سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

mostafa682@

عزیز من اینطوری هام نیست که یارو تو کل عمرش 5-6 تا بازی بخره و بعد بگیم آره یارو سلیقش رو فهمیده!!! این دست از افراد اصلا گیمر نیستن (گیمر به معنی اینکه مثل ما تو دنیاش گم شده باشه و همه خوشیش باشه گیم) و براشون مهم هم نیست تو دنیای گیم چه اتفاقی می افته. اینطور دوست من کم ندارم خودم توی لایو. کسانی (اسم نمیبرم) هستن که فقط روز و شبشون شده CoD بازی کردن و به غیر از این بازی هم چیز دیگه این نمیدونن. اصلا نمیدونم تو دنیای گیمینگ چه خبره، فقط هر سال یه نسخه CoD میگیرن و تا سال بعد همونو بازی می کنن. بازی کردنشون هم تو کل دنیا نگم اما تو ایران تکه. (حالا اینا اوریج خور هم نیستن). اینکه بشینیم بگیم آره اگه قرار باشه اوریجینال بخریم پس باید کم بازی کنیم یه حرف از بیخ و بن اشتباست. این تفکر رو امثال مایه داری مثل شماها برای خودشون ساختن. اینکه از لذت خیلی از گیم ها بزنیم و تجربه نکنیم که چی، اوریج باس بخریم و 300 تومن پول بازی بدیم، پس گیمر حرفه ای و خفن بودن همینه؟! این دیر کپی خور شدن PS3 هم بهانه ای داد برای بعضی ها که خودی نشون بدن و در مقابل دیگران فخر بفروشن واسه خودشون. بخدا این حرف درست نیست.

اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "

جالبه،من فکر می کردم فقط خودمون ساعت 2 شب نشستیم پای میتینگ پلی استیشن نگو واسه خیلهای دیگه هم زمان خواب بوه:-D

اما جدا از شوخی حرف خوبی زد،کامل قبول دارم
به نظرم سونی دوباره با Mark Cerny می خواد به اوج دوران طلاییش برسه چون خیلی از سیاستهاش با وجود این فرد موثر و خلاق که پس از کن کوتاراگی مرحوم برازندشه که نام پدر پلی استیشن رو بهش داد،اکنون تغییر کرده و بیشتر به سمت گیمرهای سر سخت خواهد رفت و جاش رو در بازار بیش از همیشه باز می کنه به خصوص با حمایت سونی از عناوین Indie

ماکرو می تونست جای اینکه نیم ساعت وقت بذاره واسه کینکت و XBOX LIVE بر روی عناوینش تمرکز کنه چون مراسم رو نمایی یک کنسول نسل بعد هر چقدرم از محیط و جمعیت و امکانات کمی برخوردار باشه از اهمیت بالایی برخورداره
همایش سونی از جایی مشخص بود از اهمیت بسیار بالایی برخورداره چون جای اینکه مردم عادی رو واسه کف و ثوت بیشتر دعوت کنه فقط به دعوت سازندگان بازی،خبرنگاران سایتها و مجلات و شبکه های گوناگون و سرمایه گذاران پرداخته بود،اما در مورد مراسم رو نمایی نسل بعد ماکرو چند روز قبلش هم ته دلم زیاد هیجان نداشت و با خودم می گفتم باید خسته کننده باشه و هر چقدر که خواستم روی خوش بهش نشون بدم نشد!!
ولی فکر کنم یکی از مهمترین دلایلی که مراسم رونمایی XBOX ONE رو تا پیش از شروع و پایان نذاشت هایپ بشم تیزر ظاهر PS4 بود که فکر من رو به طور شگفت انگیزی به سمت E3 سونی برد و فکر کنم ای ایده که به نظرم ایده عمو Cerny بوده باشه تا حد بسیار زیادی بر روی افکار عمومی گیمرها و XBOX REVAL تاثیر گذاشت

