سخنان معاون رئیس شرکت AMD پیرامون رقابت PC با کنسولهای نسل بعد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AMD.jpg

کنسول های نسل بعد و اخبارهای آن ها امروزه از اهمیت خاصی برخوردار هستند و سوال اینجاست یک کامپیوتر شخصی (PC) چگونه می تواند در مقابل این کنسولها مفید و خوب ظاهر شود؟سایت آلمانی Heise.de یک مصاحبه با معاون رئیس شرکت AMD آقای Roy Taylor انجام داده است که ایشان در جواب گفته اند بازی های PC به دلیل یک سری مزیت ها همچنان می توانند خوب واقع شوند .
هنگامی که از ایشان سوال شد چرا یک نفر باید هزینه زیادی بابت خرید یک PC قدرتمند کند در حالی که میتواند با هزینه کمتر به کنسول های نسل بعد دسترسی داشته باشد و از طرفی نیز روز به روز شاهد پیشرفت بازی های تلفن های هوشمند و تبلت ها هستیم که بسیار راحتتر بدست می آیند؟ جواب :
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد همچنین با سبک ها و ژانرهای مختلف سازگاری خوبی دارد.می دانیم بازی Civilization بر روی کنسول نیز منتشر شده اما به شخصه من نسخه PC آن را ترجیح می دهم.همچنین من طرفدار بزرگ سری بازی های Total War هستم.و در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم!در مقایسه با کنسولها باید بگویم شما با داشتن یک PC از تجربه بهتر گرافیکی برخوردار خواهید بود.اکثر افرادی که می شناسم هر دو را دارند: هم PC هم کنسول!
سخنان آقای Taylor دیپلماتیک می باشد!زیرا خود همین کمپانی قرار است چیپ های کنسول های نسل بعد را تامین کند.البته برای XBOX بعدی هنوز چیزی معلوم نمی باشد
Gamingbolt

یه ضرب المثل هست که میگه بازی فایتینگ هیچ وقت قدیمی نمیشه. البته شک دارم کسی MK جدید رو به این زودی فراموش کنه. البته مشکلی هم نیست. ما هم بالاخره در کنار شما استخوناش رو میجویم.
بازی شاهکار رو باید بازی کرد. امروز فردا هم نداره.
باز خوبه ما بالاخره بازیش میکنیم و خبرکردن آتش نشانی برای یه سری دیگه میمونه...
حالا اینکه من این بازی رو چه الان بازی کنم و چه یه قرن دیگه، چه تفاوتی با هم دارن هنوز جوابی براش پیدا نشده. جدا مشکلتون چیه الان؟ بگین ما هم بدونیم.
pc اولا هزینه ی زیاد داره باید خداتومن خرجش کنی تا بتونی یه بازی خوب نسل حاضر و باهاش بازی کنی...pc میتونه بازی رو تا آخرین حد گرافیک به نمایش بزاره
اما موضوع اینه شما هیچوقت نمیخوایید قبول کنید که pc انحصاری هاش چیز خاصی نیست یه لیست هم تهیه کردید 100 تا انحصاری pc که 2تاش شاید خوب باشه
ماشالا هر نسل هم تمامی کنسول هارو اسباب بازی ضعیف و شکست خورده مینامید...فن بازی....حدی داره

بازی های انحصاری خوبه ولی بالاخره چی؟تنها انحصاری بودن یعنی برای خرید یک کنسول ملاکه؟؟؟!!!
PC حتی علاوه بر بازی هزاران کار دیگه هم انجام میده و فوق العاده تنظیمات برتری به کنسول داره.نمیگم کدوم بهتره اما نباید همیشه انحصاری های کنسول رو تو سر پی سی زد.همیشه توی همایشها بازی ها روی PC تست شده و 90 درصد مواقع هم منتقدین و سازندگان می گند پی سی متفاوت تر خواهد بود!پس میبینید؟همیشه هم یک ترفه به خاطر چند تا مبارزه ای و هیلو و آنچارتد و غیره درست نیست به پی سی زور گفت!!!

