سرزمین رویا وی تو Dreamland V2

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بر آقا پویان من همون ezio هستم در فنایی یادتون که هست ؟
خب من با این پروژه آشنایی دارم و یکی از دوستانم هم (آقای خودمونی) درگیرشن و هر چند معتقدم نباید راه رفته رو دوباره رفت ولی به هر حال براتون آرزوی موفقیت دارم و منتظر این بازی هم شدیدا هستم (از برنامه نویسی خبر ندارم ولی کار گرافیکیتون خیلی خوبه ;) )

ممنون عزیزم بله میشناسمتون البته نباید دیگه زیاد در مورد بازی دریملند سابق حساب کرد و گفت این بازی دقیقا همون بازی شاید بشه گفت این بازی اسم و شخصیتهای بازی رو همراه کمی از مراحلش داره همین ...

تصویر الیسان و دست آتشین
weq.png

سلام پویان عزیز :دی . شناختی که :دی ؟
خواستم بگم جدا کارتون عالیه ... خیلی با ذوق و انگیزه کار میکنید . امیدوارم نتیجه کار چیزه خوبی از آب در بیاد .
موفق باشید .

سلام ترانکسی اینجا چیکار میکنی ...؟ :d در مورد بازی هم ممنون خب آره با انگیزه کار میکنیم اما زمان درست و حسابی هم نداریم یکیمون میاد اون یکی باید بره اون یکی میاد اینیکی باید بره هممون درگیر مشکلات زندگی هم هستیم .. اما خب انشالله با هم کارو تموم میکنیم ..;)

ممنون عزیزم بله میشناسمتون البته نباید دیگه زیاد در مورد بازی دریملند سابق حساب کرد و گفت این بازی دقیقا همون بازی شاید بشه گفت این بازی اسم و شخصیتهای بازی رو همراه کمی از مراحلش داره همین ...
خب دیگه پس آشنا هم در اومدیم :d:d
متوجه این نکته بودم ولی بازم با این توانمندیاتون میتونستید یک پروژه ی مستقل حتی از لحاظ اسم و شخصیتا داشته باشید که آخرش تماما به اسم خودتون تموم میشد البته با این قابلیتا و سطح گرافیکی جدید فکر کنم هر گیمری بفهمه پروژه مستقل از قبلیه ... به هر حال براتون خیلی آرزوی موفقیت دارم و به جناب خودمونی هم سلام برسونین :d:d;)

blog-image-11.png

بچه ها شما کسی رو میشناسید توی کار انیمیشن باشه راستش دارم یه دمو انیمی از بازی میزنم احتیاج به کمک دارم البته حاضرم هزینشم بدم .. فقط کارش خوب باشه .. اینم یه تصویر جدید از بازی برید حالشو ببرید..
the%20hell%20jarjar.png

[align=center]
blog-image-18.png

[align=justify][align=right]خب دیروز یه سری از فایلهای بازی رو برای مدیر فنی تیم ارسال کردم تا نمونه تستی از اون رو برام برنامه نویسی کنه و بفرسته اینجوری منم به عیوب کار بهتر و بیشتر آشنا میشدم و میتونستم توی طراحیها بهتر عمل کنم اون هم بی چون و چرا و خیلی سریع اینکارو انجام داد و نمونه تستی که خواسته بودم رو برنامه نویسی کرد. این نمونه تستی در حقیقت مرحله آخر بازی بود که باید به بهترین نحو و زیباترین شکل پیاده میشد من هم تونستم ایراداتی رو توی کار خودم ببینم و برای بهتر شدنشون دست به کار بشم همچنین تونستم ایده های دیگه ای رو برای بوجود آوردن توی این مرحله پیاده کنم و با صرف کمی زمان همشون رو داشته باشم امروز هم گفتم این نمونه تستی رو توی نت بزارم تا شماها هم اونو ببینید و نظرات خودتون رو در موردش بهم بگید و به این طریق برای بهتر شدن اینکار به نوعی از شماها هم بهره بگیرم ... فقط یادتون باشه این نمونه تستی بدون هیچ حرکت و عکس العملی در مقابل شماست و فقط برای بهتر کردن کار خودم بهتون ارائش دادم .. بازم میگم این بازی نیست و نمیتونید باهاش بازی کنید .. در ضمن نمیدونم کودوم بازیسازی تا به حال مراحل اساسی و نهایی بازیشو به دیگران نشون داده ..[/align][/align]
داونلود نمونه تستی مرحله آخر

دوست من من بارها این مطلب رو گفتم که بازی چند زبونه است و زبون انگلیسی هم بخشی از اونه.. در ضمن بازی بزارید بیاد خودتون میفهمید در ورد چی هست ..برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ یا سایت تیم مراجعه کنید ..
WWW.DF-GAMEZ.COM

• Like
Reactions: Mr-Game

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or