روش نصب free mcboot funtuna ps2

سلام ..دوستان من یک مولتی تپ یا همون تبدیل افزایش دسته گرفتم ولی مموری کارت و بالا نمیاره ... ب پورت یک و دو دستگاه هم زدم ولی بالا نیاورد ولی دسته هارو بالا میاره...مشکل از تبدیله؟
اگه توان خرید داری بی سیمشو بخر واقعا عالیهدسته بازی دوال شاک مدل پلی استیشن 2 - بی سیم

• Like
Reactions: younes123
استاد انواع چیپ های کپی خور ک واسه کپی خور کردن ps2 قبلا نصب کردن داخلش چیا هست؟
بعد اینک افت فریم بعضی بازی ها از فلش یا دی وی دی بخاطر این چیپ ها می‌تونه باشه؟
افت فریم توی دی وی دی هم هست فرقی نمیکنه.ولی چیپ مودبو 5 تا 90 درصد کاهش میده چون کاملا ریجن فری هست و چیپ کاملی نسبت به مودبو 4 هست ضمن اینکه تنضیمات منو هم داره بسیار عالی هست مودبو 5/البته به نظر من نیازی به تعویض نیست باید زیاد حساس نباشی دوست عزیز

• Like
افت فریم توی دی وی دی هم هست فرقی نمیکنه.ولی چیپ مودبو 5 تا 90 درصد کاهش میده چون کاملا ریجن فری هست و چیپ کاملی نسبت به مودبو 4 هست ضمن اینکه تنضیمات منو هم داره بسیار عالی هست مودبو 5/البته به نظر من نیازی به تعویض نیست باید زیاد حساس نباشی دوست عزیز
مودبو ۵ روی هر بردی قابل نصبه؟

این هارد اکسترنال و بزنی ب کنسول جواب میده ؟ چون فرمت fat32نداره
نه عزیزم باید فت 32 باشه/در ضمن باید برقش جدا باشه چون در بازی مشکل بوجود میاد /مثل افت فریم شدید یا اجرانشدن بازی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or