i pad ایول باسه Ipad هستش
دوستان عزیز بنا به مشکلاتی زمانی که سر ساخت بازی و اتمام پروژه سرزمین رویا وی تو پیش اومد تاریخ ریلیز بازی در حال حاضر قابل پیش بینی نیست و از اینکه این تاریخ رو برای ریلیز بازی در نظر گرفتیم و بازی نتونست ریلیز بشه از همتون عذرخواهی میکنیم بازی دچار تغییراتی شد و ما متوجه وجود یک سری مشکلات و باگها در بازی شدی که در حال کار روی اونها هستیم اما میتونم بهتون قول بدم وقتی بازی ریلیز بشه شما هیچ نوع مشکل و باگی رو توی بازی نتونید پیدا بکنید و اما خبر دوم هم در مورد بازی سرزمین رویا وی تو است که شاید بعضی هاتون رو خوشحال کنه و این تمدید مهلت ریلیز رو آسونتر بگیرید به ما و اونم اینکه بازی قراره بر روی پلتفرمهای آندروید و آیپد هم ساپورت بشه و شما میتونید بازی رو روی این پلتفرمها هم بازی کنید منتها این امر مستلزم صرف زمان بیشتر و کار روی این مسله است که در دست پیگیریه و میشه گفت کارهای مربوط بهش 75 درصد پیش رفته و اگه مشکلی پیش نیاد ما بازی رو روی این پلتفرمها هم میبریم .. باز هم بابت تمدید تاریخ ریلیز بازی از همتون عذر میخوام
دوست عزیز چه گیری به پویان دادی تیم ac rvنیست کهاز تاريخ ريليز دوباره ي بازي هم گذشت!! دفعه ي اول تاريخ ريليز 15 هم بود حالا هم دوباره شد هفتم و امروز نهم هست و هنوز بازي ريليز نشده!!
دوست عزیز چه گیری به پویان دادی تیم ac rvنیست که
من كه گير ندادم دوست من!! چرا الكي حرف مي زني!!!؟؟؟ هركي يه تاريخي يا قولي مي ده بايد عمل كنه! حالا اين كه تاريخ انتشاره و قضيش فرق مي كنه!
اصلا انتشار نكرد هم نكرد به من چه هركاري دلش خواست بكنه!
ممنون عزیزم راستش ما یه سری پروزه دیگه دو بعدی داریم که میتونم به عناوین سربازان ایکس ، رستم 1400 ، وندا ، ایکس زویا ، مجموعه داستانهای خیالی اشاره کنم که دو سه تا از این پروژه ها کارهای گرافیکیشون تا 30 درصد پیش رفته و قراره بعد از ساخت این بازیمون بریم سراغشون اما در مورد سه بعدی فعلا تصمیم خاصی نگرفتیم ولی انشالله توی اینکار هم خواهیم رفت تیم ما هم در حال حاضر به استثنای تیم موزیک و صداگذاری دو نفره یکی من و یکی یه برنامه نویس همین ... و در مورد کار روی این پروژه هم شاید بشه گفت 7 یا 8 ماهآقا پویان هر چی از این عکس ها میزاری ما رو نسبت به بازیت بیشتر مشتاق میکنی من عاشق این بازی های دو بعدی هستم
میگم برای یک بازی جدیدتر برنامه ای دارید؟ مثلاً یک بازی با UDK بسازید؟ من که خیلی خوشم آمده راستی یک سوال تیمتون چند نفره و چند مدته روی بازی در حال کار هستید؟
ببخشید فضولی کردم ولی یه گوگل بزن حله تازه تو game maker community میتونی چیزای خوبی یاد بگیری.حرفه ای هم باید کلاسشو بریراستی آقا پویان من خیلی دوست دارم این گیم میکر رو یاد بگیر بهترین جایی که میشه این برنا مه رو به صورت حرفه ای یاد گرفت کجاست البته ببخشید اینجا پرسیدم