سلام ...بازی خیلی ترسناک واسه ps2 و میدونین چیه؟ خیلی ترسناک
دی وی دی های بازی هام بصورت دایره ای خش میوفتن...مشکل از فلت لنزه؟
خب لنز ک میاد جلو فلت از پشت میاد بالا..واسه من انتهای دی وی دی خط میوفته بعد دقیقا هم فلت لنز یکم روش رفته انگار... برا همین ب فلت شک کردم..نه امیر جان فلت لنز زیر لنز قرار داره به فلت لنز ربطی نداره مشکل از فولی سی دی گردون که از بین رفته و شل میزنهView attachment 195384View attachment 195385
فقط وقتی لنز توی یه قسمت هایی میره فلت میخوره ب سی دی... ینی فولی سی دی گردون مشکل داره یا کجه؟خب لنز ک میاد جلو فلت از پشت میاد بالا..واسه من انتهای دی وی دی خط میوفته بعد دقیقا هم فلت لنز یکم روش رفته انگار... برا همین ب فلت شک کردم..
فولی محکم بود... شل نبود ...بازی هارو میاره ولی خب خش میندازه... سی دی هم میچرخونم ب قاب اینا نمیخوره
خب لنز ک میاد جلو فلت از پشت میاد بالا..واسه من انتهای دی وی دی خط میوفته بعد دقیقا هم فلت لنز یکم روش رفته انگار... برا همین ب فلت شک کردم..
فولی محکم بود... شل نبود ...بازی هارو میاره ولی خب خش میندازه... سی دی هم میچرخونم ب قاب اینا نمیخوره
آهاا.. بعد تک و توک روی بازی های رایت شده لنز صدای تیک تیک میده و نمیاره ولی روی بازی هایی ک از فروشگاه میگیرم مشکلی نداره...این صدای تیک تیک ینی عمر لنز دیگ کم شده؟فلت رو باید عوض کنی. این مشکل رو زیاد دیدم. بعضی از تعمیر کارا که معمولا بازی هم میفروشن موقع تعویض لنز این بلا رو سر فلت میارن که دیسک خراب بشه و شما هی بری دیسک بخری.
اگه اخر سی دی خش میندازه از فلتت هست که درست اومده بالا ولی اگه از اول وسط سی دی باشه از فولی هست اگه از سمت راست به لنز دستگات نگاه کنی متوجه میشی که از فلتت هست ولی باید با دست لنزو تا اخر بکشی پایین تا ببینی فلتت از قاب دستگات زده بالا یا نهفقط وقتی لنز توی یه قسمت هایی میره فلت میخوره ب سی دی... ینی فولی سی دی گردون مشکل داره یا کجه؟