سخنان معاون رئیس شرکت AMD پیرامون رقابت PC با کنسولهای نسل بعد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AMD.jpg

کنسول های نسل بعد و اخبارهای آن ها امروزه از اهمیت خاصی برخوردار هستند و سوال اینجاست یک کامپیوتر شخصی (PC) چگونه می تواند در مقابل این کنسولها مفید و خوب ظاهر شود؟سایت آلمانی Heise.de یک مصاحبه با معاون رئیس شرکت AMD آقای Roy Taylor انجام داده است که ایشان در جواب گفته اند بازی های PC به دلیل یک سری مزیت ها همچنان می توانند خوب واقع شوند .
هنگامی که از ایشان سوال شد چرا یک نفر باید هزینه زیادی بابت خرید یک PC قدرتمند کند در حالی که میتواند با هزینه کمتر به کنسول های نسل بعد دسترسی داشته باشد و از طرفی نیز روز به روز شاهد پیشرفت بازی های تلفن های هوشمند و تبلت ها هستیم که بسیار راحتتر بدست می آیند؟ جواب :
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد همچنین با سبک ها و ژانرهای مختلف سازگاری خوبی دارد.می دانیم بازی Civilization بر روی کنسول نیز منتشر شده اما به شخصه من نسخه PC آن را ترجیح می دهم.همچنین من طرفدار بزرگ سری بازی های Total War هستم.و در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم!در مقایسه با کنسولها باید بگویم شما با داشتن یک PC از تجربه بهتر گرافیکی برخوردار خواهید بود.اکثر افرادی که می شناسم هر دو را دارند: هم PC هم کنسول!
سخنان آقای Taylor دیپلماتیک می باشد!زیرا خود همین کمپانی قرار است چیپ های کنسول های نسل بعد را تامین کند.البته برای XBOX بعدی هنوز چیزی معلوم نمی باشد
Gamingbolt

یه مدت با کنسول fps بازی کنی اونم میاد دستت.منم اوایل سوالم همین بود که کنسول بازا چجوری fps بازی میکنن که الان فهمیدم,بدون هیچ موشکلی
نظر شماست، بسیار هم محترم. بدون مشکل بازی می کنید ولی واقعا به راحتی و دقت Mouse & KeyBoard هست؟:-/

PC هر موقع چهارتا دونه عنوان ناب انحصاری داشت،میتونه با کنسول مقایسه بشه.

حالا خوبه تو همون تاپیک،بچه های PC باز گفتن که از این 280 تاش،حداقل 240 تاش رو باید شب ساعت 9 بزاری بیرون:d

جان من یه پست تو اون تاپیک نشون بده که یکی از بچه های PC باز این حرف رو زده باشه!!:d
بر فرض هم اینجوری باشه اون 40 تاش بسه:d,امثال Wasteland 2,Company of heroes,Rome 2 total war,Outlast,torment و خیلیای دیگش!!!

رقابت عامل پیشرفت ـه ! هم کنسول و هم PC جایگاه خودشون رو دارند و نیاز به بودن ، تا این رقابت هر چه پر شورتر مثل شعله های یک اتش ، سرزنده بمونه و فروکش نکنه . نتیجه رقابت پلتفورم های مختلف هم میشه خلق اثار خوش ساخت که بازیبازها می تونند ازشون لذت ببرند .

وقتی شرایط اقتصادی یک کشور مناسب باشه ، یک بازیباز واقعی سعی می کنه پلتفورم های مختلفی رو که بازیهای مورد علاقه اش روی اونها ارائه خواهد شد تهیه کنه و لذت ببره .

من به شخصه خیلی دوست دارم بعضی از عناوین کنسول Ps3 رو تجربه کنم و لذت ببرم ولی با این وضع اقتصادی امروز ایران و بودجه جیبم نمی تونم ! دوست دارم سری های هیلو از کنسول Xbox 360 رو هم تجربه کنم ولی باز به دلایل اقتصادی نمی تونم .

چه بچگانه هست که به تمسخر پلتفورم های مختلف بپردازیم وقتی اگاهی نداریم که همین پلتفورم ها در پیشرفت این صنعت به شکلی هر کدوم نقش داشتند .

