سرزمین رویا وی تو Dreamland V2

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
wow
این جدیدا خیلی بهترن
ببینم مگه سیستمی هم هست که بازی 2D رو نکشه !!
اول اینکه مگه این مطلب رو ندیدی..؟
blog-image-65.png

بعدشم ببینم تا به حال بازی ماراموسا یا اودین اسپره یا حتی شانک رو بازی کردی..؟ خب نمیخوام بگم که تو حد و اندازه اونها هستیم اما بازی یکم سنگینه و به رم و گرافیک بالا نیاز داره..;)
پویان جان من منتظر بازیت هستما تو رو به خدا خوب روش کار کنی من عاشق این سبک بازی هام از این fps های مزخرف که هر روز یکیشون میاد بیرون خیلی بهتره منو نا امید نکنی سعی کن یک موسیقی ترسناک عالی روش بزارید :x:x:x
حتما عزیزم ما هم قصدمون همینه و مطئن باش تموم موزیکهای بازی شما رو به هیجان میاره..:d

آخرین ویرایش:
خب چه خبرا ؟
2 ماه دیگه تا انتشار بازی نمونده ، در چه حالید ؟
سلام عزیزم خوبی .. راستش یه مدت خودم نبودم بخاطر این خبرهای جدید آپ نشده از بازی البته یه چیز دیگه ای رو هم بگم بازی تاریخ انتشار دقیقش این میشه و زودتر منتظرش نباشید
۱۵ شهريور ۱۳۹۰
و بزودی هم خبرهای جدید و تصاویر جدید بازی و انشالله یه دمو جدید از بازی رو همینجا براتون آپ میکنم ;)

Dubbed and sound
خب بعد از چندی و بوجود اومدن پاره ای از مشکلات دوباره برگشتیم اما این دلیل نمیشه که ما کاری در مورد بازی انجام نداده باشیم نه، توی این مدت هم خود بازی دچار مشکلاتی از لحاظ گرافیکی و اسپرایتی بود که با کمی وقت گذاشتن تموم اونها برطرف شد. خب بگزریم حدودا سه ماه و خرده ای تا ریلیز بازی بیشتر وقت نمونده و کمکم داریم نزدیک میشیم که دیگه بازی رو داشته باشیم اما هرجوری که ما فکر میکنیم و سر میبریم و سر میاریم احساس میکنیم وقت کمی داریم و این خودش کار مارو مشکل میکنه اما نگران چیزی نباشید بازی نه چیزی ازش کم میشه نه چیزی بهش اضافه میشه و دقیقا سر تاریخ مقرر منتشر میشه، این از این برای امروز هم من یه نمونه از دوبله های تکمیل شده بازی رو بصورت فارسی و انگلیسی که کار تیم هنری بهتا بوده رو براتون گذاشتم که بشنوید و نظر خودتون رو در موردش بهمون بدید من که فکر میکنم مشکلی نداشته باشن حالا باز منتظر نظرات شما میمونیم..
نمونه دوبله های بازی

Game Programming

خب طبق معمول با یه خبر از بازی اینجا هستیم امروز تقریبا تموم مراحل از پیش ساخته شده بازی سرزمین رویا دوباره بازنگری و برنامه نویسی شد و تمامی مشکلات بازی رفع و رجوع شد بر طبق تنظیمات و برنامه ریزهای تیم دو روز در هفته برنامه نویسی بازی انجام خواهد گرفت و تمامی مشکلات با حضور برنامه نویس و گرافیست بازی جلو خواهد رفت تا علاوه بر صرف زمان کمتر برای ساخت مشکلات احتمالی نیز با حضور گرافیست و طراح بازی کاسته شود .

پویا جان تریلر زیبا بود اما چیزی که تو ذوق می زد ضبط صدا که که بد بود انگار با هدست ضبط شده امیدوار که روی این قضیه کار کنی
اگر دوبلر هم خواستی روی من حساب کن میتونم صدای کریتوس رو تقلید کنم:d

عزیزم ممنون صدای بازی بخاطر اینکه توسط اسپیکر ضبط شده بود و اینطور شنیده میشد در مورد دوبله هم یه نمونه صدای خودتون حتما برام بفرستید

New graphics of the game
سلام امروز باز هم با یه خبر دیگه از بازی اومدم و باید بگم که درسته که وقت زیادی تا انتشار بازی باقی نمونده و ما هم همچنان در حال برنامه نویسی بازی هستیم اما یه خبر از یه تغییر خوب در بازی بهتون بدم و اونم اینکه اگه یادتون باشه قرار بود اسپرایتهای بازی رو HD بزنیم اما سر یه مشکلات مربوط به برنامه نویسی ما اینکارو برای شماره دوم بازی در نظر گرفته بودیم که با صحبت با برنامه نویس تیم آقای ماهان هشمتی مقدم و یکم فشار کاری مضاعف بر ایشون تونستیم بالاخره اسپرایتها و طرحهای HD رو در بازی داشته باشیم و از حالا به بعد شما میتونید بازی رو بصورت فول گرافیک تصور کنید و در انتظارش باشید. امیدوارم این تغییرات منجر به ساخت یه بازی دوبعدی خوب و ایده آل برای شما عزیزان بشه ..

Game Tester

با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز و همراهان تیم بازیسازی استودیو دریم فکتوری.
تیم دریم فکتوری در نظر دارد برای تست بازی سرزمین رویا وی تو و بر طرف نمودن مشکلات و ابهامات گرافیکی ، برنامه نویسی ، دوبله و صداگذاری و … موجود بازی از ده نفر از علاقمندان و گیمرهای ایرانی که قادر به تست و مشکل یابی بازی میباشند دعوت نماید تا برای تست این بازی داوطلب شده و با دریافت نسخه ای از دمو بازی ما را در برطرف نمودن و بهتر ساخته شدن بازی یاری نمایند. از افرادی که خواهان تسر شدن این بازی میباشند تقاضا میشود پیغامی در این خصوص همراه با مشخصات ( نام و نام خانوادگی ، متولد ، شماره تماس ) به همراه توضیحاتی مختصر درباره خودشان به ایمیل poyankaboodvand@yahoo.com ارسال نمایند. تا در صورت تایید ، دمو بازی برای تست برای این عزیزان ارسال شود. شایان ذکر میباشد اسامی این عزیزان در تیتراژ انتهایی بازی حتما درج خواهد شد.
با تشکر پویان کبودوند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or