سخنان معاون رئیس شرکت AMD پیرامون رقابت PC با کنسولهای نسل بعد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AMD.jpg

کنسول های نسل بعد و اخبارهای آن ها امروزه از اهمیت خاصی برخوردار هستند و سوال اینجاست یک کامپیوتر شخصی (PC) چگونه می تواند در مقابل این کنسولها مفید و خوب ظاهر شود؟سایت آلمانی Heise.de یک مصاحبه با معاون رئیس شرکت AMD آقای Roy Taylor انجام داده است که ایشان در جواب گفته اند بازی های PC به دلیل یک سری مزیت ها همچنان می توانند خوب واقع شوند .
هنگامی که از ایشان سوال شد چرا یک نفر باید هزینه زیادی بابت خرید یک PC قدرتمند کند در حالی که میتواند با هزینه کمتر به کنسول های نسل بعد دسترسی داشته باشد و از طرفی نیز روز به روز شاهد پیشرفت بازی های تلفن های هوشمند و تبلت ها هستیم که بسیار راحتتر بدست می آیند؟ جواب :
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد همچنین با سبک ها و ژانرهای مختلف سازگاری خوبی دارد.می دانیم بازی Civilization بر روی کنسول نیز منتشر شده اما به شخصه من نسخه PC آن را ترجیح می دهم.همچنین من طرفدار بزرگ سری بازی های Total War هستم.و در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم!در مقایسه با کنسولها باید بگویم شما با داشتن یک PC از تجربه بهتر گرافیکی برخوردار خواهید بود.اکثر افرادی که می شناسم هر دو را دارند: هم PC هم کنسول!
سخنان آقای Taylor دیپلماتیک می باشد!زیرا خود همین کمپانی قرار است چیپ های کنسول های نسل بعد را تامین کند.البته برای XBOX بعدی هنوز چیزی معلوم نمی باشد
Gamingbolt

نمیشه ثابت کرد؟pc اصلا عددی نیست که بخوایم مورد قیاس قرار بدیم.یه سری بازی انحصاری در یک ژانر مشخص برای یه سری افراده مشخص.فقط همین.خوشبختانه انقدر دیدم دوستانی رو که بعد از اینکه فقط یه دونه از انحصاریای کنسول رو تجربه کردن و دیگه نزدیک pc نشدن ولی تجربه معکوسش اصلا موجود نیست.کسی نمیره کنسولشو بفروشه بشینه با pc فقط استراتژی بازی کنه.البته من درک میکنم این حس pc پرستی رو چون pc واقعا دیگه به درد بازی نمیخوره..به واقع انسان برای نداشته هاش بیشتر لجاجت میکنه
wgervre7ghg66f5f56m3.jpg

الان من گفتم گرافیک بی ارزشه؟ :-/ گفتم اگه گیم پلی 60 درصد واسم اهمیت داشته باشه، گرافیک 15 درصد اهمیت داره، این مفهومش این نیست که مثلا اگه یه بازی گرافیکش خوب باشه من خوشم نمیاد :دی در ضمن محض اطلاعت من اون موقعی که برای اولین بار Alan Wake رو بازی کردم چون مانیتورم مشکل داشت رو تلویزیون معمولی و با بدترین شرایط بازی کردم (چند ساعت اولش البته، بعدش مشکلم حل شد)، دقیقا کامنتم در این مورد تو تاپیک خود بازی هم هست، پس با اجازه ـت در این مورد Epic Fail شدی :دی گرافیک خوب رو کسی باهاش مشکلی نداره ولی اولویت با گیم پلی هست. در مورد مثال Uncharted ـت هم، همین Tomb Raider خیلی گرافیک خفنی نداره ولی من تقریبا به اندازه Uncharted باهاش حال کردم (حالا یه کوچولو کمتر :دی). میانگین و امتیاز و اینا هم واسم اهمیتی نداره وگرنه لذت بخش ترین بازی زندگیم شماره اول Fable نبود! در کل منظورم اینه که گرافیک تا یه حدی مهمه، ولی برای من گیم پلی تو اولویت هست، حالا یه بازی با گیم پلی عالی اگه گرافیکش هم عالی باشه که مسلما لذت خیلی بیشتری از اون بازی میبرم، اگر هم گرافیکش عالی نبود ولی به تجربه گیم پلی ضربه نزد، که خب مشکلی نیست :دی راجع به نسل بعد هم اگه بازی های Next Xbox واسه Xbox 360 عرضه بشن و همون کیفیت گیم پلی رو داشته باشن که خیلی هم عالیه :دی اون چیزهایی هم که در مورد "درک" و "حس و حال" گفتی خیلی خنده دار بود :دی
اخه مسئله اینه همون حرف 15 درصد که ازش حرفه میزنی دروغه :دی شما همون گیم پلیه خوبی که ازش یاد میکنی تمام اون حسی که ازش داری یا خیلی از ایتم هاش به گرافیک بازی ربط داره . پست بالا را دوباره بخون چون متوجه نشدی مثال هم زدم .
بله میدونم شما aw را فقط واسه گیم پلی بازی کردی و محیطهای بازی هیچ تاثیری نداشت لول ;;) همون Tomb Raider هم اگه گرافیک فنیش خیلی خفن نبوده باشه ولی گرافیک بصریش فوق العدده بود ! حداقل از نظر خودم ! در کل گرافیکش عالی بود .

