این کاسپلی ها با دریافت امتیاز بالا توی بازی و روجوع شما به وبسایت بازی میتونید هرکودوم از این مد لباسها رو برای شخصیت اصلی انتخاب کنید فعلا که در حال کار روی این مدها هستیم در ضمن مگه جین کازاما بده.. پسر به این خوشگلی ..:d حالا بزار با سه تا لباس وجود داشته باشهایول خیلی حال کردم ( حالا چرا 3 تا JIN KAZAMA ? )
کاربرد این کاسپلی ها چیه ؟ بعد از اتمام بازی ازاد میشن ؟
ممنون ترانکسی حالا باید منتظر مدهای دیگه بچه های dbz هم باشی ..دمت گرم پویان . الحق که DBZـی هستی ! بشدت منتظر اثر نهاییت و تیمت هستم پویان جان .
آرزوی موفقیت .
ترانکس باید باشه من حالیم نیست اونم تو دو حالت Sword و Scooter !این کاسپلی ها با دریافت امتیاز بالا توی بازی و روجوع شما به وبسایت بازی میتونید هرکودوم از این مد لباسها رو برای شخصیت اصلی انتخاب کنید فعلا که در حال کار روی این مدها هستیم در ضمن مگه جین کازاما بده.. پسر به این خوشگلی ..:d حالا بزار با سه تا لباس وجود داشته باشه
ممنون ترانکسی حالا باید منتظر مدهای دیگه بچه های dbz هم باشی ..
باشه بزار ترانکس ها رو میزارم خودت حالشو ببری در مورد جین هم ما اینجوری ساختیمش مورد داره یا اینکه باید مالیاتی چیزی بدیم .. درسته این حالت دویلشه که بعدا توی بازی خود اصلیش رو با اون بالهای سیاه و زشتش میبینیترانکس باید باشه من حالیم نیست اونم تو دو حالت Sword و Scooter !
یه موردی . این لباس جین که لباس اصلی جین بحساب می آید ، در واقع زنجیر به پاش نداره . توی حالت Devil Jin زنجیر گره میخوره به پاش وگرنه در حالت معمولی زنجیر نداره . همینطوری گفتم !
بابا دمت گرم نمردیم و یکی از BlazBlue حمایت کرد !بزن دمت گرم ، خیلی با استیلش حال میکنم
ولی میگم این کاسپلیها جز بازی اصلی نیستن ، لازم نیست به مرد بودنشون تاکید کنید
اتفاقا دیشب داشتم روی وی 13 و راگنا کار میکردم بزودی کاسپلیهای جدید رو هم میزارم :dبابا دمت گرم نمردیم و یکی از BlazBlue حمایت کرد !
پویان میتونی راگنا از Blazblue رو جایگزین کنی . عکسم توی آواتارم هستش .
خوراکم از این بازی ژاپنی تخیلی هاستبابا دمت گرم نمردیم و یکی از BlazBlue حمایت کرد !
در مورد سوالهات باید بگم کاسپلی یه کلمه ژاپنیه و حتی انگلیسی هم نداره اما ژاپنیها یه برنامه ای دارن به اسم cosplay که خودشون رو با لباس و چیزای دیگه مبدل به شخصیتهای بازی انیم و اینا میکنن خیلی هم تو ژاپن طرفدار داره فکر کنم معادل فارسیش همون مبدل شدن به شخصیتهای دیگه باشه اما در مورد مورد سوال بعدیت باید بگم درسته ما امکان و اضافه کردن پک یا همون dlc رو به بازی در نظر گرفتیم و قراره یه پک بازی آزاد به اسم گلخانه یکی به اسم مزرعه دار داریم که توشون میتونید پرورش گل و مزرعه داری کنید یه پک بازی جداگانه به اسم جارجار فیوری یا همون خشم جارجار داریم که یه بازی کاملا مجزا با شخصیت جارجاره.. فعلا هم داریم روی پک کاسپلی کار میکنیم که همون پک تغییر لباس بازیه .. که میخوایم بصورت اینترنتی بزاریمش تا افراد بتونن از طریق وبسایت خود بازی این کاسپلیها رو دریافت کنن خب فکر کنم کلش جواب دادم #خوراکم از این بازی ژاپنی تخیلی هاست
پویان دو تا سوال :
1- کاسپلی در زبان فارسی یعنی چه ؟
2- به جز کاسپلی چیزهای دیگه ای هم دانلود در نظر گرفتید ؟
یه پیشنهاد هم داشتم
یه قابلیت برای بازی بزارید تا امکان اضافه کردن DLC هم داشته باشه
بعد یه سایت براش طراحی میکنید و به صورت اینترنتی DLC ها رو برای فروش و دانلود و ارسال قرار بدید