سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

باشه اقای بازی ساز تو راست میگی ماکرو حرفی واسه گفتن نداره با این کنسول جدیدش ولی یه سوال تو بیشتر تجربه داریی تو بازار سرگرمی یا تیم ماکرو ؟ ماکرو داره جدیدترین تکنولوژی دنیارو میاره توی اتاق نشیمنت که خیلی هاش و نگفته فقط مختصر رد شد رفته که بعد ها معلوم میشه اون وقت شما میایی اینجوری حرف میزنی البته من به بچه های ایران حق میدم بابته خیلی چیزها حتی توی بعضی از پست ها هم دیدم نقل و قول نکردم چون واقعا با این تحریم ها بیگانه و اینترنت خودی خوب کنسول ماکرو دل بچه هارو بزنه ولی دیگه تا این حد نیست که اخه
ببین مایکرو کنسول بازی رونمایی نکرد بیشتر شبیه یه وسیله دیگه بود

آره اگه این قابلیت هارو تو یه Smart TV میزاشت میگفتم Woooow و فکم میوفتاد اما اینارو تو کنسول بازی گذاشته

آخه به چه درد میخوره؟

نمیشه از دید کنسول بازی بهش نگاه کرد

بیشتر شبیه یه دستگاه (به قول بچه ها گیرنده دیجیتال) که همراهش قابلیت انجام بازی رو هم داره

خیلی خوبه آدم به سلیقه اون 17.000 نفر و اون چند نفری که تو BC طرفدار کنسول هستن هم احترام بزاره.

من شخصا به عنوان کسی که نظر منفی داده انتقادم به کنفرانس مایکرو و سیاست هاش هست نه خود کنسول! وگرنه X1 قطعا کنسول خوبی هست و کسی هم که بخواد رو حساب 4 تا عکس از کیسش به این نتیجه برسه که کنسول بدیه باید به عقلش شک کرد.

دوستان مهم اینه که خود کنسول خوب باشه وگرنه سیاست ها قابل تغییره. مثلا PS3 هم کنسول خوبی بود اما اینکه اوایل عین خری بود که 3 متر رفته تو گل بخاطر استراتژی های غلط بود و وقتی سونی تغییر رویه داد ما شاهد جنبه خوب کنسول بودیم.

من شخصا به عنوان یک گیمر هیچ کدوم از سیاست های مایکرو در قبال One رو نپسندیدم. منظورم انهایی هست که تا الان میدونیم. برای شخص من که فیلم نگاه کردن یا سریال و این داستانا خیلی جذابه اما نه با کنسول! من روزی One بخرم فقط و فقط بخاطر Halo و Conqer و بازی های این چنینی هست که دوست دارم وگرنه به فرض که تو آمریکا هم زندگی میکردم بخاطر فیلم و سریال نمیرفتم کنسول بخرم! مایکرو از نظر گیم کنسول رو خوب ساپورت کنه، بقیش دیگه به من ربطی ندره. :دی انقدر سریال و برنامه پخش کنه تا سریال دون ملت پاره بشه!:دی

تا وقتي كه هك نشده همين دو سه نفرم نميخرن اين كنسولو اين فن بازيهاي همين دو سه نفر كه ادعاي اسمون پاره كن دارن همه اش باد هواست

X One با اوردن آپشن های سرگرمیه بیشتر ,برای بازی رقیب میسازه , یعنی نقش بازی تو
کنسول مثل کنسولهای قبل پر رنگ نیست این تو کنفرانس ماکروسافت کاملا مشهود بود,
سازنده های بازی بیشتر نگران این موضوع هستند که این امکانات سبب صدمه زدن به کسب و کار و صنعتشون بشه..
ولی از اون طرف سونی بازم play station میسازه..

تا وقتي كه هك نشده همين دو سه نفرم نميخرن اين كنسولو اين فن بازيهاي همين دو سه نفر كه ادعاي اسمون پاره كن دارن همه اش باد هواست
اگه هک نشد و دو سه نفر خریدن حاضری اسم کاربریت رو عوض کنی بزاری Xbox One؟ :-/ دیگه خرید یه کنسول و خرید چند تا بازی و تعویضش (به شرط پشتیبانی آدمیزادی از بازی دسته دوم) خیلی کار شگفت انگیز و پرافتخاری نیست به جان خودم :دی
من شخصا به عنوان یک گیمر هیچ کدوم از سیاست های مایکرو در قبال One رو نپسندیدم. منظورم انهایی هست که تا الان میدونیم
E3 دوست من :دی

من نمیدونم کسی یه کنسول رو بخواد بخره یا نه , فن کنسول باشه یا نه به بقیه چه ربطی داره ؟
خیلی قضیه سادست . طرف اگه توان مالی داشته باش حتما کنسول مورد علاقشو میخره و لذتشو میبره در غیر این صورت باید ببینه چه کاری براش به صرفه تر هستش
خود من به شخصه از خیلی وقت پیش خودمو آماده ی خرید Xbox نسل بعد کرده بودم برام مهم نبود چی میخواد باشه . دلیل اصلی هم بازی بود که حدود 400 ساعت منو کاملا سرگم کرد اونم FM بود
به قول محمد یه عده واقعا مریض هستن که آرزو میکنن شرایط جوری بشه تا طرف نتونه کنسول مورد علاقشو تهیه کنه . خدا شفاتون بده البته میدونم بهتون امیدی نیست

