سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

من کاری به این حرفا ندارم ، اما جامعه آمریکایی ها ، بزرگ تر از جامعه ی گیمر های آمریکایی هست !
هدف مایکروسافت هم همینه ، موفقیت Xbox One توی آمریکا غیر قابل انکار ــه .

دوستان یکم حقایق رو قبول کنید
حقایق کیلو چنده؟! یارو اومده میگه ایکس باکس وان آشغالم باشه من میخرم فقط ماکروسافت!!! نمیدونم چرا ملت اینجورین?!!!

E3: گویا سونی قراره دست به سینه بشینه و ناظر و شاهد کنفرانس ماکرو باشه! حالا کاری نداریم یه the last of usـش به کل آبروی نسل حاضرو میخره!

27264403676181705999.jpg

تا وقتی مهندسین بازی‌سنتر نیان و حرف های این ادم نادان رو تایید نکنن، بنده به هیچ عنوان سخنان یک سازنده بازی رو قبول نمی کنم...
تو نظر سنجی IGN که 70.000 نفر شرکت کرده بودن، تقریبا 75 درصد از نمایش کنسول راضی نبودن و 25 درصد راضی بودن. مسلما 75 درصد خیلی بیشتر از 25 درصد هست ولی همین 25 درصد میشه 17.000 نفر. خیلی خوبه آدم به سلیقه اون 17.000 نفر و اون چند نفری که تو BC طرفدار کنسول هستن هم احترام بزاره.

تو نظر سنجی IGN که 70.000 نفر شرکت کرده بودن، تقریبا 75 درصد از نمایش کنسول راضی نبودن و 25 درصد راضی بودن. مسلما 75 درصد خیلی بیشتر از 25 درصد هست ولی همین 25 درصد میشه 17.000 نفر. خیلی خوبه آدم به سلیقه اون 17.000 نفر و اون چند نفری که تو BC طرفدار کنسول هستن هم احترام بزاره.

خوبه قبل از اینکه ادم پستی رو از کسی نقل قول کنه، اول طرفش رو بشناسه بعد از اون حرف بزنه من تمام خبرهای این کنسول و ماکروسافت رو دارم پوشش می‌دم و تو سایت و تو تایپیکش منتقل میکنم. من حرفی از بد بودن کنسول زدم؟ جایی گفتم کنسول XI داغون و بدرد نخور هست؟ بله از نظر من و خیلی‌های دیگه این کنفرانس ضعیف بود، واقعا بود خودت هم میدونی و هر انتقادی از طرف من یا همین فریدون که تا ساعاتی از کنفرانس امید به ماکرو داشت یا هر کسه دیگه‌ای که مطرح میشه، فقط به خاطر نمایش ضعیف این شرکت پیرامون نشون ندادن عناوین بیشتر و رفتن تو حاشیه ها و تمرکز روی چیزهایی که بدرد گیمرها فعلا نمیخوره و مخصوصا ما ایرانی‌ها و همین حواشی هایی که خودت بهتر می‌دنی هست.

اونقدری که من خبرهای این شرکت رو میزارم تا بقیه استفاده کنن، یک فن X1 این کارو نکرده.

فعلا تا E3 با این عکس ها بچه هارو خوشحال نگه دار تا ببینیم ماکرو چیکار میکنه
تو یه Infinite LOOP قرار گرفتید یا چی؟ اپریل خبری نشد گفتید (گفتن) دارن تفنگهاشون رو خشاب گذاری میکنن و میخوان بجواب دندان شکن بدن به سونی. فاجعه 21 می که گذشت متوصل شدید به E3 که اقا اینها Bomb هاشون رو اونجا Drop میکنن. توی E3 هم 100% خبری نمیشه و باز این قضیه رو موکول میکنید به TGS... ما صبر میکنیم شاید اینها مگاتون هاشون رو برای خاک دشمن نگهداشته باشن بعدش گیمز کام و همین چرخه تا پایان نسل بعد ادامه داره و شماها منتظرید تا ماکروسافت یه حرکتی بکنه.
ماکروسافت به ماها (جهان سوم و درحال توسعه) که هیچ، به گیمرها که هیچ، به سازنده ها که هیچ... اینا به کل این صنعت اهمیت نمیدن. چطور اینو متوجه نمیشید؟!!

خوبه قبل از اینکه ادم پستی رو از کسی نقل قول کنه، اول طرفش رو بشناسه بعد از اون حرف بزنه من تمام خبرهای این کنسول و ماکروسافت رو دارم پوشش می‌دم و تو سایت و تو تایپیکش منتقل میکنم. من حرفی از بد بودن کنسول زدم؟ جایی گفتم کنسول XI داغون و بدرد نخور هست؟ بله از نظر من و خیلی‌های دیگه این کنفرانس ضعیف بود، واقعا بود خودت هم میدونی و هر انتقادی از طرف من یا همین فریدون که تا ساعاتی از کنفرانس امید به ماکرو داشت یا هر کسه دیگه‌ای که مطرح میشه، فقط به خاطر نمایش ضعیف این شرکت پیرامون نشون ندادن عناوین بیشتر و رفتن تو حاشیه ها و تمرکز روی چیزهایی که بدرد گیمرها فعلا نمیخوره و مخصوصا ما ایرانی‌ها و همین حواشی هایی که خودت بهتر می‌دنی هست.

