سرزمین رویا وی تو Dreamland V2

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در مورد سوالهات باید بگم کاسپلی یه کلمه ژاپنیه و حتی انگلیسی هم نداره اما ژاپنیها یه برنامه ای دارن به اسم cosplay که خودشون رو با لباس و چیزای دیگه مبدل به شخصیتهای بازی انیم و اینا میکنن خیلی هم تو ژاپن طرفدار داره فکر کنم معادل فارسیش همون مبدل شدن به شخصیتهای دیگه باشه اما در مورد مورد سوال بعدیت باید بگم درسته ما امکان و اضافه کردن پک یا همون dlc رو به بازی در نظر گرفتیم و قراره یه پک بازی آزاد به اسم گلخانه یکی به اسم مزرعه دار داریم که توشون میتونید پرورش گل و مزرعه داری کنید یه پک بازی جداگانه به اسم جارجار فیوری یا همون خشم جارجار داریم که یه بازی کاملا مجزا با شخصیت جارجاره.. فعلا هم داریم روی پک کاسپلی کار میکنیم که همون پک تغییر لباس بازیه .. که میخوایم بصورت اینترنتی بزاریمش تا افراد بتونن از طریق وبسایت خود بازی این کاسپلیها رو دریافت کنن ;) خب فکر کنم کلش جواب دادم #:-s
البته پویان ، کاربرد کاسپلی توی جشن ها و Celebirty هاست ! Kit یا مثلا Armor و این چیزا بیشتر به این ابزار میخوره . یا مثلا Form .

البته پویان ، کاربرد کاسپلی توی جشن ها و Celebirty هاست ! Kit یا مثلا Armor و این چیزا بیشتر به این ابزار میخوره . یا مثلا Form .
درسته حالا اما گفتم بزار یه اسمی بگم همه بگن این دیگه چیه.. =)) راستی راگنا و ترانکس ردیف شده بزودی با یه سری شخصیت دیگه میزارم ببینیش
تاریکی برمیخیزد... نمایی از تبدیل شدن سرزمین رویا به سرزمین ترس و کابوس اولی سرزمین رویاست دومی همون سرزمین اما بعد از خیزش تاریکی..نظرتون چیه خوب کار شده یا نه؟
xccc.png

سرزمین رویا خوبه ولی قسمت تاریک همه چیز محو و کمرنگه
مخصوصا اون خونه با اینکه به دوربین نزدیکتره ولی نسبت به سرزمین رویا زیادی کمرنگه
البته میدونم که مثلا مه جلوش رو گرفته ولی اگر مه داینامیک باشه و تغییر کنه خیلی بهتر میشه ( داینامیکه ؟ )

اها یه سوال دیگه
شما برای ساخت این بازی محل خاصی دارید برای کار یا اینکه اعضای تیم از طریق اینترنت با هم کار میکنن

بسیار عالی . منم اگه شد فردا یه سری کاندید اینجا و AP قرار میدم برای Kit .

فقط پویان :دی ! یه سوال تخصصی . موتور گرافیکیتون چجوریه ؟ یعنی مثلا کسی درست کرده یا ... ؟
یه سوال . این Unreal الان فکر کنم رایگان شده ( برای اینجور بازی های لایسنس نشده ) . چجوری میشه ازش استفاده کرد ؟

Unreal الان فکر کنم رایگان شده
یه نسخه رایگان به نام Unreal Development Kit عرضه کردند
که به ادعای خودشون فرق خاصی با نسخه اصلی نداره !
چجوری میشه ازش استفاده کرد ؟
کاری نداره ، برو دانلود کن بشین باهاش بازی بساز
دانلود با حجم 1.1GB لینک مستقیم
اگر هم دیدی بازیت قشنگ از اب دراومد و خواستی بفروشی 90 دلار + 25% از سود کلی رو به EPIC میدی

