سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

دوست عزیز من حرفم چیزی هست که شما نگرفتی ... من روی صحبتم با کسی هست که دیگران رو بخاطر ضعف قدرت مالیشون تمسخر میکنه ... بله 95 درصد گیمرهای همین سایت توی سنی نیستن که شغل و کاری برای تهیه بازی خدا تومنی رو داشته باشن ... اکثرا محصل ، دانشجو هستن ... بیشتر جامعه هم قشر متوسطی هستن که فقط میتونن هزینه مخارج زندگیشون رو بدن ... پس این محصل ها چند راه دارن که بازی بخرن :

1- از خونه مردم بالا برن !
2- از جیب پدر کش برن ...
3- به سالی 2 بازی اورجینال قناعت کنن و بقیه سال رو سماق مک بزنن ...
4- کنسول کپی خور بخرن ...
5- بابای پولدار داشته باشن ...

کمترین گزینه ممکن هم اینه که خودشون شاغل باشن ... که این تریپ سن بازیسنتر شامل 5 درصد هم نمیشه ...
اینکه باباتون پولداره و بازی اورجینال بازی میکنید خوبه و خیلی هم حال میده ولی در جایگاهی هم نیستین که کسانی که پولش رو ندارن و بازی کپی بازی میکنن رو مسخره کنید ...

ببين يه چيزي ميگم براي هميشه اين بحثو تمومش كن
الگوي خريد بازي يه ادم كپي خور با يه ادم اريج خور 180 درجه فرق ميكنه
اولا تعويض گيم هم در اين5 تا مورد بايد ميگفتي كه نگفتي
بعدشم اريج خورها يه عادت بدي ما ايرانيا داريم رو ندارن اونم اينه دم دمي مزاج نيستن تا يه بازي ننه قمري از راه برسه بازيش كنن
الان خود من اصولا زياد با fps حال نميكنم پس بايوشاك اينفينيت با وجود نمره هاي بالا نميگيرم يا همين مترو2034
بازي اي ميگيرم مولتي داشته باشه و سبكش با سليقه ام يكسان باشه
ايني كه ميگي 2 تا بازي ميگيري و بقيه رو سماك ميكشي يعني چي؟
يعني داري مسخره ميكني كسي كه اريج بازه ولي دم دمي مزاج نيست هر بازي ننه قمري شد بره بازي كنه:|
بنظرمن مشكل اصلي اينه كه كپي خوربازها الگوشون اشتباست
من كلا روز نميشه نرم psn تو پروفايل هركسي كه بازي ميكنم والله بيشتر از 4 5 تا بازي نديدم
طرف codهارو هرسال ميگيره با سري فيفا خيليم شاهكار كنه gt5 يا سري nfs تموم شد رفت ميخواي از پروفايلاشون عكس بگيرم بذارم ببيني
اونا كه 60$واسه شون 60 تا تك تومن هست پس چرا اينجورين ما اينجوري
اگه قرار بود اين بازيها اينجوري فروش كنن كه همه بازيها اندازه gt5 فروخته بودن
پس بازم ميگم مشكل اصلي طرز تفكر و الگوي نامناسب كپي خور گيمرهاست

ببين يه چيزي ميگم براي هميشه اين بحثو تمومش كن
الگوي خريد بازي يه ادم كپي خور با يه ادم اريج خور 180 درجه فرق ميكنه
اولا تعويض گيم هم در اين5 تا مورد بايد ميگفتي كه نگفتي
بعدشم اريج خورها يه عادت بدي ما ايرانيا داريم رو ندارن اونم اينه دم دمي مزاج نيستن تا يه بازي ننه قمري از راه برسه بازيش كنن
الان خود من اصولا زياد با fps حال نميكنم پس بايوشاك اينفينيت با وجود نمره هاي بالا نميگيرم يا همين مترو2034
بازي اي ميگيرم مولتي داشته باشه و سبكش با سليقه ام يكسان باشه
ايني كه ميگي 2 تا بازي ميگيري و بقيه رو سماك ميكشي يعني چي؟
يعني داري مسخره ميكني كسي كه اريج بازه ولي دم دمي مزاج نيست هر بازي ننه قمري شد بره بازي كنه:|
بنظرمن مشكل اصلي اينه كه كپي خوربازها الگوشون اشتباست
من كلا روز نميشه نرم psn تو پروفايل هركسي كه بازي ميكنم والله 4 5 تا بازي نديدم
طرف codهارو هرسال ميگيره با سري فيفا خيليم شاهكار كنه gt5 يا سري nfs تموم شد رفت ميخواي از پروفايلاشون عكس بگيرم بذارم ببيني
اونا كه 60$واسه شون 60 تا تك تومن هست پس چرا اينجورين ما اينجوري
اگه قرار بود اين بازيها اينجوري فروش كنن كه همه بازيها اندازه gt5 فروخته بودن
حرفت واقعا حسابه حالا يه چيز جالب هم بگم بشدت بازي اورجينال بيشتر حال ميده چون با دقت بازيش ميكني و ميخواي از پولي كه دادي درست استفاده كني ولي وقتي pirate بازي ميكني خيلي وقتا بازي رو نيمه كاره ميذاري يا اينكه سريع ميخواي تمومش كني بري سراغ يكي ديگه نميفهمي چي بازي كردي

