روش نصب free mcboot funtuna ps2

خب میگفتی زود بندازه دیگه مگه انداختن ی فولی چقدر زمان میبره فوقش 5 دقیقه بهش میگفتی فولی خودتو بشکنه با عنبردست چون اگه چاقو بندازه زیر فولی شفتی موتورت تاب برمیداره بازی هارو درست لود نمیکنه/در مورد لنز کامل سونی یک بگم /این لنز کلا از چرخ دنده تشکیل شده نمیدونم چرا این لنزو برای سونی یک طراحی کردند خیلی لنز پر درد سریه /کاش مثل سونی 2 درست میشد دقیق بدون چرخ دنده.فقط ی موتور مارپیچ داره مثل ایکس باکس 360 سونی 3 و دستگاه های دیگه.به هر حال موفق باشی
آها اره...نمی‌دونم وقت نداشت سرش شلوغ بود گفت سره فرصت انجام میده..
همچنین

با سلام/برای پاک کردن بازی حتما از خود نرم افزار USBUTIL استفاده بشه/اگه اینطوری سرخود پاک بشه ul.cfg با مشکل روبرو میشه//برای پاک کردن بازی در نرم افزار USBUTIL باید ul.cfg رو در USBUTIL لود و میبینید که تمام بازیها به نمایش داده مشوند/و میتونید بازی مورد نظرو پاک کنید delete//به هیچ وجهul.cfg رو که در بازیها قرار داره پاک نکنید زیرا دیگه نمیتونید بازیهاتونو در OPL ببینید/حتی نمیشه جایگزین کردView attachment 188243
بهتره بازی هایی ک با usbutil نصب میشه, از خوده برنامه پاک نشه چون احتمال drafrag شدن فلش خیلی بالاس و اگ بجاش بازی دیگ ای نصب بشه اون بازی ب احتمال خیلی زیادی دچار drafrag میشه و ممکنه اصلا اجرا نشه... برای اینکه بازی ها موقع نصب دچار drafrag نشن بهترین راه اینه ک همون اول همه بازی هارو داخل فلش نصب کرد و بعد ب دستگاه زد ..اینجوری احتمال drafrag شدن بازی ها ب صفر درصد میرسه

بهتره بازی هایی ک با usbutil نصب میشه, از خوده برنامه پاک نشه چون احتمال drafrag شدن فلش خیلی بالاس و اگ بجاش بازی دیگ ای نصب بشه اون بازی ب احتمال خیلی زیادی دچار drafrag میشه و ممکنه اصلا اجرا نشه... برای اینکه بازی ها موقع نصب دچار drafrag نشن بهترین راه اینه ک همون اول همه بازی هارو داخل فلش نصب کرد و بعد ب دستگاه زد ..اینجوری احتمال drafrag شدن بازی ها ب صفر درصد میرسه
امیر جان اینطوری که شما میگید باید کل بازی هارو بخاطر ی بازی پاک کرد و دوباره همشونو نصب کرد این راه درستش نیست عزیزم /خود برنامه usbutil توانایی پاک کردن بازی رو داره و به ul.cfg که کنترل اصلی بازیهاست اسیب نمیزنه/و با پاک کردن یک یا چند بازی خود ul.cfg بطور اتومتیک تنظیماتو حفظ میکنه عزیزم/برای جلوگیری از ایراد دارشدن فلش بهتر موقع خارج کردن از خود کامپیوتر safe remove usb استفاده کنید تا فلشتون اسیب نبینه/این کاری که شما میگید من نظری ندارم مهم اینه که خود نرم افزار usbutil همه جور قابلیتو داره/با ارزوی موفقیت

• Like
Reactions: younes123
امیر جان اینطوری که شما میگید باید کل بازی هارو بخاطر ی بازی پاک کرد و دوباره همشونو نصب کرد این راه درستش نیست عزیزم /خود برنامه usbutil توانایی پاک کردن بازی رو داره و به ul.cfg که کنترل اصلی بازیهاست اسیب نمیزنه/و با پاک کردن یک یا چند بازی خود ul.cfg بطور اتومتیک تنظیماتو حفظ میکنه عزیزم/برای جلوگیری از ایراد دارشدن فلش بهتر موقع خارج کردن از خود کامپیوتر safe remove usb استفاده کنید تا فلشتون اسیب نبینه/این کاری که شما میگید من نظری ندارم مهم اینه که خود نرم افزار usbutil همه جور قابلیتو داره/با ارزوی موفقیت
من چندین بار تست کردم این قضیه رو ..درسته این برنامه قابلیت حذف کردن و داره ولی معمولا این اتفاق drafrag شدن بازی جدید دقیقا بخاطر حذف کردن بازی قبلی با خوده برنامه اتفاق افتاده...چون با برنامه ای ک drafrag دار شدن بازی هارو نشون میده دقیقا تست کردم و ب این نتیجه رسیدم

• Like
Reactions: sepehrpuor
من چندین بار تست کردم این قضیه رو ..درسته این برنامه قابلیت حذف کردن و داره ولی معمولا این اتفاق drafrag شدن بازی جدید دقیقا بخاطر حذف کردن بازی قبلی با خوده برنامه اتفاق افتاده...چون با برنامه ای ک drafrag دار شدن بازی هارو نشون میده دقیقا تست کردم و ب این نتیجه رسیدم
سلام دوست عزیز/من به نظر شما احترام میگذارم/امیدوارم که نتیجه ای که شما میگیرید بهتر و کارایی لازم رو داشته باشه/دوست عزیز تجربه چیز خوبی هست/کسی نمیتونه کار شما رو ردکنه/ با ارزوی موفقیت

• Like
ولی من دیده بودم ک از تنظیمات opl و یه دانگل بلوتوث میشه دسته ps3 و ps4 و راحت وصل کرد
بله باید از دانگل استفاده بشه/من که به شخص ندیدم//ولی دسته بی سیم سونی 2 خوب با دانگل بلوتوثی هست عالی بدون مشکل/دسته سونی 3 که دانگل نداره البته من ندیدم به هر حال باید از دانگل استفاده بشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or