سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

من که دوست دارم تو کنفرانس سونی و مایکرو چیزهای جدید ببینم. یعنی آینده صنعت گیم و اینکه قراره به کدوم سمت بره چون همه چیز که گرافیک نیست! امیدوارم مایکرو مثل E3 سال 09 کنفرانسش اجازه نفس کشیدن هم نده و ملت رو منفجر کنه. بازم بخوان بجای معرفی بازی دری وری و فیل و سریال نشون بدن پا میشم میرم پای شبکه جم تحسن میکنم!:دی

راستی FF نسل بعد تو این E3 قراره نمایش داده بشه! تو کدوم کنفرانس آیا؟:دی

همون کسانی که الان بخاطر شرایط و جو منفی علیه مایکروسافت خوشحال هستن و آرزو میکنن xbox one با کله بخوره زمین، به این هم فکر کنن که اگر کنسولی مثل x360 نبود سونی هیچ وقت اشتباهش رو نمیفهمید و همه جوره میدوشیددتون ... سیاسیتهای سونی در قبال ps3 در اوایل بخاطر موفقیتهای ps2 تغییر کرد و سونی بخاطر غرور به جا مانده از ps2 اصلا x360 رو رقیب جدی حساب نمیکرد و بعد از به چالش کشیده شدن بخاطر x360 دوباره احیا شد ... الان ps4 هم به نوعی نتیجه درس گرفتن سونی از اشتباهات ps3 هست و اگر دیگه xbox ی در کار نباشه معلوم نیست سونی چه تک تازی هایی ممکنه به جیب مبارکتون کنه ...

---------------------------------------------------
امیدوارم مایکروسافت هم درس بگیره و این جو منفی رو تو E3 از بین ببره ...

اگه نبود الان چیزی تحت عنوان ماکروسافت فن تو ایران وجود نداشت و این همه مباحثه و مجادله هم نداشتیم :دی همه زیر پرچم سونی به خوبی و خوشی زندگی میکردن :دی

البته میدونم الان 100 نفر میان میگن که ما از همون سال اول Xbox Original داشتیم و... :دی باشه ما باور میکنیم :دی
بقیه رو کاری ندارم ولی من PS3 ـم کپی خور نیست، الان دقیقا باید چه نتیجه گیری کنیم؟ :دی اینجوری باشه من هم میگم اگه PS2 کپی خور نبود الان اینقدر فن PS3 تو ایران نداشتیم. خب مشخصه وقتی خرید وسیله X راحت تر از Y باشه، فروشش بیشتر میشه و فن هاش هم بیشتر میشن، مثل همون قضیه PS2 و X360 ولی من نمی دونم پیش کشیدن این بحث دقیقا چه ربطی به موضوع داره؟ به خدا اورجینال باز (!) بودن هیچ افتخار خاصی نداره، اونی که داره میره اورجینال میخره و کار درست هم همینه، ولی اونی که نداره نمی تونه بخره، پس باید بهش بگیم خفه شو و فن بازی در نیار؟
راستی FF نسل بعد تو این E3 قراره نمایش داده بشه!
مگه اهمیتی هم داره؟ :-o :دی :دی

این یارو رو پرت کردن بیرون زور بهش داره..

سریال درست کرده به اینها چه..؟ ارث بابای تو رو خورده ..؟ این همه سونی فیلم و کارتون می سازه کسی بهش گیر داده..؟ حالا ماکرو می خواد سریال بسازه..

دوستان ناراحت نشینا ولی قبول دارید فورزا 5 تکرار مکرراته؟:d
چون تو یه بازی ریسینگ به جز گرافیک مگه قراره چه اتفاقی بیفته؟
نه اینکه بگم فورزا بازی بدیه ها نه. فقط من دلم میخواست با ورود به نسل جدید باز های جدیدتری هم میدیدم
البته این نکته برای سونی هم صدق میکنه فرق نداره

در مورد ضعف یا قوتش که هنوز نمیشه نظر داد
ولی من خودم به شخصه با بابقیه حرفاش در مورد فیلم و سریال موافقم .
فیلم و سریال که ریخته برامون نیازی هم نیس براش پول بدیم
کلا سونی رو عشقه:d

