سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

کنسولی که DRM داشته باشه - هدف اصلیش Video Game نباشه - بازی دست دوم ساپورت نکنه - استفاده اجباری از یه وسیله جانبی داشته باشه - همون وسیله رو بصورت کاملاً اجباری به مشتری بفروشه و تحمیل کنه - Indie Developer رو شوت کنه بیرون از محدوده ش - در عمل از کنسول حریف ضعیفتر باشه و هیچ سازنده ی ازش تعریف نکنه 100% کنسول بدی هست. 100%.

من به شخصه منتظرم این کنسول بده تو سال اول 1000 تا فروش نکنه..و اون کنسول خوبه 10 میلیون فروش کنه..
من به شخصه منتظرم اون کنسول بده گرافیک بازی هاش با توجه به ضعفش از کنسول خوبه خیلی ضعیف تر باشه..
من به شخصه منتظرم آمار فروش بازی ها با توجه به مختص گیم نبودن کنسول بده کلی نسبت به کنسول خوبه بیاد پایین..
من به شخصه منتظرم هچیکی از این وسیله جلنبی زورکی کنسول بده استفاده نکنه بعد همه از اون وسیله جانی کنسول خوبه استفاده کنن..

در کل من منتظر اژدها 2 هستم.

من به شخصه منتظرم این کنسول بده تو سال اول 1000 تا فروش نکنه..و اون کنسول خوبه 10 میلیون فروش کنه..
من به شخصه منتظرم اون کنسول بده گرافیک بازی هاش با توجه به ضعفش از کنسول خوبه خیلی ضعیف تر باشه..
من به شخصه منتظرم آمار فروش بازی ها با توجه به مختص گیم نبودن کنسول بده کلی نسبت به کنسول خوبه بیاد پایین..
من به شخصه منتظرم هچیکی از این وسیله جلنبی زورکی کنسول بده استفاده نکنه بعد همه از اون وسیله جانی کنسول خوبه استفاده کنن..

me too .... :|

من به شخصه مدال مشتری وفادار (به هر قیمتی که هست) رو به شما اعطا میکنم :دی

تو نعمتي هستي واسه ما مواظب خودت باش يهو ندزدنت:-*

من به شخصه دعا می کنم ، خدا سایه تو و این کامنت های گوهر بارتو رو از سر بچه های بازیسنتر کم نکنه !:) یه امکان پشیمونی و برگشت هم واسه خودت ،باقی بذار ! دیگه خیلی جو گیر شدی !

آخرین ویرایش:

یعنی خود شخص بیل گیتز هم شخصا بیاد بگه این کنسول بده باز تو حرف خودت رو میزنی :))
یعنی من کشته مرده وفاداری تو به این کنسولم

======================================================

باید قبول کرد تا اینجای کار مایکروسافت بیش از اینکه کنسول بازی ساخته باشه یه پلیر خوب ساخته !‌
حالا اگه هر زمان ورق برگرده خب بازی به کل عوض میشه ولی من چشمم آب نمیخوره.

آخرین ویرایش:
فن بوی بازی چنان بلایی سر شما می اورد که اخرش برای اینکه حرفایی که میزنید با عمل یکی باشه مجبور میشید کل زندگی و پس انداز و قرض کردن از این و اون رو بزارید پای یک کنسول تا مردم نگن این ادم همون بود که از یک کنسول طرفداری کرد ولی نرفت خدا تومن بده بازی دسته دوم یا بگن این همونی بود که گفت این کنسول حرف نداره ولی بخاطر چپوندن کنیکت اجباری زیر ابی در رفت....

آخر این قصه جالبه که ببینیم آیا اونایی که طرفدار دو اتیشه نسل جدید یک کنسول هستن آیا پولی از الان پس انداز کردن که یهو جلوی بقیه ضایع نشن...؟؟. چون پیداست که باید کل سرمایه زندگیتو برای این کنسول بزاری و چه بسا بری یک وام چند میلیونی هم جدا بگیری که مبادا یک عدد بازی رو از دست بدی.

پستهای بعضی از دوستان رو تا بعد از E3 و نهایتا بعد از شروع فروش کنسول در سراسر دنیا بوک مارک کنید که به عنوان مدرک در روز موعود رو در رو بشه.

اژدها 2 رو که نمیدونم ولی شوما رکورد نقل قول رو زدی
حتی از پراید = CoD هم بیشتر شد :دی

من پستای بچه هارو خوندم ماکرو رو نابود کردن اخه هق دارن اما بچه ها اگر ماکرو شکست بخوره نابودبشه(بگو امین :d)دیگه کل کلی باقی میمونه نه والا ..........:d

این ایکس باکس جدید فقط برای مردم امریکا اونم شمالی نه جنوبی بیشترین کاربورد روداره شماها ناراحت نشید اونا عاشق TV و هزاران کانال تلویزیونی و سریال ها

و NBA و NFL و Waking dead هستن که این ایکس باکی اونجا بیشترین فروش رو داره گیمم که با 1 ثانه تخیر میاد رو صفحه اگر شما هم امریکا بودین بانت 20MB تا 2GB حال نمیکردین؟؟؟؟.....................................:(

من پستای بچه هارو خوندم ماکرو رو نابود کردن اخه هق دارن اما بچه ها اگر ماکرو شکست بخوره نابودبشه(بگو امین :d)دیگه کل کلی باقی میمونه نه والا ..........:d

