خوبه باهاش میشه فیلمو هم عقب جلو کرد.ولی به نظر من انچنان کارایی نداره/بازم خودت میدونیاین مدلش رو میگم
خوبه باهاش میشه فیلمو هم عقب جلو کرد.ولی به نظر من انچنان کارایی نداره/بازم خودت میدونیاین مدلش رو میگم
خاموش و ریست میشه کرد توی دستگاه برق مستقیم؟ واسه موقعی ک میخای از بازی خارج شی و دوباره بری به لیست بازی ها خیلی خوبه اگ بشهخوبه باهاش میشه فیلمو هم عقب جلو کرد.ولی به نظر من انچنان کارایی نداره/بازم خودت میدونی
هرطور دوست داری عزیزمخاموش و ریست میشه کرد توی دستگاه برق مستقیم؟ واسه موقعی ک میخای از بازی خارج شی و دوباره بری به لیست بازی ها خیلی خوبه اگ بشه
این مدلش رو میگم
واسه خاموش روشن کردن دستگاه میشه استفاده کرد ازش؟من ریموت کنترل اصلی پلی 2 رو دارم ولی اصلا این شکی نیست. هم بزرگتره و هم دکمه هاش زیاده. کل امکانات دسته رو هم داره. چند سال پیش از تبریز به قیمت 10000 تومان هم خریدمش
اره اون خیلی بزرگهمن ریموت کنترل اصلی پلی 2 رو دارم ولی اصلا این شکلی نیست. هم بزرگتره و هم دکمه هاش زیاده. کل امکانات دسته رو هم داره. چند سال پیش از تبریز به قیمت 10000 تومان هم خریدمش
درستهمدل بزرگ دانگل داره این دانگلها بیشتر واسه اون دستگاهای فت خیلی قدیمی نیازه که گیرنده کنترولر ندارند نه این جدیدها/این اسلیمها گیرنده IR یا همون سنسور رسیور کنترولر دارندداخل دستگاه/برای 2 مدلش نیازی به دانگل نیستView attachment 195660View attachment 195663View attachment 195662
مدل بزرگ دانگل داره این دانگلها بیشتر واسه اون دستگاهای فت خیلی قدیمی نیازه که گیرنده کنترولر ندارند نه این جدیدها/این اسلیمها گیرنده IR یا همون سنسور رسیور کنترولر دارندداخل دستگاه/برای 2 مدلش نیازی به دانگل نیستView attachment 195660View attachment 195663View attachment 195662
صدرصد بعید نیست دوست عزیز کارایی که این فروشندها میکنند ادم شاخ در میاره/اگه ی لحضه پیششون وایسی ببینی چیکار میکنند/برای مثال قاب و کارتون سونی 2 رو تعویض میکنند بعد به اسم اکبند میفروشند/یا ایکس باکس360/سونی 3و غیرهداستان این دانگل رو نمیدونستم چون ریموت من دانگل نداشت. البته جعبه هم نداشت. احتمالا فروشنده دانگل رو کش رفته که جدا بفروشه. واسه همین جعبه نداد بهم.
صدرصد بعید نیست دوست عزیز کارایی که این فروشندها میکنند ادم شاخ در میاره/اگه ی لحضه پیششون وایسی ببینی چیکار میکنند/برای مثال قاب و کارتون سونی 2 رو تعویض میکنند بعد به اسم اکبند میفروشند/یا ایکس باکس360/سونی 3و غیره