بقیه رو کاری ندارم ولی من PS3 ـم کپی خور نیست، الان دقیقا باید چه نتیجه گیری کنیم؟ :دی اینجوری باشه من هم میگم اگه PS2 کپی خور نبود الان اینقدر فن PS3 تو ایران نداشتیم. خب مشخصه وقتی خرید وسیله X راحت تر از Y باشه، فروشش بیشتر میشه و فن هاش هم بیشتر میشن، مثل همون قضیه PS2 و X360 ولی من نمی دونم پیش کشیدن این بحث دقیقا چه ربطی به موضوع داره؟ به خدا اورجینال باز (!) بودن هیچ افتخار خاصی نداره، اونی که داره میره اورجینال میخره و کار درست هم همینه، ولی اونی که نداره نمی تونه بخره، پس باید بهش بگیم خفه شو و فن بازی در نیار؟

مگه اهمیتی هم داره؟ :-o :دی :دی
شما بگو اولین کنسولی که این نسل خریدی و همینطور پلتفرم اول بازیت PS3 غیر کپی خور بوده یا نه تا نتیجه گیری کنیم :دی

محمد اصلا نه حوصله ی این بحث رو دارم نه اینکه اینجا جاشه. اورجینال باز بودن هم دقیقا هیچ افتخار خاصی نداره اما اون چیزی که خودت هم میدونی و میخواستم بگم و قبل از من هم هزار نفر گفتن اینه که خیلی از این کسانی که یقه پاره میکنن تو اینجور بحث ها دقیقا به خاطر کپی خور بودن کنسول فنش شدن نه به خاطر خود کنسول و سازنده ـش و کیفیت و بازی هاش. این یه حقیقته غیر قابل انکاره. اگه 360 به اون زودیا کپی خور نمیشد الان وضع طور دیگه ای بود.
PS2 اگه کپی خور هم نمی شد باز طرفداراش به مراتب بیشتر از طرفدارای گیم کیوب و ایکس باکس میشدن چون هیچ کدوم به هیچ وجه توان رقابت باهاش رو نداشتن.

======
.:N!MA:. @ نیما جان قبل از اینکه کاری کنی که آدم اشک تو چشماش جمع شه یه رفرش بزن ببین پست بعدی چی میگه بعد اگه مطمئن شدی منظورو گرفتی ادامه بده :دی
کسی افتخاری نکرد. منظور چیز دیگه ای بود...

آخرین ویرایش:
اگه نبود الان چیزی تحت عنوان ماکروسافت فن تو ایران وجود نداشت و این همه مباحثه و مجادله هم نداشتیم :biggrin1: 360 هم میشد مث همون X Original که از هر 1000 نفر یکی دیده بودتش اونم از راه دور :biggrin1: همه زیر پرچم سونی به خوبی و خوشی زندگی میکردن :biggrin1:

خیلی از فنهای الان x360 قبلا xbox orginal داشتن و خیلی ها هم بخاطر عدم آشنایی با xbox و محبوبیت ps2 سمتش نرفتن ... اطلاع رسانی کم بود ... اینترنت محدود بود ... مجله ها فقط از ps2 میگفتن .. کنسولش گرونتر بود و بازیهاش در کنار گرونتر بدونش فقط در تهران و چند شهر اصلی بود ...برخی برای خرید بازی xbox مجبور بودن چند برابر بیشتر نسبت به بازی ps2 هزینه کنن تا از تهران براشون پست بشه ...یا اینکه حضوری بیان تهران .. یکیش خودم بودم که از بوشهر ( اون موقع من بخاطر شغل پدرم بوشهر بودیم ) میومدم لباف و تنها همین فروشگاه کیان و یکی دو تای دیگه بازیش رو داشتن ... یادش بخیر خیلی از بچه های ps فن اون موقع ps2 رو سونی 2 مینامیدند !!!!
البته این افتخار نیست که یکی داره و میره کنسول گرون با بازی اورجینال میخره ... من خودم چندین بار اعتراف کردم که برای خرید بازیهای xbox و x360 از جیب پدرم پول کِش میرفتم چون به هیج وجع راهی دیگه واسه من برای خرید بازیش وجود نداشت ... الان من کار شاخی کردم ؟؟؟... یا شما که پدرتون داره و دستتون تو جیب باباتون هست خیلی کار شاخی کردین بازی اورجینال ps3 رو میخرید؟؟؟ ... من خودم اکثر بازیهای اصلی 360 رو بخاطر آنلاین اورجینال میخرم ... ولی مگه پول بابا شد افتخار ... یا مثلا پول بابا از شما گیمر شاخ میسازه ؟؟؟ اکثر کلن گیمر های معروف ایرانی از قشر ضعیف و پایروت باز هستن ...

