سرزمین رویا وی تو Dreamland V2

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
blog-image-37.png

دارم روی اسپرایتها بازی کار میکنم مخصوصا الیسان و میخوام یه سری حرکات جدید بهش اضافه کنم اگه بشه میخوام حرکات مبارزه ای و حرکتیشو متحول کنم اونم با اضافه کردن چند ضرب و استفاده از جادوها و حرکت روی دیوارها و پرش از روی اونها درست مثل پرنس یا اساسینس یه چیزی تو اون مایه ها حالا باید بیشتر روش کار کنم میخوام یه چیز جالب در بیارم البته توی یکی از مراحل حتما باید حرکت روی دیوارها رو داشته باشیم .. چند پرشه و استفاده از آبجکتها و اینا هم یکی دیگه از این تغییرات حرکتیه .. منتها قول صد در صد نمیدم که توی بازی باشن ولی دارم روشون کار میکنم

خب هرچی خواستم تا ته بازی دیگه شاتی از بازی نزارم دلم نیومد و گفتم بزار هم تایپیک بازیمون به تاریخ نپیونده و فراموش نشه هم یه نمایی دیگه از بازی رو به شما نشون بدم بنابراین اخرین شات از مراحل ساخته شده بازی رو هم براتون به نمایش میزارم نظرتون چیه..؟ خوب کار شده یا نه..
Level%20Four.png

• Like
Reactions: R.P.G
دوست من کاسپلی شاهزاده ی ایرانی هم می تونید بزارید؟اینم أو تا عکس از دو نما:
http://ps3clan.nl/wp-content/gallery/pop-24-03-2010/prince-of-persia-forgotten-sands-screen-3.jpg
http://xbox360media.ign.com/xbox360...he-forgotten-sands-20100218043323807_640w.jpg
ممنون.
حتما عزیزم اما بهتر بود توی وبسایت خود بازی این درخواست رو میکردید بهر حال حتما ;)

[align=center]
blog-image-49.png
[/align]
[align=justify]خب دیشب هم نشستم و تا صبح روی مرحله غار کار کردم و بالاخره این مرحله هم تموم شد و الان تنها مرحله تاریکی محض و قلعه سیاه باقی مونده که فکر کنم اگه همینجوری پیش برم تا این هفته پیش رو یا اوسط هفته دیگه تمومش میکنم در کل خیلی ذوق کردم ولی باید بعدش بشینم اسپرایتها محیطی و شخصیتی رو پیاده کنم که اون هم خودش یه مدت دیگه وقتمو رو میگیره در کل فقط حدود ۱۰ تا ۱۵ درصدی از تکمیل شدن کل اسپراتهای بازی باقی مونده راستی یه چیزی این مراحلی که تا به الان دیدید نصفشون دارای بخشهای دیگه ای هم هستن که اونها رو نگه داشتم تا تو خود بازی ببینیدش..[/align]

سلام.
کاسپلی Trane توی بازی Marc Ecko Getting Up رو میشه بسازید واسه بازی ؟
شرمنده که دارم دیر درخواست میدم.:d

اینم دوتا شات ازش: 1 | 2

مرسی . . .

سلام.
کاسپلی Trane توی بازی Marc Ecko Getting Up رو میشه بسازید واسه بازی ؟
شرمنده که دارم دیر درخواست میدم.:d

اینم دوتا شات ازش: 1 | 2

مرسی . . .
عزیزم ن که بالا به اون دوستمون هم گفتم که توی وبسایت خود بازی درخواست کاسپلیهاتون رو بدید اما بهرحال چشم ..;)
واقعا بهت تبریک میگم ..........
خیلی خوبه ( مخصوصا شخصیت خود بازی :x )
میشه عکس از V1 هم بزاری؟؟
ممنون بهزاد جان تصویری هم از بازی اول و بازی فعلی رو پایین میتونی ببینی..;)
z%20%283%29.PNG

blog-image-50.png

خیلی خسته شدم و میخوام یه چند روزی به خودم استراحت بدم و بعد دوباره کارارو شروع کنم البته توی این مدت استراحت میخوام یه کلیپ فان یا شوخی با شخصیتهای بازی بسازم و صحبتش هم شده که توی مجله گیم ایمگ پخش بشه فعلا که دارم روش کار میکنم ببینم چی درمیارم ..یه نقشه هایی دارم براش الیسان خودمون و الیسان فنایی با هم میخوان موزیک ویدئو بدن بیرون.. ببینیم چی میشه دو سه تا از بروبچه های کاسپلی هم توش حضور دارن و دستی به موزیک میبرن... گرشاسپ داره گیتار میزنه..?!

