Last edited by a moderator:
روانپزشکی در سطح پیشرفته میتونه کاربرد داشته باشه ولی اینجا بحث مصرف شخصیه، وگرنه رادیواکتیو هم در پزشکی کاربرد داره، اون بحثش جداست،اصلا چیز خوبی نیست به خاطر نبود اگاهیه.
این داستانم با توجه به اینکه تجربه داشتم میگم امکان داره چون تو هر بدن یه جور خودشو نشون میده.اما از اونجای که کنترل ذهنو میتونه بدست بگیره جسمم میتونه با خودش حرکت بده.
اما این قارچ اصلا چیزی نیست که مصرف شدنی باشه الکی الکی. کاربردش فقط درمانیه تو بعضی کشور های خیلی پیشرفته اونم تو شدید ترین حالت که بد از شوک های عصبی یا تروما ها و ترس های ذهنی به وجود میاد استفاده میشه مثله از دست دادن عزیزی یا تجربه نزدیک به مرگ که فرد دچار مشکل عصبیه شدید میشه اونم چه جوری استفاده میکنن یک پزشک مخصوص با یک اتاق مخصوص میبرن فردو و اونجا با تجهیزات و هر چیزی که لازمه فرده اسیب دیده دوره درمان رو میگذرونه.یعنی فرد تمام درمان های قبل از اینو سپری کرده جواب نگرفته این راه حل رو دادن.بله دوره درمان نه اینکه ادم های معمولی همین جوری بردارن استفاده کنن.کاربردشم مثله شوک الکتریکیه که به مغز میدن اینا جفتشون راه اول نیستن و نبودن هیچ موقع و فقط در صورت جواب ندادن باقی چیز ها اونم با رضایت خوده فرد یا یک همراه صورت میگرن.یه جورایی قارچ جایگزین شوک الکتریکیه
باید قبلش بدن به سازندههای FFVII، به خاطر شخصیت Chadley. جزو داغونترین کاراکترهای تاریخ بشریت هست و تا الآن که ۳۵ ساعت FFVII Rebirth رو جلو رفتم، تنها نکته منفی بازی برای من بوده.
هر دو دقیقه یه بار ظاهر میشه و یه چرندیاتی میگه و میره، با اون قیافه اعصابخوردکن و صدای مزخرفش! «کلادو سان» و زهر مار!
از نسل Z رسیدیم به حکومت سرمایه داری.تو اتاق خفنش اون پشت یه داس و چکش کم دارهPhil Spencer blames capitalism for games industry woes: 'I don't get [the] luxury of not having to run a profitable growing business'
فیل اسپنسر، سرمایهداری را مقصر مشکلات صنعت بازی میداند: «من این تجمل را ندارم که مجبور نباشم یک تجارت رو به رشد سودآور را اداره کنم».
اسپنسر گفت که شرکت های سهامی عام باید رشد ثابتی از خود نشان دهند وگرنه هیچکس به آنها پول نمی دهد.
فیل اسپنسر، رئیس ایکسباکس، در مصاحبهای با Polygon در مورد نیروهای محرکه اخراجها در مایکروسافت و در سراسر صنعت، انگشت اتهام را به سمت سرمایهداری نشانه رفت.
به گفته اسپنسر، مشکل «عدم رشد» در کل صنعت بازیهای ویدیویی است
واقعا کرکتر نچسب و اضافه ایه ، توی ریمیک هم اصلا باهاش ارتباط نگرفتم.باید قبلش بدن به سازندههای FFVII، به خاطر شخصیت Chadley. جزو داغونترین کاراکترهای تاریخ بشریت هست و تا الآن که ۳۵ ساعت FFVII Rebirth رو جلو رفتم، تنها نکته منفی بازی برای من بوده.
هر دو دقیقه یه بار ظاهر میشه و یه چرندیاتی میگه و میره، با اون قیافه اعصابخوردکن و صدای مزخرفش! «کلادو سان» و زهر مار!
بهع!باید قبلش بدن به سازندههای FFVII، به خاطر شخصیت Chadley. جزو داغونترین کاراکترهای تاریخ بشریت هست و تا الآن که ۳۵ ساعت FFVII Rebirth رو جلو رفتم، تنها نکته منفی بازی برای من بوده.
دولت روسیه در صدد است کنسول بازی ملی تولید کند
ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در جریان نشستی درباره توسعه اقتصادی کالینینگراد از مقامهای دولتی خواست تا تحقیقات خود را درباره الزامات تولید کنسولهای بازی ثابت و قابل حمل ملی آغاز کنند.
او همچنین دستور داده است تا فرایند برنامهریزی برای توسعه سیستمعامل و زیرساخت ابری مناسب برای این حوزه در کشور آغاز شود.
برخی رسانهها هدف این دستور ویژه را ایجاد جایگزین داخلی برای کنسولهای محبوب جهانی مانند پلی استیشن سونی و ایکسباکس مایکروسافت عنوان کردهاند.
منبع:
https://www.pcmag.com/news/putin-wants-russia-to-create-its-own-video-game-consoles
Phil Spencer blames capitalism for games industry woes: 'I don't get [the] luxury of not having to run a profitable growing business'
فیل اسپنسر، سرمایهداری را مقصر مشکلات صنعت بازی میداند: «من این تجمل را ندارم که مجبور نباشم یک تجارت رو به رشد سودآور را اداره کنم».
اسپنسر گفت که شرکت های سهامی عام باید رشد ثابتی از خود نشان دهند وگرنه هیچکس به آنها پول نمی دهد.
فیل اسپنسر، رئیس ایکسباکس، در مصاحبهای با Polygon در مورد نیروهای محرکه اخراجها در مایکروسافت و در سراسر صنعت، انگشت اتهام را به سمت سرمایهداری نشانه رفت.
به گفته اسپنسر، مشکل «عدم رشد» در کل صنعت بازیهای ویدیویی است
بعد از E3 2013 یکی از روز های شوم XBOX اومدن همین یارو بود10 سال پیش در چنین روزی(March 31, 2014) فیل اسپنسر بعنوان رییس ایکس باکس در مایکروسافت منصوب شد.
View attachment 333199
gow یعنی اصلا جز 16 تا نیست ؟ جالبهبازی Red Dead Redemption 2 به عنوان بهترین دنباله تاریخ از نظر کاربران Bafta Game Awards انتخاب شد
این نظرسنجی بین ۱۶ بازی انجام شد که بازی رد دد ردمپشن ۲ توانست در فینال بازی Half Life 2 را شکست دهد
عنوانهای شرکت کننده در این نظر سنجی شامل بازیهای زیر هستند.
Street Fighter 2
Half Life 2
Super Mario Galaxy 2
Assassin’s Creed 2
Doom 2
Mass Effect 2
The Last of Us 2
Resident Evil 2
Red Dead Redemption 2
Tony Hawk Pro Skater 2
The Sims 2
Portal 2
Sonic the Hedgehog 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
View attachment 333238
نینتندو یه ویدیو از virtual boy pro داده خیلی خوبهمیدونم اینجا جاش نیست ولی آپریل هم اول آپریل های قدیم.
10 تا سایت تخصصی گیم باز کردم امان از یک خبر سرکاری .
دنیا چرا اینطوری شده؟
=====
شما چیزی به چشمتون خورده؟