سخنان معاون رئیس شرکت AMD پیرامون رقابت PC با کنسولهای نسل بعد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AMD.jpg

کنسول های نسل بعد و اخبارهای آن ها امروزه از اهمیت خاصی برخوردار هستند و سوال اینجاست یک کامپیوتر شخصی (PC) چگونه می تواند در مقابل این کنسولها مفید و خوب ظاهر شود؟سایت آلمانی Heise.de یک مصاحبه با معاون رئیس شرکت AMD آقای Roy Taylor انجام داده است که ایشان در جواب گفته اند بازی های PC به دلیل یک سری مزیت ها همچنان می توانند خوب واقع شوند .
هنگامی که از ایشان سوال شد چرا یک نفر باید هزینه زیادی بابت خرید یک PC قدرتمند کند در حالی که میتواند با هزینه کمتر به کنسول های نسل بعد دسترسی داشته باشد و از طرفی نیز روز به روز شاهد پیشرفت بازی های تلفن های هوشمند و تبلت ها هستیم که بسیار راحتتر بدست می آیند؟ جواب :
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد همچنین با سبک ها و ژانرهای مختلف سازگاری خوبی دارد.می دانیم بازی Civilization بر روی کنسول نیز منتشر شده اما به شخصه من نسخه PC آن را ترجیح می دهم.همچنین من طرفدار بزرگ سری بازی های Total War هستم.و در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم!در مقایسه با کنسولها باید بگویم شما با داشتن یک PC از تجربه بهتر گرافیکی برخوردار خواهید بود.اکثر افرادی که می شناسم هر دو را دارند: هم PC هم کنسول!
سخنان آقای Taylor دیپلماتیک می باشد!زیرا خود همین کمپانی قرار است چیپ های کنسول های نسل بعد را تامین کند.البته برای XBOX بعدی هنوز چیزی معلوم نمی باشد
Gamingbolt

هستن دوستان pc gamer یی که تو بحثها شرکت میکنن و اتفاقا اورجینال باز هم هستن و هیچ وقت صحبتی از اورج و هزینه هایی که از طریق استیم برای خرید عناوینشون انجام میدن نمیکنن . یکی مث من با کنسول بزرگ شده و عاشق عناوین کنسولی و Action Adventure و 3rd person هست و بشدت مخالف ژانر های استراتژی ( به استثنای COH :d) و Rpg و ... هستم . اما چرا از کنسول به PC تغییر جهت دادم ؟ جوابش ساده ست . فقط کافیه یه مقایسه کوچیکی از همین عناوین مولتی پلتفرم بین pc و کنسول داشته باشیم . اصلا از لحاظ گرافیکی با هم قابل مقایسه نیستن و از اون مهمتر با گذشت زمان این 720p بودن کنسول عجیب تو ذوق میزنه و یکی مث من که براش گرافیک نقش خیلی مهمی داره رو کلا از انجام بازی منصرف میکنه . بحث راجب این موضوع زیاده و ورود به ارتقا و عناوین انحصاری pc و کنسول نمیکنم اما این نکته رو یادتون نره که همه رو به یه چشم نگاه نکنید و خودم تا اونجا که در توان داشتم برای تک تک عناوینی که تو این 4 ساله انجام دادم هزینه کردمو سعی کردم هرچقدر هم کوچک شده اما سهمی در افزایش فروش نرم افزاری Pc gaming داشته باشم و مطمئنم خیلیای دیگه هم هستن تو همین فروم که بازیهای pc رو بصورت اورجینال تهیه میکنن اما هیچوقت در این رابطه چیزی نگفتن !
حمید جان کلا اینجا هر کی طرفدار PC هست وقتی جوابی نداشته باشن بهش بدن طرف را به پایرت خوری محکوم میکنند 8->

به عنوان یه پی سی باز میگم به هیچ عنوان با پی سی کل نکنید برید بشینید دسته بگیرید دستونو جلوی تی وی بازی کنید یا جلوی موو یا کینت برقصید چون پی سی و پی سی بازها ادم های خسته ایی هستن و معنی یه بازی خوبو و باید از پی سی بازها بپرسی

