سخنان معاون رئیس شرکت AMD پیرامون رقابت PC با کنسولهای نسل بعد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AMD.jpg

کنسول های نسل بعد و اخبارهای آن ها امروزه از اهمیت خاصی برخوردار هستند و سوال اینجاست یک کامپیوتر شخصی (PC) چگونه می تواند در مقابل این کنسولها مفید و خوب ظاهر شود؟سایت آلمانی Heise.de یک مصاحبه با معاون رئیس شرکت AMD آقای Roy Taylor انجام داده است که ایشان در جواب گفته اند بازی های PC به دلیل یک سری مزیت ها همچنان می توانند خوب واقع شوند .
هنگامی که از ایشان سوال شد چرا یک نفر باید هزینه زیادی بابت خرید یک PC قدرتمند کند در حالی که میتواند با هزینه کمتر به کنسول های نسل بعد دسترسی داشته باشد و از طرفی نیز روز به روز شاهد پیشرفت بازی های تلفن های هوشمند و تبلت ها هستیم که بسیار راحتتر بدست می آیند؟ جواب :
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد همچنین با سبک ها و ژانرهای مختلف سازگاری خوبی دارد.می دانیم بازی Civilization بر روی کنسول نیز منتشر شده اما به شخصه من نسخه PC آن را ترجیح می دهم.همچنین من طرفدار بزرگ سری بازی های Total War هستم.و در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم!در مقایسه با کنسولها باید بگویم شما با داشتن یک PC از تجربه بهتر گرافیکی برخوردار خواهید بود.اکثر افرادی که می شناسم هر دو را دارند: هم PC هم کنسول!
سخنان آقای Taylor دیپلماتیک می باشد!زیرا خود همین کمپانی قرار است چیپ های کنسول های نسل بعد را تامین کند.البته برای XBOX بعدی هنوز چیزی معلوم نمی باشد
Gamingbolt

من از اول پی سی گیمر بودم کنسول نداشتم تنها کنسولم همین 360 که اونم به دلایلی گرفتم ولی یکم که باهاش بازی کردم کلا پی سی رو گذاشتم برای کارای دیگه و با کنسول بازی میکنم اتفاقا K3li05 هم شاهده با موس و کیبورد الان نمیتونم درست بازی کنم برعکس شدم:(و به نظرم هر وسیله ای برای منظوری ساخته شده و هر کسی هم با یه چیزی راحت تره مثلا یکی با اندروید یکی با ios مهم اینه که خودت راحت باشی حالا بقیه هرکار میخوان بکنن
:-?
جدا از بحث اون لذتی که میشه برد از بازی و عادت کردن که خب تو کنسول و pc هست بحث سازگاری(که هدف اصلی این یارو بود) هم هست:
First-person shooters often focus on action gameplay, with fast-paced and bloody firefights, though some place a greater emphasis on narrative, problem-solving...
از یک طرف موس و کیبورد هست و اون همه تنظیمات sensitivity و acceleration موس و اون میزان سرعت و رفلکسی که تو رقابت های آنلاین(که اکثر FPSهای خوب تمرکزشون رو این بوده) میطلبه هست.
از یه طرف دیگه دسته هم داریم که خب... خودتون بهتر میدونید. :دی
من واقعا تا حالا نه تجربه ی online competition تو کنسول ها رو داشتم نه دیدم ولی فکر نکنم بشه مقایسش کرد با PC. به نظر میاد این سبک رو چپونده باشن داخل کنسول ها به زور Auto-Aim و داستان های قشنگ قشنگ.
بعد اینکه میگی هر وسیله برای یه منظوری ساخته شده من اصلا نمیفهمم چجوری همچین حرفی رو میزنی. یعنی مثلا با کامپیوتر فقط میشینن برنامه نویسی میکنن؟

حالا چه اصراری هست به بقیه ثابت کنیم PC بهتره یا کنسول؟ :-/ من خودم BioShock Infinite رو 2 بار با 360 تموم کردم خیلی هم بهم خوش گذشت :دی رو PC هم چند ساعت تستش کردم، ولی حوصلم نمیشد بازی کنم دوباره رفتم چند ساعت دیگه با 360 بازی کردم :دی یکی دیگه هم هست که اصلا نمیتونه با کنسول بازی کنه و با PC خیلی راحت تره. به نظرم نمیشه ثابت کرد بازی کردن با این بهتره یا با اون، هر کی یه سلیقه ای داره.

