ps4best
کاربر سایت
من و بقالمون هم حق داریم نظرمون رو بدیمدوباره سناریو قبلی تکرار شد
قبلا یکی اومد انتقاد کرد اومدیم جوابش رو دادیم و گفت که من 10 سال پیش تو یه سایتی مقاله نوشتم درباره the last of us و هزاران بازدید خورده پس حرفام فکته!!
الان باز یکی اومده میگه من 10 هزار حلقه فیلم و سریال جمع کردم پس شما داری اشتباه میکنی و من راست میگم ...و تازه بقال سر کوچمون هم درباره سریال صحبت نمیکنه... حداقل تنوع به خرج بدید
خارجی ها و امار بیننده ها مهم نیست فقط بقال...
خدا رو شکر هفته بعد قسمت اخر پخش میشه و یه عده فشار ازشون برداشته میشه...
سلام بد برداشت نشه...من و بقالمون هم حق داریم نظرمون رو بدیم
حالا به جز این چند پست آخر که کل کل شد و بهتره که مدیران پاک کنن،دیگه چه حرف بی ربطی زدم؟مگه اینجا فقط باید تعریف کنیم؟من دارم موردی میگم کجاهای قسمت 8 ایراد داره بعد جای جواب دادن گیر دادید به بقال ما؟خب این هندی بازیهای قسمت 8 رو چرا نباید بیام بگم؟مثلا از سریال های رقیب پول گرفتم بیام تاپیک بازیسنتر رو بهم بریزم؟بابا دست خوش
حالا کی گفته در حد بهترین های تاریخه؟حالا اینطوری نیست که اگه گیمر ها نبودن سریال کنسل میشد، اما کاملا واضحه که سریال یه مقدار بیش از حد هایپ شده و دلیل اصلیش هم کیفیت بالای بازی و متریال اصلیه.
من خودم دارم از سریال لذت میبرم اما به هیچ وجه در حد بهترین هایی که دیدم نیست.
من یه چیزی نوشتم و اومدم کل کل کنم ولی پاکش کردم.گفتم چرا متمدنانه حرف نزنیم؟طرف مثلا حوضه شغلیش هم فیلم و سینماست میگه Joel چطور تو اون شرایط حالش یهو خوب شد یا Ellie چطور دو نفر آدم بالغ رو کشت!؟ یعنی اوج درک از صحنه ای که ساخته شده اینه!؟
جولی که 20 سال برای زنده موندن با برادرش آدم کشتن، کجاش عجیب هست که از پس سه نفر آماتور بر نیاد!؟ یا اینکه بار ها اشاره میشه Ellie شخصیت خیلی "خشنی نسبت به سنش داره، برای همینه کشتن دو آدم بالغ به وسیله الی اینقدر ها هم عجیب نیست. حتی جول در قسمت های ابتدایی به خشن بودن الی نسبت به سنش چندین بار اشاره میکنه( یه جورایی رفرنس هم هست برای قسمت دوم بازی که میدونیم چه اتفاقاتی میوفته).
با این حساب مثلا منتقدی که اومده فیلم Kill Bill که یکی از بهترین فیلم های اکشن با تم انتقام هست رو نقد کرده، باید به این فیلم نمره پایین میداد.
چرا!؟ چون شخصیت اصلی شمشیر کاتانا رو برده تو هواپیما اون هم جلو چشم بقیه، در حالی که شما اصلا اجازه نداری شمشیر یا هر سلاح سردی ببری تو هواپیما.
خداروشکر بعضی ها تاثیرشون تو این مدیوم در حد همون رد کردن 10 هزار حلقه دی وی دی هستش نه بیشتر. بجای ایرادات الکی سعی کنین هدف سازنده رو درک کنین. قرار نیست همه باهم از چیزی خوششون بیاد. مشهور شدن این IP هم قطعا رو فروش Part lll تاثیرش رو میذاره.
بیکار که هستم.امروز سرماخورده بودم برای همین فقط نشستم پای سیستم و با جوونها کل کل میکنمبیکارید واقعا بیکارید
به جای دیدن لذت بردن اینجا بحث بیهوده میکنید که نو روی اینده خودتون تاثیر داره نه رو اینده کسی نه رو اینده سریال و هر چیز دیگه ای
این حرف رو خیلی قبول ندارم. فقط تو همین چند وقت اخیر ما Arcane, Cyberpunk Edgerunners و حتی Sonic رو داشتیم که به شدت مورد پسند واقع شدن و واکنش های مثبتی داشتن. به نظر من TLoU هم در همین لول هست و اقتباس با کیفیتی هست اما «اولین» نیست.همه ازش تعریف میکنن و هایپن براش ، چون اولین اقتباس از ویدیوگیمه که این همه مثبته.