نسل قبل را کاری ندارم ولی الان به نظر خودم گرافیک 30 تا 40 درصد کاملا مهمه :دی

قرخ جان گرافیک مهمه.مگه میشه یکی از مولفه های ساخت بازی مهم نباشه؟ولی گرافیک به زودی رنگ میبازه و گیم پلی مهم میشه.مثل کرایسس.مثال دیگشم cod هست که فقط با گیم پلیش شده محبوبترین بازی نسل.

انحصاریارو که توضیح دادم.pc یه ژانر رو همیشه داره اونم به خاطر وجود موس و کیبورد هست.در مورد مقایسه انحصاریا هم اصلا نیاز نمیبنیم با کنسول مقایسش کنم چون نتیجه فاحشه.
بازیای مولتی هم بعضی وقتها pc بهتره بعضی وقتها هم شرکتهای عشق پول گرافیک همسان رو تحویل میدن تا روی فروش بازی برای کنسول ضربه نخوره.
در هر حالتی pc قابل قیاس نیست.
تنها چیزی که میمونه همون ژانر همیشگی pc هست و یه سری انحصاری همیشگی که اونهم بازی سلیقه ای هست و برای دوستان عشق این ژانر محترمه که منم در موردش حرفی ندارم.

یه هرحال این حرفا زیاد مهم نیست هر کی با هرچی دوست داره بره بازی کنه(البته از پلتفورمهای بازی:d),اگه دلش استراتژیک میخواد با PC بازی کنه اگه هم انحصاریهای کنسولی میخواد بره کنسول بگیره!!
کسی اجبار نکرده,این بحثا هم هیچ وقت به هیچ جایی نرسیده!!:d

اخه مسئله اینه همون حرف 15 درصد که ازش حرفه میزنی دروغه :دی شما همون گیم پلیه خوبی که ازش یاد میکنی تمام اون حسی که ازش داری یا خیلی از ایتم هاش به گرافیک بازی ربط داره . پست بالا را دوباره بخون چون متوجه نشدی مثال هم زدم .
بله میدونم شما aw را فقط واسه گیم پلی بازی کردی و محیطهای بازی هیچ تاثیری نداشت لول ;;) همون Tomb Raider هم اگه گرافیک فنیش خیلی خفن نبوده باشه ولی گرافیک بصریش فوق العدده بود ! حداقل از نظر خودم ! در کل گرافیکش عالی بود .

نسل قبل را کاری ندارم ولی الان به نظر خودم گرافیک 30 تا 40 درصد کاملا مهمه :دی
عجب! عمو جان نمیگم که گرافیک برام مهم نیست ولی خب اهمیتش واسم از گیم پلی کمتره، حالا 15 درصد به نظرت کمه شما فکر کن 20 درصد :دی دارم میگم گیم پلی عالی + گرافیک خوب رو به گیم پلی خوب + گرافیک عالی ترجیح میدم، خیلی پیچیده هست این حرف؟ :دی حالا این وسط یه بازی باشه که گیم پلی عالی + گرافیک عالی باشه که چه بهتر.

