سخنان معاون رئیس شرکت AMD پیرامون رقابت PC با کنسولهای نسل بعد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AMD.jpg

کنسول های نسل بعد و اخبارهای آن ها امروزه از اهمیت خاصی برخوردار هستند و سوال اینجاست یک کامپیوتر شخصی (PC) چگونه می تواند در مقابل این کنسولها مفید و خوب ظاهر شود؟سایت آلمانی Heise.de یک مصاحبه با معاون رئیس شرکت AMD آقای Roy Taylor انجام داده است که ایشان در جواب گفته اند بازی های PC به دلیل یک سری مزیت ها همچنان می توانند خوب واقع شوند .
هنگامی که از ایشان سوال شد چرا یک نفر باید هزینه زیادی بابت خرید یک PC قدرتمند کند در حالی که میتواند با هزینه کمتر به کنسول های نسل بعد دسترسی داشته باشد و از طرفی نیز روز به روز شاهد پیشرفت بازی های تلفن های هوشمند و تبلت ها هستیم که بسیار راحتتر بدست می آیند؟ جواب :
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد همچنین با سبک ها و ژانرهای مختلف سازگاری خوبی دارد.می دانیم بازی Civilization بر روی کنسول نیز منتشر شده اما به شخصه من نسخه PC آن را ترجیح می دهم.همچنین من طرفدار بزرگ سری بازی های Total War هستم.و در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم!در مقایسه با کنسولها باید بگویم شما با داشتن یک PC از تجربه بهتر گرافیکی برخوردار خواهید بود.اکثر افرادی که می شناسم هر دو را دارند: هم PC هم کنسول!
سخنان آقای Taylor دیپلماتیک می باشد!زیرا خود همین کمپانی قرار است چیپ های کنسول های نسل بعد را تامین کند.البته برای XBOX بعدی هنوز چیزی معلوم نمی باشد
Gamingbolt

من در این مدت گیمریم اخرش نفهمیدم چه کسی کنسول باز واقعی هست و چه کسی اصلا فن است

دوستانی دارم که پی سی فن هستن و طرفداری از پی سی می کنن اما اصلا مدت هاست دستشون به کنسول نخورده
و برعکس دوستانی هم دارم که استراتژیک یا عناوین پی سی رو تجربه نکردن و حرف از کنسول می زنن و طرفداری می کنن

ولی همیشه این سوال تو ذهنم بود چطور یک فرد میتونه در مورد اون چیزی که نداره یا تجربه نکرده قضاوت کنه
و این هم همیشه برای من اولویت بوده وقتی میتونم بگم که مثلا من سونی فنم یا مایکرو فنم یا پی سی که همه این دم و دستگاه رو داشته باشم و بگم اقا من
بین اینها سونی رو بیشتر میپسندم یا اون یکی.
با این که همشون رو دارم یا تجربه می کنمشون ولی طرفداریم از یک مورد خاص هستش نه این که فقط سونی رو داشته باشم یا پی سی و دم از مخالفت با نداشته هام
یا تجربه نکرده هام بکنم

سلام دوستان. ایده ی تشکیل فروم بحث و گفت و گوی دوستانه هست, واقعا لازم نیست که چون از بازی کردن با وسیله ی خاصی بعنوان مثال ترجیح دادن کنسول نسبت به pc توی سر و کله ی هم بزنیم شاید بد نباشه کمی با ملایمت نظر خودمون رو بگیم یا پست کسی رو نقل قول کنیم
یه چیز دیگه هم اینکه اگر از وسیله یا بازی خاصی بدمون میاد اون رو بیان نکنیم که باعث ناراحت شدن دیگران مخصوصا اون دوستانی که طرفدار اون بازی یا وسیله هستند نشیم
بعنوان مثال اگر من از بازی COD بدم میاد نباید بیانش کنم که بقیه ی دوستانی که اون بازی رو دوست دارن ناراحت بشن. توی اکثر بحث ها دلیل بی احترامی ها و بن شدن ها همینه!!

