سرزمین رویا وی تو Dreamland V2

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عالییییی خیلی پیشرفت کرده
ممنون عزیزم;)
برادر بازی چرا فارسی نیست ؟؟؟
عزیزم شما مطمئنید بازی رو درست دیدید...؟ نسخه اخر ویدئوهای بازی رو یه نگاه باز بندازید ;)
داری بازی ایرانی میسازی که خارجی حرف بزنه؟؟
خوب بازی های خارجی رو بازی می کنیم:d
فارسی شه جالب میشه
عزیزم شما هم همینطور نسخه ویدئو اخر بازی رو ببینید بد نیست ... در ضمن بازی دو زبانه استb-)
پویان جان بازی رو چرا نفرستادی من منتظر بازیت هستم شدید>:d<
عزیز دلم این نیست که ما بگیم تستر برای بازی میخوایم و شما اسمتو بگی و ما بگیم اینم دمو بازی تستش کنید .. ما اول باید افراد قابل صلاحیت رو انتخاب کنید کسایی که واقعا میتونن تست کنن بعد باهاشون تماس میگیریم و بعد دمو بازی رو براشون ارسال میکنیم در ضمن هنوز قستهایی رو که برای تست میخوایم روی دمو پیاده کنیم انتخاب نکردیم و اینها خودش زمانبره ..;)

ممنون عزیزم;)

عزیزم شما مطمئنید بازی رو درست دیدید...؟ نسخه اخر ویدئوهای بازی رو یه نگاه باز بندازید ;)

عزیزم شما هم همینطور نسخه ویدئو اخر بازی رو ببینید بد نیست ... در ضمن بازی دو زبانه است..
راستش من هر چی این ویدیو رو نیگا میکنم اثری از فارسی بودن نمی بینم!!:d
دوبلرتون صداش معلومه ایرانیه ولی مثیکی خارجی حرف میزنه!!مثلا میگه I'm here!!
خوب این کجاش ایرانیه؟؟
ولی گرافیک بازی خیلی جالبه.موفق باشی

راستش من هر چی این ویدیو رو نیگا میکنم اثری از فارسی بودن نمی بینم!!:d
دوبلرتون صداش معلومه ایرانیه ولی مثیکی خارجی حرف میزنه!!مثلا میگه I'm here!!
خوب این کجاش ایرانیه؟؟
ولی گرافیک بازی خیلی جالبه.موفق باشی
ببخشید ببخشید من اصلا یادم نبود اینجا این ویدئو رو نذاشتم یعنی تقصیر من هم نیست و یه جورایی تقصیر خود بازیسنتره.. اخه من نسخه فارسی ویدئو رو به سایت داده بودم که توی صفحه اول قرار بده و خب مثل اینکه قرار ندادن البت باید خودم هم یه نسخهشو اینجا هم میذاشتم که اشتباه کردم و نذاشتم بهرحال ببخشید من خیلی متاسفم فکر کردم ویدئو رو گذاشتم ...

امروز جدیدترین ویدئو بازی که همون نسخه فارسی شده بازی به حساب میاد رو براتون میزارم در این ویدئو که همون ویدئو آخری محسوب میشه که مدتی قبل منتشر شده بود شما بازی رو بصورت کاملا فارسی خواهید دید و علاوه بر این شما شاهد تغییراتی نیز در زمینه اضافه شدن آرتورکهای گفتگو به بازی خواهید بود. در ویدئو قبل که بصورت انگلیسی منتشر شده بود این آرتورکها وجود نداشتند و ما با توجه به پیشنهادات کاربرانی که ویدئو رو مشاهده کرده بودند این آرتورکها رو هم به بازی اضافه کردیم …
دریافت ویدئو با حجم 30 مگ
دریافت ویدئو با حجم 15 مگ

blog-image-961.png

خب دوستان فعلا که خبری از ساخت بازی نیست چون فصل امتحاناته و برنامه نویس تیم مجبور به مدتی مرخصی برای اینکار شده و اگه مشکلی پیش نیاد شروع ساخت و برنامه نویسی بازی از 20ام همین ماه دوباره از نوع شروع میشه البته این رو هم بگم که ما سعیمون اینکه بازی رو به تاریخ ریلیز برسونیم و مطمئن باشید تموم سعیمون رو میکنیم اما اگه این مسائل اینچنینی برامون پیش بیاد نمیدونم چیکار باید کرد دیگه ... در هرصورت من تا اومدن دوباره برنامه نویس دارم روی اچ دی کردن اسپرایتهای بازی و مخصوصا قسمت کاسپلی ها کار میکنم نمونشو بالای مطلب میتونید ببینید فقط دوستان نظرات شما توی ساخت بازی خیلی به من کمک میکنه پس منتظر شنیدن نظراتتون هستم..