قرخ جان گرافیک مهمه.مگه میشه یکی از مولفه های ساخت بازی مهم نباشه؟ولی گرافیک به زودی رنگ میبازه و گیم پلی مهم میشه.مثل کرایسس.مثال دیگشم cod هست که فقط با گیم پلیش شده محبوبترین بازی نسل.
حسین جون پست را کاملا بخون بعد جواب بده ! تاثیرات گرافیک فنی و بصری تو گیم پلی و لذت بازی کردن تاثیر داره درصدش هم خیلی زیاده کم نیست !

آخرین ویرایش:
عزیزم این نظر نیست.یه حقیقته.حقیقت هم از آمار مشخص میشه.چیزیه که عینا میشه دید.اینکه یه عده با pc حال میکنن ربطی به موضوع نداره.یه عده هم هستن با فولکس قورباغه ای حال میکنن ولی هیچکس نمیتونن منکرش بشه که لامبورگینی ماشین بهتریه.
من که با حال شخصی دوستان کاری ندارم.من میگم در مورد چیزی که واضحه بحث بی فایدست.
دوست عزیز هیچ وقت یه امر سابجکتیو و وابسته به سلیقه انسان نمیتونه حقیقت باشه.بهتر بودن یه چیز به خودی خود بی معنیه،فقط یه صفته که انسان بهش میده.
آماری هم که هست دلیلی برای بهتر بودنش نیست.اتفاقا دقیقا بهتر بودن از نظر هرکس یعنی اینکه باpc حال میکنه یا کنسول

من خودم بااینکه انواع و اقسام کنسولها رو داشتم،pc رو همیشه ترجیح دادم
کلا موس و کیبورد ازنظر من راحت تر و دقیق تر و سریع تر از گیم پده(حتی برای فایتینگ و H&S)،چون تعداد انگشتایی که باهاش دکمه های کیبورد رو کنترل میکنی بیشتر از گیم پده.
یه انگشت شسته واسه چهارتا دکمه A B X Y

دوست عزیزم اتفاقا منم از اتاری شروع کردم اما یه مشکلی که احساس میکنم کمی هضمش براتون مشکله هضم واژه ایست بنام سلیقه

سیستم منو که دو صفحه پیش دیدی ؟ بنده برای گرافیک یک بازی حتی شده تا سقف 15 میلیونم هزینه میکنم اما 1080 ول نمیکنم 720 بزنم

کنسول خلاصه شده تو چند عدد بازی انحصاری که البته همه انحصاری هارو همه نمیپسندند

اتفاقا از وقتی PC ارتقا دادم کلا کنسول گذاشتم کنار به 1080P و 60 فریم در ثانیه سلام کردم با کلی تکنیک نابو مثال زدنی بازی درون PC

تو الان بیا شاهرنگ منو بزن PC میزنه بیرون :))..اگه ایکس باکسو در دست راست من و PS در دست چپ من قرار بدی من باز از پشت سیستمم تکون نمیخورم چون خیلی لذتش بیشتره

منو بکشی نمیتونم شوتر با دسته قوطی بازی کنم برعکس کلیک سمت چپ زوم کلیک سمت راست شلیک چرخش موس حرکت با کیبورد پرواز میکنم برات عشق کنی.. منو بکشی نمیتونم ریسینگو با دسته قوطی بازی کنم برعکس با کیبورد قول میدم تو رانندگی به گرد پای منم نرسی

من خودم صدتا بازی انحصاری به یه Starcraft 2 Heart Of The Swarm نمیدم حالا تو میگی انحصاری کنسول قشنگ تره من میگم اصولا بازی استراتژیک شعور منطق خاص خودشو میطلبه