اونقدری که من خبرهای این شرکت رو میزارم تا بقیه استفاده کنن، یک فن X1 این کارو نکرده.
چه ربطی داره؟ :-/ شما داری علنا اونایی که از XOne حمایت کردن رو مسخره میکنی، از نظر خیلی ها کنفرانس ضعیفی بود خب نظرشون محترمه، این بابا هم نظرش رو گفته و کسی نیومده بهش گیر بده، ولی وقتی همچین حرفی زده میشه:
تا وقتی مهندسین بازی‌سنتر نیان و حرف های این ادم نادان رو تایید نکنن، بنده به هیچ عنوان سخنان یک سازنده بازی رو قبول نمی کنم...
یعنی تمسخر اونایی که میگن کنفرانس تا حدودی رضایت بخش بوده. یعنی اینکه چون این بابا گفته کنفرانس خوب نبوده، در نتیجه قطعا کنفرانس خوب نبوده و کسی حق نداره راضی باشه. منم گفت به نظرات بقیه احترام بزاریم، نگفتم حتما کنفرانس خوبی بوده :دی
همون قدر که این خوب بودن کنفرانس برای شما با اهمیت هست و دوست داری بقیه بهش احتارم بزارن (نظرت) اونایی که براشون ضعیف بوده هم دوست دارن به نظرشون احتران گذاشته بشه
گفتم دیگه، یکی میگه بد بوده خب داره نظرش رو میگه. ولی دلیل نمیشه من بیام مسخرش کنم که چرا گفتی بد بوده :دی حالا شما میگی هدفت مسخره کردن نبوده که خب دیگه مشکلی نیست.

آخرین ویرایش:
چه ربطی داره؟ :-/ شما داری علنا اونایی که از XOne حمایت کردن رو مسخره میکنی، از نظر خیلی ها کنفرانس ضعیفی بود خب نظرشون محترمه، این بابا هم نظرش رو گفته و کسی نیومده بهش گیر بده، ولی وقتی همچین حرفی زده میشه:

یعنی تمسخر اونایی که میگن کنفرانس تا حدودی رضایت بخش بوده. یعنی اینکه چون این بابا گفته کنفرانس خوب نبوده، در نتیجه قطعا کنفرانس خوب نبوده و کسی حق نداره راضی باشه. منم گفت به نظرات بقیه احترام بزاریم، نگفتم حتما کنفرانس خوبی بوده :دی

بد برداشت کردی، اصل حرف من رو این جمله با کسایی بود که پرچم بلند کرده بودن و میگفتن یه مشت فن سونی دارن نظر میدن که کنفرانس بد هست، و من هم رو همین حساب گفتم سونی فن تنها نیست که میگه ضعیف بود حتی سازندگان هم بازی هم نظرشون همین هست.
یه مسئله دیگه، این که بیاییم هر دفعه هر کی حرفی میزنه بیاییم از کلمه "احترام" استفاده کنیم یه جورایی عجیب هست، چون ربطی به گذاشتن احترام نداره، از نظر شما کنفرانس عالی بوده از نظر بعضی ها نبوده. همون قدر که این خوب بودن کنفرانس برای شما با اهمیت هست و دوست داری بقیه بهش احتارم بزارن (نظرت) اونایی که براشون ضعیف بوده هم دوست دارن به نظرشون احتران گذاشته بشه. فحش که ردو بدل نمی کنیم. باور کن هیچ نیازی نیست تعصب داشته باشیم نه سونی نه ماکرو.:d

باشه اقای بازی ساز تو راست میگی ماکرو حرفی واسه گفتن نداره با این کنسول جدیدش ولی یه سوال تو بیشتر تجربه داریی تو بازار سرگرمی یا تیم ماکرو ؟ ماکرو داره جدیدترین تکنولوژی دنیارو میاره توی اتاق نشیمنت که خیلی هاش و نگفته فقط مختصر رد شد رفته که بعد ها معلوم میشه اون وقت شما میایی اینجوری حرف میزنی البته من به بچه های ایران حق میدم بابته خیلی چیزها حتی توی بعضی از پست ها هم دیدم نقل و قول نکردم چون واقعا با این تحریم ها بیگانه و اینترنت خودی خوب کنسول ماکرو دل بچه هارو بزنه ولی دیگه تا این حد نیست که اخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or