سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

ببين حالا بازي مياد ميبيني كه حق با من بوده اگر اينطوري بود كه هيچي اما اگر حرف شما درست درومد يه تاپيك خوشگل ميزنم تو bc فقط جهت عذر خواهي از شخص شخيص شما جلوي همه دارم ميگم. عنوان تاپيك رو هم شما خودت ا نتخاب كن.
در ضمن من نميگم گرافيك كنسول اين نيست حتي اشاره كردم كه شايد بهتر هم باشه اما اين چيزي كه نشون دادن cg بود حالا از ما گفتن از شما نشنيدن

خرید بازی با جیب پدر کار شاخی نیست ... افتخار نکنید ...

این حرفت اصلاً جالب نبود , اکثر بچه های اوریجینال باز سایت سن ـشون از 21-22 اینا گذشته و خودشون پول در میارن , چون کسی که سن ـش پایین باشه باباش برای هر بازی 250 تومن نمیده
من و هر کس دیگه ای دستمون تو جیب بابامونه میخواییم باهاش کل دنیا رو بگیریم , شما با این قضیه مشکلی داری ؟
من خودم وضع مالیم خیلی معمولیه اما بازی اوریجینال میگیرم , میتونم با پول یه بازی اوریجینال 20 تا بازی پایرت بگیرم اما این کار رو نمیکنم , چون دلم میخواد و ارزش و لذتی که از یه بازی اوریجینال میبرم بیشتر از 20 تا بازیه کپی ـه , دستم تو جیب بابام هم هست , حالا دقیقاً شما بگو کجای کار میلنگه که بشینیم سرش بحث کنیم

حالا اگه شما تشخيص نميدي همين آقاي بازي ساز تو عرايضشون فرموده كه نمايش بازي ها از پيش رندر شده بوده البته ترجمه خوب نيست برو ال انگليسيشو بخون من خوندم كه ميگم.
منبع؟

خیلی از فنهای الان x360 قبلا xbox orginal داشتن و خیلی ها هم بخاطر عدم آشنایی با xbox و محبوبیت ps2 سمتش نرفتن ... اطلاع رسانی کم بود ... اینترنت محدود بود ... مجله ها فقط از ps2 میگفتن .. کنسولش گرونتر بود و بازیهاش در کنار گرونتر بدونش فقط در تهران و چند شهر اصلی بود ...برخی برای خرید بازی xbox مجبور بودن چند برابر بیشتر نسبت به بازی ps2 هزینه کنن تا از تهران براشون پست بشه ...یا اینکه حضوری بیان تهران .. یکیش خودم بودم که از بوشهر ( اون موقع من بخاطر شغل پدرم بوشهر بودیم ) میومدم لباف و تنها همین فروشگاه کیان و یکی دو تای دیگه بازیش رو داشتن ... یادش بخیر خیلی از بچه های ps فن اون موقع ps2 رو سونی 2 مینامیدند !!!!
البته این افتخار نیست که یکی داره و میره کنسول گرون با بازی اورجینال میخره ... من خودم چندین بار اعتراف کردم که برای خرید بازیهای xbox و x360 از جیب پدرم پول کِش میرفتم چون به هیج وجع راهی دیگه واسه من برای خرید بازیش وجود نداشت ... الان من کار شاخی کردم ؟؟؟... یا شما که پدرتون داره و دستتون تو جیب باباتون هست خیلی کار شاخی کردین بازی اورجینال ps3 رو میخرید؟؟؟ ... من خودم اکثر بازیهای اصلی 360 رو بخاطر آنلاین اورجینال میخرم ... ولی مگه پول بابا شد افتخار ... یا مثلا پول بابا از شما گیمر شاخ میسازه ؟؟؟ اکثر کلن گیمر های معروف ایرانی از قشر ضعیف و پایروت باز هستن ...

خرید بازی با جیب پدر کار شاخی نیست ... افتخار نکنید ...