حالا اون سلیقه توئه این سلیقه من

اصل دموکراسی هم میگه به عقاید سلیقه های همدیگه باید احترام بزارید

پس دعوتت میکنم به اصل دموکراسی ایمان بیاری خودتو اینقدر خسته نکنی

زنده باد مربی قبلی بارسلونا
شب خوش

آخرین ویرایش:
امیدوارم نسل بعد کنسولها بعد از عرضه یه 3-4 سالی هک نشه ،بعد قیافه یه سری از فداییان کنسولها تو بازیسنتر دیدنی میشه

نکته مثبت کنسول ها بازیهای انحصاری هستن که واسشون میاد. پلتفورم pc نکات مثبتش کیفیت بالاتر بصری و یه سری امکانات هست که در کنسول ها وجود نداره. فقط یک نمونه از این امکانات و مزایای pc رو مثال میزنم. من دارم بازی x رو انجام میدم و در طول بازی یه دفعه از یه صحنه یا یه دمو یا کلا هرچی ........ خوشم میاد ... بعد همون موقع دکمه ضبط video نرم افزار fraps رو می زنم و این صحنه رو ضبط میکنم و بعد اینو میتونم چند بار ببینم. مطمئنا با کنسول های عزیزتون بارها دوست داشتید یک دمو یا cutscene رو دوباره ببینید. البته نه اینکه نمیشه ولی به راحتی pc نیست.

دوست عزیزم اتفاقا منم از اتاری شروع کردم اما یه مشکلی که احساس میکنم کمی هضمش براتون مشکله هضم واژه ایست بنام سلیقه

سیستم منو که دو صفحه پیش دیدی ؟ بنده برای گرافیک یک بازی حتی شده تا سقف 15 میلیونم هزینه میکنم اما 1080 ول نمیکنم 720 بزنم

کنسول خلاصه شده تو چند عدد بازی انحصاری که البته همه انحصاری هارو همه نمیپسندند

اتفاقا از وقتی PC ارتقا دادم کلا کنسول گذاشتم کنار به 1080P و 60 فریم در ثانیه سلام کردم با کلی تکنیک نابو مثال زدنی بازی درون PC

تو الان بیا شاهرنگ منو بزن PC میزنه بیرون :))..اگه ایکس باکسو در دست راست من و PS در دست چپ من قرار بدی من باز از پشت سیستمم تکون نمیخورم چون خیلی لذتش بیشتره

منو بکشی نمیتونم شوتر با دسته قوطی بازی کنم برعکس کلیک سمت چپ زوم کلیک سمت راست شلیک چرخش موس حرکت با کیبورد پرواز میکنم برات عشق کنی.. منو بکشی نمیتونم ریسینگو با دسته قوطی بازی کنم برعکس با کیبورد قول میدم تو رانندگی به گرد پای منم نرسی

من خودم صدتا بازی انحصاری به یه Starcraft 2 Heart Of The Swarm نمیدم حالا تو میگی انحصاری کنسول قشنگ تره من میگم اصولا بازی استراتژیک شعور منطق خاص خودشو میطلبه

حالا اون سلیقه توئه این سلیقه من

اصل دموکراسی هم میگه به عقاید سلیقه های همدیگه باید احترام بزارید

پس دعوتت میکنم به اصل دموکراسی ایمان بیاری خودتو اینقدر خسته نکنی

زنده باد مربی قبلی بارسلونا
شب خوش
تا زمانی که تب کنسولهای نسل جدید از اعضای کنسول باز سایت رفع نشه و گرافیک بازیا واسشون یکنواخت بشه که یه دو سه سالی هم زمان میبره شما هر دلیلی هم بیاری فایده ای نداره تازه معرفی x720 هم مونده.