نمیشه ثابت کرد؟pc اصلا عددی نیست که بخوایم مورد قیاس قرار بدیم.یه سری بازی انحصاری در یک ژانر مشخص برای یه سری افراده مشخص.فقط همین.خوشبختانه انقدر دیدم دوستانی رو که بعد از اینکه فقط یه دونه از انحصاریای کنسول رو تجربه کردن و دیگه نزدیک pc نشدن ولی تجربه معکوسش اصلا موجود نیست.کسی نمیره کنسولشو بفروشه بشینه با pc فقط استراتژی بازی کنه.البته من درک میکنم این حس pc پرستی رو چون pc واقعا دیگه به درد بازی نمیخوره..به واقع انسان برای نداشته هاش بیشتر لجاجت میکنه

چرا نمی‌شه؟ :d همون بازی رو می‌شه روی PC با گیم‌پد 360 و روی تلویزیون 50 اینچ تجربه کرد. دقیقاً توی این موارد PC بهتره چون در کنار کیفیت بهتر، آپشن‌های بیشتری هم در اختیارتون میذاره. اگه دوست داشته باشید با M & K بازی می‌کنید، اگر هم دوست داشته باشید با گیم پد (هر نوع گیم‌پدی که دوست داشته باشید).
دقت نمیکنی دیگه :دی نگفتم کیفیت کدوم بهتره، گفتم بازی کردن با کدوم لذت بخش تره :دی مثلا من اصلا حوصلم نمیشه PC خیلی خفنـم رو کول کنم ببرم کنار تلویزیون 50 اینچ (البته هیچ کدوم رو ندارم فقط مثال زدم :دی) بعد گیم پد 360 وصل کنم بهش بازی کنم :دی کلا منظورم اون لذتی هست که گیمر از بازی کردن می بره، یکی مثل من گرافیک خیلی واسش اهمیتی نداره، نه اینکه بی اهمیت باشه ولی اگه گیم پلی واسم 60 درصد اهمیت داشته باشه، گرافیک 15 درصد هم اهمیت نداره :دی ولی خب یکی دیگه هم شرایطش فرق میکنه، بازی کردن با PC واسش جذاب تره و باقی ماجرا :دی
نمیشه ثابت کرد؟pc اصلا عددی نیست که بخوایم مورد قیاس قرار بدیم.یه سری بازی انحصاری در یک ژانر مشخص برای یه سری افراده مشخص.فقط همین.خوشبختانه انقدر دیدم دوستانی رو که بعد از اینکه فقط یه دونه از انحصاریای کنسول رو تجربه کردن و دیگه نزدیک pc نشدن ولی تجربه معکوسش اصلا موجود نیست.کسی نمیره کنسولشو بفروشه بشینه با pc فقط استراتژی بازی کنه.البته من درک میکنم این حس pc پرستی رو چون pc واقعا دیگه به درد بازی نمیخوره..به واقع انسان برای نداشته هاش بیشتر لجاجت میکنه
حالا دیگه اینجوری هم که میگی نیست به نظرم :دی البته من خودم 85% با کنسول بازی میکنم، 15% با PC :دی

آخرین ویرایش:
!!!!!!:|
دقیقا برعکس دوست عزیز من از بدو تولد PC گیمر بودم تو یه بازه 3-4ساله فقط با کنسول بازی میکردم همه کنسول ها را هم داشتم(پست هامو ببینین تو قسمت کنسول ) و اکثر انحصاری هاشم تموم کردم و انصافا با بعضی هاشون هم زندگی کردم اما یکی یکی فروختمشون اخریشم 360 بود
چون متوجه شدم اون لذت ازادی عملی که با PC بدست میارم فابل قیاس با کنسول نیست پس این چیزه کاملا سلیقه ای هست و ایه هم نازل نشده که هر کی کنسول بگیره دیگه سمت PC نمیره ;)
و یه چیزه دیگه اگه قرار بود PC عددی حساب نشه به نظرتون شرکت های بزگی مثل RAZER یا لا جیتک این همه خرج میکردن که محصولات گیمینگ تولید کنند؟ یا ایا به صرفه بود هر ساله کلی سخت افزار مثل کارت گرافیک روانه ی بازار بشه؟ یا ایا شاهکار های گرافیکی مثل CRYSIS
خلق میشد؟