الان دیگه چون اینترنت هست ، چون اطلاع رسانی هست و همه به هر نحوی از والدینمون تا خودمون و پسر همسایه به اینترنت و دنیای اطلاعات دست رسی داره به خوبی میتونه انتخاب نسل بعد خودش رو انجام بده
الان دیگه یکی با تجربه میاد یک کنسولی انتخاب کنه که قدرت سخت افزاریش کفاف بده تا مدت ها ، بازی های انحصاری خیلی زیادی براش بیاد و مخصوصا سعی کنه خیلی از امکانات رو به صورت رایگان در اختیار گیمر بده
در کل الان حاج بی بی سر محلمون هم میدونه که کنسولی جدید X می خواد از بازی هاس دست دوم پشتیبانی نکنه پس ممکنه برای خرید کنسول جدید فکر دیگه ای بکنه

یه بار دیگه پستمو بخون بعد نقل قول کن من چی میگم تو چی میگی؟
اتفاقا من از فورزا بیشتر خوشم میاد
بحث من کلا روی نوآوری بود نه چیز هایی که قبلا بوده
مایکروسافت تنها یه چیز جدید داشت اونم کوانتوم بریک بود که البته ما که دقیق نفهمیدیم جریانش چیه ولی به هرحال یه چیز جدید بود ولی اون فورزا 5 رو من همین که دیدم هیچ حس خاصی بهم دست نداد چون امسال معرفی نمیشد سال بعد 100% میومد

شما برای بازی ها ارزش قائل نیستی فیفا 14 شماره هست همین فوتباله و هر سال بیشتر میفروشه حالا سازنده های فیفا یک هو به خاطر دل شما بیان شوتر بسازن..؟

خیلی از طرفدارهای XBOX ONE که می خوان این کنسول رو بخرن فقط به خاطر همین بازی های گذشته هست که یکیش فورزا هست

در کل ماکرو دو بازی معرفی کرده که یکیش IP جدید بوده یکیش بهترین IP از اون ور PS3 سه تا بازی معرفی کرده دو تاش IP های متوسط رو به پایین گذشته بوده و یکیش هم همین ریسینگ بوده که به احتمال چیز داغونی هست..

منبع؟

همين پست اول تاپيك رو شما بخون من يه جمله رو عينا نقل قول ميكنم

مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.

متعصفانه اصلش اين بوده كه بد ترجمه شده pre-rendered

در کل ماکرو دو بازی معرفی کرده که یکیش IP جدید بوده یکیش بهترین IP از اون ور PS3 سه تا بازی معرفی کرده دو تاش IP های متوسط رو به پایین گذشته بوده و یکیش هم همین ریسینگ بوده که به احتمال چیز داغونی هست..
خیلی ضایع ترول میکنی خداییش :دی حداقل یه کم سیاست به خرج بده :دی

به قول محمد یه عده واقعا مریض هستن که آرزو میکنن شرایط جوری بشه تا طرف نتونه کنسول مورد علاقشو تهیه کنه .
اره من فن سونيم چرا چون بازيه كپي مغزمو شستشو نداد كه پا روي حقايق بذارم
اگه منظورت از شرايط كپي خور بودن هست كه تمام سوني فنها ps4 رو فرض كردن كپي خور نميشه و روي همين حساب ميخوان بگيرن
پس اگه ايكس باكس وان هك نشه پس شرايط دو كنسول يكسان است
خدا شفاتون بده البته میدونم بهتون امیدی نیست

ايشالا خدا هم به اون كسايي كه چشاشون رو به روي حقيقت ميبندن و در اين شرايط كه گيمرهاي خارجي هم حتي نظرشون خلاف نظر اونهاست شفا بده گرچه من ميدونم همچنان در گمراهي خويش به سرميبرن و هيچوقت حقيقت رو نميتونن ببينن اين اشخاص يه عمر بازي كپي چشمهاشونو كور كرده و گوشهاشونو كر الانم كه بزودي نسل بعد مياد همچنان در حالت قبل به سر ميبرن