خیلی از دوستان از جمله خودم هم کنسول باز و هم pc باز هستیم. بستگی به سلیقه میتونید هر بازی که دوست داشتید رو توی کنسول یا pc بازی کنید.بعنوان مثال میتونید FIFA رو توی کنسول و BF 3 رو روی pc بازی کنید چون بیشترین لذت از اون بازی رو با اون وسیله میبرید
و اینکه اگر کسی سیستم بالا و گرونقیمتی داره دلیل نمیشه نه تنها به کنسول ها بلکه به اشخاص کنسول باز هم توهین کنه(بشخصه شاهد همچین رفتار هایی از همچین افرادی بودم!!!) . در مورد قضیه ی انحصاری کنسول و گرافیک بالاتر pc هم این کاملا سلیقه ایه که کدوم رو میپسندید و لازم به توهین یا تلقین نظر خودمون به دیگران نیست

بخدا اگر کمی به پستی که میزاریم فکر کنیم و به هم احترام بزاریم هیچ احتیاجی به چماق بالا سر نیست

دو نوع نگاه داريم :

1-كنسول،PC -------->>>>>گيمينگ--------->>>>لذت بردن
2-كنسول،PC -------->>>>لذت بردن

نگاه اولي درسته.كنسول و پي سي فقط آلاتي هستند كه كمك ميكنن ما بازي كنيم.هر كس هم بسته به شرايطش واوليت هاش يكي رو انتخاب ميكنه.به شخصه ما بين 2002 تا 2009 پي سي رو براي بازي انتخاب كرده بودم.بعدش رو اوردم به كنسول.از هر دوتاش هم به موقعش لذت بردم.چون براي من اينها فقط آلاتي هستن كه من رو به هدفم كه بازي كردن هستش مي رسونه.همين و بس.هر كدوم هم يك سري مزايا دارن كه براي همه مشخص هستش.اگه وقت و پول كاهي وجود داشته باشه بايد از هردو استفاده كرد.در صورت عدم وجود وقت و پول كافي استفاده از يكي از اين دوتا هم كافيه.
نگاه دوم همون قضيه اسباب بازي من قشنگ تره در ابعاد بزرگتر هستش كه فقط باعث ارضاي روهي آدم به وسيله تلقين ميشه و بس.

پ.ن: حالا اینکه سنتون زیاده و 1 سال زودتر اینجا بوده جو نگیرتتون یه دفعه. فکر نکنین به واسطه حرفایی که میزنین قراره همه بهتون احترام بذارن. نه برادر از این خبرا نیست متاسفانه.
امدم جوابتون را بدم ولی این را که دیدیم بی خیال شدم !طرز فکر واقعا برام جالب بود:))

من منظورم رو تو پست قبلیم نتونستم برسونم، فقط واقعا متاسفم که با حرفای یه اسپمر بچه های اینجا به جون هم میوفتن. اونم کسی که عمرا نمی دونه کنسول چی هست. من و اکثر کنسول گیمرها سیستم قوی هم داریم ولی هیچ وقت به PC توهین نمی کنیم مگه اینکه مثل این تاپیک مجبور شیم. برای چندمین بار دعوای الکی رو همین شخص شروع کرد...یه مدت شیپورچی فروم رو بهم می ریخت الانم این شخص.
چنین افرادی رو باید از آی پی بن کرد ولی مدیرا برخورد نمی کنن و نتیجه اشم می شه این.
امیدوارم دیگه شاهد این بحث های زننده نباشیم و فن های کنسول رو بچه و فقیر خطاب نکنیم با کلماتمون...;)
دیگه هم ترجیح می دم تو این تاپیک ها پست ندم و با اسباب بازیام مشغول باشم و بازی های کژوال کنسول، یه عده هم که چندین و چند ساله آدم رو می شناسن قشنگ پشت یه حرف مفت وایمستن و با لحن زننده جواب می دن. خوش باشید.

