سرزمین رویا وی تو Dreamland V2

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يعني اين بازي فقط مال آندرويد هست؟!!
عزیزم شما اگه مطالب قبلی رو درست خونده باشید متوجه میشید که نسخه ای از بازی رو برای این پلتفورم میسازیم و نسخه اصلی بازی برای PC ریلیز میشه
با اين حال اصلا بازيتون سودي نخواهد داشت! چون تعداد كمي آندرويد دارن!
عزیزم قرار نیست که بازی که برای پلتفورم مربوطه ساخته میشه در ایران فقط فروش داشته باشه ...

بدون شرح...
Dreamland%20V2%20%2810%29.png

سلام دوستان خبرهایی در مورد بازی دارم که تا چند روز آینده اطلاع رسانی میکنم اما امروز میخوام سوال یا نظرسنجی رو درمورد طراحی یکی از مراحل بازی مطرح کنم که اون هم درمورد شباهت مرحله ای از بازی میشه که به بازی معروف لیمبو نزدیک شده و حالا نظر شما در مورد این شباهت چیه..؟ آیا دوست دارید که مرحله ای از بازی شباهتی به این بازی داشته باشه یا خیر… فقط در صورت امکان نظرات خودتون رو با دلیل و منطق بیان کنید …ممنون ( یاد آور میشم یکی از مراحل بازی شبیه به بازی لیمبو شده )

تو ان عکسی که گزاشتین محط فوقالعادس ولی کیفیت کاراکتر به محیط نمیرسه بنظرم یه سری رنگ خیلی تیره به کاراکتر اضافه کنید یا چشماشو سفید کنین بهتر میشه
درکل بسیار از این حرکت حمایت میشه البته اگه سورس لیمبو رو کپی نکرده باشید
قصد توهن نداشتم سوءتفاهم نشه
ویرایش:ای وای چه سوتی دادم این که خود بازی نیست
yahoo_4.gif
درکل یه Facepalm برای خودم
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
بنظر من بهتره این کار رو نکنید
درسته که لیمبو بازی بسیار قشنگی بود ولی از نظر من سرزمین رویا هم چیزی از لیمبو کم نداره
با این چیزایی که من از بازی دیدم خودش جای تقلید داره(بازی های دیگه از سرزمین رویا تقلید کنن)
یچیزی هم هست
هرکاری بخواید انجام بدید بازم افتخارش به بازی لیمبو میرسه
شما تصور کن کسیو که داره سرزمین رویا بازی میکنه اونوقت به این بخش از یازی میرسه اگه خیلی قشنگم طراحی شده باشه بازم میگه:"نیگاه کن مثل اون مرحله از لیمبوهه"
یعنی افتخارش مال لیمبو میشه
نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه ولی بنظر من این کار انجام نشه برای سرزمین رویا بهتره

دقيقا حق با beshush هست. اينجوري كسايي كه اين بازي رو مي كنن ، اين بازي رو منع مي كنن ( يعني ازش بد مي گن!) با hdxc هم در اون تيكه كه گفت اگر چشم كاركتر سفيد بشه بهتره، موافقم. چون الان كاركتر اصلي مثل سايه هست! يه كم برجسته تر بشه بهتره.

واقعا جای تبریک داره . خیلی کار پیشرفت داشته . به نظر من می تونه لغب بهترین بازی مستقل ایران رو داشته باشه .
هنوز زمان مشخصی برای عرضه ندارید ؟ فکر می کنید چقدر از کار انجام شده ، تا پایان سال عرضه می شه ؟

واقعا جای تبریک داره . خیلی کار پیشرفت داشته . به نظر من می تونه لغب بهترین بازی مستقل ایران رو داشته باشه .
هنوز زمان مشخصی برای عرضه ندارید ؟ فکر می کنید چقدر از کار انجام شده ، تا پایان سال عرضه می شه ؟
ممنون عزیزم در مورد زمان عرضه هم در حال حاضر نمیتونم زمانی رو اعلام کنم حتی بصورت تخمینی چون کار یه کاره مستقله و دو نفر بیشتر روش کار نمیکنن

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
آقا پویان برای طراحی این اسپریت هات از چه نرم افزاری استفاده میکنی چون بازی سازی رو شروع کردم میخوام عین اسپریت های شما رو بسازم خیلی با کیفیت هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or