آخرین ویرایش:
elisan%20assassince%202.png
elisan%20assassince.png
elisan%20gharshasp.png

elisan%20Halo.png
elisan%20Halo%202.png

خب یه چند تا کاسپلی دیگه رو حاضر کردم و برای نمایش میزارم فقط خواهشا اگه مشکلی توش میبینید و یا ایده ای در موردشون دارید حتما بگید روی کار پیادش کنیم نظرات شما خیلی کمک میکنه..
الیسان اساسینس 1
الیسان اساسینس 2
الیسان گرشاسپ
الیسان هالو 1
الیسان هالو 2

• Like
Reactions: Kasra-M and Mehrdad

خب بعد از مدتها برآن شدم که مطلبی از بازی رو دوباره در نت قرار بدم و شاید بهتر باشه بگم ویدئویی از بازی رو دوباره برای شما به نمایش بزارم در ویدئوی جدیدی که در ادامه لینک اون وجود داره شما میتونید شاهد نمای داخلی خونه الیسان باشید و باید بگم زحمت زیادی برای بخش برنامه نویسی این قسمت از بازی کشیده شده و سعی کردیم از همه امکانات استفاده کنیم.در ادامه مطلب هم شایان ذکره که بگم کار برنامه نویسی کمی مارو در ادامه ساخت به مشکل کشونده و ما با سه روز در هفته کار روی این بازی هم هنوز مشکل زمان داریم که بیشتر بخاطر گیم پلی جدیده اونه اما تموم تلاشمون رو میکنیم تا به زمان ریلیز بازی برسیم.
لینک داونلود ویدئو جدید بازی

پویان جان کارت خوبه اما یک نکته رو من بگم شخصیت رو سعی کن یک مقدار پویا تر بسازی وقتی داره راه میره یک جوریه خیلی خشک راه میره بقیه چیز ها فوق العاده بود به نظرم

پویان جان کارت خوبه اما یک نکته رو من بگم شخصیت رو سعی کن یک مقدار پویا تر بسازی وقتی داره راه میره یک جوریه خیلی خشک راه میره بقیه چیز ها فوق العاده بود به نظرم
ممنون عزیزم سعی میکنیم حتما شخصییت رو پویا تر کنیم
ببخشید شاید سوال احمقانه ای باشه انجینتانgame maker
دوسته عزیز انجین ساخته ما همون گیم میکره 8

ممنون عزیزم سعی میکنیم حتما شخصییت رو پویا تر کنیم

دوسته عزیز انجین ساخته ما همون گیم میکره 8

تازه فهمیدم انجین خوبیه منم میخواستم برای آموزشگام پلتفرم دوبعدی بسازم با گیم مکر یک مقدار شک کردم ضعیف عمل کنه :d

چهار تصویر جدید از نسخه اچ دی بازی سرزمین رویا وی تو امروز بصورت اختصاصی در وبسایت پژدوگیم قرار گرفت همچنین شما میتوانید چهار تصویر دیگر از بازی را در ادامه مطلب ببینید ....
( برای بزرگنمایی رو تصاویر کلیک کنید )

تیم دریم فکتوری در نظر دارد در راستای ساخت بازی سرزمین رویا وی تو از کمک و یاری چند تن از طراحان و برنامه نویسان مجرب در زمینه ساخت بازی کمک گرفته و تیم ساخت خود را کاملتر و سرعت ساخت بازی را افزایش دهد از این رو از تمامی علاقمندانی که قصد همکاری و مشارکت در ساخت بازی را دارند درخواست میشود جهت همکاری با این تیم و یاری در ساخت بازی سرزمین رویا وی تو با ارسال نمونه کاری از خود در زمینه های برنامه نویسی گیم مکر و طراحی با فتوشاپ و یا طراحی دستی به ایمیل poyankaboodvand@yahoo.com آمادگی خود را در این رابطه اعلام نمایند.
( شایان ذکر است که این دوستان در تمامی موارد بعد از ساخت بازی سهیم خواهند بود و هزینه کاری خود را دریافت خواهند کرد )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or