خرید بازی با جیب پدر کار شاخی نیست ... افتخار نکنید ...

بقیه بازی هاش در حد همین Forza 5 باشه من راضیم به قدرت سخت افزاریش :دی
بازی دسته دوم هم خدا بزرگه، دیگه تهش بازی و پروفایل رو با هم می فروشیم :دی
يعني شما واقعا متوجه نيستي كه اين تريلري كه از فورزا نشون دادن cg بوده؟ حالا اگه شما تشخيص نميدي همين آقاي بازي ساز تو عرايضشون فرموده كه نمايش بازي ها از پيش رندر شده بوده البته ترجمه خوب نيست برو ال انگليسيشو بخون من خوندم كه ميگم. اصلا نصف شكايت ملت هم همين بود كه اينا فقط cg بخورد ملت دادن و از گيم پلي خبري نبود من كاري ندارم شايد گرافيك كنسول از اين هم بهتر باشه اما اون چيزي كه شما ديدي cg بود خودتو گول نزن تو گيم پلي بازي دوربين پشت ماشين رو نشون ميده نه كف لاستيكو

- - -ویرایش - - -

بقیه بازی هاش در حد همین Forza 5 باشه من راضیم به قدرت سخت افزاریش :دی
بازی دسته دوم هم خدا بزرگه، دیگه تهش بازی و پروفایل رو با هم می فروشیم :دی
يعني شما واقعا متوجه نيستي كه اين تريلري كه از فورزا نشون دادن cg بوده؟ حالا اگه شما تشخيص نميدي همين آقاي بازي ساز تو عرايضشون فرموده كه نمايش بازي ها از پيش رندر شده بوده البته ترجمه خوب نيست برو ال انگليسيشو بخون من خوندم كه ميگم. اصلا نصف شكايت ملت هم همين بود كه اينا فقط cg بخورد ملت دادن و از گيم پلي خبري نبود من كاري ندارم شايد گرافيك كنسول از اين هم بهتر باشه اما اون چيزي كه شما ديدي cg بود خودتو گول نزن تو گيم پلي بازي دوربين پشت ماشين رو نشون ميده نه كف لاستيكو

دوستان ناراحت نشینا ولی قبول دارید فورزا 5 تکرار مکرراته؟:d
چون تو یه بازی ریسینگ به جز گرافیک مگه قراره چه اتفاقی بیفته؟
نه اینکه بگم فورزا بازی بدیه ها نه. فقط من دلم میخواست با ورود به نسل جدید باز های جدیدتری هم میدیدم
البته این نکته برای سونی هم صدق میکنه فرق نداره

GT6 حتما اوج نوآوری و تحوله..!!؟

شما بگو اولین کنسولی که این نسل خریدی و همینطور پلتفرم اول بازیت PS3 غیر کپی خور بوده یا نه تا نتیجه گیری کنیم
:biggrin1:

محمد اصلا نه حوصله ی این بحث رو دارم نه اینکه اینجا جاشه. اورجینال باز بودن هم دقیقا هیچ افتخار خاصی نداره اما اون چیزی که خودت هم میدونی و میخواستم بگم و قبل از من هم هزار نفر گفتن اینه که خیلی از این کسانی که یقه پاره میکنن تو اینجور بحث ها دقیقا به خاطر کپی خور بودن کنسول فنش شدن نه به خاطر خود کنسول و سازنده ـش و کیفیت و بازی هاش. این یه حقیقته غیر قابل انکاره. اگه 360 به اون زودیا کپی خور نمیشد الان وضع طور دیگه ای بود.
PS2 اگه کپی خور هم نمی شد باز طرفداراش به مراتب بیشتر از طرفدارای گیم کیوب و ایکس باکس میشدن چون هیچ کدوم به هیچ وجه توان رقابت باهاش رو نداشتن.

