سرزمین رویا وی تو Dreamland V2

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
blog-image-53y.png

در ابتدا بر روی سیاره هیلاس پنج سرزمین وجود داشتند که سرزمین تاریکی جزوی از اونها نبوده و…خب امروز دومین پچ بازی جداگانه بازی رو بهتون معرفی میکنم البته توضیحاتش بمونه برای بعد فقط بدونید که این پچ بازی جداگانه به اسم سرزمین تاریکی خشم جارجار Darkland Jarjar Fury منتشر میشه و لوگوی بازی هم بالا میتونید ببینید. در این پچ شما با ناگفته ها و نادیدهایی از سرزمین تاریکی روبرو میشید و بهتر میتونید هویت این سرزمین و موجودات درونش رو درک کنید. اینکه این سرزمین از کجا شکل گرفته و چه کسی این سرزمین رو شکل داد رو فقط توی این پچ خواهید دید..

سعید جان ببینم مگه بازی سمیز رو ندیدی هنوز ندادن بیرون پچهای بازی هم میدن
برادر اونایی که میگی Expansion Pack هستن ، کار پچ حل مشکلات بازیه

میگم پویان چند مدل نیرو برای الیسان در نظر گرفتید ؟
محیط تا چه حد تخریب پذیری داره ؟ کلا ابجکت های تخریب پذیر هم طراحی کردید ؟

آخرین ویرایش:
عزیزم ن که بالا به اون دوستمون هم گفتم که توی وبسایت خود بازی درخواست کاسپلیهاتون رو بدید اما بهرحال چشم ..;)

ممنون بهزاد جان تصویری هم از بازی اول و بازی فعلی رو پایین میتونی ببینی..;)
z%20%283%29.PNG

WoW
چه پیشرفت خوبی داره نسبت به نسخه اول.............:-o
چه جوری میشه V1 رو بازی کرد :d و کی V2 میاد؟؟;;)

برادر اونایی که میگی Extension pack هستن ، کار پچ حل مشکلات بازیه
میگم پویان چند مدل نیرو برای الیسان در نظر گرفتید ؟
محیط تا چه حد تخریب پذیری داره ؟ کلا ابجکت های تخریب پذیر هم طراحی کردید ؟
درسته سعید جان من اشتباه کردم همون بسته های اضافه شونده میشه ..:p
در حال حاضر فقط دو تا نیرو دار یکی دست آتشینشه یکی ابرشه البته اگه نیروی تلوپورتش در نظر بگیریم میشه سه تا;) کل محیط تخریب پذیره ..بیا :d شوخی کردم اما تا حد امکان سعی کردیم از این محیطها هم توی بازی داشته باشیم اما بصورتی که ضربه بزنیم نیست ها مثلا وقتی روی یه صخره راه میریم پشت سرمون صخره ریزش داره و از اینجور حرفا;)
WoW
چه پیشرفت خوبی داره نسبت به نسخه اول.............:-o
چه جوری میشه V1 رو بازی کرد :d و کی V2 میاد؟؟;;)
دوست من نسخه اول رو نمیدونم میدونید یا نه که ماله استودیو فنایه و اونها یعنی اقای مهدی فنایی درستش کردن اما نسخه پیشرفته ترش که از لحاظ گرافیکی و داستان و گیم پلی بهینه شده ماله استودیو دریم فکتوریه نسخه قدیمی رو میتونید از اینجا دریافت کنید .. اما نسخه جدید رو تابستون ایشالله میتونید تهیه کنید..
http://game.fanaei.net/dreamland.htm

blog-image-54.png

خب دیشب یه سری از فایلها رو برای برنامه نویس دوم تیم فرستادم و قرار شده تا روی یه سورس از بازی کار کنه و عیوبش رو از بین ببره و همینطور موارد جدیدی رو به این سورس اضافه کنه در کل برنامه نویس دوم داره فایل اجرایی جدید از بازی رو حاضر میکنه که قرار اون رو به عنوان اولین دمو بازی منتشر کنیم تا شما هم با بازی کمی بیشتر آشنا بشید البته من که از این قسمتش خیلی خوشم نمیاد چون همه چیز رویایی به نظر میرسه اما قسمتهای تاریک و ضلماتش رو بیشتر میپسندم یه حس خاصی داره .. شاید این قسمتها رم به این دمو اضافه کردیم شاید..

