ston cold
کاربر سایت
راستی بهترین رجین چیه؟؟؟
بنظر خودم pal چون اداپتورش هم 220 هست
دزسته؟؟؟
بغیر از پال دیگه پیدا نمیکنی تو ایران چیز دیگه ای

راستی بهترین رجین چیه؟؟؟
بنظر خودم pal چون اداپتورش هم 220 هست
دزسته؟؟؟

سلام 1.اگه کنسول الیت باشه (یعنی بتونه بازیهارو بریزه رو هارد)که دیگه فرقی نمیکنه از چه دیسکی استفاده کنیم؟یا بازم فرق داره؟ 2.تو محله ی ما یه مغازه است که بازیهای x360آورده ولی سر در نمیاره که چه دیسکیه میخره بعد روی dvdخام های معمولی خودش کپی میکنه از کجا میشه فهمید که چه دیسکیه؟ 3.شنیدم روی آرکید های برج 7 تا 9 رم 512است روی الیت چنین چیزی نیست؟اگه هست بگید کدوم پکش؟ ممنون.
فکر نکنم چیزی بشه فقط یه کم به لنز درایوت فشار میاد که اون میشه استهلاک. در ضمن ممکنه دیسک رو بالکل نخونه! پس بهتره که نذاری تو درایو!دوستان اگه یکی بازی 360 رو بد رایت بزنه!یعنی اولین بارش باشه!و بلد نباشه و درست رایت نزنه وقتی میزاره تو دستگاه دی وی دی رو دستگاه چیزیش میشه؟یعنی خراب نمیشه؟
از کجا بفهمم شارژ دسته داره تموم میشه!
وقتی می خوام کنسول رو خاموش کنم اول بیام تو داشبورد بعد خاموش کنم یا نه همین طور تو بازی خاموش کنم؟
با دسته کنسول چه طوری خاموش میشه؟بهتر با کنسول خاموش کنم یا با دسته؟
این عکس هایی که میچسبونن رو 360 مشکلی برای کنسول از لحاظ گرمایشی ایجاد نمیکنه؟
هر روز باید قاب 360 رو تمیز کنم تا خاک نگرفته باشه یا اینقدر وسواس لازم نیست؟
سلام.يك سوال.
روي جعبه xbox نوشته ntsc.اما نمي دونم j هست يا us بايد از كجا بفهمم؟
پریوم دیگه تولید نمیشه . الایت بگیر بین 345 هست تا 360آقا اگه من بخوام يه ايكس باكس بگيرم Elite بهتره يا Primium ؟
اگه ميشه قيمت هر كدومو بگين بعد بگين كه تفاوت بين اينا چيه و محتوا هر كدوم چيه
اگه خواستم بخرم براي اينكه سه چراغه نشه و بهم نندازن به چه چيزايي بايد توجه كنم
اگه ميشه يه جا خوبم براي خريد ايكس باكس معرفي كنيد و بگيد كه بازي هاش چه قيمت هستش .
دو تا دسته داره ديگه ؟
در مورد بن شدن توسط ماكروسافت هم يه توضيح بدين
لطفا سريعتر جوابمو بديد .ممنون
سلام
دوسته من اگه از ایران گرفتیو بردش جاسپره پاله
موفق باشی
آقا من به تازگی میخوام یه x360 elite board jasper بگیرم
چند تا چیز هست که میخوام بدونم :
1 - کلا چه چیزایی باید واسه x360 دانلود کنم (منظورم اینه : داشبورد ، ixtereme ، دیسک اکتیو کننده اینا چیه ؟)
2 - به نظر شما بهترین بازی های x360 چیا هستن ؟ (البته میدونم سوال احمقانه ایه آخه هرکی از 1 چیز خوشش میاد)
3 - شما بعد از چند روز میتونم به دسته ها عادت کنم ؟ (آخه بازی های تفنگی هی باید زاویه دید رو عوض کرد)
4 - ازکجا بفهمم برد جاسپره ؟ (خیلی چیزا شنیدم مثلا همین که میگن باید بالا سال 2009 باشه)
5 - دیگه هرچی هست خودتون بگید :gunner: