این روش هم هست ولی مسخرست چون میگه هر بار که دستگاهو خاموش روشن میکنید باید سیمشو ی بار بزنید/بهترین روش همون دسته بی سیم سونی 2 هست بدون دردسرولی من دیده بودم ک از تنظیمات opl و یه دانگل بلوتوث میشه دسته ps3 و ps4 و راحت وصل کرد
این روش هم هست ولی مسخرست چون میگه هر بار که دستگاهو خاموش روشن میکنید باید سیمشو ی بار بزنید/بهترین روش همون دسته بی سیم سونی 2 هست بدون دردسرولی من دیده بودم ک از تنظیمات opl و یه دانگل بلوتوث میشه دسته ps3 و ps4 و راحت وصل کرد
آها درستهاین روش هم هست ولی مسخرست چون میگه هر بار که دستگاهو خاموش روشن میکنید باید سیمشو ی بار بزنید/بهترین روش همون دسته بی سیم سونی 2 هست بدون دردسر
این روش هم هست ولی مسخرست چون میگه هر بار که دستگاهو خاموش روشن میکنید باید سیمشو ی بار بزنید/بهترین روش همون دسته بی سیم سونی 2 هست بدون دردسر
نمیدونم دوست عزیز امیر جان/این روش برای تمامی مدلهای اسلیم هست.و مخصوصا برای مدلهای 90000/SCPH90004/90006 بسیار عالی هست چون دیگه نیاز به استفاده از دی وی دی ELF نیستاستاد این روش فلش خور کردن روی دستگاه فت هم جواب میده؟
نمیدونم دوست عزیز من چیزی که امتحان نکرده باشم نمیتونم اینجا سر خود بگم /حالا که شما میگید حتما درستهاتفاقا من با دسته ps3 تست کردم. فقط بار اول برای مچ شدن سیم خواست.
از چه مدل دانگلی استفاده کردی؟اتفاقا من با دسته ps3 تست کردم. فقط بار اول برای مچ شدن سیم خواست.
دسته های بلوتوثی غیر ps3 هم میشه وصل کرد؟
ظرفیت چند تا دسته رو بصورت همزمان داره؟