دیگه خرید یه کنسول و خرید چند تا بازی و تعویضش (به شرط پشتیبانی آدمیزادی از بازی دسته دوم) خیلی کار شگفت انگیز و پرافتخاری نیست به جان خودم :دیE3 دوست من :دی
عزیزم اگه کار شگفت انگیزی نبود مثل نسل قبل که 99% مردم اسم کنسول ماکروسافت رو نشنیده بودن همه کنسول سونی رو میخریدن و و همه بازی های 2 تومنی میخریدن (مثل زمان PS2)

hmfgayqsgkkwpozmfocv.jpg

این حرفت اصلاً جالب نبود , اکثر بچه های اوریجینال باز سایت سن ـشون از 21-22 اینا گذشته و خودشون پول در میارن , چون کسی که سن ـش پایین باشه باباش برای هر بازی 250 تومن نمیده
من و هر کس دیگه ای دستمون تو جیب بابامونه میخواییم باهاش کل دنیا رو بگیریم , شما با این قضیه مشکلی داری ؟
من خودم وضع مالیم خیلی معمولیه اما بازی اوریجینال میگیرم , میتونم با پول یه بازی اوریجینال 20 تا بازی پایرت بگیرم اما این کار رو نمیکنم , چون دلم میخواد و ارزش و لذتی که از یه بازی اوریجینال میبرم بیشتر از 20 تا بازیه کپی ـه , دستم تو جیب بابام هم هست , حالا دقیقاً شما بگو کجای کار میلنگه که بشینیم سرش بحث کنیم

دوست عزیز من حرفم چیزی هست که شما نگرفتی ... من روی صحبتم با کسی هست که دیگران رو بخاطر ضعف قدرت مالیشون تمسخر میکنه ... بله 95 درصد گیمرهای همین سایت توی سنی نیستن که شغل و کاری برای تهیه بازی خدا تومنی رو داشته باشن ... اکثرا محصل ، دانشجو هستن ... بیشتر جامعه هم قشر متوسطی هستن که فقط میتونن هزینه مخارج زندگیشون رو بدن ... پس این محصل ها چند راه دارن که بازی بخرن :

1- از خونه مردم بالا برن !
2- از جیب پدر کش برن ...
3- به سالی 2 بازی اورجینال قناعت کنن و بقیه سال رو سماق مک بزنن ...
4- کنسول کپی خور بخرن ...
5- بابای پولدار داشته باشن ...

کمترین گزینه ممکن هم اینه که خودشون شاغل باشن ... که این تریپ سن بازیسنتر شامل 5 درصد هم نمیشه ...
اینکه باباتون پولداره و بازی اورجینال بازی میکنید خوبه و خیلی هم حال میده ولی در جایگاهی هم نیستین که کسانی که پولش رو ندارن و بازی کپی بازی میکنن رو مسخره کنید ...

