سرزمین رویا وی تو Dreamland V2

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[align=justify]خب بعد از ماهها بسته بودن تالار استودیو بازیسازی دریم فکتوری بدلیل نبود مدیریت و فرد مناسب برای اینکار امروز بصورت آزمایشی آقای محمدرضا غلامی مدیریت تالار استودیو بازیسازی دریم فکتوری را قبول کردند و از امروز شما باز میتوانید به تالار این استودیو مراجعه نمایید ( شایان ذکر است این تالار بدلیل ساخت بازی سرزمین رویا وی تو و نبود مدیریت برای مدت زیادی بسته شده است تا این بازی به اتمام برسد)[/align]
شما برای ورود به تالار میتوانید از لینک زیر استفاده نمایید
http://www.df-gamez.com/forum/index.php

بدون شرح...
screenshot%2001.jpg
screenshot%201.png

سلام پویان جان. امیدوارم در کارت پیشرفت داشته باشی. از صمیم قلب دوست دارم بازی های ایرانی بهترین عرضه و فروش رو داشته باشه و چشم این بیگانگان رو کور کنیم. البته می دونم که نمی شه و شدنی نیست.(ولی با سخت کوشی هایی افرادی مثل شما و دیگران چرا که نه!).
یه سوال: کارکترها حرف می زنن؟ چون دیدم حرف ها رو نوشته گفتم لابد حرف نمی زنه! اگر بخواید می تونم تو دوبله بازی کمکتون کنم. درسته که سرم خیلی شلوقه و قراره یه بازی تیممان درست کنه و من و چند نفر دیگه دوبلش کنیم ولی اگه بخواین می تونم تو دوبلش کنم. نمونه کارهم اگه بخواید براتون می دم.

سلام پویان جان. امیدوارم در کارت پیشرفت داشته باشی. از صمیم قلب دوست دارم بازی های ایرانی بهترین عرضه و فروش رو داشته باشه و چشم این بیگانگان رو کور کنیم. البته می دونم که نمی شه و شدنی نیست.(ولی با سخت کوشی هایی افرادی مثل شما و دیگران چرا که نه!).
یه سوال: کارکترها حرف می زنن؟ چون دیدم حرف ها رو نوشته گفتم لابد حرف نمی زنه! اگر بخواید می تونم تو دوبله بازی کمکتون کنم. درسته که سرم خیلی شلوقه و قراره یه بازی تیممان درست کنه و من و چند نفر دیگه دوبلش کنیم ولی اگه بخواین می تونم تو دوبلش کنم. نمونه کارهم اگه بخواید براتون می دم.
ممنون عزیزم نظر لطفتونه اما باید بگم که بازی ما دوبله شده توسط تیم بهتا بهر حال ممنون عزیز
di
یه سوال گرافیستتون ایرانیه ؟ خیلی کارش حرف نداره :دی
سلام عزیز جان بله گرافیستمون ایرانیه..

Dreamland%20In%20Ipad%20And%20Andriod%20Platform.png

دوستان عزیز بنا به مشکلاتی زمانی که سر ساخت بازی و اتمام پروژه سرزمین رویا وی تو پیش اومد تاریخ ریلیز بازی در حال حاضر قابل پیش بینی نیست و از اینکه این تاریخ رو برای ریلیز بازی در نظر گرفتیم و بازی نتونست ریلیز بشه از همتون عذرخواهی میکنیم بازی دچار تغییراتی شد و ما متوجه وجود یک سری مشکلات و باگها در بازی شدی که در حال کار روی اونها هستیم اما میتونم بهتون قول بدم وقتی بازی ریلیز بشه شما هیچ نوع مشکل و باگی رو توی بازی نتونید پیدا بکنید و اما خبر دوم هم در مورد بازی سرزمین رویا وی تو است که شاید بعضی هاتون رو خوشحال کنه و این تمدید مهلت ریلیز رو آسونتر بگیرید به ما و اونم اینکه بازی قراره بر روی پلتفرمهای آندروید و آیپد هم ساپورت بشه و شما میتونید بازی رو روی این پلتفرمها هم بازی کنید منتها این امر مستلزم صرف زمان بیشتر و کار روی این مسله است که در دست پیگیریه و میشه گفت کارهای مربوط بهش 75 درصد پیش رفته و اگه مشکلی پیش نیاد ما بازی رو روی این پلتفرمها هم میبریم .. باز هم بابت تمدید تاریخ ریلیز بازی از همتون عذر میخوام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or