باشه اقای بازی ساز تو راست میگی ماکرو حرفی واسه گفتن نداره با این کنسول جدیدش ولی یه سوال تو بیشتر تجربه داریی تو بازار سرگرمی یا تیم ماکرو ؟ ماکرو داره جدیدترین تکنولوژی دنیارو میاره توی اتاق نشیمنت که خیلی هاش و نگفته فقط مختصر رد شد رفته که بعد ها معلوم میشه اون وقت شما میایی اینجوری حرف میزنی البته من به بچه های ایران حق میدم بابته خیلی چیزها حتی توی بعضی از پست ها هم دیدم نقل و قول نکردم چون واقعا با این تحریم ها بیگانه و اینترنت خودی خوب کنسول ماکرو دل بچه هارو بزنه ولی دیگه تا این حد نیست که اخه
ظاهرا شما از هر دوی اینا بیشتر تجربه داری در شان شما نیست با این بی تجربه کل کل کنی بابا اینکه کلا یک مدرک از دانشگاه mit بیشتر نداره!!
راستی راهنمایی هستی یا دبیرستان شایدم دانشجوی سال اول؟

- - -ویرایش - - -

این یارو رو پرت کردن بیرون زور بهش داره..

سریال درست کرده به اینها چه..؟ ارث بابای تو رو خورده ..؟ این همه سونی فیلم و کارتون می سازه کسی بهش گیر داده..؟ حالا ماکرو می خواد سریال بسازه..
شما 100 % از ایشون با سابقه تری دیگه که با این لحن حرف زدن زیر سوال میبریش درسته ؟ بهتر نیست تو شرکت بازی سازیت استخدامش کنی تا یکم از تجربه شما یاد بگیره بهش زور نیاد؟

- - -ویرایش - - -

در ادامه صحبتاتون اینم بگم اون موقع که ps3 پنج شیش میلیون فروخته بود اگه 360 نبود که مجموع install baseشون بالا بشه هیچ شرکتی ترد پارتی برای ps3 بازی نمی ساخت و wii رو انتخاب می کردند که هم20 میلیون ib داشت هم بازیای sub hd هزینه کمتری داشت در نتیجه اگه 360 نبود نه تنها playstation ی وجود نداشت بلکه داشتین جلوی تلویزیون با wiimote بالا پایین می پریدید
ببین اینطوری بگی بهتر نیست ؟ همچین بیشتر حال نمی ده ؟ چرت و پرت که کنتر نمیندازه !!!
"در ادامه صحبتاتون اینم بگم اگه xbox نبود کلا کنسولی وجود نداشت چون ماکرو در زمینه کنسول از همه با تجربه تره و اولین کنسول رو داده و 30 سال تو صنعت کنسولهاس تازشم من کنسولشو دارم"

آخرین ویرایش:
همایش سونی از جایی مشخص بود از اهمیت بسیار بالایی برخورداره چون جای اینکه مردم عادی رو واسه کف و ثوت بیشتر دعوت کنه فقط به دعوت سازندگان بازی،خبرنگاران سایتها و مجلات و شبکه های گوناگون و سرمایه گذاران پرداخته بود،اما در مورد مراسم رو نمایی نسل بعد ماکرو چند روز قبلش هم ته دلم زیاد هیجان نداشت و با خودم می گفتم باید خسته کننده باشه و هر چقدر که خواستم روی خوش بهش نشون بدم نشد!!

تازه شایعه شده که یه عده از اون پشت حاج مهدی رو تشویق میکردن نه کسایی که دعوت شده بودن.:lol:

مشکل از کپی خور شدن xbox360 نیست، مشکل از کپی خور شدن ps1.ps2 اه الالخصوص ps2

مایکروسافت اگر xbox one اش با کله بخوره زمین ککشم نمی گزه، بی خودی حرص نزنید :d

@کلنگ

زیاد به خودت فشار نیار از درک و فهمت خارجه

آخرین ویرایش:
کسی تو ایران میتونه بازی اورجینال تهیه کنه که واقع پولدار باشه شرایط همه رو با خودت یکسان میدونی .

چه لازمی داره ارزو می کنید که کنسول های نسل اینده هک نشه واقعا درک نمی کنید همه نمیتواند اورجینال تهیه به جز عده ای محدود در ایران
باور كنيد بازي اورجينال در آمد بالا نميخواد فرض كنيد الان ps4 مياد با 10 بازي لانچ ميشه خود كنسول در مياد 2 مليون تومن فكر نميكنم خيلي سخت باشه 200 هم اضافه بديد پاي يه بازي اورجينال بعد ميشه با 9 نفر ديگه تو بازي سنتر رفيق شد اونا هر كدوم 9 تا بازي ديگه رو بخرن همه كه بازي رو تموم كرديد با 9 نفر ديگه تعويض كنيد اين طوري با خريد يه بازي 10 بازي رو تا آخر رفتيد همينطوري تا آخر نسل ميشه بازي اور جينال كرد كه متاسفانه با سيستهاي جديد مايكروسافت امكانش براي فن هي xbox وجود نداره