میون بحثتون،اونم آدمهایی که گوشت انسان میخورن واصولا باید وحشی تر باشن و از اون طرف جوئل بیهوش بوده.جداقل نباید آدم بیهوش یکم ضعیف بشه
اون قسمت ادمخوری رو نمیتونم قبول کنم.بالاخره خوی وحشی انسان حتی آماتور در مقابل آدمی که بیهوشه و ضعیف...منطق من نمیتونه اینو قبول کنهمیون بحثتون،
این اتفاقا به نظرم درست طراحی شده بود، اساسا کسی که عادت به خوردن گوشت انسان داره، به نظرم کسی هست که در مسیر scavenge کردن در دنیای اخرزمانی، راحت ترین و دم دستی ترین راه رو انتخاب کرده، یعنی کشتن بازمانده ها و خوردنشون، خب به نظرم برخلاف شاید مثلا تم های قدیمی در فیلم ها، چنین ادمی یک انسان به شدت دم دستی، احمق، تنبل، طمعکار هست که معمولا خیلیییی ادعا داره (توهم قدرت ناشی از جنایت های بی پاسخ) اما در عمل یک ادم به شدت اماتور هست که کافیه درست و حساب شده توسط یک اسکونجر یا هانتر حرفه ای و با دسپلین (جول) باهاش مقابله بشه تا مثل اب خوردن از میون برداشته شه..
یه چیزی هم بگم بارسا جان،
باور کن اینکه بازی نکردی به شدت رو تفاوت دیدگاهت با بقیه تاثیر داره، مثلا اکسپرت بودن جول در بقا رو گیمر ها با پوست و خون خودشون در مود های گوناگون بازی چه سینگل ه مولتی، در گیم پلی، تجربه کردند، در واقع از بر هستند، شاید برای همین شما مثل بقیه با ذات یا ماهیت اصلی داستان همراه نیستی... (همین رو میشه به احتمالا عدم اشناییت با روایت بسیار یونیک این بازی و انعکاسش در سریال، گسترش داد)
یا مثلا این ویدئو که دوستان صفحات قبل گذاشتند:
یعنی ببین به نظرم امکان نداره شما د لست اف اس رو بازی کرده باشی، باهاش ارتباط گرفته باشی، و همین 30 ثانیه به معنای واقعی نابودت نکنه (هم از شوق هم ناراحتی چون داستان رو از بر هستی) حالا میگم "بازی کردن" ، شما تصور کن "شخم زدن" که اکثر طرفدار های بازی اینجا انجام دادن؛ چه تاثیری رو برداشت و کلا ارتباط با این سریال داره؛
پس باور کن چون بازی نکردی، به نظرم نباید تا این حد مطمئن بیای زیر سوال ببری...
,وگرنه بعید میدونم کسی اینجا اصرار داشته باشه که این سریال فارغ از بازیش، بمب اتم هست و فولان...
خب طبیعتا این نظر شماست و نظر منم این هست که TLOU از اینا خیلی سر هستش .این حرف رو خیلی قبول ندارم. فقط تو همین چند وقت اخیر ما Arcane, Cyberpunk Edgerunners و حتی Sonic رو داشتیم که به شدت مورد پسند واقع شدن و واکنش های مثبتی داشتن. به نظر من TLoU هم در همین لول هست و اقتباس با کیفیتی هست اما «اولین» نیست.
حاجی شما همون تاپیک فیفا باش ما لذت ببریم خداییش یه سری حرفا و کامنتات در مورد سریال رو مخه به شدتاون قسمت ادمخوری رو نمیتونم قبول کنم.بالاخره خوی وحشی انسان حتی آماتور در مقابل آدمی که بیهوشه و ضعیف...منطق من نمیتونه اینو قبول کنه
ولی بخش دوم حرفهات دقیقا منظور من همینه.دارم میگم منی که بازی نکردم نمیتونم ارتباط بگیرم باهاش.خیلی از جاهاش برام غیرمنطقیه یا جاهایی که شما احساساتی میشید رو من نمیتونم درک کنم.
حالا بازم میگم اگه بد بیان کردم یا شوخی بیش از حد کردم که عذر میخوام.ولی هنوزم معتقدم گیمرها رو درنظر نگیریم،به عنوان یه عشق سینما و آدمی که حداقل کمی شغلش مرتبط هست به نظرم خیلی از جاهای این سریال ضعیف کار شده...
من خودم تا جایی که پخش بشه نگاه میکنم چون منم معتقدم سریال خوبیه ولی اصلا و ابدا قبول نمیکنم شاهکار باشه.باز میگم،من نمیتونم قبول کنم.به همون علتهایی که گفتم و تو همه قسمتهاش هم این مشکلات هست.چه ضعف تکنیکی چه جاهایی که داستانش از نظر من منطقی نیست.
مثلا اون دوستمون میگه پس اگه اینطوریه کیل بیل هم باید فلان باشه.در صورتی که اگه یکم بیشتر در مورد سینما اطلاع داشته باشید اینو نمیگید چون اصولا تارانتینو و همچنین رودریگز اکثر کارهاشون یه جورایی ادای احترام یا تقلید از فیلم های بی مووی هست.پس وقتی اینو بدونی،همین بی منطقی ها و افراط های کیل بیل برات منطقی میشه.ولی اینجا نمیتونم قبول کنم چرا یکی که بیهوشه یهو میشه آرنولد یا خونریزی اعضای داخلی بدن چطور باید بخیه زدن پوست شکم بند میاد؟درسته فیلم یه جورایی علمی تخیلی هست ولی همون تخیلات هم پشتش یه علمی هست بالاخره.ولی این ایراداتی که من میگیرم هیچ علم و منطقی پشتش نیست.حداقل برای من نیست.
چقدر رو من تاکید کردم باز یکی نیاد بگه بسط دادی به همه عالم و آدم و بقالتون