ar-15
کاربر سایت
ساختمون داره میسوزه، صدا تیر و جیغ و هوار، یک نفر نیومد بگه اونجا چه خبره،اکثر حرفات قبول دارم.ولی بالاخره یه میزانی-علمی-سنجشی هست که بگیم فلان اثر شاهکاره یا نه.شما اگه برات شاهکاره شاید چون بازی کردی و همذات پنداری میکنی وگرنه برای من خیلی جاهاش سطحی یا حتی غیر منطقی هست.مثل همین قسمت 8 که واقعا بعضی جاهاش رو واقعا توهین به ببیننده میدونم.حالا همون صحنه برای شما شاهکاره چون مثلا اون لحظه رو بارها و ساعتها بازی کردی و الان داری همذاتپنداری میکنی.ولی به لحاظ علم سینمایی از نظر من بد بود.
بعد جالبه اینجا میگن "اکشن میخواستین بیاین این هم قسمت اکشن" نه تنها زامبی رو حذف کرده بودن، درگیری تو شهر هم بیخال شدن، فقط هول بودن برسن اونجا که بپره بغل جول اونم بگه babygirl،
مشکل اصلی از گلدن بویِ توک زبونیه که فعلا عصای مقدس رو دادن دستش که هر جور میخواد بتازونه، میتونست باهاش دریا رو نصف کنه اما ...
تاپ ناچترین تکنولوژیها و مغزها زیر دستش بودن، دنیای آخرالزمانی تقریبا خاصی هم خلق شد، اما رفت کدوم گوشه از این دنیا رو چسبید و کیارو کرد مرکز دنیا،
چه قصه هایی از اون بیست سالی که جول، ریدر بود میشد تعریف کرد، به جای الی هم یه سگ میزاشتن اصن اوف