PC تو نسل پیش یه آنتی بود و یه رزولوشن که اونا هم توی مانیتورهای کوچک تلف شد . یه 3-4 جین هم بازی انحصاری و مولتی رو از دست داد. هر کدوم از انحصاری های کنسول به اندازه یه تایتان پی سی عظمت و زیبایی داشتن. من نمیدونم پی سی بازان چی توی این کیس های عتیقه و پر خرج دیدن که با تعصب بیجاشون هم لذت گیمینگ اصل رو از خودشون گرفتن و هم کلی بازی از دست دادن و هم اینکه برای پورت های کنسولی هم 10 برابر بیشتر خرج کردن و همون محتوا رو دیدن!:-/

PC تو نسل پیش یه آنتی بود و یه رزولوشن که اونا هم توی مانیتورهای کوچک تلف شد . یه 3-4 جین هم بازی انحصاری و مولتی رو از دست داد. هر کدوم از انحصاری های کنسول به اندازه یه تایتان پی سی عظمت و زیبایی داشتن. من نمیدونم پی سی بازان چی توی این کیس های عتیقه و پر خرج دیدن که با تعصب بیجاشون هم لذت گیمینگ اصل رو از خودشون گرفتن و هم کلی بازی از دست دادن و هم اینکه برای پورت های کنسولی هم 10 برابر بیشتر خرج کردن و همون محتوا رو دیدن!:-/

واسه امثال شما باید یه User Guideـه وصل شدن PC به TV بذارن تا بدونید که PC به راحتی به تلویزیون 50 اینچی مبارکتون وصل می‌شه.
کسی هم که پول اضافه می‌ده تا بازی رو با رزولوشن بهتر، با AA و فریم بهتر تجربه کنه، می‌تونه، توانشو داره این کارو می‌کنه. شما اگه پولشو نداری دلت به حال اونی که پولشو داره نسوزه.

مشکل اصلی اینه که خیلی ها فکر می کنند کسی که PC Gamer اه حتما باید سیستم خوف داشته باشه و مدام اون رو به رخ دیگران بکشه، یه یوزر هم توی این فروم هست که عملیات Reading رو روی PC Gamer جماعت انجام داده رفته انقدر که پست اسپم در وصف PC Gamer بودن و سیستم قوی داشتن و گرافیک و ... زده

این ها تماما اشتباه هه، شاخصه PC Gamer بودن سیستم قوی نیست ، من دوستانی دارم که دارن با سیستم های LGA775 یا AMD AM2 کماکان WoW,Dota,CS,CSS,COH,... صبح تا شب بازی می کنند، خیلی ها رو می بینم که General رو با ترفند روی ویندوز های 7 و 8 با اسکرین اشون سازگار می کنند تا هنوز بعد از 10 سال این بازی رو با Gameranger انجام بدن و ...

سیستم خوب داشتن الزاما نشانه PC Gamer ای نیست، این که یک سری میان عقده هاشون رو توی فروم با به رخ کشیدن سیستمشون خالی می کنن بحث جداست اما کسی که سیستم خوب داره الزاما PC Gamer نیست کسی هم که PC Gamer اه الزاما سیستم خوب نداره

من خودم اگه قرار باشه بین PC و کنسول یکی رو انتخاب کنم بدون شک PC رو انتخاب می کنم، چون به شخصه لذتی که بازی کردن Dota,Dota2,LoL,Coh,SC2 بهم می ده هیچ بازی ای روی کنسول بهم نمی ده، بعد از این همه سال من هنوز Aoe3 رو با Expansion هاش آنلاین بازی می کنم و لذت می برم

LBJ4Ever@
برای کی داری توضیح میدی؟:-/ ملت وقتی بد بودن PC رو توی نداشتن عناوین انحصاری میدونن (LOLOT) و بازی کردن عناوینی که خودشون ذکر میکنن (این یه مورد حتما باید رعایت بشه. چیزی که اونا میگن فکت مطلقه!) رو لازمه لذت گیمینگ میدونن نه تنها نباید براشون توضیح بدی بلکه اگر دوست داشتی میتونی بلک لیستت رو آپدیت هم بکنی.

