سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

باز بگید احمدی نژاد بده! قبلا که دلار 1000 تومن بود ملت تا اسم PS3 به گوششون میخورد وحشت میکردن که چطور باید برای هر بازی 60 تا 90 دلار پرداخت کنن اما
الان اینطور که من فهمیدم اکثرا دوست ندارن کنسول ها نسل بعدی هک بشه! و مثل اینکه ثروتشون از بیلیون گذشته که میخوان واسه هر بازی 350 هزار تومن هزینه کنن!

تو خود آمریکا هم با متوسط درآمدهای بالای 5000 دلار به هرکس بگی به خاطر یه بازی 150 دلار پرداخت کنه کنسولشو از وسط دونیم میکنه

پس 2 چیز ممکنه این وسط یکی اینکه احمدی نژاد رئیس جمهور خیلی خوبی بوده دوم اینکه همه دارن کلاس میذارن که توان خرید بازی 350 هزار تومنی دارن

مورد اول که کاملا غیر ممکنه پس میمونه مورد دوم

طرف کامپیوترش رو گذاشته رو دبه و زیر شلواری 1500 تومنی پاشه میاد اینجا حرف از خرید بازی 350 هزار تومنی و متمدن بودن و دزد نبودن میزنه
طیق گفته ی خود این عزیزان ثروتمند هر چقدر بیشتر به بازی پول بدن قدر بازی رو بیشتر می دونند و لذت بیشتری می برند
127fs698873.gif

البته مث اینکه فقط در ضورتی که کنسول هک نشه این لذت بهشون دست پیدا میکنه
d.gif

توصیه من به این دوستان در صورت هک شدن هر دو کنسول (که بنظرم خیلی سریعتر از نسل قبل هک میشن) و برای اینکه بتونند مث قبل لذت ببرن
با خودشون قرار بذارن هر بازی خواستن بخرن 350 تومن کمک کنند به بهزیستی و کودکان بی سرپرست و یه نسخه کپی رو بگیرن بازی کنند
اینطوری هم مث قبل از بازی لذت میبرن هم کلی ثواب می کنند
128fs318181.gif

آخرین ویرایش:
طیق گفته ی خود این عزیزان ثروتمند هر چقدر بیشتر به بازی پول بدن قدر بازی رو بیشتر می دونند و لذت بیشتری می برند
127fs698873.gif

البته مث اینکه فقط در ضورتی که کنسول هک نشه این لذت بهشون دست پیدا میکنه
d.gif
به ما که از این لذتها نخواهد اتفاقا زهرمون میشه اون بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or