سخنان معاون رئیس شرکت AMD پیرامون رقابت PC با کنسولهای نسل بعد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AMD.jpg

کنسول های نسل بعد و اخبارهای آن ها امروزه از اهمیت خاصی برخوردار هستند و سوال اینجاست یک کامپیوتر شخصی (PC) چگونه می تواند در مقابل این کنسولها مفید و خوب ظاهر شود؟سایت آلمانی Heise.de یک مصاحبه با معاون رئیس شرکت AMD آقای Roy Taylor انجام داده است که ایشان در جواب گفته اند بازی های PC به دلیل یک سری مزیت ها همچنان می توانند خوب واقع شوند .
هنگامی که از ایشان سوال شد چرا یک نفر باید هزینه زیادی بابت خرید یک PC قدرتمند کند در حالی که میتواند با هزینه کمتر به کنسول های نسل بعد دسترسی داشته باشد و از طرفی نیز روز به روز شاهد پیشرفت بازی های تلفن های هوشمند و تبلت ها هستیم که بسیار راحتتر بدست می آیند؟ جواب :
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد همچنین با سبک ها و ژانرهای مختلف سازگاری خوبی دارد.می دانیم بازی Civilization بر روی کنسول نیز منتشر شده اما به شخصه من نسخه PC آن را ترجیح می دهم.همچنین من طرفدار بزرگ سری بازی های Total War هستم.و در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم!در مقایسه با کنسولها باید بگویم شما با داشتن یک PC از تجربه بهتر گرافیکی برخوردار خواهید بود.اکثر افرادی که می شناسم هر دو را دارند: هم PC هم کنسول!
سخنان آقای Taylor دیپلماتیک می باشد!زیرا خود همین کمپانی قرار است چیپ های کنسول های نسل بعد را تامین کند.البته برای XBOX بعدی هنوز چیزی معلوم نمی باشد
Gamingbolt

چه بحث بیخودیــه PC Vs Console ! خوب این چه بحثیه آخــه ؟! یکی مث من با موس کیبورد نساخته ، سبک های مورد علاقش TPS ، پلتفرمینگ ، ریسینگ ــه خوب معلومه میره کنسول رو انتخاب می کنــه. اونی که هم عاشق سبک FPS و استراتژی و... هست موس و کیبورد رو می پسنده میشه PC باز ، والا من از 5 سالگی گیم پد NES رو گرفتم دستم تا حالا هیچی رو به گیم پد روی کنسول ترجیح نمیدم ، باور کنید این بحث خیلی بیخوده ! مثلا بحث Console vs Console می تونیم یه جوری هضم کرد که کدوم کنسول قوی تره کدوم کنسول بازی بیشتری داره ! ولی این بحث بی سرانجامــه ! این سلایق تو وجود خیلی ها نهادینه شده ! مثلا تو بیا به یه ژاپنی بگو سبک JRRG آشغاله ! ولی واسه اون بهترین سبک دنیاست ، نمی دونم چرا ما نمی خواییم به سلیقه دیگران احترام بذاریم هر جوری شده می خواهیم عقیده خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or