اونا میگن کنسول بهترینه و انحصاری داره دلیلش هم اینه که اونا میگن!:lol:
Just wanted to congratulate ya! با موفقیت قوانین طبیعت رو به هم زدین!

واسه امثال شما باید یه User Guideـه وصل شدن PC به TV بذارن تا بدونید که PC به راحتی به تلویزیون 50 اینچی مبارکتون وصل می‌شه.
کسی هم که پول اضافه می‌ده تا بازی رو با رزولوشن بهتر، با AA و فریم بهتر تجربه کنه، می‌تونه، توانشو داره این کارو می‌کنه. شما اگه پولشو نداری دلت به حال اونی که پولشو داره نسوزه.

LBJ4Ever@
برای کی داری توضیح میدی؟:-/ ملت وقتی بد بودن PC رو توی نداشتن عناوین انحصاری میدونن (LOLOT) و بازی کردن عناوینی که خودشون ذکر میکنن (این یه مورد حتما باید رعایت بشه. چیزی که اونا میگن فکت مطلقه!) رو لازمه لذت گیمینگ میدونن نه تنها نباید براشون توضیح بدی بلکه اگر دوست داشتی میتونی بلک لیستت رو آپدیت هم بکنی.

اونا میگن کنسول بهترینه و انحصاری داره دلیلش هم اینه که اونا میگن!:lol:
Just wanted to congratulate ya! با موفقیت قوانین طبیعت رو به هم زدین!

خیلی برام جالبه .تو این تاپیک هر کسی واقعیت ها رو گفت توسط شما 2 شخص به بدترین حالت مورد حمله واقع شد . وقتی هم جوابی ندارین بدین سریع بلک لیست رو علم میکنید . خوشم میاد حرف حساب جواب نداره!!;;)

این ها تماما اشتباه هه، شاخصه PC Gamer بودن سیستم قوی نیست ، من دوستانی دارم که دارن با سیستم های LGA775 یا AMD AM2 کماکان WoW,Dota,CS,CSS,COH,... صبح تا شب بازی می کنند، خیلی ها رو می بینم که General رو با ترفند روی ویندوز های 7 و 8 با اسکرین اشون سازگار می کنند تا هنوز بعد از 10 سال این بازی رو با Gameranger انجام بدن و ...

دوست عزیز تمامی این بازی هایی رو که نام بردی برای عهد قارقارک میرزا هستن و بالطبع سیستم آنچنانی برای اجرا لازم ندارن!

خیلی برام جالبه .تو این تاپیک هر کسی واقعیت ها رو گفت توسط شما 2 شخص به بدترین حالت مورد حمله واقع شد . وقتی هم جوابی ندارین بدین سریع بلک لیست رو علم میکنید . خوشم میاد حرف حساب جواب نداره!!;;)

دوست عزیز تمامی این بازی هایی رو که نام بردی برای عهد قارقارک میرزا هستن و بالطبع سیستم آنچنانی برای اجرا لازم ندارن!

شما الان خیلی جواب داشتید واسه حرف من؟ وقتی خبر ندارید می‌شه PC رو به TV وصل کرد، وقتی خبر ندارید گیم‌پد 360 روی PC ساپورتِ Native داره، وضعیتتون مشخصه !

حرف اون دوستمون رو هم متوجه نشدید، منظورش این بود که اون خرج زیادی که شما ازش حرف زدید، لازمه‌ی PC Gamer بودن نیست و می‌شه با خرج کم هم PC Gamer بود.