خب اینم از اخرین کاسپلی های بازی چند تا اضافه شدن و روی عکسها بخاطر اینکه یه نموره خوشمل بشن گلو زیادی ریختم .. هی هی هی حالا ببینید اصلا کاسپلیها رو میبینید در ضمن ترانکس راگنا و وی 13 هم هستن
cosplay%20copy.png

ok
حله ، فقط این شیکم v-13 قطرش اندازه چوب کبریته چرا :d
RAGNA خیلی قشنگ شده
LION RE2 لباسش باید ابی باشنه نه بنقش !
شخصیت اصلی ما خودش چوب کبریته.. اینم رفته لباس وی 13 رو پوشیده قرار نیست که تبدیل به اون بشه ..:d در مورد لیون هم لباسش آبیه اما تو دارک چرونیکل بنفش میزنه :))=))

ایول ایول ! کیت رکابی ِ ترانکس رو از الان من واسه بازی رزور می کنم :دی ! در روز های آتی یه سری کاندید دیگه برات قرار میدم :دی .
فقط پویان ، این لباس وجتا مورد داره ! این عینکشون ( اسمش رو یادم نیست ! ) بردار چون توی سوپرسایان این لباس رو نمی پوشید . بجاش میخوای اون آرمور های شونه هاشون رو هم بردار تا بشه مثل ِ لباس اصلیش یعنی Scooter .

ایول ایول ! کیت رکابی ِ ترانکس رو از الان من واسه بازی رزور می کنم :دی ! در روز های آتی یه سری کاندید دیگه برات قرار میدم :دی .
فقط پویان ، این لباس وجتا مورد داره ! این عینکشون ( اسمش رو یادم نیست ! ) بردار چون توی سوپرسایان این لباس رو نمی پوشید . بجاش میخوای اون آرمور های شونه هاشون رو هم بردار تا بشه مثل ِ لباس اصلیش یعنی Scooter .
باشه باشه نگران نباش حالا مدهای دیگه ترانکسم برات میزنم با موهای بلندش حال میکنی .. :d یه سوپر سایان سیج دوش همون که هیکلش خداتا میره :)) در مورد وجیتا هم درسته توی اون حالت سایانیش سوپر سایان نداره اما گفتم بزار یه تنوع بهش بدم ببینیم اونجوری چه ریختی میشه بزودی مدهای دیگشم میزارم ببینم با ماجینش حال نمیکنی ..؟ b-)>:)

باشه باشه نگران نباش حالا مدهای دیگه ترانکسم برات میزنم با موهای بلندش حال میکنی .. :d یه سوپر سایان سیج دوش همون که هیکلش خداتا میره :)) در مورد وجیتا هم درسته توی اون حالت سایانیش سوپر سایان نداره اما گفتم بزار یه تنوع بهش بدم ببینیم اونجوری چه ریختی میشه بزودی مدهای دیگشم میزارم ببینم با ماجینش حال نمیکنی ..؟ b-)>:)
ماجین دیگه خیلی Unreal میشه :دی ! میگم از ناروتو و دراگون بال میخوای بسه :دی ! تا چند روز دیگه برات یه سری هارو کاندید می کنم :دی ! مثلا از وان پیس و ... .

ماجین دیگه خیلی Unreal میشه :دی ! میگم از ناروتو و دراگون بال میخوای بسه :دی ! تا چند روز دیگه برات یه سری هارو کاندید می کنم :دی ! مثلا از وان پیس و ... .
بابا تازه اولشه کلی لباس باید داشته باشیم ... البته نیدونم کی میخواد اینارو تکمیل کنه ...>:) بده از هرچی میخوای بده کاندیدشون میکنیم لباساشون رو دربیارن برای بازی ما..=))

blog-image-36.png

خب طی آخرین برآوردهای من از میزان کارهای مربوطه به ساخت اسپرایتهای بازی فکر کنم که حدود ۷۵ درصد رو تموم کردم و فقط ۲۵ درصد دیگه مونده باشه حالا این میزان یکم بالا و پایین داره اما همین حدودا باید باشه در کل خبر خوبیه که ما میتونیم توی تاریخی که گفتیم بازی رو تموم کنیم و آماده انتشارش بشیم البته حالا باید یواش یواش کار رو برای برنامه نویس حاضر کنم و فایلها رو برای اون بفرستم منتها قبلش کار موزیک و صداگذاری میمونه که اونها هم باید میزون بشه .. باید بگردیم دنبال یکی برای کارای موزیک و صداگذاری … البته کسی که موزیک و صداها رو درست کنه نه از جای دیگه ای بگیره ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or