آخرین ویرایش:
دقت نمیکنی دیگه :دی نگفتم کیفیت کدوم بهتره، گفتم بازی کردن با کدوم لذت بخش تره :دی مثلا من اصلا حوصلم نمیشه PC ـم رو کول کنم ببرم کنار تلویزیون 50 اینچ (البته هیچ کدوم رو ندارم فقط مثال زدم :دی) بعد گیم پد 360 وصل کنم بهش بازی کنم :دی کلا منظورم اون لذتی هست که گیمر از بازی کردن می بره، یکی مثل من گرافیک خیلی واسش اهمیتی نداره، نه اینکه بی اهمیت باشه ولی اگه گیم پلی واسم 60 درصد اهمیت داشته باشه، گرافیک 15 درصد هم اهمیت نداره :دی ولی خب یکی دیگه هم شرایطش فرق میکنه، بازی کردن با PC واسش جذاب تره و باقی ماجرا :دی

حالا دیگه اینجوری هم که میگی نیست به نظرم :دی البته من خودم 85% با کنسول بازی میکنم، 15% با PC :دی

کول کردن نمی‌خواد، یه کابل HDMI به متراژ مناسب می‌گیری و وصل می‌کنی به PC. گیم پد هم که بی‌سیمه. دقیقاً توی این شرایط کنسول چی بهت می‌ده که PC نمی‌ده؟
تنها مزیت کنسول، یکپارچه بودن سخت افزارش هست که کار رو برای سازنده راحت‌تر می‌کنه در نتیجه مشکلات بعد از خرید بازی کمتر هست و البته انحصاری‌هاش، که هیچ گیمری سر لج و لج‌بازی بی‌خیال اون بازی‌ها نمی‌شه. صحبت من بر سر بازی‌های مالتی پلتفرمه:d

تا وقتی این جور تفکراتی تو بازی سنتر وجود داره همیشه این دعواها بین پلتفورمها هم هست!!!

کول کردن نمی‌خواد، یه کابل HDMI به متراژ مناسب می‌گیری و وصل می‌کنی به PC. گیم پد هم که بی‌سیمه. دقیقاً توی این شرایط کنسول چی بهت می‌ده که PC نمی‌ده؟
تنها مزیت کنسول، یکپارچه بودن سخت افزارش هست که کار رو برای سازنده راحت‌تر می‌کنه در نتیجه مشکلات بعد از خرید بازی کمتر هست و البته انحصاری‌هاش، که هیچ گیمری سر لج و لج‌بازی بی‌خیال اون بازی‌ها نمی‌شه. صحبت من بر سر بازی‌های مالتی پلتفرمه:d
من منظورم شرایط کلی هست نه اینکه فقط واسه چند تا بازی :دی مثلا من 2 ساعت BioShock بازی میکنم، بعد حوصلم سر میره میخوام یه کم Kinect Sports بازی کنم و ... کلا بازی کردن با کنسول واسه من یه لذت خاصی داره، نمی دونم واسه اینه که از بچگی با کنسول بزرگ شدم یا یه چیز دیگه، ولی بازم نمی تونم PC رو به کنسول ترجیح بدم حتی اگه بدونم کیفیت فلان بازی روی PC بهتره :دی در کل هم مهم همون لذتی هست که آدم از انجام یه بازی میبره، حالا میخواد کنسول باشه یا PC.