PC داشتن اسمبل کردن فقط یه عشق نیست یه علمه که نیاز به دانش داره

اینم عکسی از PC اینجانب که زندگی میکنم باهاش با عشق اسمبل شده

68153724600395215510.jpg

PC GAMER های حرفه ایی عزیز دوستون دارم .. I LOVE U

داداش ماهم دوست داریم :x یه اسفندم براش دود کن چشم نخوره این سیستم گوگولی مگولیت ایشالا TITAN GTX 4 WAY SLI ببندی
آخرین بازی هم که تموم کردم God of War: Ascension بود الان که دارم این پستو مینویسم ۱۴ ساعت یکسره Guild Wars 2 بازی کردم که انحصاری PC هست و سیستم آنچنانی‌ هم نمیخواد ولی‌ این بازی جذابیتی برای من داشت که مدت هاست هیچ بازی برام نداشته
(GOD OF GAMES = METAL GEAR SOLID = SOLID SNAKE)

آخرین ویرایش:
نمیشه ثابت کرد؟pc اصلا عددی نیست که بخوایم مورد قیاس قرار بدیم.یه سری بازی انحصاری در یک ژانر مشخص برای یه سری افراده مشخص.فقط همین.خوشبختانه انقدر دیدم دوستانی رو که بعد از اینکه فقط یه دونه از انحصاریای کنسول رو تجربه کردن و دیگه نزدیک pc نشدن ولی تجربه معکوسش اصلا موجود نیست.کسی نمیره کنسولشو بفروشه بشینه با pc فقط استراتژی بازی کنه.البته من درک میکنم این حس pc پرستی رو چون pc واقعا دیگه به درد بازی نمیخوره..به واقع انسان برای نداشته هاش بیشتر لجاجت میکنه

به به . داداش بازم از این حرفا تفت بده . کلی شاد شدیم

اولا توهم نزنه به سرت. کسی به کنسول عزیزتون چیزی نگفت.
دوما اونی که میخواد هزینه کنه، هر چقدر هم هزینه کنه نه به من ربط داره و نه به تو. میتونه هزینه کنه و هزینه هم خواهد کرد. اینو خوب ملکه ذهنت کن.
سوما آره PC انحصاریاش اصلا جلبک و کنسول خدای انحصاری. با این طرز تفکرت میتونی به درجات بالایی از عرفان برسی.
چهارما، یه نگاه درست و بدون از هر گونه فن بازی به پست من بنداز و پشت بندش سریعا یه نگاه به پست خودت بنداز و بعد بگو فن بازی در نیار، چون من یادم نمیاد فن بازی در آورده باشم مگر اینکه از توهم شدید رنج ببرین.
البته ازت انتظاری ندارم. اگر کسی همون خط دوم پست خودت رو در مورد PS3 بگه، آبکشش میکنین;)
شما که با همه مشکل داری یا از همه طالب کاری ایشون دفیقا درست میگه!
pcخرج داره تو این هم شکی نیست هرکی داره خرج می کنه !
به شخصه سالی ی بار دارم کارت عوض میکنم !شاید هم زودتر مولت ی ها را هم رو pc میزنم بالای 10 نفر هم میشناسم توهمین سایت هم pcقوی دارن هم جفت کنسول ها ولی فن بازی که شما و دار دستتون را انداختین در نمیارن !
پس خواهشا خودتون pcفن نشان ندید ! که بیشتر ادم خندش می گیره !
pc فن بودن به این نیست که ادم بشینه کالاف یا.................10000ساعت بازی کنه 10000تا کار دیگه هم میشه با pcانجام داد اون موقع که من وحید رامین بحث تخصصی قطعه داشتیم کجا بودید !
فن بدن با فن بی منطق بودن خیلی فقط داره!
یه سوال برام پیش اومده: از بچه های بازیسنتر کسی الان کارت 7900GTX داره؟ ... اگه داره بیاد بگه بازی های پورت کنسول رو میتونه تو تنظیمات بالا و تو دقت تصویر 720*1280 بین 30 تا 35 فریم بگیره؟
امیر دلت خوشه ها به نظرت چند نفر از این مدعیون 7900 از نزدیک دیدن که بخوان در بارش نظر بدن!
تا شب بیای بگی که 90درصد سازندها بازی ها را بر طبق کنسول برنامه ریزی می کنند باز ی سری می گن فلان .بسان
خب که چی؟ می‌خوای بگی PC Gaming خرجش بالاست و هر 2-3 سال یه بار بایدرهزینه کرد واسش؟ اینو که همه می‌دونن، واسه همین هم هست که می‌گم اگه کسی PC Gamerـه علتش DVDـه 2 تومنی نیست!
عزیز جون ایشون من از نزدیک می شناسم سیستم pc خوبی هم داره اتفاقا هر 2 سال ی بار هم خرجش می کنه مثل خیلی از ما ولی چیزی که برای من و امسال من مهم هست خروجی هست کل داستان تفاوت pcکنسول تو سخت افزار و نوع کنترل گیمش هست! حالا این وسط 10 تا انحصاری برای کنسول ها میاد و شاید 5 تا هم بازی که واقعا از نظر گرافیکی میشه فرق گذاشت با نسخه کنسولی مثل ویچر .کرایسیس.فاکرای و..

