راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان ممنون که جوابمو دادین.
ولی رفتیم تست کردیم دیدیم طرف حسابی ترکونده بود این کنسوله بدبختو. تازه میگفت من لایه پنبه نگهش میدارم.:eek:
از خرید دست دوم منصرف شدم حسابی.
به نظر شما بعد از عید(اردیبهشت و اینا!) دوباره ارزون میشه.
یادمه تابستون برای یکی دیگه از رفیقام خریدم 280 + یک دسته مجانیو دو بازی:eek:( آخه فروشنده همین رفیقم بود )
دوباره قیمتش اینجوری خوب نمیشه
این دوستم میگه چون بازیهای شاخ تو راهه دیگه ارزون نمیشه تا مهر سال دیگه:(
احتمالا بزارم بعد از عید بگیرم که عیدی ها رو هم جمع کنم:cheesygri...
به نظر من یه ترفندی بزن پولات رو زود تر جمع کن!
وگرنه نگاه کن!الان یعنی امتحاناته!هر روز 1 تومن شاید بیاد پایین!دیگه کسی به امتحانات محل نمیده!دلت رو به بعد از عید و اردیبهشت و امتحانات خرداد و مهم تر از همه ارزون شدن زیاد خوش نکن!

این شماره سریال پشت قاب هست که باید با دو بخش USB و SYSTEM INFO کاملا یکی باشه
یکی نبودن شماره سریال قاب کنسول با موارد ذکر شده مبنی بر این است که قاب تعویض شده است :

l8jv6ktfjdmk6i6hxo0.jpg

2. خیر ، بازی های هر ریجن تنها بر روی همان کنسول اجرا خواهد شد البته امروزه تقریبا بیشتر بازی ها Free هستند که امکان اجرای آن ها را بر روی هر کنسولی ممکن می کند .
برای سیستم اینفو باید کنسول روشن بشه؟
این سریال usb کجاست؟ممنون میشم برام توضیح بدید!

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
رجین پال بهتره
چون الان اکثر کسانی که ایران کنسول دارن پال هست و فروشنده ها هم pal می دن به همین خاطر بازی هاش هم راحتر پیدا می شن

سلام 1.اگه کنسول الیت باشه (یعنی بتونه بازیهارو بریزه رو هارد)که دیگه فرقی نمیکنه از چه دیسکی استفاده کنیم؟یا بازم فرق داره؟ 2.تو محله ی ما یه مغازه است که بازیهای x360آورده ولی سر در نمیاره که چه دیسکیه میخره بعد روی dvdخام های معمولی خودش کپی میکنه از کجا میشه فهمید که چه دیسکیه؟ 3.شنیدم روی آرکید های برج 7 تا 9 رم 512است روی الیت چنین چیزی نیست؟اگه هست بگید کدوم پکش؟ ممنون.

سلام 1.اگه کنسول الیت باشه (یعنی بتونه بازیهارو بریزه رو هارد)که دیگه فرقی نمیکنه از چه دیسکی استفاده کنیم؟یا بازم فرق داره؟ 2.تو محله ی ما یه مغازه است که بازیهای x360آورده ولی سر در نمیاره که چه دیسکیه میخره بعد روی dvdخام های معمولی خودش کپی میکنه از کجا میشه فهمید که چه دیسکیه؟ 3.شنیدم روی آرکید های برج 7 تا 9 رم 512است روی الیت چنین چیزی نیست؟اگه هست بگید کدوم پکش؟ ممنون.

سلام
همون کنسول ارکیدشم فرقی نمیکنه مهم درست رایت شدنه و اینکه صاف باشه دی وی دی
اکثرا رو تی گیت میزنن و همون فروشندم احتمال زیاد رو همون میزنه
ارکیدا جدید از یه تاریخ به بعد همه 512 هسش

سلام دوستان من میخوام یه x box 360 بخرم تا همین 2 هفته آینده.
به نظر شما چه مدلی بهتره؟
چه لوازم جانبی رو بگیرم؟
قیمتش چنده؟
از کجا بگیرم که سالم و با دقت کپی خورش کنه بدون آسیب رسوندن به کنسول و بدنه کنسول؟

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان .
من يدونه آركيد فالكون داشتم كه ارور e74 داد و حالا مي خوام يدونه اليت بگيرم . فقط يه سوال اينكه مي تونم save ها رو از تو مموري 256 قبلي رو هارد انتقال بدم . فقط save ها و نه بيشتر .
لطفا اگه ميشه راهنمايي كنيد . ممنون .

دوستان اگه یکی بازی 360 رو بد رایت بزنه!یعنی اولین بارش باشه!و بلد نباشه و درست رایت نزنه وقتی میزاره تو دستگاه دی وی دی رو دستگاه چیزیش میشه؟یعنی خراب نمیشه؟
از کجا بفهمم شارژ دسته داره تموم میشه!
وقتی می خوام کنسول رو خاموش کنم اول بیام تو داشبورد بعد خاموش کنم یا نه همین طور تو بازی خاموش کنم؟
با دسته کنسول چه طوری خاموش میشه؟بهتر با کنسول خاموش کنم یا با دسته؟
این عکس هایی که میچسبونن رو 360 مشکلی برای کنسول از لحاظ گرمایشی ایجاد نمیکنه؟
هر روز باید قاب 360 رو تمیز کنم تا خاک نگرفته باشه یا اینقدر وسواس لازم نیست؟

دوستان اگه یکی بازی 360 رو بد رایت بزنه!یعنی اولین بارش باشه!و بلد نباشه و درست رایت نزنه وقتی میزاره تو دستگاه دی وی دی رو دستگاه چیزیش میشه؟یعنی خراب نمیشه؟
از کجا بفهمم شارژ دسته داره تموم میشه!
وقتی می خوام کنسول رو خاموش کنم اول بیام تو داشبورد بعد خاموش کنم یا نه همین طور تو بازی خاموش کنم؟
با دسته کنسول چه طوری خاموش میشه؟بهتر با کنسول خاموش کنم یا با دسته؟
این عکس هایی که میچسبونن رو 360 مشکلی برای کنسول از لحاظ گرمایشی ایجاد نمیکنه؟
هر روز باید قاب 360 رو تمیز کنم تا خاک نگرفته باشه یا اینقدر وسواس لازم نیست؟
فکر نکنم چیزی بشه فقط یه کم به لنز درایوت فشار میاد که اون میشه استهلاک. در ضمن ممکنه دیسک رو بالکل نخونه! پس بهتره که نذاری تو درایو!
4 تا Indicator (یا لامپ یا هرچی! :دی) که دور دکمه ی XBOX Guide Button (دکمه ی وسط) هست شروع می کنه به چرخیدن! (به صورت ضربدری و 2 به 2 روشن و خاموش می شن)
فرقی نمی کنه!
دکمه ی XBOX Guide Button رو 5 ثانیه نگه میداری. یه منو میاد بالا و گزینه ی "Turn off console" رو انتخاب میکنی. فرقی نمی کنه با دستگاه یا دسته.
فکر نمی کنم. چون روی کانال های هوایی رو که نمیگیره که بخواد مشکل درست کنه!
تمیز کنی بهتره ولی نکنی هم چندان فرقی نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or