سرخط خبرها

🍀بازی Red Dead Redemption 2 به عنوان بهترین دنباله تاریخ از نظر کاربران Bafta Game Awards انتخاب شد

🔸این نظرسنجی بین ۱۶ بازی انجام شد که بازی رد دد ردمپشن ۲ توانست در فینال بازی Half Life 2 را شکست دهد

🔸عنوان‌های شرکت‌ کننده در این نظر سنجی شامل بازی‌های زیر هستند.

Street Fighter 2
Half Life 2
Super Mario Galaxy 2
Assassin’s Creed 2
Doom 2
Mass Effect 2
The Last of Us 2
Resident Evil 2
Red Dead Redemption 2
Tony Hawk Pro Skater 2
The Sims 2
Portal 2
Sonic the Hedgehog 2
Call of Duty: Modern Warfare 2

IMG_4793.jpeg

آخرین ویرایش:
🍀سی‌دی پراجکت: برای The Witcher 4 کاری را انجام می‌دهیم که قبلا امتحان نکرده‌ایم

🔸مدیر عامل شرکت سی‌دی پراجکت، Michał Nowakowski، در طی یک جلسه پرسش و پاسخ اخیر با سرمایه‌گذاران گفت اگرچه عنوان بعدی Witcher بر اساس آموخته‌های CDPR از بازی‌های گذشته است، به ریسک‌های ذاتی ساخت یک اثر جدید و تلاش برای نوآوری در آن اشاره کرد.

🔸نواکوفسکی گفت:

وقتی صحبت از خطرات عناصر نوآورانه به میان می‌آید، ساخت یک بازی جدید همیشه یک ریسک خلاقانه است، به ویژه از آنجایی که سعی می‌کنیم مرزهای جدیدی را کنار بگذاریم و زمینه‌های جدید را کشف کنیم، کاری را انجام دهیم که قبلاً انجام نداده‌ایم.

چیزی که می‌خواهم بگویم این است که نباید انتظار The Witcher 3 را در یک لباس جدید داشته باشید. ما بر اساس چیزهایی که قبلا ساختیم و آموخته‌ایم، بازی را خلق می‌کنیم، اما عناصر گیم‌پلی و مکانیک‌های جدیدی را اضافه می‌کنیم که در بازی‌های قبلی ندیده‌اید.

IMG_4794.jpeg

آخرین ویرایش:
🍀بازی Red Dead Redemption 2 به عنوان بهترین دنباله تاریخ از نظر کاربران Bafta Game Awards انتخاب شد

🔸این نظرسنجی بین ۱۶ بازی انجام شد که بازی رد دد ردمپشن ۲ توانست در فینال بازی Half Life 2 را شکست دهد

🔸عنوان‌های شرکت‌ کننده در این نظر سنجی شامل بازی‌های زیر هستند.

Street Fighter 2
Half Life 2
Super Mario Galaxy 2
Assassin’s Creed 2
Doom 2
Mass Effect 2
The Last of Us 2
Resident Evil 2
Red Dead Redemption 2
Tony Hawk Pro Skater 2
The Sims 2
Portal 2
Sonic the Hedgehog 2
Call of Duty: Modern Warfare 2

View attachment 333238
gow یعنی اصلا جز 16 تا نیست ؟ جالبه

میدونم اینجا جاش نیست ولی آپریل هم اول آپریل های قدیم.
10 تا سایت تخصصی گیم باز کردم امان از یک خبر سرکاری .

دنیا چرا اینطوری شده؟
=====
شما چیزی به چشمتون خورده؟
نینتندو یه ویدیو از virtual boy pro داده خیلی خوبه :دی

میدونم اینجا جاش نیست ولی آپریل هم اول آپریل های قدیم.
10 تا سایت تخصصی گیم باز کردم امان از یک خبر سرکاری .

