روش نصب free mcboot funtuna ps2

در آوردن و جا زدن فولی جدید خیلی سخت و حساسه. با کوچکترین فشار اشتباهی فولی میشکنه یا ترک برمیداره. بهتره بدی تعمیر کار برات انجام بده.

اینجوریه
دوست عزیز برای دراوردن فولی به هیچ عنوان از چاقو استفاده نکن چرا که شفت موتور تاب بر میداره/بهترین کار اینه که با انبردست بندازی دور اون قسمت که علامت زدم و خوردش کنی با فشار /بعد سعی کن از فولی اصلی استفاده کنی چون فولیهای موجود در بازار لنگی دارند و بازی به درستی اجرا نخواهد شد/در ضمن در عکس من دیدم که چشمی یا اپتیک لنزت اصلا حال خوشی نداره و بسیار کدر شده و اینو هم بگم که با تعویض فولی این دستگاه برای شما کار نخواهد کرد /با ارزوی موفقیت 195803

• Like
Reactions: younes123
دوست عزیز برای دراوردن فولی به هیچ عنوان از چاقو استفاده نکن چرا که شفت موتور تاب بر میداره/بهترین کار اینه که با انبردست بندازی دور اون قسمت که علامت زدم و خوردش کنی با فشار /بعد سعی کن از فولی اصلی استفاده کنی چون فولیهای موجود در بازار لنگی دارند و بازی به درستی اجرا نخواهد شد/در ضمن در عکس من دیدم که چشمی یا اپتیک لنزت اصلا حال خوشی نداره و بسیار کدر شده و اینو هم بگم که با تعویض فولی این دستگاه برای شما کار نخواهد کرد /با ارزوی موفقیت View attachment 195803
این فلش گوشی خورده بهش اینجوری شده

اینجوریه...ینی خودم اول خوردش کنم بعد دربیارم؟
بعد اینک فولی اصلی و چجوری گیر بیارم؟
بله /واینکه فولی لصلی پیدا کنی نمیدونم/اینم بگم اون دستگاه لنزش ضعیف برات دستگاه نمیشه

• Like
بله /واینکه فولی لصلی پیدا کنی نمیدونم/اینم بگم اون دستگاه لنزش ضعیف برات دستگاه نمیشه
اگ بخاطر کدر بودن یا سفید بودن لنز توی اون عکس میگید، نور فلاش گوشی خورده مستقیم بهش و اینجوری شده..دراصل ک دیدم کامل آبی بود و روشن ک کردم هم موتور چرخید و لنز بالا پایین شد

اگ بخاطر کدر بودن یا سفید بودن لنز توی اون عکس میگید، نور فلاش گوشی خورده مستقیم بهش و اینجوری شده..دراصل ک دیدم کامل آبی بود و روشن ک کردم هم موتور چرخید و لنز بالا پایین شد
اگه ابیه پس ی فولی خوب بخر براش/با ارزوی موفقیت

• Like
دادم دست به تعمیرکار گفت از یک سونی خراب شده یه فولی داشت گفت اونو میزنم..
خب میگفتی زود بندازه دیگه مگه انداختن ی فولی چقدر زمان میبره فوقش 5 دقیقه بهش میگفتی فولی خودتو بشکنه با عنبردست چون اگه چاقو بندازه زیر فولی شفتی موتورت تاب برمیداره بازی هارو درست لود نمیکنه/در مورد لنز کامل سونی یک بگم /این لنز کلا از چرخ دنده تشکیل شده نمیدونم چرا این لنزو برای سونی یک طراحی کردند خیلی لنز پر درد سریه /کاش مثل سونی 2 درست میشد دقیق بدون چرخ دنده.فقط ی موتور مارپیچ داره مثل ایکس باکس 360 سونی 3 و دستگاه های دیگه.به هر حال موفق باشی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or