از خلق پلتفومر های جدید هم استقبال میشه ( مثل کنسول بر پایه سیستم عامل اندروید ) . هر چند قانون طبیعت بر خلق و مرگ بنا شده . یک روز خلق میشن ( مثلا کنسول سگا ، مثلا کمپانی THQ ) ، رشد می کنند ، بسته به برنامه ریزی صحیح یا اشتباه طول عمرشون رو گسترش یا کاهش میدن و نهایت میمیرند . در دوران حضورشون اثاری رو ارائه می کنند که تا سال ها برای یک بازیباز سالم از لحاظ روانی لذت بخش خواهد بود ( ورای نوع پلتفورم )

جوابتون را Roy Taylor تو پست اول داده :
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد همچنین با سبک ها و ژانرهای مختلف سازگاری خوبی دارد.می دانیم بازی Civilization بر روی کنسول نیز منتشر شده اما به شخصه من نسخه PC آن را ترجیح می دهم.همچنین من طرفدار بزرگ سری بازی های Total War هستم.و در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم!در مقایسه با کنسولها باید بگویم شما با داشتن یک PC از تجربه بهتر گرافیکی برخوردار خواهید بود.اکثر افرادی که می شناسم هر دو را دارند: هم PC هم کنسول!

یه چیزی که خیلی‌ها بهش توجه نمی‌کنن اینه که "تجــربه‌ی خیلی از بازی‌های مالتی پلتفرم روی PC، از اون انحصاری‌های ناب کنسولی بهتره" !
برای مثال تجربه‌ی یه بازی‌ای مثل BF3 رو PC از خیلی انحصاری‌های کنسولی بهتره.
در ضمن، علت بقای این کنسول‌ها همون بازی‌های انحصاری هست، پس همیشه بازی انحصاری خواهند داشت. اگه بازی انحصاری نداشتن که دیگه هیچ کس کنسول نمی‌خرید.

پلتفرمی که بازی فایتینگ نداشته باشه پلتفرم نیست امام (ع)
همهی اینایی که دم از PC فن بودن میزنن و طرفداری میکنند با DVD حلقه ای دو تومن شدن فن , :-$

همهی اینایی که دم از PC فن بودن میزنن و طرفداری میکنند با DVD حلقه ای دو تومن شدن فن , :-$
SF IV و BB CT، یه مشت دیگه از نقطه نظر شما در کدوم سبک قرار میگیرن؟ تازه جای نگرانی نیست، چند روز دیگه MK هم به جمعمون میپیونده.
و احسنت بر شما که اورجینال میخرید. درود خدایان آمون بر تو.

البته اگه بازیی رو pc بیاد و سال ها منتظر پورت یه بازی روی pc نمونی ... وقتی که کنسول باز ها استخونش هم جویدن و فراموش کردن همچین بازی هم بوده ...

البته اگه بازیی رو pc بیاد و سال ها منتظر پورت یه بازی روی pc نمونی ... وقتی که کنسول باز ها استخونش هم جویدن و فراموش کردن همچین بازی هم بوده ...
یه ضرب المثل هست که میگه بازی فایتینگ هیچ وقت قدیمی نمیشه. البته شک دارم کسی MK جدید رو به این زودی فراموش کنه. البته مشکلی هم نیست. ما هم بالاخره در کنار شما استخوناش رو میجویم.
بازی شاهکار رو باید بازی کرد. امروز فردا هم نداره.
باز خوبه ما بالاخره بازیش میکنیم و خبرکردن آتش نشانی برای یه سری دیگه میمونه...
حالا اینکه من این بازی رو چه الان بازی کنم و چه یه قرن دیگه، چه تفاوتی با هم دارن هنوز جوابی براش پیدا نشده. جدا مشکلتون چیه الان؟ بگین ما هم بدونیم.

نظر شماست، بسیار هم محترم. بدون مشکل بازی می کنید ولی واقعا به راحتی و دقت Mouse & KeyBoard هست؟:-/

معلومه که نیست اما خب یه عده نمیخوان قبول کنن و واقع بین باشن، مثلا خودم اعتراف میکنم فوتبال و فایتینگ با کیبورد اصلا لذت با گیمپد رو نداره اما از اون طرف برای FPS , TPS موس و کیبورد دقت بیشتری نسبت به گیمپد داره "نه اینکه اصلا نشه با اونا بازی کرد یا اینکه لذت نده" و اینو نمیشه انکار کرد

بستگی داره از چه لحاظ نگاه کنی، اگه انحصاری ناب رو بازیای شوتر و این مدل بازیا میبینی خب حرفت درسته اما اگه بازیای مثل COH , TOTAL WAR , WARHAMMER , STAR CRAFT رو انحصاری ناب نمیدونی که ...
ممکنه الان بگی همشون نقطه بازی این حرفا ولی خب یه PCـو استراتژیاش دیگه

سوای اینکه فایتینگ براش هست من همون دو تومن هم پول بازی نمیدم دانلود میکنم مثل خیلی از کنسول بازا پس خوده جنابعالی :-$

کسی که سه برابر کنسول پول می‌ده واسه یه کارت گرافیک، واسه DVDـیه حلقه‌ای دو تومن فــن نمی‌شه " آقای به اصطلاح اوریج باز " !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or