قبل از اینکه دهان مبارک رو باز کنی سعی کن سن و سال طرفت رو که دست کم 13 سال ازت بزرگ تر هست رو بسنجی و بعد گهر پاشی کن.
دوما اینجا کسی از تو یکی سوال نکرد که بیای خودتو نخود هر آش کنی ...
سوما بلک لیست هستش ... بسم الله

مگه تو 7900 داری؟؟!؟!؟!؟! که قاشق نشسته میپری وسط؟
خودمو تو سطح تو دهن دریده نمیبینم باهات بحث کنم ... خوش باش...
آقا شما نمیگین pc بد؟ خوب بازی نکنین باهاش، بچسبین به کنسول.کسی‌ اسلحه گذاشته سرتون که بیایین اینجا امر به معروف بکنین و مشکلات PC رو بگین؟
میگین فلان قدر بزرگتر هستین و این چیزا ولی‌ هر بار تاپیکی زده می‌شه در مورد PC اینا اولین نفر هستین که علم به دست میپرین تو و شروع می‌کنین بهFlame کردن PC و PC باز ها.چه در مورد خود pc باشه، چه در مورد بازی‌های اختصاصیpc، چه در مورد شرکت‌هایی‌ که واسه pc بازی میسازن.get a life والا.
چه بخواهین چه نخواهین PC gaming از نظر کیفیت برتر هست، اینکه یه نفر میره پول خرج می‌کنه واسه high end pc و یکی‌ دیگه بالغ هست در نظر شما و خرج نمی‌کنه ربطی‌ به این نداره.

تقدیم به همه رفقای با معلومات خودم PC GAMER های حرفه ایی :x سیستمو ببینید صفا کنید .
هیچ کنسولی به این زیبایی نیست

PC داشتن اسمبل کردن فقط یه عشق نیست یه علمه که نیاز به دانش داره

09780528819047101177.jpg

یه PC GAMER حرفه ایی عاشق سیستمشه سیستمی که دونه دونه قطعشو با عشق جم کرده با یه مونیتور 1080 که داره رو بازیهای جدید نهایت لذتو میبره

هیچ چیزی نمیتونه جای عظمتو قدرت یه PC حرفه ایی رو بگیره .. یه PC GAMER حرفه ایی فقط از بازی کردن لذت نمیبره وقتی برای چند فریم در ثانیه تو فلان تکنیک اورکلاک میکنه کارت گرافیکشو عــــــــــــــــــشق میکنه :x عشقی که نیاز به دانش داره که در انحصار یک نفرد PC GAMER قرار داره

وقتی یه کنسول داشته باشی که همه مثل تو اون کنسولو دارن هیچ لطفی نداره ولی وقتی یه سیستم خوف داشته باشی خاص خودت باشه با عشق دیزاینش کرده باشی حتی لذت گیم هم صد برابر میشه . مخصوصا درایو C براش هارد SSD قرار بدی ..

چه رکودهایی که زده شد تو HWBOT

من که یه PC GAMER خستم الان سی سالم شده :"> قدیم 12 سیزده سالم بود معدلم شد 18 بابام برام اسباب بازی کنسول خرید .. با کنسول بازی میکردم اما حقیقت دیگه روم نمیشه دسته دستم بگیرم سنی ازم گذشته چون خستم از هرچی بازیه از سالها شبا تا دیر وقت پشت سیستم نشستن.

اینم عکسی از PC اینجانب که زندگی میکنم باهاش با عشق اسمبل شده

68153724600395215510.jpg

CRYSIS 1 همون بازی که فقط رو PC اومد چون کنسولها توان پردازششو نداشتن

عکسی ازین ابر گیم رو PC اینجانب در رزولوشن دهشتناک 1080P

04689242735927438841.jpg

PC GAMER های حرفه ایی عزیز دوستون دارم .. I LOVE U

آخرین ویرایش:
vavi اینایی که گفتی به ما چه مربوطه؟;;)
غلاف کنید تاپیک مال کنسول گیمرهاست...بعدا حالتون گرفته شد نگید چراها...ماشالا هم که مدیرا پشتتونن و پستای من و بقیه رو پاک می کنن می ذارن هر چی از دهنتون در میاد بگید.