خیلی از فنهای الان x360 قبلا xbox orginal داشتن و خیلی ها هم بخاطر عدم آشنایی با xbox و محبوبیت ps2 سمتش نرفتن ... اطلاع رسانی کم بود ... اینترنت محدود بود ... مجله ها فقط از ps2 میگفتن .. کنسولش گرونتر بود و بازیهاش در کنار گرونتر بدونش فقط در تهران و چند شهر اصلی بود ...برخی برای خرید بازی xbox مجبور بودن چند برابر بیشتر نسبت به بازی ps2 هزینه کنن تا از تهران براشون پست بشه ...یا اینکه حضوری بیان تهران .. یکیش خودم بودم که از بوشهر ( اون موقع من بخاطر شغل پدرم بوشهر بودیم ) میومدم لباف و تنها همین فروشگاه کیان و یکی دو تای دیگه بازیش رو داشتن ... یادش بخیر خیلی از بچه های ps فن اون موقع ps2 رو سونی 2 مینامیدند !!!! البته این افتخار نیست که یکی داره و میره کنسول گرون با بازی اورجینال میخره ... من خودم چندین بار اعتراف کردم که برای خرید بازیهای xbox و x360 از جیب پدرم پول کِش میرفتم چون به هیج وجع راهی دیگه واسه من برای خرید بازیش وجود نداشت ... الان من کار شاخی کردم ؟؟؟... یا شما که پدرتون داره و دستتون تو جیب باباتون هست خیلی کار شاخی کردین بازی اورجینال ps3 رو میخرید؟؟؟ ... من خودم اکثر بازیهای اصلی 360 رو بخاطر آنلاین اورجینال میخرم ... ولی مگه پول بابا شد افتخار ... یا مثلا پول بابا از شما گیمر شاخ میسازه ؟؟؟ اکثر کلن گیمر های معروف ایرانی از قشر ضعیف و پایروت باز هستن ...خرید بازی با جیب پدر کار شاخی نیست ... افتخار نکنید ...
لطفا همه رو با یه چوب نزن تنم سالمه روی پای خودم وایسادم میرم بازی اورجینال PS میخرم شما سعی کن دیدتو عوض کنی عزیزم

دوست عزیز من حرفم چیزی هست که شما نگرفتی ... من روی صحبتم با کسی هست که دیگران رو بخاطر ضعف قدرت مالیشون تمسخر میکنه ... بله 95 درصد گیمرهای همین سایت توی سنی نیستن که شغل و کاری برای تهیه بازی خدا تومنی رو داشته باشن ... اکثرا محصل ، دانشجو هستن ... بیشتر جامعه هم قشر متوسطی هستن که فقط میتونن هزینه مخارج زندگیشون رو بدن ... پس این محصل ها چند راه دارن که بازی بخرن :

2- از جیب پدر کش برن ...

کمترین گزینه ممکن هم اینه که خودشون شاغل باشن ... که این تریپ سن بازیسنتر شامل 5 درصد هم نمیشه ...
اینکه باباتون پولداره و بازی اورجینال بازی میکنید خوبه و خیلی هم حال میده ولی در جایگاهی هم نیستین که کسانی که پولش رو ندارن و بازی کپی بازی میکنن رو مسخره کنید ...
نیما جان نوکرتم بحث رو تراژیک نکن :دی کسی، کسی رو مسخره نکرد که بهتون بر خورده.

من خودمم نسل رو با PC و بازی کپی شروع کردم بعد ها هم که کنسول خریدم نه بابای پولدار داشتم و دارم که بخوام بهش بنازم نه از دیوار کسی بالا رفتم و نه از جیب بابام کش رفتم. بیشتر بازیام رو تعویض یا کرایه میکردم.
گفتم که موضوع رو اشتباه گرفتی. یه بار دیگه کامنت قبلیم رو بخون تا منظور اصلی رو متوجه بشی.

سونی 5 تا بازی رو نشون داد انحصاری. 2 تاش آی پی های جدید بود. knack و Drive Club. بازی معرفی نشده مدیا مولکول هم آی پی جدید هست که معرفی نشده هنوز:d

ترول هم ترول های قدیم،این پایین جوابت رو بگیر برای اون قسمت قرمز بولد
خیلی ضایع ترول میکنی خداییش :biggrin1: حداقل یه کم سیاست به خرج بده :biggrin1:

2- از جیب پدر کش برن ...

1. اولا از ديوار ميرن بالا نه از خونه
2. تو جيب باباي خدابيامرز من كه هيچوقت بيشتر از دو سه هزارتومن پيدا نميشد كه اونم آمارشو به سختي داشت
3. دوتا بچه كافيه
4. منم به همين خاطر علاوه بر ps3 يه xbox خريدم دليل ديگه اي نداشت
5. اين كه ميگي چي هست؟ ما كه نديديم

آخ جون من پستام شد صد تا خداييش از اين صدتا 92 تاش اسپم بوده بقيه هم از دستم در رفته حرف حساب زدم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or