دنیا چرا اینطوری شده؟
=====
شما چیزی به چشمتون خورده؟
خبر که نه ولی اورواچ هر سال یه گیم مود میده با تغییرات عجیب غریب و دیالوگ آلتیمیت کاراکترا رو عوض میکنه، مال امسالش خیلی خنده داره :D
==
Team Cherry هم وقت گیر آورده امروز پیج استور ایکس باکس Silksong رو لایو کرده که ریتینگ نهایی ESRB روش هست :))
Buy Hollow Knight: Silksong | Xbox

ریمستر Brütal Legend هم معرفی شد!
بین آبان تا دی 1403 منتشر میشه و خوب روی گیم پس هم خواهد بود روز اول.چقدر بی سروصدا معرفی شد! توئیتر double fine رو چک کردم ولی چیزی نزده بود. نمیدونم چرا ولی دیدم بعضی ها که نسل 7 بازیش کرده بودن ، ازش به عنوان یک گیم خاطره انگیز یاد میکنند

brutal legend.png

نمیدونم این پائینی باید چطور تحلیلش کرد ولی شاید به زمان عرضه hollow knight silk song نزدیک باشیم. دیدم که خیلی ها تو همین بازیسنتر هم منتظر این بازی هستند

silksong.png

اینم لینک بازی در استور ایکس باکس

ریمستر Brütal Legend هم معرفی شد!
بین آبان تا دی 1403 منتشر میشه و خوب روی گیم پس هم خواهد بود روز اول.چقدر بی سروصدا معرفی شد! توئیتر double fine رو چک کردم ولی چیزی نزده بود. نمیدونم چرا ولی دیدم بعضی ها که نسل 7 بازیش کرده بودن ، ازش به عنوان یک گیم خاطره انگیز یاد میکنند

View attachment 333300

نمیدونم این پائینی باید چطور تحلیلش کرد ولی شاید به زمان عرضه hollow knight silk song نزدیک باشیم. دیدم که خیلی ها تو همین بازیسنتر هم منتظر این بازی هستند

View attachment 333301

اینم لینک بازی در استور ایکس باکس
Brutal Legend خیلی خوب بود، یه بازی که تلفیقی از چند سبک مختلف که با وجود مشکلاتی که داشت ولی در مجموع پکیج جذابی بود. اگه ریمستر بشه احتمالا نسخه جدید در دست ساخته ولی خب من جایی خبرش رو ندیدم و به نظرم دروغ اول آوریل باشه :دی یه نکته دیگه اینکه نصف جذابیت بازی به خاطر حضور جک بلک هست، بعید می‌دونم دوباره بتونن ازش استفاده کنن و خب در نبود ایشون واقعا اون دنباله ای که ملت دنبالش هستن رو نمی بینیم.

Brutal Legend خیلی خوب بود، یه بازی که تلفیقی از چند سبک مختلف که با وجود مشکلاتی که داشت ولی در مجموع پکیج جذابی بود. اگه ریمستر بشه احتمالا نسخه جدید در دست ساخته ولی خب من جایی خبرش رو ندیدم و به نظرم دروغ اول آوریل باشه :D یه نکته دیگه اینکه نصف جذابیت بازی به خاطر حضور جک بلک هست، بعید می‌دونم دوباره بتونن ازش استفاده کنن و خب در نبود ایشون واقعا اون دنباله ای که ملت دنبالش هستن رو نمی بینیم.
اووووووه فااااااک x_x
داداش شما درست میگی ، الان رفتم کامنت های زیرش رو خوندم و بله متاسفانه دروغ آوریل بود #-o
من از عزیزان عذر میخوام اولی فیک بود ولی دومی واقعی هستش. برای رفع سوتفاهم و اگه کسی یهو هایپ شد و بعدش با کله خورد زمین باید بگم بازی اصلی توی گیم پس هست.خودمم تعجب کردم چرا انقدر یهویی معرفی شد!

bruu.png

البته من از ستاد تبلیغ گیم پس نیستم فقط خواستم خرابکاریم رو جبران کنم ، به بزرگی خودتون ببخشی دوستان.:D

از مدیران فروم تقاضای بن دارم :D

Brutal Legend خیلی خوب بود، یه بازی که تلفیقی از چند سبک مختلف که با وجود مشکلاتی که داشت ولی در مجموع پکیج جذابی بود. اگه ریمستر بشه احتمالا نسخه جدید در دست ساخته ولی خب من جایی خبرش رو ندیدم و به نظرم دروغ اول آوریل باشه :D یه نکته دیگه اینکه نصف جذابیت بازی به خاطر حضور جک بلک هست، بعید می‌دونم دوباره بتونن ازش استفاده کنن و خب در نبود ایشون واقعا اون دنباله ای که ملت دنبالش هستن رو نمی بینیم.
اصل کاری موزیسین های معروف دیگه بودن که قطعا لایسنس کردن دوباره ظاهر و صداشون ارزون نیست و یکیشون هم که اصلا دیگه در قید حیات نیست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or