Polaris@
به شخصه کلا خوشم نمیاد جواب تو یکی رو بدم. به همین سادگی. هنوز سوالایی که توی هزاران تاپیک دیگه ازت پرسیدم، بی جواب موندن.

نه بابا. 13 سال بزرگتری؟ به پست هایی که میدی اصلا نمیخوره متاسفانه...
متاسفانه سن و سالت اصلا برام مهم نیست. بلک لیست هم نمیندازمت چون هر از گاهی به خنده احتیاج دارم.
شما فکر می کنی! هر کی جوابتو نمی ده کم اورده!
طرف وقتشو از سر راه نیاورده اینجا هم چت روم نیست!که شما هر چی گفتید جواب بدیم

شما که با همه مشکل داری یا از همه طالب کاری ایشون دفیقا درست میگه!
pcخرج داره تو این هم شکی نیست هرکی داره خرج می کنه !
به شخصه سالی ی بار دارم کارت عوض میکنم !شاید هم زودتر مولت ی ها را هم رو pc میزنم بالای 10 نفر هم میشناسم توهمین سایت هم pcقوی دارن هم جفت کنسول ها ولی فن بازی که شما و دار دستتون را انداختین در نمیارن !
پس خواهشا خودتون pcفن نشان ندید ! که بیشتر ادم خندش می گیره !
pc فن بودن به این نیست که ادم بشینه کالاف یا.................10000ساعت بازی کنه 10000تا کار دیگه هم میشه با pcانجام داد اون موقع که من وحید رامین بحث تخصصی قطعه داشتیم کجا بودید !
فن بدن با فن بی منطق بودن خیلی فقط داره!
حالت خوبه؟ فن بازی؟ کی فن بازی درآورد؟ نشونم میدی؟ من گفتم کنسول بده؟ اَخه؟ جیزه؟ من گفتم PC اوفه؟
آدم خنده-ش میگیره؟ حرفای شما 2 تا رو که آدم میبینه بیشتر خنده-ش میگیره! دیگه فکر نکنم کسی تو سایت باشه و ندونه که تو یکی از اعضای درجه یک حزب بادی!
بحث تخصصی تو و رامین و وحید رو میخوام چکار کنم؟ الان دونستن این موضوع چه ربطی به من داره؟ چه دردی رو برای من دوا میکنه؟ میخوای بگی خیلی خفنی؟ تو پیام خصوصی هر چی دلت میخواد به من میگی و بعدش میگی در سطح ما نیستی؟
دوستت توی پروفایلت به من فحش میده و فکر میکنه من نمیفهمم؟ هر وقت دیدیش سلام منو بهش برسون و بگو استاد جوات ارادتمنده.
در ضمن، تو وکیل وصی مردمی؟ 33 سال سن داره و خوشبختانه میتونه از خودش دفاع کنه.
طرف وقتشو از سر راه نیاورده اینجا هم چت روم نیست!که شما هر چی گفتید جواب بدیم
اگر وقتت اینقدر ارزشمنده چرا باز میای جواب میدی؟
===============================

پ.ن: حالا اینکه سنتون زیاده و 1 سال زودتر اینجا بوده جو نگیرتتون یه دفعه. فکر نکنین به واسطه حرفایی که میزنین قراره همه بهتون احترام بذارن. نه برادر از این خبرا نیست متاسفانه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or