دقت نمیکنی دیگه :دی نگفتم کیفیت کدوم بهتره، گفتم بازی کردن با کدوم لذت بخش تره :دی مثلا من اصلا حوصلم نمیشه PC خیلی خفنـم رو کول کنم ببرم کنار تلویزیون 50 اینچ (البته هیچ کدوم رو ندارم فقط مثال زدم :دی) بعد گیم پد 360 وصل کنم بهش بازی کنم :دی کلا منظورم اون لذتی هست که گیمر از بازی کردن می بره، یکی مثل من گرافیک خیلی واسش اهمیتی نداره، نه اینکه بی اهمیت باشه ولی اگه گیم پلی واسم 60 درصد اهمیت داشته باشه، گرافیک 15 درصد هم اهمیت نداره :دی ولی خب یکی دیگه هم شرایطش فرق میکنه، بازی کردن با PC واسش جذاب تره و باقی ماجرا :دی
:دی
پس تو برو همون ps2 را بخر بازی های خیلی زیادی واسش هست که گیم پلی خوبی هم دارند :دی نسل بعد را هم ول کن با همین 360 گیم پلی هایی خوبی گیرت میاد :دی

جدیدا نمیدونم چرا واسه کلاس گذاشتن همه میگن گرافیک برام مهم نیست ؟:دی یعنی میتونم قسم بخورم که همون کسایی که ادعا میکنن از همه بیشتر براشون مهمتره :دی
شما اون AW را که دوست داشتی حتما فقط واسه گیم پلیش بازی میکردی ؟ دیگه مثلا اگه تو AW از اون نورپردازی و سایه های کاملا داینامیک خبری نبود و اون مه حجمی که وجود نداشت میتونستی از گیم پلیش لذت ببری ؟! یعنی تو همون لحاظه که وارد AW میشی و اون حس عجیب برات رخ میده همش و همش با اون اتمسفر سنگینش ایجاد شده و تمام اون اتمسفر هم با افکتهای گرافیکی ایجاد شده .
هنوز خیلی ها اینجا به این درک نریسدند که گرافیک فنی عالی و خوب باعث گیم پلی خوب هم میشه ! یه بازی مثل HL2 اون گیم پلیه عالیش را مدیون گرافیک تکنیکی خوبش هست مثل فیزیکی بینظیری که تو بازی پیاده بود باعث انقلابی شدنه گیم پلیش شده ! یا مثلا اون حسه غربی که تو HL2 وجود داشت که خودت را همش تو بازی احساس میکردی اون افکتهای خاص و محیط های خاص تو بازی بود !
هنوز به این درک نرسیدید که:دی تمام حس و حالی که تو بازی میشه ایجاد کرد با همین افکتهای گرافیکی میشه انجام داد یه بازی ترسناک بازی کن که افکتهای خونش غیر طبیعی باشه در مقابل یه بازی انجام بده که افکتهای خونش در طبیعی ترین حالت باشه و یا به قدری جزئیات بالا باشه که بتونی اون رگهای و استخون های داخل بدنش را هم ببینی ! حسه ترسی که میگیری میشه چند برابر ! و یه بازیساز از بازی ترسناک هدفش اینه که تو را بترسونه .

یه بازی مثل انچارتد 2 و 3 دوست داشتم ببینیم گرافیکش اگه متوسط و روبه خوب بود ( اصلا منظورم این نیست که گیم پلی خوب نیست حتی متوسطه ! بلکه عالی هست ) چه میانگینی میتونست تو این نسل دست و پا کنند ؟!

خلاصه حرفم اینه لذت گیم پلی تو بازی های پیشرفته با گرافیک فنی و بصری عالی ارتباط مستقیم داره از هر نظر هم اثبات شدست :دی

!!!!!:|
دقیقا برعکس دوست عزیز من از بدو تولد PC گیمر بودم تو یه بازه 3-4ساله فقط با کنسول بازی میکردم همه کنسول ها را هم داشتم(پست هامو ببینین تو قسمت کنسول ) و اکثر انحصاری هاشم تموم کردم و انصافا با بعضی هاشون هم زندگی کردم اما یکی یکی فروختمشون اخریشم 360 بود
چون متوجه شدم اون لذت ازادی عملی که با PC بدست میارم فابل قیاس با کنسول نیست پس این چیزه کاملا سلیقه ای هست و ایه هم نازل نشده که هر کی کنسول بگیره دیگه سمت PC نمیره ;)
منم از آتاری تا الان همه کنسولهارو داشتم 2سال پیشم رفتم بهترین pc رو جمع کردم که خیر سرم یه تنوعی بشه و از دست این گرافیک به قول شماها تاریخ مصرف گذشته خلاص بشم ولی آخرش جوری شد که خودمو لعنت کردم که pc خریدم چون دوتا بازی درست حسابی نداره.

