عزیزم هنوز بازی تکمیل نشده تا اطلاعات سیستم مورد نیاز رو بهتون بدم اما تاریخ ریلیزش 15 شهریور امساله البته اگه برسیم و تموم بشه ...می گم رم و گرافیک مورد نیزاش + سیپیو و هاردش جنده؟ کی تاریخ ریلیزش می رسه؟:d
ممنون عزیزم نظر لطفتونه اما باید بگم که بازی ما دوبله شده توسط تیم بهتا بهر حال ممنون عزیزسلام پویان جان. امیدوارم در کارت پیشرفت داشته باشی. از صمیم قلب دوست دارم بازی های ایرانی بهترین عرضه و فروش رو داشته باشه و چشم این بیگانگان رو کور کنیم. البته می دونم که نمی شه و شدنی نیست.(ولی با سخت کوشی هایی افرادی مثل شما و دیگران چرا که نه!).
یه سوال: کارکترها حرف می زنن؟ چون دیدم حرف ها رو نوشته گفتم لابد حرف نمی زنه! اگر بخواید می تونم تو دوبله بازی کمکتون کنم. درسته که سرم خیلی شلوقه و قراره یه بازی تیممان درست کنه و من و چند نفر دیگه دوبلش کنیم ولی اگه بخواین می تونم تو دوبلش کنم. نمونه کارهم اگه بخواید براتون می دم.
سلام عزیز جان بله گرافیستمون ایرانیه..di
یه سوال گرافیستتون ایرانیه ؟ خیلی کارش حرف نداره
ایشون تاریخ ریلیز بر اساس نمایشگاه دیجیتال گفتن که تمدید شد تا 5مهراز تاریخ ریلیز گذشت و شما هم هنور انتشار نکردید!!
ایشون تاریخ ریلیز بر اساس نمایشگاه دیجیتال گفتن که تمدید شد تا 5مهر
ریلیز بازی ایشون احتمالا بر مبنای مهلت نمایشگاه دیجیتال استاصلا منظورتون مفهوم نیست!!!!