Last edited by a moderator:
من بخاطر طراحی کرکترش اون بازی رو تمام کردم.خانم Mutsumi Inomata طراح کارکتر سری tale of از دنیا رفت . ایشون طراح یکی از بهترین بانوان نسل 8 Velvet Crowe بودن.
View attachment 332991View attachment 332992
گل ها دارن می رن و ووک ها می مونن هیی ...
View attachment 332994
ای بابا، همین یک ساعت پیش داشتم به یکی از بچه ها برسریا رو پیشنهاد میکردم و میگفتم چقدر کاراکترهاش خوب بودنخانم Mutsumi Inomata طراح کارکتر سری tale of از دنیا رفت . ایشون طراح یکی از بهترین بانوان نسل 8 Velvet Crowe بودن.
View attachment 332991View attachment 332992
گل ها دارن می رن و ووک ها می مونن هیی ...
View attachment 332994
کم کم داره خود لنین میشهPhil Spencer blames capitalism for games industry woes: 'I don't get [the] luxury of not having to run a profitable growing business'
فیل اسپنسر، سرمایهداری را مقصر مشکلات صنعت بازی میداند: «من این تجمل را ندارم که مجبور نباشم یک تجارت رو به رشد سودآور را اداره کنم».
اسپنسر گفت که شرکت های سهامی عام باید رشد ثابتی از خود نشان دهند وگرنه هیچکس به آنها پول نمی دهد.
فیل اسپنسر، رئیس ایکسباکس، در مصاحبهای با Polygon در مورد نیروهای محرکه اخراجها در مایکروسافت و در سراسر صنعت، انگشت اتهام را به سمت سرمایهداری نشانه رفت.
به گفته اسپنسر، مشکل «عدم رشد» در کل صنعت بازیهای ویدیویی است
منم نگفتم سونی ناشره. گفتم پورت این بازی برای اکس باکس اعلام شده.View attachment 332950
طبق این اعلامیه سونی دیگه ناشر بازی نیست و خود سازنده بازی یعنی Illfonic Inc نقش پابلیشر رو بر عهده داره .
حداقل متن رو میخوندی. دلیل پورتشون رو سریز هم همینه
عجببه که نمیدونن کسی رو اکس باکس بازی نمیخرهدلیل پورتشون رو سریز هم همینه
منم نگفتم سونی ناشره. گفتم پورت این بازی برای اکس باکس اعلام شده.
عجببه که نمیدونن کسی رو اکس باکس بازی نمیخره
5 تا دانشجوی برنامهنویس دهههشتادی یه خونه رو تو جنت آباد ۳ روز اجاره کردن تا رو طراحی یه بازی کار کنن، بعد شبش ماشروم زدن یکیشون با شمشیر سامورایی زده دوتاشونو کشته!
شب خونین گیمرها در جنتآباد
من متن خبرو دیدم مثل اینکه بهمن ماه بودهاین داستان خونه اجاره کردن برای طراحی بازی خیلی مسخره و احمقانه است. چون نه 5 تا دانشجو برنامه نویسی به تنهایی میتونن بازی بسازن، نه کلا هیچ خری تو سه روز میتونه چیزی در بیاره و نه لازمه خونه اجاره کنن! اونم تو تعطیلات نوروز که همه اینور اونورن! ضمن اینکه هیچ دولوپری هم با شمشیر سامورایی بازی نمیسازه.
داستان به وضوح یه چیز دیگه است، 5 نفر رفتن یه خونه مجردی گرفتن منباب فسق و فجور، و این وسط زیاده روی و اصراف صورت گرفته و از فرط چتیت یکی زده اون دو نفر دیگه رو ناکار کرده. شایدم بحث ناموسی بوده و صرفا با چت کردن کسی شمشیر برنمیداره بقیه رو بفرسته پیش اوس کریم. میهمانان دیگه ای هم حتما بوده تو خونه و سر اون میهمانان گرام دعوا شده همدیگه رو کشتن. بعد هم دیدن خیلی موضوع فاجعه بار هست، خواستن یه توجیحی براش بتراشن چیزی به ذهنشون نرسیده گفتن خونه گرفته بودن توش بازیسازی کنن! (یا شایدم این دروغ رو به خانواده هاشون گفته بودن که خونه مجردی گرفتن تو تعطیلات یه توجیهی داشته باشه)
در کل این توجیه ای که آوردن بی نهایت احمقانه و توهین به شعور همه است! خیلی واضحه قضیه چیز دیگه ایه!
من متن خبرو دیدم مثل اینکه بهمن ماه بوده