Last edited by a moderator:
آره الان رسیدم به IGN دیدم همرو لیست کردهنینتندو یه ویدیو از virtual boy pro داده خیلی خوبه
خبر که نه ولی اورواچ هر سال یه گیم مود میده با تغییرات عجیب غریب و دیالوگ آلتیمیت کاراکترا رو عوض میکنه، مال امسالش خیلی خنده دارهمیدونم اینجا جاش نیست ولی آپریل هم اول آپریل های قدیم.
10 تا سایت تخصصی گیم باز کردم امان از یک خبر سرکاری .
دنیا چرا اینطوری شده؟
=====
شما چیزی به چشمتون خورده؟
دروغ آپریل بود؟ من جدی باور کرده بودم.آره الان رسیدم به IGN دیدم همرو لیست کرده
April Fools 2024: All of This Year's Best Video Game Jokes - IGN
=====
یکم بریم بخندیم
Brutal Legend خیلی خوب بود، یه بازی که تلفیقی از چند سبک مختلف که با وجود مشکلاتی که داشت ولی در مجموع پکیج جذابی بود. اگه ریمستر بشه احتمالا نسخه جدید در دست ساخته ولی خب من جایی خبرش رو ندیدم و به نظرم دروغ اول آوریل باشه یه نکته دیگه اینکه نصف جذابیت بازی به خاطر حضور جک بلک هست، بعید میدونم دوباره بتونن ازش استفاده کنن و خب در نبود ایشون واقعا اون دنباله ای که ملت دنبالش هستن رو نمی بینیم.ریمستر Brütal Legend هم معرفی شد!
بین آبان تا دی 1403 منتشر میشه و خوب روی گیم پس هم خواهد بود روز اول.چقدر بی سروصدا معرفی شد! توئیتر double fine رو چک کردم ولی چیزی نزده بود. نمیدونم چرا ولی دیدم بعضی ها که نسل 7 بازیش کرده بودن ، ازش به عنوان یک گیم خاطره انگیز یاد میکنند
View attachment 333300
نمیدونم این پائینی باید چطور تحلیلش کرد ولی شاید به زمان عرضه hollow knight silk song نزدیک باشیم. دیدم که خیلی ها تو همین بازیسنتر هم منتظر این بازی هستند
View attachment 333301
اینم لینک بازی در استور ایکس باکس
اووووووه فااااااکBrutal Legend خیلی خوب بود، یه بازی که تلفیقی از چند سبک مختلف که با وجود مشکلاتی که داشت ولی در مجموع پکیج جذابی بود. اگه ریمستر بشه احتمالا نسخه جدید در دست ساخته ولی خب من جایی خبرش رو ندیدم و به نظرم دروغ اول آوریل باشه یه نکته دیگه اینکه نصف جذابیت بازی به خاطر حضور جک بلک هست، بعید میدونم دوباره بتونن ازش استفاده کنن و خب در نبود ایشون واقعا اون دنباله ای که ملت دنبالش هستن رو نمی بینیم.
اصل کاری موزیسین های معروف دیگه بودن که قطعا لایسنس کردن دوباره ظاهر و صداشون ارزون نیست و یکیشون هم که اصلا دیگه در قید حیات نیستBrutal Legend خیلی خوب بود، یه بازی که تلفیقی از چند سبک مختلف که با وجود مشکلاتی که داشت ولی در مجموع پکیج جذابی بود. اگه ریمستر بشه احتمالا نسخه جدید در دست ساخته ولی خب من جایی خبرش رو ندیدم و به نظرم دروغ اول آوریل باشه یه نکته دیگه اینکه نصف جذابیت بازی به خاطر حضور جک بلک هست، بعید میدونم دوباره بتونن ازش استفاده کنن و خب در نبود ایشون واقعا اون دنباله ای که ملت دنبالش هستن رو نمی بینیم.
چند وقت دیگه بازیاشو انحصاری زمانی سونی کنه هم تعجب نمیکنمView attachment 333650
بازی sot محتوای انحصاری برای پی اس ۵ داره