به شخصی که این تاپیک رو قفل کنه 12 ماه گلد و 4200 پوینت داده میشود .

توجه : خبر صحت ندارد ولی شامپو داریم :|

واقعا ایرانیا بیشتر از بیل به فکر ماکرو هستند ؟ مثلا اگه 1 میلیارد یا 10000 تا بفروشه به شما چی میدن ؟ راضی نبودی بگو نبودم بودی بودی نه بیای بنویسی

سونی خیلی آشش طعم داره اگه خیلی دوست داری میتونی بری تو تاپیک اونا :|

نمیدونستیم که بازی اوریج خریدن هم داستان داره.جیب ددی جان و دیوار مردم و ... . بعضی ها از فکت صادر کردن و نظر دادن در مورد بازیها ، به نظر دادن در مورد زندگی شخصی و فکت صادر کردن در مورد زندگی شخصی دیگران ارتقاء یافتن. تبریــــــــک :bighug:
بعضی ها وقاحت رو به حد نهایت رسوندن. :-&

حالا همه شدن نون دَرار خانواده که تازه یک پولی هم میزان تو جیب باباشون!!! :d تو سیمای ایران میگفتن ایران آباد شده، من باور نمیکردم ..:| تنها کشوری هستیم که بچه ها خرجی باباشون رو هم میدن :bighug:
والله من هم از زمانی که مجرد بودم و تا الانی که متاهل هستم خودم کنسول و بازیشو تهیه کردم و میکنم، به بابام و تمام خانواده ام هم کمک کردم و تو ایران هم نیستم.:) پس تنها کشور نیست:|

آره عزیزم من بچه نیستم مهندس شیمی هستم شما مشکلی داری با این قضیه؟
من مثل شما نیستم بخوابم خونه از بابام پول بگیرم بازی کنم:) اگه شما تازه گیمر شدی ما نسل بعد خاتمه گیمریمون هست:d

مهندس شیمی و بازی کامپیوتری؟

همون کسانی که الان بخاطر شرایط و جو منفی علیه مایکروسافت خوشحال هستن و آرزو میکنن xbox one با کله بخوره زمین، به این هم فکر کنن که اگر کنسولی مثل x360 نبود سونی هیچ وقت اشتباهش رو نمیفهمید و همه جوره میدوشیددتون ... سیاسیتهای سونی در قبال ps3 در اوایل بخاطر موفقیتهای ps2 تغییر کرد و سونی بخاطر غرور به جا مانده از ps2 اصلا x360 رو رقیب جدی حساب نمیکرد و بعد از به چالش کشیده شدن بخاطر x360 دوباره احیا شد ... الان ps4 هم به نوعی نتیجه درس گرفتن سونی از اشتباهات ps3 هست و اگر دیگه xbox ی در کار نباشه معلوم نیست سونی چه تک تازی هایی ممکنه به جیب مبارکتون کنه ...

---------------------------------------------------
امیدوارم مایکروسافت هم درس بگیره و این جو منفی رو تو E3 از بین ببره ...

