Last edited by a moderator:
ویدیوها و عکس هایی که از بازی بتمن منتشر شده!استودیو Monolith Production سازنده سری Middle-Earth و F.E.A.R حدود سال 2010 یک بازی از دنیای بتمن در حال ساخت داشت که کنسل شد
تعدادی لیکر مثل Shinobi, Jeff Grubb و Nate the Hate درباره ی Gears 6 صحبت های کوتاه و سربسته ای کردن و آتیش هایپ معرفی نسخه جدید از سری Gears تند تر کردن
از من به شماها نصیحت تا لحظه ریلیز رسمی و دیدن نسخه نهایی بازی رو هیچ حرفی حساب نکنید و دوباره از چاله به چاه نیفتید. عین این مطالب رو برای Forza 8 هم میگفتند. حتی تریلرهایی که تو شوکیسها نمایش دادند هم اول فک DF را کوبونده بود رو زمین ولی تهش تو نسخه نهایی چیزی که بیرون دادن هیچیش شبیه اون شعار بیلت فرام د گرانداپ که میگفتن نبود و اونقدری ویژوالی مشکل داشت که صدای خود DF را هم درآورد.گفتن ویژوال بازی خیلی خیلی خره!و البته از کوآلشن کمتر از این انتظار نمیره! ویژوال سازهای خیلی خفنی هستن.
چقدر خوب میشه تو می و دم دمای E3 خدابیامرز رونمایی کنن ازش. کف کردیم خدایی
از من به شماها نصیحت تا لحظه ریلیز رسمی و دیدن نسخه نهایی بازی رو هیچ حرفی حساب نکنید و دوباره از چاله به چاه نیفتید. عین این مطالب رو برای Forza 8 هم میگفتند. حتی تریلرهایی که تو شوکیسها نمایش دادند هم اول فک DF را کوبونده بود رو زمین ولی تهش تو نسخه نهایی چیزی که بیرون دادن هیچیش شبیه اون شعار بیلت فرام د گرانداپ که میگفتن نبود و اونقدری ویژوالی مشکل داشت که صدای خود DF را هم درآورد.
سلام و درودمن هیچ وقت بخاطر گرافیک فن گیرز نبودم و نیستم. واقعیت ویژوال آخرین چیزی هست که دنبالشم. مشتاق گیرز 6 هستم چون شوتر سوم شخص جدی و به شدت گیم پلی محور دوست دارم و هیچ عنوان مشابهی هم وجود نداره. انقدر دلم برای این مدل بازی های تنگ شده که نگو. و البته در مورد گرافیکش هم شخصا شک ندارم. اگه نخوایم همه چیز رو تنها در بهترین حالت ممکن بخوایم و تنها قیاس و در نتیجه خفن "ترین" بودن ارضامون کنه، ویژوال Gears 6 ندید چیز پشم ریزونیه و کسی ناامید نمیشه. کوآلشن اساسا استدیو ویژال ساز خوبیه. نسل پیش هم بهترین بازی اکس باکس رو اینا ساختن و هایوباستر از نظر گرافیک واقعا بهترین بود رو این پلتفرم. آرت دایرکتورشون هم که ایرانیه و یعنی کلا گیرز رو ایرانی ها ساختن
در کل نظر من رو میخواید حسابی برای Gears 6 هایپ باشید و جدی بگیرید این بازی رو. کوآلشن منهای تیست گرافیکی خوبی که داره، مدت هاست داره مستقیم با اپیک و تیم UE5 کار میکنه. تو توسعه بعضی از بخش های انجین نقش داشتن و نتیجه کارشون رو اِن سال پیش تو دمو میتریکس دیدیم. از عجایب روزگار اینه که اون هیولا حتا رو XSS هم پرفورمنس خوبی داشت! در کل برای من کوآلشن هم جزو استدیوهایی هست که در خفا داره رو یه چیز خفن کار میکنه و وقتی بازیشون رو نشون بدن دنیا برای دیدنش آماده نیست
سلام و درود
همه ی حرفای شما درست
منی که بیشتر فن سونی هستم
ولی گیرز یه جایگاه ویژه ای تو صنعت گیم داره ویکی از بهترینهاست و واقعا همیشه دوستش داشتم و همشو بازی کردم
ولی انشالا که
لایو سریس نشه
اوپن ورد نشه
سی فریم نباشه
خیلی میترسم که چون برا گیمپس میاد و همه رو گیمپس بازیش میکنن و عملا فروش خارجی نخواهد داشت ( خیلی کم)، مایکروسافت هزینه زیاد نکنه براش و (هزینه کم مساوی کیفیت پایین تر هست)
از یه طرفی هم میگم این گیرز حکم امضا و حیثیت مایکروسافت رو داره و قطعا روش سرمایه گذاری میکنه،
( با این حال من سالها پیش سر mgs phantom pain یاد گرفتم که هیچ بازی رو پیشخرید نکنم، و یا همین سایبرپانک و....)