تا وقتی این جور تفکراتی تو بازی سنتر وجود داره همیشه این دعواها بین پلتفورمها هم هست!!!
تفکرات زاییده یک سری اتفاقات هست.اتفاقی که توی این چندسال برای pc افتاده این تفکرات رو رقم زده.فعلا هم چندتا شرکت میخوان بزور تبلیغات و یک سری گرافیکهای 2k,3k یه سری عاشق سخت افزار رو مجاب کنن که سینه چاکانه برای pc جون بدن .

:-?
جدا از بحث اون لذتی که میشه برد از بازی و عادت کردن که خب تو کنسول و pc هست بحث سازگاری(که هدف اصلی این یارو بود) هم هست:

از یک طرف موس و کیبورد هست و اون همه تنظیمات sensitivity و acceleration موس و اون میزان سرعت و رفلکسی که تو رقابت های آنلاین(که اکثر FPSهای خوب تمرکزشون رو این بوده) میطلبه هست.
از یه طرف دیگه دسته هم داریم که خب... خودتون بهتر میدونید. :دی
من واقعا تا حالا نه تجربه ی online competition تو کنسول ها رو داشتم نه دیدم ولی فکر نکنم بشه مقایسش کرد با PC. به نظر میاد این سبک رو چپونده باشن داخل کنسول ها به زور Auto-Aim و داستان های قشنگ قشنگ.
بعد اینکه میگی هر وسیله برای یه منظوری ساخته شده من اصلا نمیفهمم چجوری همچین حرفی رو میزنی. یعنی مثلا با کامپیوتر فقط میشینن برنامه نویسی میکنن؟

تجربه ی خوبیه حتما تجربش:dاونجور هم که فکر میکنی نیست خیلی هم هاردکوره>:dدر ضمن auto aim بیشتر برا سینگله و اکثرا توی مولتی خبری از این چیزا نیست

نه نمیگم فقط برنامه بنویسین میگم خیلی بیشتر از این چیزاست و هدف از ساختنش هم بازی کردن نبوده ولی کنسول برای سرگرمی و بازی ساخته شده.بیشتر در جواب اون دوستمون گفتم که علم رو در سرهم کردن سیستم میبینن و خودشونو دانشمند,تا بتونن یه سیستمی ببندن که بتونه یه بازی رو اجرا کنه و 4تا فریم بیشتر بگیرن

آخرین ویرایش:

تفکرات زاییده یک سری اتفاقات هست.اتفاقی که توی این چندسال برای pc افتاده این تفکرات رو رقم زده.فعلا هم چندتا شرکت میخوان بزور تبلیغات و یک سری گرافیکهای 2k,3k یه سری عاشق سخت افزار رو مجاب کنن که سینه چاکانه برای pc جون بدن .

شما این نظر رو داری,نظرت هم محترم ولی سعی نکن به همه بسطش بدی!!
شما میگی PC مرده,لابد نظرت اینه کسی هم مجبورت نکرده که باهاش بازی کنی,میتونی همون مرده فرضش کنی!
من میگم PC هنوز از کنسولا بالاتره و لذت بخشتر,به نظر خودم هم درسته!
ولی این کار شما درست نیست که همه جا بیای جار بزنی اصلا PC در حد کنسول نیست و نباید باهاش مقایسه بشه و همه PC بازا دستشون هم به انحصاری های کنسول نخورده,بهتره به نظرات باقی هم احترام بزاریم و از این حرفا نزنیم!!
به واقع انسان برای نداشته هاش بیشتر لجاجت میکنه

پس تو برو همون ps2 را بخر بازی های خیلی زیادی واسش هست که گیم پلی خوبی هم دارند :biggrin1: نسل بعد را هم ول کن با همین 360 گیم پلی هایی خوبی گیرت میاد :biggrin1:

جدیدا نمیدونم چرا واسه کلاس گذاشتن همه میگن گرافیک برام مهم نیست ؟:biggrin1: یعنی میتونم قسم بخورم که همون کسایی که ادعا میکنن از همه بیشتر براشون مهمتره :biggrin1:
شما اون AW را که دوست داشتی حتما فقط واسه گیم پلیش بازی میکردی ؟ دیگه مثلا اگه تو AW از اون نورپردازی و سایه های کاملا داینامیک خبری نبود و اون مه حجمی که وجود نداشت میتونستی از گیم پلیش لذت ببری ؟! یعنی تو همون لحاظه که وارد AW میشه و اون حس عجیب برات رخ میده همش و همش با اون اتمسفر سنگینش ایجاد شده و تمام اون اتمسفر هم با افکتهای گرافیکی ایجاد شده .
هنوز خیلی اینجا به این درک نریسدند که گرافیک فنی عالی و خوب باعث گیم پلی خوب هم میشه ! یه بازی مثل HL2 اون گیم پلیه عالیش را مدیون گرافیک تکنیکی خوبش هست مثل فیزیکی بینظیری که تو بازی پیاده بود باعث انقلابی شدنه گیم پلیش شده ! یا مثلا اون حسه غربی که تو HL2 وجود داشت که خودت را همش تو بازی احساس میکردی اون افکتهای خاص و محیط های خاص تو بازی بود !
هنوز به این درک نرسیدید که:biggrin1: تمام حس و حالی که تو بازی میشه ایجاد کرد با همین افکتهای گرافیکی میشه انجام داد یه بازی ترسناک بازی کن که افکتهای خونش غیر طبیعی باشه در مقابل یه بازی انجام بده که افکتهای خونش در طبیعی ترین حالت باشه و یا به قدری جزئیات بالا باشه که بتونی اون رگهای و استخون های داخل بدنش را هم ببینی ! حسه ترسی که میگیری میشه چند برابر ! و یه بازیساز از بازی ترسناک هدفش اینه که تو را بترسونه .

یه بازی مثل انچارتد 2 و 3 دوست داشتم ببینیم گرافیکش اگه متوسط و روبه خوب بود ( اصلا منظورم این نیست که گیم پلی خوب نیست حتی متوسطه ! بلکه عالی هست ) چه میانگینی میتونست تو این نسل دست و پا کنند ؟!

خلاصه حرفم اینه لذت گیم پلی تو بازی های پیشرفته با گرافیک فنی و بصری عالی ارتباط مستقیم داره از هر نظر هم اثبات شدست :biggrin1:
الان من گفتم گرافیک بی ارزشه؟ :-/ گفتم اگه گیم پلی 60 درصد واسم اهمیت داشته باشه، گرافیک 15 درصد اهمیت داره، این مفهومش این نیست که مثلا اگه یه بازی گرافیکش خوب باشه من خوشم نمیاد :دی در ضمن محض اطلاعت من اون موقعی که برای اولین بار Alan Wake رو بازی کردم چون مانیتورم مشکل داشت رو تلویزیون معمولی و با بدترین شرایط بازی کردم (چند ساعت اولش البته، بعدش مشکلم حل شد)، دقیقا کامنتم در این مورد تو تاپیک خود بازی هم هست، پس با اجازه ـت در این مورد Epic Fail شدی :دی گرافیک خوب رو کسی باهاش مشکلی نداره ولی اولویت با گیم پلی هست. در مورد مثال Uncharted ـت هم، همین Tomb Raider خیلی گرافیک خفنی نداره ولی من تقریبا به اندازه Uncharted باهاش حال کردم (حالا یه کوچولو کمتر :دی). میانگین و امتیاز و اینا هم واسم اهمیتی نداره وگرنه لذت بخش ترین بازی زندگیم شماره اول Fable نبود! در کل منظورم اینه که گرافیک تا یه حدی مهمه، ولی برای من گیم پلی تو اولویت هست، حالا یه بازی با گیم پلی عالی اگه گرافیکش هم عالی باشه که مسلما لذت خیلی بیشتری از اون بازی میبرم، اگر هم گرافیکش عالی نبود ولی به تجربه گیم پلی ضربه نزد، که خب مشکلی نیست :دی راجع به نسل بعد هم اگه بازی های Next Xbox واسه Xbox 360 عرضه بشن و همون کیفیت گیم پلی رو داشته باشن که خیلی هم عالیه :دی اون چیزهایی هم که در مورد "درک" و "حس و حال" گفتی خیلی خنده دار بود :دی