غلاف کنید تاپیک مال کنسول گیمرهاست...بعدا حالتون گرفته شد نگید چراها...ماشالا هم که مدیرا پشتتونن و پستای من و بقیه رو پاک می کنن می ذارن هر چی از دهنتون در میاد بگید.
کسی چیزی بدی نگفت Nvidiaحرف میزنه میگه PC‌میزند تو دهنش میگید برو بمیر AMDمیگه PC میگند برو بمیر فردا اپل بگه PC بهش میگند تو حرف نزن پس کی چی بگه همه باید بگند کنسول؟
حقیقت چیه؟
هرکسی با یک پلفترمی حال می‌کنه خود من به شخصه شوتر اول شخص رو نمی‌تونم رو کنسول بازی کنم ولی تا دلت بخواد شوتر سوم شخص رو کنسول برات عن آب خوردن رد می‌کنم.
بحث اختلاف سلیقه است یکی مثل من با هرچیزی کنار میاد یکی مثل خودت نمی‌تونه با PC کنار بیاد.

لُپ کلوم، 99%ـه PC Gamerـهایی که PCـه مناسب دارن، کنسول هم دارن. شما هم اگه فکر می‌کنید می‌شه همون بازی‌ها رو با قیمت کمتر اما با رزولوشن پایین‌تر، فریم کمتر، تکسچرهای بی‌کیفیت و ... تجربه کرد و دیگه احتیاجی به خرج بیشتر نیست، Good For You.
یه عـده هستن که Quality واسشون مهم‌ترین چیزه، حاضر هستن پول بیشتر خرج کنن و بازی‌ها رو با کیفیت بالاتر تجربه کنن، پولشو دارن، می‌تونن. شما اگه پولشو ندارید دلیل نداره حرص بخورید که چرا طرف 2 میلیون داده جای یه کارت گرافیک.

LOL !

آخرین ویرایش:

جدا؟؟:-/ چه جوری واسه کنسول گیمرها شد؟:-/
اون قسمتی که مدیرا هم پشت ما هستن هم جالبه!! یعنی همین جوری کشکی به مدیرا تهمت می زنی که پارتی بازی می کنن؟:-/

اولا توهم نزنه به سرت. کسی به کنسول عزیزتون چیزی نگفت.
دوما اونی که میخواد هزینه کنه، هر چقدر هم هزینه کنه نه به من ربط داره و نه به تو. میتونه هزینه کنه و هزینه هم خواهد کرد. اینو خوب ملکه ذهنت کن.
سوما آره PC انحصاریاش اصلا جلبک و کنسول خدای انحصاری. با این طرز تفکرت میتونی به درجات بالایی از عرفان برسی.
چهارما، یه نگاه درست و بدون از هر گونه فن بازی به پست من بنداز و پشت بندش سریعا یه نگاه به پست خودت بنداز و بعد بگو فن بازی در نیار، چون من یادم نمیاد فن بازی در آورده باشم مگر اینکه از توهم شدید رنج ببرین.
البته ازت انتظاری ندارم. اگر کسی همون خط دوم پست خودت رو در مورد PS3 بگه، آبکشش میکنین;)
با این جواب دادنت 2 خط دیگه بنویسم هرچی از دهنت در میاد میگی
اصلا فهمیدی من چی گفتم که میگی خرج کردن به تو ربط نداره؟! فقط عصبی شدی و تایپ کردی
خوش باش با pc

با این جواب دادنت 2 خط دیگه بنویسم هرچی از دهنت در میاد میگی
اصلا فهمیدی من چی گفتم که میگی خرج کردن به تو ربط نداره؟! فقط عصبی شدی و تایپ کردی
خوش باش با pc
مطمئنا ایشون و خیلیای دیگه مثل من با PC خوشن ولی به خیالم شما زیاد با کنسولات خوش نیستی که همه جا اینجوری میای بر ضد PC حرف بیرون میندازی!!!;)