در مورد خط اولت میخوام چیزی رو نشونت بدم. پس خوب دقت کن:
با تعصب بیجاشون هم لذت گیمینگ اصل رو از خودشون گرفتن و هم کلی بازی از دست دادن و هم اینکه برای پورت های کنسولی هم 10 برابر بیشتر خرج کردن و همون محتوا رو دیدن!:-/
خوشم میاد جوابی ندارین قیمت سیستم ها رو علم میکنین;)) و همونجور که افشین گفتن:
قرمزش هم کردم خوب ببینیش و مثل دفعه قبل به طرز عجیبی از کنارش رد نشی:cheesygri

اما در مورد خط دوم حرفت:
WoW!
منقلب شدم!=d>
یادم نبود DOTA 2 و COH 2 و LOL و اینا مال عهد قارقارک هستن;)). بازم خوشم میاد جوابی ندارین ته پستهاتون جمله معروف به سیستم آنچنانی نیاز ندارن! رو اضافه میکنین. بالاخره ما نفهمیدیم، انحصاری باید داشته باشیم یا انحصاری هایی که مال چند سال قبل هستن رو نباید انحصاری حساب کرد؟:-/ و چون شما با یه سیستم ضعیف هم میتونین این عناوین رو که انحصاری PC هستن رو تجربه کنین، پس دیگه انحصاری حساب نمیشن چون شمایی که هیتر PC هستین هم میتونین بازیشون کنی!:blink:
منطق پستهایی که میدی از زاویه 45 درجه نسبت به افق تو مغزم=d>

واقعیت !!!!!!!!! کی تو این تاپیک واقعیت رو گفته که کسی بخواد بکوبتش ؟! اینکه شما با کنسول حال میکنی خب سلیقته دلیل نمیشه همه مثل امثال شما فکر کنن شاید یکی همون تفاوت اندک "رزولوشن و آنتی بیشتر" سبکی که روی کنسول نیست و موس و کیبورد رو ترجیح بده خب اون شخص به چه دلیل باید بره سمته کنسول

واقعیت یعنی اینکه هر کی سلیقه ای داره و از یه چیزی لذت میبره حالا اگه 3000 نفر هم بیان بگن تو داری اشتباهی لذت میبری برای اون شخص فرقی نداره چون نظر خودش مهمه

در مورد خط اولت میخوام چیزی رو نشونت بدم. پس خوب دقت کن:

خوشم میاد جوابی ندارین قیمت سیستم ها رو علم میکنین;)) و همونجور که افشین گفتن:

قرمزش هم کردم خوب ببینیش و مثل دفعه قبل به طرز عجیبی از کنارش رد نشی:cheesygri

اما در مورد خط دوم حرفت:
WoW!
منقلب شدم!=d>
یادم نبود DOTA 2 و COH 2 و LOL و اینا مال عهد قارقارک هستن;)). بازم خوشم میاد جوابی ندارین ته پستهاتون جمله معروف به سیستم آنچنانی نیاز ندارن! رو اضافه میکنین. بالاخره ما نفهمیدیم، انحصاری باید داشته باشیم یا انحصاری هایی که مال چند سال قبل هستن رو نباید انحصاری حساب کرد؟:-/ و چون شما با یه سیستم ضعیف هم میتونین این عناوین رو که انحصاری PC هستن رو تجربه کنین، پس دیگه انحصاری حساب نمیشن چون شمایی که هیتر PC هستین هم میتونین بازیشون کنی!:blink:
منطق پستهایی که میدی از زاویه 45 درجه نسبت به افق تو مغزم=d>

آفرین به تو بچه مایه دار . فقط امیدوارم تو عمرت رنگ کنسول رو از نزدیک دیده باشی.

دوستان عزیز PC باز,بیخیال این افراد بشین,اینا هدفشون همینه!!
فقط میخوان شما یه جوابی بدین که تا یه جنگ و دعوا راه بنندازن,جواب ندادن بهشون بهترین راهه که دهنشون بسته شه!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or