شما 100 % از ایشون با سابقه تری دیگه که با این لحن حرف زدن زیر سوال میبریش درسته ؟ بهتر نیست تو شرکت بازی سازیت استخدامش کنی تا یکم از تجربه شما یاد بگیره بهش زور نیاد؟

هر کسی رو بندازن بیرون بر علیه اون تشکیلات موضع می گیره

سونی 5 تا بازی رو نشون داد انحصاری. 2 تاش آی پی های جدید بود. knack و Drive Club. بازی معرفی نشده مدیا مولکول هم آی پی جدید هست که معرفی نشده هنوز:d

ترول هم ترول های قدیم،این پایین جوابت رو بگیر برای اون قسمت قرمز بولد

اون دوتا IP گذشته infamous و Killzone که وضعیت امتیاز (80) و فروششون (1 میلیون) مشخصه چقدر شاخن این DC هم که مال سازنده بازی MS هست که آخرین بازیشون هم دیدیم و هیچی نگم بهتره..

کم کم پیش بریم می رسیم به فتح دنیا توسط سونی :))

جو نگیردت بپا یه وفت جو نگیردت، جو نگیردت .....

Tanbe10 - LoL
استاد کی این وسط از سونی حرف زد.من فقط و فقط طرفدار گیم خوب هستم چه رو سونی چه ماکرو و چه رو کنسول امپراتور.پس ما رو قاطی بچه بازیای خودتون نکنید استاد

هر کسی رو بندازن بیرون بر علیه اون تشکیلات موضع می گیره

اون دوتا IP گذشته infamous و Killzone که وضعیت امتیاز (80) و فروششون (1 میلیون) مشخصه چقدر شاخن این DC هم که مال سازنده بازی MS هست که آخرین بازیشون هم دیدیم و هیچی نگم بهتره..

متای کیلزون 2 شده 90...متای کیلزون 3 شده 87...متای inFAmous شد 87...متای inFAMOUS 2 شد حدود 83.5...چه قدر حرفت پایه و اساس درست و حسابی داشت

کلا مایکرو داره گند میزنه...باید یه برنامه برای آینده داشته باشه...
[h=2][/h]

Killzone 2 با متاي 91 سلام مي رسونه ......(ابر شاهكار مايكرو يعني halo 4 متاش شد 87 )
ضمنا فروش killzoneاخرين نسخش 3.5 ميليون بوده ولي كلا وارد مقوله فروش نشو چون در نهايت به ضرر خودتون تموم ميشه وما اگر بخوايم امار فروش gt رو با رقيبش اينجا مطرح كنيم باعث انبساط خاطر دوستان ميشه.
در مورد infamous 1 هم كه متاش شد 85 و infamous 2 هم شد 83 كه هر چي باشه از متاي gears of lol شما كه زير خط فقر هست 78=))بيتره
ضمنا بين اين دوتا انحصاري مايكرو كه براي one تاييد شده ، يكيش سازندش remedy هست هموني كه رزولوشن بازيه قبليش رو x360 يعني aw كمتر از hd بود:))

آخرین ویرایش:
کسی تو ایران میتونه بازی اورجینال تهیه کنه که واقع پولدار باشه شرایط همه رو با خودت یکسان میدونی .

چه لازمی داره ارزو می کنید که کنسول های نسل اینده هک نشه واقعا درک نمی کنید همه نمیتواند اورجینال تهیه به جز عده ای محدود در ایران
کل حرفاش همه از:
1- اوقده ای بودن فرد!!
2- فخر فروشی و به رخ کشیدن پول!!!
3- اهمیت ندادن به سلیقه افراد مقابل و نداشتن شخصیت در این موارد!!
نباید اهمیت بدی به حرفاش چون مشخصه داره حرص میخوره :d الان این پست رو ببینه نقل میکنه میگه هه هه هه من حرص نخوردم و فلان.. (نقش بازی کردن و از این چیزا دیگه)
ما دوس داریم بازی های 343 remedy black tusk turn ten و خیلی های دیگه رو بازی کنیم ولی نمی دونم چرا افرادی مثل این که این موضوع هیچ ربطی بهشون نداره دخالت می کنن.. در کل سعی کن پست این جور افراد رو نخونی و سریع رد کنی و بهشون بگی Go to hell

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or