pc اولا هزینه ی زیاد داره باید خداتومن خرجش کنی تا بتونی یه بازی خوب نسل حاضر و باهاش بازی کنی...pc میتونه بازی رو تا آخرین حد گرافیک به نمایش بزاره
اما موضوع اینه شما هیچوقت نمیخوایید قبول کنید که pc انحصاری هاش چیز خاصی نیست یه لیست هم تهیه کردید 100 تا انحصاری pc که 2تاش شاید خوب باشه
ماشالا هر نسل هم تمامی کنسول هارو اسباب بازی ضعیف و شکست خورده مینامید...فن بازی....حدی داره
اولا توهم نزنه به سرت. کسی به کنسول عزیزتون چیزی نگفت.
دوما اونی که میخواد هزینه کنه، هر چقدر هم هزینه کنه نه به من ربط داره و نه به تو. میتونه هزینه کنه و هزینه هم خواهد کرد. اینو خوب ملکه ذهنت کن.
سوما آره PC انحصاریاش اصلا جلبک و کنسول خدای انحصاری. با این طرز تفکرت میتونی به درجات بالایی از عرفان برسی.
چهارما، یه نگاه درست و بدون از هر گونه فن بازی به پست من بنداز و پشت بندش سریعا یه نگاه به پست خودت بنداز و بعد بگو فن بازی در نیار، چون من یادم نمیاد فن بازی در آورده باشم مگر اینکه از توهم شدید رنج ببرین.
البته ازت انتظاری ندارم. اگر کسی همون خط دوم پست خودت رو در مورد PS3 بگه، آبکشش میکنین;)

با یه سیستم متوسط هم میشه یه بازی را تو رزولوشنی بهتر از کنسول تجربه کنی:)
البته فک کنم جمله آخرتون مصداق خودتون باشه! تا یه خبر اینچنینی بیاد دوستان پی سی هیتر اون تاپیک را متبرک می کنند 8-|

یه سوال برام پیش اومده: از بچه های بازیسنتر کسی الان کارت 7900GTX داره؟ ... اگه داره بیاد بگه بازی های پورت کنسول رو میتونه تو تنظیمات بالا و تو دقت تصویر 720*1280 بین 30 تا 35 فریم بگیره؟

یه سوال برام پیش اومده: از بچه های بازیسنتر کسی الان کارت 7900GTX داره؟ ... اگه داره بیاد بگه بازی های پورت کنسول رو میتونه تو تنظیمات بالا و تو دقت تصویر 720*1280 بین 30 تا 35 فریم بگیره؟

خب حالا ربطش؟؟؟
این که هر PC باز چقدر هزینه واسه سیستمش میکنه به خودش مربوطه,کسی مجبورش نکرده,میخواد میکنه نمیخواد هم میره یه کنسول میگیره!!

شما همینی نیستی که از گرافیک خدای نسخه PC کرایسیس حمایت می‌کنی و بازی Lost Planet 2 را بازی عالی و بدون نقضی در PC می‌دونی؟:-/
...
خوب GTX گفتید باید بگم GTX سری حرفه‌ای است بیا من GOW 2 رو عین هلو برا اجرا کنم

خب حالا ربطش؟؟؟
این که هر PC باز چقدر هزینه واسه سیستمش میکنه به خودش مربوطه,کسی مجبورش نکرده,میخواد میکنه نمیخواد هم میره یه کنسول میگیره!!

شما بیا بنده رو بزن ... راستی جواب سوال منو کی میده؟

شما همینی نیستی که از گرافیک خدای نسخه PC کرایسیس حمایت می‌کنی و بازی Lost Planet 2 را بازی عالی و بدون نقضی در PC می‌دونی؟
yahoo_7.gif

Implementing the latest DirectX Features to the game
Releasing the Benchmark utility before releasing the main game
Optimizing the controls for PC than its console sibling
Achieving better scores than its console counterparts
Makes it a PERFECT game for PC platform
>:d<

آخرین ویرایش:

خب که چی؟ می‌خوای بگی PC Gaming خرجش بالاست و هر 2-3 سال یه بار باید هزینه کرد واسش؟ اینو که همه می‌دونن، واسه همین هم هست که می‌گم اگه کسی PC Gamerـه علتش DVDـه 2 تومنی نیست!

می دونید چیه؟مقصر سازنده های احمق هستند که با هایپ بازی هاشون مردم رو از پی سی می ترسونند
حکایت بتلفیلد 4 که میگه 12 گیگ گرافیک داشت،کرایسس فلان بود و .....
عزیزان من با یه Phenom II 3.2g و 4 گیگ رم وگرافیک 5670 ATI روی تنظیمات High بازی کردم (کرایسس 3 ) پس انقدر جو ندید گرونه و .....
در ضمن :
کنسول دارها اینم بگند که تا یه نسل جدید میاد دنیا میترسه که تماما آنلاینه و یا اینکه هک میشه یا نه!!!!

خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد
ممنون از سخنان ارزنده Roy Taylor که اصالت خودشو حذف کرده . خوب amd رو تو صنعت کنسول کسی نمیشناسه این شرکت غول سازنده تراشه رو همه تو صنعت PC میشناسن

تا همین الانم حقوق کارمنداشو از جیب PC GAMER ها تامین کرده و مرسی به این اصالت که خودشو نمیفروشه به سونی حقیقتو شفاف بیان میکنه

اتفاقا AMD جدیدا سری کارت گرافیکهای قدرتمند خودش موسوم به SKY میخواد عرضه کنه که رقیب خوبی برای خدای بزرگ تایتان خواهد بود

در زمینه کنسول هم چونAMD میدونه اصولا کنسول یک وسیله عوام پسنده که ازنظر قدرت سالها در یک خط مستقیم حرکت میکنه پیشرفت سخت افزاری نداره زیاد جدی نمیگیرتش . برای همین بازار PC مکانی برای خودنمایی AMD پیشرفت روز افزون این شرکت محسوب میشه

Polaris@
به شخصه کلا خوشم نمیاد جواب تو یکی رو بدم. به همین سادگی. هنوز سوالایی که توی هزاران تاپیک دیگه ازت پرسیدم، بی جواب موندن.
قبل از اینکه دهان مبارک رو باز کنی سعی کن سن و سال طرفت رو که دست کم 13 سال ازت بزرگ تر هست رو بسنجی و بعد گهر پاشی کن.
دوما اینجا کسی از تو یکی سوال نکرد که بیای خودتو نخود هر آش کنی ...
سوما بلک لیست هستش ... بسم الله
نه بابا. 13 سال بزرگتری؟ به پست هایی که میدی اصلا نمیخوره متاسفانه...
:arrowd:
اون قسمتی که بولد کردم رو حداقل 4 بار بخون.

متاسفانه سن و سالت اصلا برام مهم نیست. بلک لیست هم نمیندازمت چون هر از گاهی به خنده احتیاج دارم.

آخرین ویرایش:
Polaris@
به شخصه کلا خوشم نمیاد جواب تو یکی رو بدم. به همین سادگی. هنوز سوالایی که توی هزاران تاپیک دیگه ازت پرسیدم، بی جواب موندن.

قبل از اینکه دهان مبارک رو باز کنی سعی کن سن و سال طرفت رو که دست کم 13 سال ازت بزرگ تر هست رو بسنجی و بعد گهر پاشی کن.
دوما اینجا کسی از تو یکی سوال نکرد که بیای خودتو نخود هر آش کنی ...
سوما بلک لیست هستش ... بسم الله

متاسفانه سن و سالت اصلا برام مهم نیست. بلک لیست هم نمیندازمت چون هر از گاهی به خنده احتیاج دارم.
مگه تو 7900 داری؟؟!؟!؟!؟! که قاشق نشسته میپری وسط؟
خودمو تو سطح تو دهن دریده،گستاخ،بی ادب نمیبینم باهات بحث کنم ... خوش باش...

آخرین ویرایش:
هستن دوستان pc gamer یی که تو بحثها شرکت میکنن و اتفاقا اورجینال باز هم هستن و هیچ وقت صحبتی از اورج و هزینه هایی که از طریق استیم برای خرید عناوینشون انجام میدن نمیکنن . یکی مث من با کنسول بزرگ شده و عاشق عناوین کنسولی و Action Adventure و 3rd person هست و بشدت مخالف ژانر های استراتژی ( به استثنای COH :d) و Rpg و ... هستم . اما چرا از کنسول به PC تغییر جهت دادم ؟ جوابش ساده ست . فقط کافیه یه مقایسه کوچیکی از همین عناوین مولتی پلتفرم بین pc و کنسول داشته باشیم . اصلا از لحاظ گرافیکی با هم قابل مقایسه نیستن و از اون مهمتر با گذشت زمان این 720p بودن کنسول عجیب تو ذوق میزنه و یکی مث من که براش گرافیک نقش خیلی مهمی داره رو کلا از انجام بازی منصرف میکنه . بحث راجب این موضوع زیاده و ورود به ارتقا و عناوین انحصاری pc و کنسول نمیکنم اما این نکته رو یادتون نره که همه رو به یه چشم نگاه نکنید و خودم تا اونجا که در توان داشتم برای تک تک عناوینی که تو این 4 ساله انجام دادم هزینه کردمو سعی کردم هرچقدر هم کوچک شده اما سهمی در افزایش فروش نرم افزاری Pc gaming داشته باشم و مطمئنم خیلیای دیگه هم هستن تو همین فروم که بازیهای pc رو بصورت اورجینال تهیه میکنن اما هیچوقت در این رابطه چیزی نگفتن !

همهی اینایی که دم از PC فن بودن میزنن و طرفداری میکنند با DVD حلقه ای دو تومن شدن فن , :-$
از دنیا عقبی, هست جاهایی که DVD 1200 تومن میفروشن!
:lol:
ما حداقل دسترسی به تمام بازی ها در حالت مولتی پلیر با بازی کپی خور نداریم:lol:
++++++++++
همین FPS رو Auto Aim نمیزاشتن واستون که ...
چیزی نگم دیگه:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or