blog-image-57.png
]
خب یه مطلبی رو باید بگم که یکیش خوبه یکیش بد اولی و خبر بد اینکه کلیپ فانی که منتظرش هستید هنوز حاضر نشده چون کار دوبله صداهاش رو سپرده بودم به تیم بهتا و هنوز تحویلم ندادن .. خب بدون دوبله هم کلیپ فان که نمیشه در کل باید یکم بیشتر منتظرش باشید..اما خبر دوم و خوب .. کاور بازی سرزمین رویا وی تو منتشر شد و شما میتونید نمونه این کاور رو پایین همین مطلب ببینید البته قصد داریم که کاورها دیگه ای هم برای بازی بسازیم اما اولیش فعلا اینه..
کاور بازی
Box%20Pc%20English%202.png

blog-image-64.png

خب رسیدیم به خبر خوب و جالب در مورد بازی سرزمین رویا وی تو .. و اونم اینکه سیر تکامل و گرافیکی بازی تکمیل تر شد و شما دیگه توی بازی شاهد رنژه رنژه بودن شخصیتها و محیط نیستید تموم اسپرایتها و صحنه ها بازسازی شدن ودر رزلیشن بالاتری قرار گرفتن و مهمتر از همه اینکه دیگه خبری از رنژه بودن کار نیست و شما میتونید توی بازی شاهد تصاویر صاف، عالی و با کیفیتری باشید. در کل اینها تنها یه سری از مشکلات بازی بودن که دوستان توصیه کرده بودن روشون کار کنیم و ما هم کار کردیم و نتیجه گرفتیم امیدوارم باز از این خبرهای خوب در مورد این بازی بهتون بدم

در انتها چه تنظیمات گرافیکی برای بازی درنظر گرفتید ؟
رزولوشن رو میشه تغییر داد ؟
بازی دوبعدیه و فکر نکنم نیاز به تنظیمات گرافیکی زیادی داشته باشه اما روش حتما کار میشه در ضمن بله رزولیشن هم قابل تغییره برای همین ما اسپرایتها رو بازسازی کردیم :d

بازی دوبعدیه و فکر نکنم نیاز به تنظیمات گرافیکی زیادی داشته باشه اما روش حتما کار میشه در ضمن بله رزولیشن هم قابل تغییره برای همین ما اسپرایتها رو بازسازی کردیم :d

اقا ما یه طراح کم داریم !
این طراحتون رو 30 روز به ما قرض میدید؟
التماس میکنم ! به پات میافتم ! دستم به دامنت اون طراحتو به ما سی روزه قرض بده ![-o<[-o<[-o<[-o<^:)^^:)^^:)^

جدی میگم به خدا

اقا ما یه طراح کم داریم !
این طراحتون رو 30 روز به ما قرض میدید؟
التماس میکنم ! به پات میافتم ! دستم به دامنت اون طراحتو به ما سی روزه قرض بده

بابا طراح خودشه :d

دوما قرض دیگه چه صیغه ایه ؟! یه دستمزد پیشنهاد بده اگر مناسب بود قبول میکنه

blog-image-65.png

یه مطلب هست که میگن گرافیک بازی خیلی شاخه.. خب این مطلب فکر کنم روی بازی ما دیگه خیلی خیلی شاخ باشه..میدونید چرا؟بهتون میگم ..من بحث اصلیم روی گرافیک و کیفیت کارش نیست بلکه بحثم روی حجم کل گرافیک بازی میشه قبلا برای ساخت یه اسپرایت از بازی بیشتر از ۶۰۰ کیلوبیت حجم خرج نمیکردیم اما توی کار جدید یعنی اسپرایتهای جدید برای کوچکترین اسپرایتمون باید کم کم حجمی معادل ۱٫۵ مگابیت خرج کنیم که این هم به گرافیک و هم به رم فشار میاره پس باید به فکر همه چیز باشیم البته راهکارهایی داریم که مختص خود تیم هستن اما راهکارهایی هم هستن که مختص به شخص بنده است و خودم میدونم چی هستن و حتما روی کار پیادشون میکنم..

کاش واسه شخصیت دختر بازی روسری نمیزاشتی ، قبلی باحال تر بود .....
آخه تو جایی که اسمش سرزمین رویاس زیاد بحث حجاب و این داستانا خوب نیس (نظر شخصی )

کاش واسه شخصیت دختر بازی روسری نمیزاشتی ، قبلی باحال تر بود .....
آخه تو جایی که اسمش سرزمین رویاس زیاد بحث حجاب و این داستانا خوب نیس (نظر شخصی )
عزیزم خب دیگه دوستان ما تو بخش بازیشناسی ایران فکر میکنن که بازی ایرانی یعنی اینکه حتما سر زنا روسری بزاریم و اسمهای ایرانی روشون باشه.. :dالبته من بران هستم که بازی با همون تم خیالیش پیاده شه حالا بزار یکاریش میکنم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or