سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

حال و روز یه عده دیگه معلوم شده و کارشون دیگه از نقل قول گذشته. فقط کاش یکم حالیشون بود که چی دارن میگن که موجبات خنده ی دیگران رو فراهم نکرده باشن.
تو تاپیک مایکرو میگفتیم کنفرانس بد بود و نظر شخصی میدادیم کلی بهمون حمله میکردن که به سلیقه ی ما احترام نمیزارید. حالا طرف اومده فکت صادر میکنه و متای 91 رو میکنه 80 . یه وقت به روی خودت نیاری هاااا !! فقط ما ترول میکنیم.شما حرفت حقیته.
این فن های مایکرو ( اگه البته به بعضیاشون بشه گفت فن ) همش میگن شما از خداتون هست که ما نتونیم دیگه کپی بازی کینم یا اینکه مایکرو خراب کنه و فلان ولی برعکس همین حرف خودشون ، نشستن 4 تا چشم هم قرض کردن که سونی هم مثل مایکرو گند بزنه و بیان اینجا دلقک بازی دربیارن ولی بیخودی به خودتون فشــــــار وارد نکنیـــــــد :)
این روزا اگه دیدید بعضی ها توهم برشون داشته بود
اگه دیدید ترول های فضایی میکنن
اگه دیدید فکت های تکان دهنده صادر میکنن
بهشون خرده نگیرید
اینا فن مایکرو ـن ، گناه دارن :))

آخرین ویرایش:
اون دوتا IP گذشته infamous و Killzone که وضعیت امتیاز (80) و فروششون (1 میلیون) مشخصه چقدر شاخن این DC هم که مال سازنده بازی MS هست که آخرین بازیشون هم دیدیم و هیچی نگم بهتره..

این فروش 1 میلیون رو دقیقا از کجا آوردی ؟!
غیر از این مثل اینکه جو فروم یه چند وقته رفته رو قضیه فروش :d ، اون از Xone و آمازون اینم از تشخیص میزان شاخ بودن دو تا IP رو از فروششون ! اشکالی نداره منتها حواس یه سری باشه که همین Forza ـی که سنگشو به سینه میزنن ، فروش هر سه تا نسخه این نسلش با هم جمع زده بشه بازم زیر GT5 ـه . lol

[TD="align: right"][/TD]

بحث سر این بود که بازی معرفی شده XBOX ONE یعنی فورزا چیز خاصی نیست منم گفتم فورزا یکی از تاپ ترین بازی های 360 بود با نمرات بالای 90
ولی سونی تو کنفرانسش سه تا بازی معرفی کرد که هر سه تا گذشته تاپی ندارن مثلا K3 و IF2 نمراتشون زیر 85 هست بعد آنچارد 95 هست خوب معلومه آنچارد بازی تاپی هست و این دوتا بازی متوسط..

حالا کجای حرف من غیر منطقی بود..؟

بحث سر این بود که بازی معرفی شده XBOX ONE یعنی فورزا چیز خاصی نیست منم گفتم فورزا یکی از تاپ ترین بازی های 360 بود با نمرات بالای 90
ولی سونی تو کنفرانسش سه تا بازی معرفی کرد که هر سه تا گذشته تاپی ندارن مثلا K3 و IF2 نمراتشون زیر 85 هست بعد آنچارد 95 هست خوب معلومه آنچارد بازی تاپی هست و این دوتا بازی متوسط..

عجله نکن عزیزم بازی های تاپ رو برا E3 برات گذاشتیم کنار...

زین پس بجای واژه ی منحوس و بیگانه ی Terova از واژه ی Trollva استفاده کنیم

منتها حواس یه سری باشه که همین Forza ـی که سنگشو به سینه میزنن ، فروش هر سه تا نسخه این نسلش با هم جمع زده بشه بازم زیر GT5 ـه
شما لطف کن آمار فروش هر سه نسخه Forza رو با منبع معتبر اینجا بزار. منتظریم :دی

اولا کیلزون 3 متای 87 رو داره که برابر با متای همین هیلو 4 که اینقدر شما بهش شاهکار و فلان فلان میگید.
دوما کجای دنیا متای زیر 90 رو متوسط حساب میکنن؟:|اصلا سایت metacritic که یاد بگیرید متای بالای 80 یعنی بازی خوب؟:|
یعنی منطقت منو شیفته خودش کرده ها...!!!!!:d

اولا کیلزون 3 متای 87 رو داره که برابر با متای همین هیلو 4 که اینقدر شما بهش شاهکار و فلان فلان میگید.
دوما کجای دنیا متای زیر 90 رو متوسط حساب میکنن؟:|اصلا سایت metacritic که یاد بگیرید متای بالای 80 یعنی بازی خوب؟:|
یعنی منطقت منو شیفته خودش کرده ها...!!!!!:d
متاي killzone 3 در سايت متاكريتيك 84 هست(با قند شكن چك كنيد ) :

www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-3

+

اين تاپيكم ببندين بره...وقتشه:d

.