اطلاعاتی در مورد اولین پچ بازی جداگانه سرزمین رویا
blog-image-51.png

DREAMLAND. CHAMPIONS LEAGUE
سرزمين رويا ليگ قهرمانان

سرزمين رويا در سياره هيلاس قرار دارد. اين سياره از 5 سرزمين تشكيل شده كه سرزمين رويا يكي از آنهاست. هر ساله در فصل بهار، بين قهرمانان سرزمين هاي اين سياره مسابقاتي برگزار مي شود. مسابقات شامل 5 مسابقه مختلف است كه هر كدام در يكي از سرزمين ها برگزار مي شود. كسي كه بهترين نتيجه را در كل مسابقات بگيرد، قهرمان ليگ قهرمانان هيلاس خواهد شد
نکته یک سرزمین بصورت امتیازی باز خواهد شد
سرزمين هاي هيلاس و حاكمانش:
سرزمين رويا : پراسان
سرزمين نخست :
سرزمين خاكستري: هالیدر
سرزمين سرد: ایلیشر
سرزمين ترس : کالارد
سرزمین تاریکی : جارجار
شخصيت هاي بازي:
سرزمين رويا : پراسان .الیسان . سای
سرزمين نخست : فرایا . پریمه
سرزمين خاكستري: ايليشر. جیر جیر
سرزمين سرد: آیزون. فروزا
سرزمين ترس : هاروی . سورادو
سرزمین تاریکی : جار جار . دارکر
مسابقات:
راش ریس : مسابقات کورس با وسایل نقلیه در مسیری پر خطر و جنگ با هم .مسابقه ای که در اون شخصیت انتخابی با وسیله نقلیه مخصوص مسافتی رو برای رسیدن به خط پایان طی میکنه اما با جنگ با دیگر رقبای حاضر در مسابقه
ماراتون : مسابقات دو ماراتن در مسیری پر از هیولا و مانه فردی برگزار میشه که مسابقه ای که در اون شخصیت انتخابی مسیری رو پیاده برای رسیدن به خط پایان طی میکنه که پر از مانع و هیولاهای بازدارنده و جنگ با سایر رقباس
فایتینگ : مسابقات مبارزه ای از نوع تیمی مسابقه ای که در اون شخصیت انتخابی میتونه انفردای یا به کمک یک شخصیت دیگر با شخصیت یا شخصیتهای دیگری در راند مسابقه گلاویز بشه
هوسینگ : این نوع مسابقه بیشتر از نوع کسب امیتاز و پر کردن خانه های جدول و خالی کردن به موقه اونهاست مسابقات خانه سازی از نوع دریملندی
اسناکی : مسابقات مارو پله در مسیری پر پیچ و پر از هیجان .مسابقه مارو پله که در اون مسیرها کاملا گول زننده هستن و فرد باید بهترین مسیر رو برای رسیدن به نقطه پایان انتخاب کنه
هر مسابقه یه غول برای خودش داره که بهترین امتیاز رو در اون مسابقه بدست اورده و باید برای شکست رکوردش با اون مسابقه بدیم
غولهای امتیازی در هر مسابقه
راش ریس: پراسان
ماراتون: بلاپی
فایتینگ:ایلیشر
هوسینگ:فرایا
اسناکی: آیزون

اولین باره که میبینم همزمان با ساخت بازی پچ هم براش ساخته میشه :-?
البته اینی که گفتی بیشتر شبیه DLC هست تا PATCH ؟!!

به هر حال چیز ردیفی به نظر میاد ;)

آخرین ویرایش:
اولین باره که میبینم همزمان با ساخت بازی پچ هم براش ساخته میشه :-?
البته اینی که گفتی بیشتر شبیه DLC هست تا PATCH ؟!!

به هر حال چیز ردیفی به نظر میاد ;)
سعید جان ببینم مگه بازی سمیز رو ندیدی هنوز ندادن بیرون پچهای بازی هم میدن..:d البته اینو هم باید بگم فعلا در حال کار روی خود بازی هستیم و داریم پچهای احتمالی ادامه بازی رو انتخاب میکنیم چند گزینه داریم که این یکی اوکی شده نمونه هاشو پایین میتونی ببینی .. راستی فکر نکنم این جزوه dlcها باشه بلکه یه پچ محسوب میشه ;)
پچ بازی جداگانه لیگ قهرمانان Dreamland Champions League
پچ بازی جدا گانه خشم جارجار Darkland JarJar Fury
پچ بازی آزاد مزرعه دار Dreamland Farmer
پچ بازی آزاد گلخانه Dreamland Green House- DLC
پچ تغییر لباس Dreamland Forms- DLC

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or