Kn!f3 Dan3R
کاربر سایت
داری بازی ایرانی میسازی که خارجی حرف بزنه؟؟
خوب بازی های خارجی رو بازی می کنیم:d
فارسی شه جالب میشه
فارسی شه جالب میشه
ممنون عزیزمعالییییی خیلی پیشرفت کرده
عزیزم شما مطمئنید بازی رو درست دیدید...؟ نسخه اخر ویدئوهای بازی رو یه نگاه باز بندازیدبرادر بازی چرا فارسی نیست ؟؟؟
عزیزم شما هم همینطور نسخه ویدئو اخر بازی رو ببینید بد نیست ... در ضمن بازی دو زبانه استb-)داری بازی ایرانی میسازی که خارجی حرف بزنه؟؟
فارسی شه جالب میشه
عزیز دلم این نیست که ما بگیم تستر برای بازی میخوایم و شما اسمتو بگی و ما بگیم اینم دمو بازی تستش کنید .. ما اول باید افراد قابل صلاحیت رو انتخاب کنید کسایی که واقعا میتونن تست کنن بعد باهاشون تماس میگیریم و بعد دمو بازی رو براشون ارسال میکنیم در ضمن هنوز قستهایی رو که برای تست میخوایم روی دمو پیاده کنیم انتخاب نکردیم و اینها خودش زمانبره ..پویان جان بازی رو چرا نفرستادی من منتظر بازیت هستم شدید>:d<
راستش من هر چی این ویدیو رو نیگا میکنم اثری از فارسی بودن نمی بینم!!:dممنون عزیزم
عزیزم شما مطمئنید بازی رو درست دیدید...؟ نسخه اخر ویدئوهای بازی رو یه نگاه باز بندازید
عزیزم شما هم همینطور نسخه ویدئو اخر بازی رو ببینید بد نیست ... در ضمن بازی دو زبانه است..
ببخشید ببخشید من اصلا یادم نبود اینجا این ویدئو رو نذاشتم یعنی تقصیر من هم نیست و یه جورایی تقصیر خود بازیسنتره.. اخه من نسخه فارسی ویدئو رو به سایت داده بودم که توی صفحه اول قرار بده و خب مثل اینکه قرار ندادن البت باید خودم هم یه نسخهشو اینجا هم میذاشتم که اشتباه کردم و نذاشتم بهرحال ببخشید من خیلی متاسفم فکر کردم ویدئو رو گذاشتم ...راستش من هر چی این ویدیو رو نیگا میکنم اثری از فارسی بودن نمی بینم!!:d
دوبلرتون صداش معلومه ایرانیه ولی مثیکی خارجی حرف میزنه!!مثلا میگه I'm here!!
خوب این کجاش ایرانیه؟؟
ولی گرافیک بازی خیلی جالبه.موفق باشی
ممنون عزیزم سعی میکنیم حتما شخصییت رو پویا تر کنیمپویان جان کارت خوبه اما یک نکته رو من بگم شخصیت رو سعی کن یک مقدار پویا تر بسازی وقتی داره راه میره یک جوریه خیلی خشک راه میره بقیه چیز ها فوق العاده بود به نظرم
دوسته عزیز انجین ساخته ما همون گیم میکره 8ببخشید شاید سوال احمقانه ای باشه انجینتانgame maker
ممنون عزیزم سعی میکنیم حتما شخصییت رو پویا تر کنیم
دوسته عزیز انجین ساخته ما همون گیم میکره 8