راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام 1.اگه کنسول الیت باشه (یعنی بتونه بازیهارو بریزه رو هارد)که دیگه فرقی نمیکنه از چه دیسکی استفاده کنیم؟یا بازم فرق داره؟ 2.تو محله ی ما یه مغازه است که بازیهای x360آورده ولی سر در نمیاره که چه دیسکیه میخره بعد روی dvdخام های معمولی خودش کپی میکنه از کجا میشه فهمید که چه دیسکیه؟ 3.شنیدم روی آرکید های برج 7 تا 9 رم 512است روی الیت چنین چیزی نیست؟اگه هست بگید کدوم پکش؟ ممنون.

سلام 1.اگه کنسول الیت باشه (یعنی بتونه بازیهارو بریزه رو هارد)که دیگه فرقی نمیکنه از چه دیسکی استفاده کنیم؟یا بازم فرق داره؟ 2.تو محله ی ما یه مغازه است که بازیهای x360آورده ولی سر در نمیاره که چه دیسکیه میخره بعد روی dvdخام های معمولی خودش کپی میکنه از کجا میشه فهمید که چه دیسکیه؟ 3.شنیدم روی آرکید های برج 7 تا 9 رم 512است روی الیت چنین چیزی نیست؟اگه هست بگید کدوم پکش؟ ممنون.

سلام
همون کنسول ارکیدشم فرقی نمیکنه مهم درست رایت شدنه و اینکه صاف باشه دی وی دی
اکثرا رو تی گیت میزنن و همون فروشندم احتمال زیاد رو همون میزنه
ارکیدا جدید از یه تاریخ به بعد همه 512 هسش

سلام دوستان من میخوام یه x box 360 بخرم تا همین 2 هفته آینده.
به نظر شما چه مدلی بهتره؟
چه لوازم جانبی رو بگیرم؟
قیمتش چنده؟
از کجا بگیرم که سالم و با دقت کپی خورش کنه بدون آسیب رسوندن به کنسول و بدنه کنسول؟

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان .
من يدونه آركيد فالكون داشتم كه ارور e74 داد و حالا مي خوام يدونه اليت بگيرم . فقط يه سوال اينكه مي تونم save ها رو از تو مموري 256 قبلي رو هارد انتقال بدم . فقط save ها و نه بيشتر .
لطفا اگه ميشه راهنمايي كنيد . ممنون .

دوستان اگه یکی بازی 360 رو بد رایت بزنه!یعنی اولین بارش باشه!و بلد نباشه و درست رایت نزنه وقتی میزاره تو دستگاه دی وی دی رو دستگاه چیزیش میشه؟یعنی خراب نمیشه؟
از کجا بفهمم شارژ دسته داره تموم میشه!
وقتی می خوام کنسول رو خاموش کنم اول بیام تو داشبورد بعد خاموش کنم یا نه همین طور تو بازی خاموش کنم؟
با دسته کنسول چه طوری خاموش میشه؟بهتر با کنسول خاموش کنم یا با دسته؟
این عکس هایی که میچسبونن رو 360 مشکلی برای کنسول از لحاظ گرمایشی ایجاد نمیکنه؟
هر روز باید قاب 360 رو تمیز کنم تا خاک نگرفته باشه یا اینقدر وسواس لازم نیست؟

دوستان اگه یکی بازی 360 رو بد رایت بزنه!یعنی اولین بارش باشه!و بلد نباشه و درست رایت نزنه وقتی میزاره تو دستگاه دی وی دی رو دستگاه چیزیش میشه؟یعنی خراب نمیشه؟
از کجا بفهمم شارژ دسته داره تموم میشه!
وقتی می خوام کنسول رو خاموش کنم اول بیام تو داشبورد بعد خاموش کنم یا نه همین طور تو بازی خاموش کنم؟
با دسته کنسول چه طوری خاموش میشه؟بهتر با کنسول خاموش کنم یا با دسته؟
این عکس هایی که میچسبونن رو 360 مشکلی برای کنسول از لحاظ گرمایشی ایجاد نمیکنه؟
هر روز باید قاب 360 رو تمیز کنم تا خاک نگرفته باشه یا اینقدر وسواس لازم نیست؟
فکر نکنم چیزی بشه فقط یه کم به لنز درایوت فشار میاد که اون میشه استهلاک. در ضمن ممکنه دیسک رو بالکل نخونه! پس بهتره که نذاری تو درایو!
4 تا Indicator (یا لامپ یا هرچی! :دی) که دور دکمه ی XBOX Guide Button (دکمه ی وسط) هست شروع می کنه به چرخیدن! (به صورت ضربدری و 2 به 2 روشن و خاموش می شن)
فرقی نمی کنه!
دکمه ی XBOX Guide Button رو 5 ثانیه نگه میداری. یه منو میاد بالا و گزینه ی "Turn off console" رو انتخاب میکنی. فرقی نمی کنه با دستگاه یا دسته.
فکر نمی کنم. چون روی کانال های هوایی رو که نمیگیره که بخواد مشکل درست کنه!
تمیز کنی بهتره ولی نکنی هم چندان فرقی نداره!