آقا هرطوری هستین باشین .. فقط احساس میکنم فنهای ایکس باکس وان یه نمه رو مخن .. یعنی خدا نکنه یه آدم رومخ و لجباز فن بوی شه :d

والا الان هرکی هرچی میگه شما حوالش میکنید به E3! امیدوارم مایکرو برای رو کردن این همه آیتم وقت کم نیاره!:biggrin1:
من حواله نمیکنم به E3. دقیقا 10 روز قبل از شروع مراسم آرون گرینبرگ گفت که برای دیدن بازی ها باید تا E3 صبر کنید و 21 می چیز زیادی نشون نمیدیم. در طول مراسم هم دن ماتریک و فیل اسپنسر گفتن که ما بازی ها رو گذاشتیم واسه E3. اینو هم بگم که همون روز اولی که اعلام شد کنفرانس 21 می هست، فیل اسپنسر گفته بود که ما هیچ بازی رو نشون نمیدیم که چند روز بعدش گفت که بازی هم داریم یعنی اینکه از همون اولش هم نظرشون رو نمایش ندادن بازی ها بوده. حالا کاری به درست یا غلط بودن تصمیمشون ندارم ولی اینا کل برنامه ـشون واسه E3 بوده از همون اول :دی

والا الان هرکی هرچی میگه شما حوالش میکنید به E3! امیدوارم مایکرو برای رو کردن این همه آیتم وقت کم نیاره!:دی
خود مایکروسافت حوالش کرده به آینده:
"The ability to trade in and resell games is important to gamers and to Xbox. Xbox One is designed to support the trade in and resale of games. Reports about our policies for trade in and resale are inaccurate and incomplete. We will disclose more information in the near future."
گفته اطلاعات پیرامون مبادله بازیهای دست دو ناقص و نادرست است.
near future کی میباشد؟احتمالا E3

کنفرانس ماکرو کلا" متشکل بود از TV TV TV و پنج دقیقش به بازی های ماکرو اختصاص داشت که معلوم بود برای قشنگی و تفریح گذاشته بودن

من حواله نمیکنم به E3. دقیقا 10 روز قبل از شروع مراسم آرون گرینبرگ گفت که برای دیدن بازی ها باید تا E3 صبر کنید و 21 می چیز زیادی نشون نمیدیم. در طول مراسم هم دن ماتریک و فیل اسپنسر گفتن که ما بازی ها رو گذاشتیم واسه E3. اینو هم بگم که همون روز اولی که اعلام شد کنفرانس 21 می هست، فیل اسپنسر گفته بود که ما هیچ بازی رو نشون نمیدیم که چند روز بعدش گفت که بازی هم داریم یعنی اینکه از همون اولش هم نظرشون رو نمایش ندادن بازی ها بوده. حالا کاری به درست یا غلط بودن تصمیمشون ندارم ولی اینا کل برنامه ـشون واسه E3 بوده از همون اول :دی
به فرض از لحاظ گيم تو e3 بتركونن و دها بازيه جديد نشون بدن
قدرت سخت افراز كنسول رو ميخواي چي كار كني كه با توجه به اطلاعاتي كه سايت هاي معتبر نشون ميدن فاصله معنا داري با ps4 داره .....كه سكوت مايكرو هم تاييد كننده اين مطلبه.....
توي e3 هم كه مايكرو به گفته خودت ميخواد فقط روي گيم تمركز كنه و ديگه كاري با سخت افزار نداره.....
مشكل بازي هاي دست دو رو ميخواي چي كار كني؟؟؟!!!

در تکمیل حرف این دوستمون همه ی این مقایسه ها و کل کل ها رسما کشکه.

هر کدوم کپی خور بشه مخلصش هم هستیم. :دی

به فرض از لحاظ گيم تو e3 بتركونن و دها بازيه جديد نشون بدن
قدرت سخت افراز كنسول رو ميخواي چي كار كني كه با توجه به اطلاعاتي كه سايت هاي معتبر نشون ميدن فاصله معنا داري با ps4 داره .....كه سكوت مايكرو هم تاييد كننده اين مطلبه.....
توي e3 هم كه مايكرو به گفته خودت ميخواد فقط روي گيم تمركز كنه و ديگه كاري با سخت افزار نداره.....
مشكل بازي هاي دست دو رو ميخواي چي كار كني؟؟؟!!!
بقیه بازی هاش در حد همین Forza 5 باشه من راضیم به قدرت سخت افزاریش :دی
بازی دسته دوم هم خدا بزرگه، دیگه تهش بازی و پروفایل رو با هم می فروشیم :دی

اگه هک نشد و دو سه نفر خریدن حاضری اسم کاربریت رو عوض کنی بزاری Xbox One؟ :-/ دیگه خرید یه کنسول و خرید چند تا بازی و تعویضش (به شرط پشتیبانی آدمیزادی از بازی دسته دوم) خیلی کار شگفت انگیز و پرافتخاری نیست به جان خودم :دی
اگه نبود الان چیزی تحت عنوان ماکروسافت فن تو ایران وجود نداشت و این همه مباحثه و مجادله هم نداشتیم :دی 360 هم میشد مث همون X Original که از هر 1000 نفر یکی دیده بودتش اونم از راه دور :دی همه زیر پرچم سونی به خوبی و خوشی زندگی میکردن :دی

البته میدونم الان 100 نفر میان میگن که ما از همون سال اول Xbox Original داشتیم و... :دی باشه ما باور میکنیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or