هر کسی یه صلیغه ای داره خوب . باز همون جنگ قبل پیش میادو ps3 و xbox 360 خوب هر کنسول کاربرای خاص خودشو داره و نمیشه گفت کدوم خوبه و کدوم بده و این اقام حالا یچی گفته وحی منزل نیستش و نظرش برا خودش مهمه و بس . منکه خودم عاشق ایکس باکس وان شدم و کنسولمم فروختم تا اومد سریع بخرمش حالا برام فرقی نمیکنه که کی چی گفته چون پشت پرده معلوم نیست این اشخاص از کیا خط میگیرن و من دوست دارم چیزی که میخرم ازش لذت ببرم و فعلا نظرم رو ایکس باکس وان هستشو بس . هیچ کنسول دیگه ای رو هم الکی متهم نمیکنم نه چون نیازی نمیبینم .

هر کسی یه صلیغه ای داره خوب . باز همون جنگ قبل پیش میادو ps3 و xbox 360 خوب هر کنسول کاربرای خاص خودشو داره و نمیشه گفت کدوم خوبه و کدوم بده و این اقام حالا یچی گفته وحی منزل نیستش و نظرش برا خودش مهمه و بس . منکه خودم عاشق ایکس باکس وان شدم و کنسولمم فروختم تا اومد سریع بخرمش حالا برام فرقی نمیکنه که کی چی گفته چون پشت پرده معلوم نیست این اشخاص از کیا خط میگیرن و من دوست دارم چیزی که میخرم ازش لذت ببرم و فعلا نظرم رو ایکس باکس وان هستشو بس . هیچ کنسول دیگه ای رو هم الکی متهم نمیکنم نه چون نیازی نمیبینم .

خب چرا ایکس باکسو فروختی ؟ با اون پولی که با فروشش عایدت شد ، یک پنجم هزینه وان رو بیشتر بیشتر تقبل میکنه ؟

خب چرا ایکس باکسو فروختی ؟ با اون پولی که با فروشش عایدت شد ، یک پنجم هزینه وان رو بیشتر بیشتر تقبل میکنه ؟

خوب هر کسی از یچی خوشش میاد سهند عزیز . یه عزیزی 3 تومن میده ایفون 5 ، 16 گیگ میخره منم فروختمش کنسول قبلیمو چون همرو بازی کرده بودم دیگه ، دلمونم یجوری زده بود و فروختیم نسل جدید میاد زود بخرم .

متای کیلزون 2 شده 90...متای کیلزون 3 شده 87...متای inFAmous شد 87...متای inFAMOUS 2 شد حدود 83.5...چه قدر حرفت پایه و اساس درست و حسابی داشت

کلا مایکرو داره گند میزنه...باید یه برنامه برای آینده داشته باشه...
بابا جمع كنيد اين متا بازيارو هي متا متا. الان متاي ocarina of time شده 99 و بهترين بازي تاريخ هم انتخاب شده شماي عشق متا تا حالا به چشم ديديش اصلا تا حالا اسمشو شنيدي هي واسه ما متا متا ميفرمايي؟ اون منتقدين واسه خودشون فكت صادر ميكنن واي در نهايت من وشماييم كه از يه باز بايد خوشمون بياد حالا ميخواد متاش بشه 0 يا 100

- - -ویرایش - - -

متای کیلزون 2 شده 90...متای کیلزون 3 شده 87...متای inFAmous شد 87...متای inFAMOUS 2 شد حدود 83.5...چه قدر حرفت پایه و اساس درست و حسابی داشت

کلا مایکرو داره گند میزنه...باید یه برنامه برای آینده داشته باشه...
بابا جمع كنيد اين متا بازيارو هي متا متا. الان متاي ocarina of time شده 99 و بهترين بازي تاريخ هم انتخاب شده شماي عشق متا تا حالا به چشم ديديش اصلا تا حالا اسمشو شنيدي هي واسه ما متا متا ميفرمايي؟ اون منتقدين واسه خودشون فكت صادر ميكنن واي در نهايت من وشماييم كه از يه باز بايد خوشمون بياد حالا ميخواد متاش بشه 0 يا 100

- - -ویرایش - - -

شما لطف کن آمار فروش هر سه نسخه Forza رو با منبع معتبر اینجا بزار. منتظریم :دی
برو ويكيپدياي انگليسي نوشته منبع ازون تابلوتر؟

نمیشه گفت کدوم خوبه و کدوم بده
کنسولی که DRM داشته باشه - هدف اصلیش Video Game نباشه - بازی دست دوم ساپورت نکنه - استفاده اجباری از یه وسیله جانبی داشته باشه - همون وسیله رو بصورت کاملاً اجباری به مشتری بفروشه و تحمیل کنه - Indie Developer رو شوت کنه بیرون از محدوده ش - در عمل از کنسول حریف ضعیفتر باشه و هیچ سازنده ی ازش تعریف نکنه 100% کنسول بدی هست. 100%.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or