آقا اگه من بخوام يه ايكس باكس بگيرم Elite بهتره يا Primium ؟
اگه ميشه قيمت هر كدومو بگين بعد بگين كه تفاوت بين اينا چيه و محتوا هر كدوم چيه
اگه خواستم بخرم براي اينكه سه چراغه نشه و بهم نندازن به چه چيزايي بايد توجه كنم
اگه ميشه يه جا خوبم براي خريد ايكس باكس معرفي كنيد و بگيد كه بازي هاش چه قيمت هستش .
دو تا دسته داره ديگه ؟
در مورد بن شدن توسط ماكروسافت هم يه توضيح بدين

لطفا سريعتر جوابمو بديد .ممنون

آقا اگه من بخوام يه ايكس باكس بگيرم Elite بهتره يا Primium ؟
اگه ميشه قيمت هر كدومو بگين بعد بگين كه تفاوت بين اينا چيه و محتوا هر كدوم چيه
اگه خواستم بخرم براي اينكه سه چراغه نشه و بهم نندازن به چه چيزايي بايد توجه كنم
اگه ميشه يه جا خوبم براي خريد ايكس باكس معرفي كنيد و بگيد كه بازي هاش چه قيمت هستش .
دو تا دسته داره ديگه ؟
در مورد بن شدن توسط ماكروسافت هم يه توضيح بدين

لطفا سريعتر جوابمو بديد .ممنون
پریوم دیگه تولید نمیشه . الایت بگیر بین 345 هست تا 360
360 از قبلش معلوم نمیشه که میشه یا نه فقط کولینگ رو روش انجام بده .
بازی هاش بین 2 تا 4 تومان
یک دسته داره.
فعلا وصل بشی به لایو بن میشی باید صبر کنی تا ixtreme جدید بیاد

سلام
دوسته من اگه از ایران گرفتیو بردش جاسپره پاله
موفق باشی

من تو ایران هم NTSC دیدم. همین شهریوری

آقا من به تازگی میخوام یه x360 elite board jasper بگیرم

چند تا چیز هست که میخوام بدونم :

1 - کلا چه چیزایی باید واسه x360 دانلود کنم (منظورم اینه : داشبورد ، ixtereme ، دیسک اکتیو کننده اینا چیه ؟)

2 - به نظر شما بهترین بازی های x360 چیا هستن ؟ (البته میدونم سوال احمقانه ایه آخه هرکی از 1 چیز خوشش میاد)

3 - شما بعد از چند روز میتونم به دسته ها عادت کنم ؟ (آخه بازی های تفنگی هی باید زاویه دید رو عوض کرد)

4 - ازکجا بفهمم برد جاسپره ؟ (خیلی چیزا شنیدم مثلا همین که میگن باید بالا سال 2009 باشه)

5 - دیگه هرچی هست خودتون بگید :gunner:

آقا من به تازگی میخوام یه x360 elite board jasper بگیرم

چند تا چیز هست که میخوام بدونم :

1 - کلا چه چیزایی باید واسه x360 دانلود کنم (منظورم اینه : داشبورد ، ixtereme ، دیسک اکتیو کننده اینا چیه ؟)

2 - به نظر شما بهترین بازی های x360 چیا هستن ؟ (البته میدونم سوال احمقانه ایه آخه هرکی از 1 چیز خوشش میاد)

3 - شما بعد از چند روز میتونم به دسته ها عادت کنم ؟ (آخه بازی های تفنگی هی باید زاویه دید رو عوض کرد)

4 - ازکجا بفهمم برد جاسپره ؟ (خیلی چیزا شنیدم مثلا همین که میگن باید بالا سال 2009 باشه)

5 - دیگه هرچی هست خودتون بگید :gunner:

1. شما وقتی کنسول رو می خرید iXtreme رو روش نصب می کنن که دستگاه بازی های کپی رو اجرا کنه.اما باید بگید که فریمور IXtreme 1.6 Non Stealth رو نصب کنن برات که بازی های جدید رو اجرا کنه.البته پیشنهاد می کنم فعلا به XBox Live وصل نشی.بذار فریمور LT بیاد.برای این میگم که فردا رفتی XBox Live بن نشی.

2. هر کسی به گفته خودت یه بازی رو می پسنده.شما به تاپیک امتیازات کاربران به بازی ها برو.ببین کدوم بازی ها اکثرا تو لیست هست و امتیاز از اکثر کاربرا زیاد گرفته.

3. دسته ش جوری نیست که دیر عادت کنی.حداکثر 1 هفته ای راه میفتی.خوراکه FPS ــــه.

4. تصاویر زیر گویای همه چیزه :

s1ceurpc2eaqp6372jrm.jpg

ho9eovczhxdl7vca2vzg.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or