بینام .. این حرف تو در صورتی درست هست که 360 کلا یک سوم PS3 فروخته باشه و فقط تو ایران به خاطر کپی خور بودن طرفدار پیدا کرده باشه..
360 از 20 میلیون به 80 میلیون رشد کرد خوب معلومه طرفدارهاش میره بالا.. در ضمن اولین کنسول نسل جدید بود که وارد ایران شد و بازی های وحشتناک عالی داره..

شما بگو اولین کنسولی که این نسل خریدی و همینطور پلتفرم اول بازیت PS3 غیر کپی خور بوده یا نه تا نتیجه گیری کنیم :دی

یه دور دیگه بگم؟ :دی
اونی که نداره نمی تونه بخره، پس باید بهش بگیم خفه شو و فن بازی در نیار؟
من وقتی X360 ـم کپی خوره خیلی راحت میرم بازی های مولتی رو برای 360 یا PC می گیرم، پول زیادی ندارم :دی ولی اکثر انحصاری های PS3 رو بازی کردم. الان هم تو نسل بعد مجبورم برم سراغ XOne چون تو این نسل با Alan Wake و Fable و Forza و Halo و Gears بیشتر از انحصاری های PS3 حال کردم، خیلی ها هم قضیه ـشون برعکسه و میرن سراغ PS4، خیلی پیچیده نیست قضیه :دی
سازنده بازی به صورت خیلی واضح گفته که اون نمایش CG نبوده، وقتی هم من Forza 4 رو روی X360 بازی می کنم و گرافیکش رو می بینم، به حرف سازنده اطمینان میکنم :دی در ضمن موقع نمایش هم گفتن که تصاویر In Game هست.

یه دور دیگه بگم؟ :دی

من وقتی X360 ـم کپی خوره خیلی راحت میرم بازی های مولتی رو برای 360 یا PC می گیرم، پول زیادی ندارم :دی ولی اکثر انحصاری های PS3 رو بازی کردم. الان هم تو نسل بعد مجبورم برم سراغ XOne چون تو این نسل با Alan Wake و Fable و Forza و Halo و Gears بیشتر از انحصاری های PS3 حال کردم، خیلی ها هم قضیه ـشون برعکسه و میرن سراغ PS4، خیلی پیچیده نیست قضیه :دی

سازنده بازی به صورت خیلی واضح گفته که اون نمایش CG نبوده، وقتی هم من Forza 4 رو روی X360 بازی می کنم و گرافیکش رو می بینم، به حرف سازنده اطمینان میکنم :دی در ضمن موقع نمایش هم گفتن که تصاویر In Game هست.
ببين حالا بازي مياد ميبيني كه حق با من بوده اگر اينطوري بود كه هيچي اما اگر حرف شما درست درومد يه تاپيك خوشگل ميزنم تو bc فقط جهت عذر خواهي از شخص شخيص شما جلوي همه دارم ميگم. عنوان تاپيك رو هم شما خودت ا نتخاب كن.

GT6 حتما اوج نوآوری و تحوله..!!؟
یه بار دیگه پستمو بخون بعد نقل قول کن من چی میگم تو چی میگی؟
اتفاقا من از فورزا بیشتر خوشم میاد
بحث من کلا روی نوآوری بود نه چیز هایی که قبلا بوده
مایکروسافت تنها یه چیز جدید داشت اونم کوانتوم بریک بود که البته ما که دقیق نفهمیدیم جریانش چیه ولی به هرحال یه چیز جدید بود ولی اون فورزا 5 رو من همین که دیدم هیچ حس خاصی بهم دست نداد چون امسال معرفی نمیشد سال بعد 100% میومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or