده :)
احتمالا یک نفر (شاید بی طرفانه حتی) نظر خودش رو میده و چند نفر خیلی غرض ورزانه فکر میکنن میتونن با همون بهونه رو مخ هوادار های بازی و سریال برن
این بحثا بشدت فرسایشی و بی اهمیت شدن ؛ به نظرم در نهایت شما خوبین و از نفهمی ماست که با تلوی ترند زده خوشیم :D
در نهایت بر خلاف نظرات شما کالت ما (همچین چیزی میگفتین به طرفدارای تلو دیگه؟) داره روز به روز عظیم تر میشه و سریال در این گسترش محبوبیت نقش زیادی داشته :)
حداقل آمار های رسمی ای که وجود داره اینو میگن ولی بازم اگه بچه محلا و رفقای شما جامعه آماری مطمئن تری هستن که رواله ، بحثی نیست :D
خدایی کسی توهینی چیزی کرد که اینطوری جواب میدی؟خب از دید منِ نوعی فلان اشکالات رو داره.اینجا هم تاپیک سریال هست و اومدم دیدگاهم رو مطرح کردم.اگه از نظر شما ما مثل سایبری ها هستیم،سبک جواب دادن شما هم دقیقا مثل تتلیتی ها هست ;))

• Smile
Reactions: BALALEHABASHI
ساختمون داره میسوزه، صدا تیر و جیغ و هوار، یک نفر نیومد بگه اونجا چه خبره،
بعد جالبه اینجا میگن "اکشن میخواستین بیاین این هم قسمت اکشن" نه تنها زامبی رو حذف کرده بودن، درگیری تو شهر هم بیخال شدن، فقط هول بودن برسن اونجا که بپره بغل جول اونم بگه babygirl،
مشکل اصلی از گلدن بویِ توک زبونیه که فعلا عصای مقدس رو دادن دستش که هر جور میخواد بتازونه، میتونست باهاش دریا رو نصف کنه اما ...
تاپ ناچترین تکنولوژیها و مغزها زیر دستش بودن، دنیای آخرالزمانی تقریبا خاصی هم خلق شد، اما رفت کدوم گوشه از این دنیا رو چسبید و کیارو کرد مرکز دنیا،
چه قصه هایی از اون بیست سالی که جول، ریدر بود میشد تعریف کرد، به جای الی هم یه سگ میزاشتن اصن اوف:x
والا من همش منتظر بودم یه عده با بیل چماق بریزن سرشون :|
یا این مورد:
طرف داره میمیره،هر چی صداش میزنه به هوش نمیاد ولی 30 ثانیه بعد همین آدم 3 نفر مرد سالم رو نفله میکنه:|یا بچه ای به جثه الی خیلی راحت 2 تا آدم گنده رو قصابی کرد هیچ کس هم براش عجیب نبود.آدم یاد فیلم های آرنولد دهه 80 میافته:D
حالا اگه ما بگیم این ایراده،دوستمون میگه شما سایبری هستید;))

• Like
Reactions: pouria.sh
اکثر حرفات قبول دارم.ولی بالاخره یه میزانی-علمی-سنجشی هست که بگیم فلان اثر شاهکاره یا نه.شما اگه برات شاهکاره شاید چون بازی کردی و همذات پنداری میکنی وگرنه برای من خیلی جاهاش سطحی یا حتی غیر منطقی هست.مثل همین قسمت 8 که واقعا بعضی جاهاش رو واقعا توهین به ببیننده میدونم.حالا همون صحنه برای شما شاهکاره چون مثلا اون لحظه رو بارها و ساعتها بازی کردی و الان داری همذاتپنداری میکنی.ولی به لحاظ علم سینمایی از نظر من بد بود.
قطعا همینطور هست که میگید، در واقع من نظر شخصیم رو بخوام بگم، گاهی اوقت ممکنه یک مولفه ساده، مثل اتمسفر، ستینگ و ماهرانه دراوردنش، حتی موسیقی، باعث شه از یک سریال (یا حتی بازی) به شدت خوشم بیاد، فارغ از سنجش علمی و سینمایی اثر،

در همین باب، و در امتداد نظرتون درباره واکینگ دد، باید بگم خدمتتون:

Les Revenants >>>>>>>>> خیلی >>>>>>>> TWD

:D

سخن بزرگان: چون بقال سر کوچه این سریال رو نمیبینه پس سریال کیفیتش خوب نیست. :>

من شرط میبیندم خیلی ها حتی اسم سریالی مثل Dexter رو نشنیدن، پس یعنی سریال کیفیت پایینی داره؟ جالب اینجاست از سریالی مثل Dexter از فن تا منتقدین تعریف کردن و به قول بعضی ها "گیمر ها پشتش هم نبودن" که بگیم بخاطر اینها به محبوبیت رسید :D. نکته اینجاست یه سری IP ها بخاطر یه سری دلایل بیشتر از بقیه بین مردم مشهور میشن. مثلا RDR در حد GTA ها روایت شاهکاری داره ولی خب مردم دنیا با دنیای GTA بیشتر ارتباط میگیرن و این ربطی به بد بودن RDR نداره.
یه سری کلا با زامبی(TWD) و فضای آخرالزمانی حال نمیکنن و کلا براشون مسخره هستش، مخصوصا این روایت شخصیت محور TLoU، که این افرد بحثشون جداست و بهتره برن دنیال یه سریال دیگه. خلاصه همیشه یه سری افراد هستن که بهترین هاt تو هر مدیومی واسشون ضعیف هستش که کاریش نمیشه کرد.