آخرین ویرایش:
شما این نظر رو داری,نظرت هم محترم ولی سعی نکن به همه بسطش بدی!!
شما میگی PC مرده,لابد نظرت اینه کسی هم مجبورت نکرده که باهاش بازی کنی,میتونی همون مرده فرضش کنی!
من میگم PC هنوز از کنسولا بالاتره و لذت بخشتر,به نظر خودم هم درسته!
ولی این کار شما درست نیست که همه جا بیای جار بزنی اصلا PC در حد کنسول نیست و نباید باهاش مقایسه بشه و همه PC بازا دستشون هم به انحصاری های کنسول نخورده,بهتره به نظرات باقی هم احترام بزاریم و از این حرفا نزنیم!!
عزیزم این نظر نیست.یه حقیقته.حقیقت هم از آمار مشخص میشه.چیزیه که عینا میشه دید.اینکه یه عده با pc حال میکنن ربطی به موضوع نداره.یه عده هم هستن با فولکس قورباغه ای حال میکنن ولی هیچکس نمیتونن منکرش بشه که لامبورگینی ماشین بهتریه.
من که با حال شخصی دوستان کاری ندارم.من میگم در مورد چیزی که واضحه بحث بی فایدست.

به واقع انسان برای نداشته هاش بیشتر لجاجت میکنه
چرا انقدر دیر میگیرین؟منظورم این نبود که دوستان pcفن کسنول ندارن.منظروم این بود که دوستان از نداشته های pc دارن دفاع میکنن چون به واقع pc به غیر از همون 2k.3k اونهم برای یه تعداد بسیار محدودی بازی چیزه دیگه ای برای دفاع نداره.

عزیزم این نظر نیست.یه حقیقته.حقیقت هم از آمار مشخص میشه.چیزیه که عینا میشه دید.اینکه یه عده با pc حال میکنن ربطی به موضوع نداره.یه عده هم هستن با فولکس قورباغه ای حال میکنن ولی هیچکس نمیتونن منکرش بشه که لامبورگینی ماشین بهتریه.
من که با حال شخصی دوستان کاری ندارم.من میگم در مورد چیزی که واضحه بحث بی فایدست.

چه آماری رو میگی شما؟؟؟
اگه فقط منظورت انحصاریها هست که PC هم به نوبه خودش انحصاری داره هرچند کمتر ولی در عوض اکثر بازیهای مولتی پلتفورم رو PC کیفیت بالاتری دارن!!
تو باقی قسمتهای غیر از انحصاری هم فکر نکنم کنسول هیچ برتری نسبت به PC داشته باشه!!!

چه آماری رو میگی شما؟؟؟
اگه فقط منظورت انحصاریها هست که PC هم به نوبه خودش انحصاری داره هرچند کمتر ولی در عوض اکثر بازیهای مولتی پلتفورم رو PC کیفیت بالاتری دارن!!
تو باقی قسمتهای غیر از انحصاری هم فکر نکنم کنسول هیچ برتری نسبت به PC داشته باشه!!!

انحصاریارو که توضیح دادم.pc یه ژانر رو همیشه داره اونم به خاطر وجود موس و کیبورد هست.در مورد مقایسه انحصاریا هم اصلا نیاز نمیبنیم با کنسول مقایسش کنم چون نتیجه فاحشه.
بازیای مولتی هم بعضی وقتها pc بهتره بعضی وقتها هم شرکتهای عشق پول گرافیک همسان رو تحویل میدن تا روی فروش بازی برای کنسول ضربه نخوره.
در هر حالتی pc قابل قیاس نیست.
تنها چیزی که میمونه همون ژانر همیشگی pc هست و یه سری انحصاری همیشگی که اونهم بازی سلیقه ای هست و برای دوستان عشق این ژانر محترمه که منم در موردش حرفی ندارم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or