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
T10 گند زده با این ساخته آخرش و کاملا درسته.از من به شماها نصیحت تا لحظه ریلیز رسمی و دیدن نسخه نهایی بازی رو هیچ حرفی حساب نکنید و دوباره از چاله به چاه نیفتید. عین این مطالب رو برای Forza 8 هم میگفتند. حتی تریلرهایی که تو شوکیسها نمایش دادند هم اول فک DF را کوبونده بود رو زمین ولی تهش تو نسخه نهایی چیزی که بیرون دادن هیچیش شبیه اون شعار بیلت فرام د گرانداپ که میگفتن نبود و اونقدری ویژوالی مشکل داشت که صدای خود DF را هم درآورد.
ساخته ناتی داگ و سانتامونیکا و رزیدنت کپکام چشم بسته پیش خرید کن . ضرر نمی کنیسلام و درود
همه ی حرفای شما درست
ولی گیرز یه جایگاه ویژه ای تو صنعت گیم داره ویکی از بهترینهاست و واقعا همیشه دوستش داشتم و همشو بازی کردم
ولی انشالا که
لایو سریس نشه
اوپن ورد نشه
سی فریم نباشه
خیلی میترسم که چون برا گیمپس میاد و همه رو گیمپس بازیش میکنن و عملا فروش خارجی نخواهد داشت ( خیلی کم)، مایکروسافت هزینه زیاد نکنه براش و (هزینه کم مساوی کیفیت پایین تر هست)
از یه طرفی هم میگم این گیرز حکم امضا و حیثیت مایکروسافت رو داره و قطعا روش سرمایه گذاری میکنه،
( با این حال من سالها پیش سر mgs phantom pain یاد گرفتم که هیچ بازی رو پیشخرید نکنم، و یا همین سایبرپانک و....)
من هیچ وقت بخاطر گرافیک فن گیرز نبودم و نیستم. واقعیت ویژوال آخرین چیزی هست که دنبالشم. مشتاق گیرز 6 هستم چون شوتر سوم شخص جدی و به شدت گیم پلی محور دوست دارم و هیچ عنوان مشابهی هم وجود نداره. انقدر دلم برای این مدل بازی ها تنگ شده که نگو. و البته در مورد گرافیکش هم شخصا شک ندارم. اگه نخوایم همه چیز رو تنها در بهترین حالت ممکن بخوایم و تنها قیاس و در نتیجه خفن "ترین" بودن ارضامون کنه، ویژوال Gears 6 ندید چیز پشم ریزونیه و کسی ناامید نمیشه. کوآلشن اساسا استدیو ویژال ساز خوبیه. نسل پیش هم بهترین بازی اکس باکس رو اینا ساختن و هایوباستر از نظر گرافیک واقعا بهترین بود رو این پلتفرم. آرت دایرکتورشون هم که ایرانیه و یعنی کلا گیرز رو ایرانی ها ساختن
در کل نظر من رو میخواید حسابی برای Gears 6 هایپ باشید و جدی بگیرید این بازی رو. کوآلشن منهای تیست گرافیکی خوبی که داره، مدت هاست داره مستقیم با اپیک و تیم UE5 کار میکنه. تو توسعه بعضی از بخش های انجین نقش داشتن و نتیجه کارشون رو اِن سال پیش تو دمو میتریکس دیدیم. از عجایب روزگار اینه که اون هیولا حتا رو XSS هم پرفورمنس خوبی داشت! در کل برای من کوآلشن هم جزو استدیوهایی هست که در خفا داره رو یه چیز خفن کار میکنه و وقتی بازیشون رو نشون بدن دنیا برای دیدنش آماده نیست
دلیل کنسل شدنش مثل اینکه این بود که وارنر نمیخواست دو نسخه مختلف از بتمن داشته باشه در نتیجه بازی تبدیل به Middle-Earth شد و سیستم Nemesis اونجا پیاده شدویدیوها و عکس هایی که از بازی بتمن منتشر شده!
https://x.com/dageekydude/status/1775571748580180357?s=46
بعدا asset های این بازی رو منتقل کردن به بازی میدل ارث. جالبه اگه دقت کنید بازی میدل ارث خیلی از سری بازی های بتمن راک استدی هم وام گرفته بود.
عجب چیز خفنی بوده.ویدیوها و عکس هایی که از بازی بتمن منتشر شده!
https://x.com/dageekydude/status/1775571748580180357?s=46
بعدا asset های این بازی رو منتقل کردن به بازی میدل ارث. جالبه اگه دقت کنید بازی میدل ارث خیلی از سری بازی های بتمن راک استدی هم وام گرفته بود.
همه رو شاید بشه یه کاریش کرد ولی این یکی رو که قرمز کردم خیلی مشکلهسلام و درود
همه ی حرفای شما درست
ولی انشالا که
لایو سریس نشه
اوپن ورد نشه
سی فریم نباشه