این ایکس باکس جدید فقط برای مردم امریکا اونم شمالی نه جنوبی بیشترین کاربورد روداره شماها ناراحت نشید اونا عاشق TV و هزاران کانال تلویزیونی و سریال ها

و NBA و NFL و Waking dead هستن که این ایکس باکی اونجا بیشترین فروش رو داره گیمم که با 1 ثانه تخیر میاد رو صفحه اگر شما هم امریکا بودین بانت 20MB تا 2GB حال نمیکردین؟؟؟؟.....................................:(

اینجا کسی مشکل با ایکس باکس نداره !‌ ما مشکل با چیزی داریم که قرار باشه فقط اسم کنسول بازی رو داشته باشه !
کسی که دنبال برنامه های تلویزیونی و ورزشی و هزار تا سریال و فیلم و ... هستش خب میتونه با یه دستگاهی به مراتب ارزونتر و کاربردی تر این نیازهاش رو پاسخ بده
حالا اگه یه شرکتی اومد و تونست این امکانات رو روی یه کنسول بازی هم جا بده که دمشم گرم اما بحث اینجاست که این نباید روی اصل موضوع یعنی بازی تاثیر بذاره.

اینکه تو کنفرانس اولیه معرفی یه کنسول بازی بشینی همش از امکانات پخش آنلاین و وجود سریال اختصاصی HALO و این چیزا بشنوی خوب یکم برات تلخه ! مخصوصا وقتی هیچ خبری از یه سورپرایز درست و حسابی در رابطه با گیم نیست !

اینجا کسی مشکل با ایکس باکس نداره !‌ ما مشکل با چیزی داریم که قرار باشه فقط اسم کنسول بازی رو داشته باشه !
کسی که دنبال برنامه های تلویزیونی و ورزشی و هزار تا سریال و فیلم و ... هستش خب میتونه با یه دستگاهی به مراتب ارزونتر و کاربردی تر این نیازهاش رو پاسخ بده
حالا اگه یه شرکتی اومد و تونست این امکانات رو روی یه کنسول بازی هم جا بده که دمشم گرم اما بحث اینجاست که این نباید روی اصل موضوع یعنی بازی تاثیر بذاره.

اینکه تو کنفرانس اولیه معرفی یه کنسول بازی بشینی همش از امکانات پخش آنلاین و وجود سریال اختصاصی HALO و این چیزا بشنوی خوب یکم برات تلخه ! مخصوصا وقتی هیچ خبری از یه سورپرایز درست و حسابی در رابطه با گیم نیست !
یه بحثی این وسط هست :دی بخش سرگرمی مایکروسافت به دو دسته تقسیم میشه، Interactive Entertainment Business که رئیسش دن ماتریک هست و Microsoft Studios که رئیسش فیل اسپنسر هست. حالا این Microsoft Studios یه زیر مجموعه از Interactive Entertainment Business هست. این سریال و فیلم و TV و NFL و کوفت و زهرمار مربوط میشه به Interactive Entertainment Business، ساخت و توسعه بازی هم مربوط میشه به Microsoft Studios. حالا اینا چند ساله تصمیم گرفتن همه چی رو قر و قاطی کنن :دی ولی با توجه به اینکه این دو تا بخش به صورت کلی از هم جدا هستن، من فکر نمی کنم رفتن سمت نمایش TV و اینا ربطی به بخش بازی سازی مایکروسافت داشته باشه. هر کدوم از بخش ها کار خودشون رو انجام میدن دیگه.

حالا یه چیزه جالب تره سونی تو E3 همین افزایش امکانات مولتی مدیاش میتونه باشه که اگر اینکارو بکنه عملا ماکرورو نابود کرده و بس وقتی سونی فقط با نماشی یه دسته پررمزو راز و نمایش کلی تریلر Real Time دنیارو

ترکوند اما حالا فهمیدیم این دستوراتی که Yusef Mehdi داد به Xbox one هم ضبط شده بوده پاک حالمون و این بخش سرگرمی ماکرو هم گرفت...فقط اینو نمیدونه سونی بخش بزرگ مولتی مدیای دنیارو تامین میکنه

خودش گفته tv های جدیدش کنار ps4 امکاناتی حرت اور رو به نمایش میزارن که ماکرو از این قابلیت فروش TV محرومه با امکانات سونی................:d

باز بگید احمدی نژاد بده! قبلا که دلار 1000 تومن بود ملت تا اسم PS3 به گوششون میخورد وحشت میکردن که چطور باید برای هر بازی 60 تا 90 دلار پرداخت کنن اما
الان اینطور که من فهمیدم اکثرا دوست ندارن کنسول ها نسل بعدی هک بشه! و مثل اینکه ثروتشون از بیلیون گذشته که میخوان واسه هر بازی 350 هزار تومن هزینه کنن!

تو خود آمریکا هم با متوسط درآمدهای بالای 5000 دلار به هرکس بگی به خاطر یه بازی 150 دلار پرداخت کنه کنسولشو از وسط دونیم میکنه

پس 2 چیز ممکنه این وسط یکی اینکه احمدی نژاد رئیس جمهور خیلی خوبی بوده دوم اینکه همه دارن کلاس میذارن که توان خرید بازی 350 هزار تومنی دارن

مورد اول که کاملا غیر ممکنه پس میمونه مورد دوم

طرف کامپیوترش رو گذاشته رو دبه و زیر شلواری 1500 تومنی پاشه میاد اینجا حرف از خرید بازی 350 هزار تومنی و متمدن بودن و دزد نبودن میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or