اینکه دور و بر شما چی میگن یا درباره چه فیلم/ بازی حرف میزنن هم زیاد مهم نیست، یادمون نره آشغالی مثل IGI یه زمانی در ایران خیلی مشهور بود و همه درباره اش حرف میزدن و FPS های بهتری بودن که برعکس خیلیا نمیشناختن.

سخن بزرگان: چون بقال سر کوچه این سریال رو نمیبینه پس سریال کیفیتش خوب نیست. :>

من شرط میبیندم خیلی ها حتی اسم سریالی مثل Dexter رو نشنیدن، پس یعنی سریال کیفیت پایینی داره؟ جالب اینجاست از سریالی مثل Dexter از فن تا منتقدین تعریف کردن و به قول بعضی ها "گیمر ها پشتش هم نبودن" که بگیم بخاطر اینها به محبوبیت رسید :D. نکته اینجاست یه سری IP ها بخاطر یه سری دلایل بیشتر از بقیه بین مردم مشهور میشن. مثلا RDR در حد GTA ها روایت شاهکاری داره ولی خب مردم دنیا با دنیای GTA بیشتر ارتباط میگیرن و این ربطی به بد بودن RDR نداره.
یه سری کلا با زامبی(TWD) و فضای آخرالزمانی حال نمیکنن و کلا براشون مسخره هستش، مخصوصا این روایت شخصیت محور TLoU، که این افرد بحثشون جداست و بهتره برن دنیال یه سریال دیگه. خلاصه همیشه یه سری افراد هستن که بهترین هاt تو هر مدیومی واسشون ضعیف هستش که کاریش نمیشه کرد.

اینکه دور و بر شما چی میگن یا درباره چه فیلم/ بازی حرف میزنن هم زیاد مهم نیست، یادمون نره آشغالی مثل IGI یه زمانی در ایران خیلی مشهور بود و همه درباره اش حرف میزدن و FPS های بهتری بودن که برعکس خیلیا نمیشناختن.
dexter رو واقعا مثال زدی؟:oاینو مامان بزرگ اون دوستمون که gta نمیشناخت هم دیده ;))
حداقل میخوای بگی خیلی سریال بین شاخی هستی یه چیز بهتر مثال بزن که آدم فکر نکنه در همین حد سریال بین هستی:))

نمیگم من خیلی شاخم ولی تو بحث فیلم و سریال جز اینکه شغلم بهش مربوطه به لحاظ تعداد هم تا 10 سال دیگه بهم نمیرسی.من تابستون 10 هزار حلقه dvd فیلم و سریالی که فقط تا سال 2012 جمع کرده بودم رو چون جا نداشتم آگهی کردم تو دیوار مجانی بخشیدم رفت.طرف با وانت اومد برد.بعد با دکستر میخوای با من کل بندازی؟;))

رسما تاپیک به گند کشیدید با هیت های عجیب غریبی که به TLOU میدید و مقایسه هایی که میکنید... باشه بابا این بازی مگه سینما زده نبود؟ الان سریال زده شده و هیچکس نمیشناستش، بکشید بیرون برید تاپیک های خودش درباره سریال بی نظیر و قشنگ دکستر و واکینگ دد و اینا صحبت کنید. ما اینجا وقت میزاریم خبر و توییت و عکس و زیرنویس میزاریم، بعد یکی میخواد بیاد بخونه باید چند صفحه هم این بحث های آب دوغ خیاری رو هم تحمل کنه!

لطفا ناظما یه زحمتی بکشن پست های بی ربط حذف کنن، پست بنده رو هم همینطور!

کسی که این همه سریال دیده باید بدونه که اولا حرف اول اسم ها رو با حروف بزرگ مینویسن. من ادعایی نکردم سریال بین هستم، صرفا یه مثال از یه سریال خیلی خوب ولی ناشناخته آوردم. :D

اینکه شاخ نیستی هم کاملا مشهوده دوست عزیز لازم به توضیح اضافی نیست :D و اینکه عمرا اگه من بخوام به شما نزدیک شم :-&. اینکه تابستون هم چیکار کردی به خودت مربوطه.

اومدی گفتی به نظرت این سریال ضعیفه یه سری هم گفتن با نظرت مخالفن. حالا نمیدونم چرا دل درد گرفتی. :D
همون همیشگی.وقتی کم میارید توهین میکنید ;))
البته چیزی که من دیدم اکثرا دارن حرف منو تائید میکنن ولی باشه شما میگید زدید ما هم میگیم زدید.:D

• Like
Reactions: hitman68
دوباره سناریو قبلی تکرار شد
قبلا یکی اومد انتقاد کرد اومدیم جوابش رو دادیم و گفت که من 10 سال پیش تو یه سایتی مقاله نوشتم درباره the last of us و هزاران بازدید خورده پس حرفام فکته!!
الان باز یکی اومده میگه من 10 هزار حلقه فیلم و سریال جمع کردم پس شما داری اشتباه میکنی و من راست میگم ...و تازه بقال سر کوچمون هم درباره سریال صحبت نمیکنه... حداقل تنوع به خرج بدید
خارجی ها و امار بیننده ها مهم نیست فقط بقال...
خدا رو شکر هفته بعد قسمت اخر پخش میشه و یه عده فشار ازشون برداشته میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or