در ادامه صحبتاتون اینم بگم اون موقع که ps3 پنج شیش میلیون فروخته بود اگه 360 نبود که مجموع install baseشون بالا بشه هیچ شرکتی ترد پارتی برای ps3 بازی نمی ساخت و wii رو انتخاب می کردند که هم20 میلیون ib داشت هم بازیای sub hd هزینه کمتری داشت در نتیجه اگه 360 نبود نه تنها playstation ی وجود نداشت بلکه داشتین جلوی تلویزیون با wiimote بالا پایین می پریدید

پس مني كه هفته اي شايد بيشتر از 15 تا بازي مختلف رو انجام ميدم الگويه نانمناسبي دارم ولي كسي كه سالي دوتا بازي مثل فيفا و كال آف (كه اصلا من اينا رو بازي حساب نميكنم)رو ميگيره ميشه گيمر متفكر.:d
گيمر حرفه اي به كسي ميگن كه اكثر بازي هايه روز رو تجربه كنه ولي كسي كه سالي چندتا بازي انگشت شمار عوام پسند ميگيره, اسمشو نميشه گذاشت گيمر.

پس مني كه هفته اي شايد بيشتر از 15 تا بازي مختلف رو انجام ميدم الگويه نانمناسبي دارم ولي كسي كه سالي دوتا بازي مثل فيفا و كال آف (كه اصلا من اينا رو بازي حساب نميكنم)رو ميگيره ميشه گيمر متفكر.:d
گيمر حرفه اي به كسي ميگن كه اكثر بازي هايه روز رو تجربه كنه ولي كسي كه سالي چندتا بازي انگشت شمار عوام پسند ميگيره, اسمشو نميشه گذاشت گيمر.
گيمر حرفه اي اونه كه سلايقش رو شناخته و فقط اون سبك مورد علاقه شو دنبال ميكنه مخصوصا در زمينه انلاين:|

گيمر حرفه اي اونه كه سلايقش رو شناخته و فقط اون سبك مورد علاقه شو دنبال ميكنه مخصوصا در زمينه انلاين:|
سبك موردعلاقه؟من به همه اين سبك ها علاقه دارم fps , tps ,action adventure ,h&s , rpg , jrpg ,stealth ,suurvival horror ,action thriller تكليف چيه؟
اتفاقا به غير از يه سري بازي ها علاقه زيادي هم به آنلاين بازي كردن نكردم تاوقتي fps هايي مثل بايوشاك ومترو يا rpg هايي مثل اسكايريم و فال آوت و ... هستن بيشتر ترجيح ميدم آف لاين بازي كنم و در دنيايي اينگونه بازي ها غرق بشم تا بخوام يه لذت معمولي با آنلاين بازي كردن بدست بيارم.
برخلاف نظرت بيشتر گيم هايي كه بر رويه بخش سينگل تمركز كردن مثل بايوشاك ومترو بازي هايه شاهكاري هستن ويه گيمر حرفه اي دنبال همچين بازي هايي ميگرده تا بتونه تجربه هاي تازه و متفاوتي رو كسب كنه تا اينكه بخواد بشينه كال آف آنلاين بازي كنه.

اره من فن سونيم چرا چون بازيه كپي مغزمو شستشو نداد كه پا روي حقايق بذارم
اگه منظورت از شرايط كپي خور بودن هست كه تمام سوني فنها ps4 رو فرض كردن كپي خور نميشه و روي همين حساب ميخوان بگيرن
پس اگه ايكس باكس وان هك نشه پس شرايط دو كنسول يكسان است

ايشالا خدا هم به اون كسايي كه چشاشون رو به روي حقيقت ميبندن و در اين شرايط كه گيمرهاي خارجي هم حتي نظرشون خلاف نظر اونهاست شفا بده گرچه من ميدونم همچنان در گمراهي خويش به سرميبرن و هيچوقت حقيقت رو نميتونن ببينن اين اشخاص يه عمر بازي كپي چشمهاشونو كور كرده و گوشهاشونو كر الانم كه بزودي نسل بعد مياد همچنان در حالت قبل به سر ميبرن
کسی تو ایران میتونه بازی اورجینال تهیه کنه که واقع پولدار باشه شرایط همه رو با خودت یکسان میدونی .

چه لازمی داره ارزو می کنید که کنسول های نسل اینده هک نشه واقعا درک نمی کنید همه نمیتواند اورجینال تهیه به جز عده ای محدود در ایران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or