سرزمین رویا وی تو Dreamland V2

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
blog-image-71.png

خب دیشب طبق قولی که برنامه نویس تیم داده بود برنامه نویسی مرحله دوم بازی هم تموم شد و نمونه تستی از مرحله رو برای عیب یابی و بازبینی برای من فرستاد. بازی توی این مرحله کامل و دقیق برنامه نویسی شده بود و بجز چند مورد جزئی مشکلی نداشت که با اطلاع دادن این موارد جزئی برای رفع اونها توسط برنامه نویس فکر کنم که دیگه از فردا کار برنامه نویسی مرحله سوم و چهارم رو شروع کنیم البته شایان ذکره که بگم مرحله اول هم که قبلا برنامه نویسی شده برای بازنگری و رفع باگ و عیوب دوباره دست برنامه نویس دیگه تیمه و اونم امروز قراره نسخه تکمیل شده این مرحله رو برای من بفرسته در کل اگه کارا خوب پیش بره کار برنامه نویسی مراحل سوم و چهارم رو هم بزودی آغاز میکنیم

blog-image-74.png

تیم دریم فکتوری از دوستان و علاقمندانی که در زمینه ساخت شخصیت و مدلسازی و طرح دهی فانتازی استعدادی دارند درخواست و دعوت به همکاری مینماید. این دوستان تنها با ساخت یک نمونه کار مدلسازی شخصیتی یا طرحهای فانتازی خود بصورتهای طرح کشیده شده بر روی کاغذ و یا مدل سه بعدی و ارسال آن به صندوق پستی تیم دریم فکتوری با آیدی dfteam@ymail.com میتوانند شانس خود را برای همکاری در این تیم و شرکت در ساخت پروژه های بازیسازی این تیم امتحان نمایند.

باتشکر مدیریت تیم دریم فکتوری

blog-image-76.png

برای امروز یه ویدئو کوتاه از محیط مرحله دوم حاضر کردم که خب چون با نرم افزار خوبی برای کار فیلمبرداری از محیط ویندوز و بازی آشنا نبودم از یه دونه استفاده کردم که کیفیت خوبی رو بهم نداده اما سعی میکنم برای ویدئوهای بعدی حتما از یه نرم افزار بهتر و کاراتر برای فیلمبرداری استفاده کنم در کل این ویدئویی که الان حاضر کردم حجمش حدود ۸۵۰ کیلوبایته و شما میتونید بعد از گرفتن این ویدئو کمی با محیط و عوامل موجود در مرحله دوم بازی سرزمین رویا وی تو آشنا بشید البته یادآور میشم که احتمال تغییرات توی این مرحله زیاده پس شما هم میتونید نظرات خودتون رو برای ما ارسال کنید

دریافت ویدئوی بازی

حرف شما در مورد این قضیه ای که در تهیه ویدیو دست تنها بودید متین ولی جدا اینجور تریلر دادن خیلی عجیب بود!!!!!!
کیفیتش که داشت داد میزد!
نه هیچی نه هیچ جا همینجور چایی نخورده ویدئو داحل بازی رو نشون میداد!

واقعا برام عجیبه شما که این همه وقت گذاشتید و چند مرحله رو کامل کردید چرا برای ویدیئو اینقدر عجله کردید!
به نظر بنده هنوز هم دیر نیست!
بشینین یه تریلر استاندارد درست کنین!
اگر نمیخواین قبل و بعد از نمایش گیم پلی چند تا کات سنس پخش شه میتونید همراه پخش ویدیوی بازی خودتون روش حرف
بزنین و درباره بازی صحبت کنین تو ویدیو!
موفق باشید ...

حرف شما در مورد این قضیه ای که در تهیه ویدیو دست تنها بودید متین ولی جدا اینجور تریلر دادن خیلی عجیب بود!!!!!!
کیفیتش که داشت داد میزد!
نه هیچی نه هیچ جا همینجور چایی نخورده ویدئو داحل بازی رو نشون میداد!

واقعا برام عجیبه شما که این همه وقت گذاشتید و چند مرحله رو کامل کردید چرا برای ویدیئو اینقدر عجله کردید!
به نظر بنده هنوز هم دیر نیست!
بشینین یه تریلر استاندارد درست کنین!
اگر نمیخواین قبل و بعد از نمایش گیم پلی چند تا کات سنس پخش شه میتونید همراه پخش ویدیوی بازی خودتون روش حرف
بزنین و درباره بازی صحبت کنین تو ویدیو!
موفق باشید ...
عزیزم این تریلر بازی نبود که این یه ویدئو برای نشون دادن مرحله جدید بود همین .. ما خودمون اینکاره ایم داداش..:d

عزیزم این تریلر بازی نبود که این یه ویدئو برای نشون دادن مرحله جدید بود همین .. ما خودمون اینکاره ایم داداش..:d
;;)با این کیفیت؟؟؟؟/:)
خدایی یه فکری برا کیفیتش بردار!
دوما تو پستت اعلام کن که تریلر نیست! (( نمایش گیم پلی بازی و کلا هر ویدئویی که مربوط
به بازی بشه تریلر محسوب میشه بیسوات!)):>
پس نتیجه میگیریم که این ویدئو تریلر بوده و دوباره به پست قبلی بنده مراجه کنید!
با تشکر:d
>:d<

آخرین ویرایش:
پویان برای ضبط تصویر از برنامه fraps استفاده کن - لینک دانلود با حجم 2مگابایت
برای تریلر هم هر وقت تصاویر رو برام اپلود کنی تریلر رو 3 روزه اماده میکنم ;)
ها خب منم از همون استفاده کردم..:( اما کیفیت رو در حد المپیک پایین آورده بزودی یه تریلر برای اون جریان فرستادن تو برات میفرستم آماده باش:>

[align=center]
blog-image-78.png

[/align]
[align=justify]خب قرار بود اسپرایتهای جدید رو برای نسخه بعدی بازی نگه داریم که هرکاری کردم نتونستم دل از اسپرایتهای جدید بکنم و تصمیم گرفتم هرجوری شده این مدل اسپرایت جدید رو تو همین بازی داشته باشیم منظورم اسپرایتهای جدیدیه که چند وقت پیش روشون کار میکردم خلاصه اسم اسپرایتهای جدید رو گذاشتم Hd Sprite و قبلیها هم همون Normal Sprite و قصدم اینکه اگه بشه بازی رو با دو نوع گرافیک ریلیز کنیم یه گرافیک برای کسایی که مشکلی با رم و گرافیک خودشون ندارن و میتونن هرجور بازی سنگینی رو روی سیستمشون نصب کنن و گرافیک دوم مختص کسایی که گرافیک و رمشون نمیکشه البته برای این قسمت هم باید توی آپشن بازی گزینه ای رو درج کنیم..همین[/align]

پویان جان من منتظر بازیت هستما تو رو به خدا خوب روش کار کنی من عاشق این سبک بازی هام از این fps های مزخرف که هر روز یکیشون میاد بیرون خیلی بهتره منو نا امید نکنی سعی کن یک موسیقی ترسناک عالی روش بزارید :x:x:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or