حالا چه اصراری هست به بقیه ثابت کنیم PC بهتره یا کنسول؟ :-/ من خودم BioShock Infinite رو 2 بار با 360 تموم کردم خیلی هم بهم خوش گذشت :دی رو PC هم چند ساعت تستش کردم، ولی حوصلم نمیشد بازی کنم دوباره رفتم چند ساعت دیگه با 360 بازی کردم :دی یکی دیگه هم هست که اصلا نمیتونه با کنسول بازی کنه و با PC خیلی راحت تره. به نظرم نمیشه ثابت کرد بازی کردن با این بهتره یا با اون، هر کی یه سلیقه ای داره.

حالا چه اصراری هست به بقیه ثابت کنیم PC بهتره یا کنسول؟ :-/ من خودم BioShock Infinite رو 2 بار با 360 تموم کردم خیلی هم بهم خوش گذشت :دی رو PC هم چند ساعت تستش کردم، ولی حوصلم نمیشد بازی کنم دوباره رفتم چند ساعت دیگه با 360 بازی کردم :دی یکی دیگه هم هست که اصلا نمیتونه با کنسول بازی کنه و با PC خیلی راحت تره. به نظرم نمیشه ثابت کرد بازی کردن با این بهتره یا با اون، هر کی یه سلیقه ای داره.

چرا نمی‌شه؟ :d همون بازی رو می‌شه روی PC با گیم‌پد 360 و روی تلویزیون 50 اینچ تجربه کرد. دقیقاً توی این موارد PC بهتره چون در کنار کیفیت بهتر، آپشن‌های بیشتری هم در اختیارتون میذاره. اگه دوست داشته باشید با M & K بازی می‌کنید، اگر هم دوست داشته باشید با گیم پد (هر نوع گیم‌پدی که دوست داشته باشید).

یکی از تفریحات من اینه که بحث های بچه های گل بازیسنتر که مخلص همشونم هستم بخونم ...
عنوان تاپیک مهم نیست .. محتوای تاپیک و داغ بودن اون مهمه ... :دی
به سلیقه همه احترام میذارم .. یکی با کنسول راحت تره و یکی با PC ...
ولی اینو حداقل برای خودم میگم که تعصب داشتن روی یک پلتفرم اصلا چیزی خوبی نیست!
برای خود من کنسول و PC بالا و پایین داره ...
از یه طرف یه بازی مثل Crysis با هزاتا ماد مختلف میاد بیرون که اگه اونا رو امتحان کنی فقط دهنت باز میمونه .. کلا یکی از جنبه های واقعا باحال PC گیمر بودن همین مادهای گرافیکی و ... هستش ..
کنسول هم به نسبت کم دردسر بودنش خیلی خوبه و مخصوصا انحصاری های اون که به اعتقاد خودم کنسول با انحصاری هاش زنده است وگرنه تمام مزیت های جانبی کنسول ها رو PC در حد بسیار اعلاتری داره ...

نظر شماست، بسیار هم محترم. بدون مشکل بازی می کنید ولی واقعا به راحتی و دقت Mouse & KeyBoard هست؟:-/

من از اول پی سی گیمر بودم کنسول نداشتم تنها کنسولم همین 360 که اونم به دلایلی گرفتم ولی یکم که باهاش بازی کردم کلا پی سی رو گذاشتم برای کارای دیگه و با کنسول بازی میکنم اتفاقا K3li05 هم شاهده با موس و کیبورد الان نمیتونم درست بازی کنم برعکس شدم:(و به نظرم هر وسیله ای برای منظوری ساخته شده و هر کسی هم با یه چیزی راحت تره مثلا یکی با اندروید یکی با ios مهم اینه که خودت راحت باشی حالا بقیه هرکار میخوان بکنن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or