اره کشیدم فلت زده بالا از قاب... خش هم ته دی وی دی میندازه... یکی فلت خریده بودم یه ماه پیش ولی چون فلش خور شد دیگ نبردم عوض کنم ... میترسیدم خوب نصب نکنن باز همون بشهاگه اخر سی دی خش میندازه از فلتت هست که درست اومده بالا ولی اگه از اول وسط سی دی باشه از فولی هست اگه از سمت راست به لنز دستگات نگاه کنی متوجه میشی که از فلتت هست ولی باید با دست لنزو تا اخر بکشی پایین تا ببینی فلتت از قاب دستگات زده بالا یا نه
زدن اون فلت کار هر کسی نیست امیر جاناره کشیدم فلت زده بالا از قاب... خش هم ته دی وی دی میندازه... یکی فلت خریده بودم یه ماه پیش ولی چون فلش خور شد دیگ نبردم عوض کنم ... میترسیدم خوب نصب نکنن باز همون بشه
خرید لنز Ps2 اورجینال , محصول سونی | پارس پی اس دیینی مثل همون اصلیه کاراییش؟ چنده الان ؟
اینم باز مثل اصلی نیس ولی فک کنم دیگ بهترین کپی لنز اصلی باشه
آهاا.. بعد تک و توک روی بازی های رایت شده لنز صدای تیک تیک میده و نمیاره ولی روی بازی هایی ک از فروشگاه میگیرم مشکلی نداره...این صدای تیک تیک ینی عمر لنز دیگ کم شده؟
اینم باز مثل اصلی نیس ولی فک کنم دیگ بهترین کپی لنز اصلی باشه
زدن اون فلت کار هر کسی نیست امیر جان
آها...سعیمو میکنمکار پیچیده ای نیست که. اول باید لنز رو کامل در بیاری و صفحه زیری رو باز کنی. محل اتصال فلت در 2 طرف گیره داره. باید با دقت و آرامش گیره رو بازی کنی و فلت رو آزاد کنی. بعدش فلت رو از رو صفحه ای که هست بکنی. و فلت جدید رو دقیقا به همون محل بچسبونی. فقط باید موقع وصل کردن سرهای فلت اون پلاستیک سفیده کنده نشه.
اهاباز هم بخاطر فلن هستش. فلت که درست نباشه لنز کامل به عقب نمیره و درجا میزنه که صدا تک تک بوجود میاره.