ar22
کاربر سایت
دوستان میشه تو لایو نرفت؟!!
یعنی برای کارهای ضرروری هم باید رفت لایو یا نه؟
اجباریه یا اختیاری؟
اختياري زياد هم نترس چون اصلا لازم به رفتن در لايو نيست.
فقط براي انلاين بازي كردنه.
دوستان میشه تو لایو نرفت؟!!
یعنی برای کارهای ضرروری هم باید رفت لایو یا نه؟
اجباریه یا اختیاری؟
یعنی اینکه جعبه کنسول مال خود کنسول نیست.سلام.من حدود يك ماهه كه arcade jasper خريدم .اما الان متوجه شدم شماره سريال usb و system info با هم يكي اما با شماره سريال پشت كنسول نمي خونه.الان يعني چه اتفاقي افتاده؟بايد برم تعويض كنم؟
2.ميشه يك كاري كرد كه بازي هاي palرو ntscاجرا بشه يا نه؟
ممنون.

حواست باشه!شاید ترکیده باشه ها!اگه خراب بوده باشه- باید بندازیش -کنار -
به نظر 360 دست 2 هیچ وقت نخر باز هم نظر خودته(در کل قیمت خارق العاده شک بر انگیزه!!!)
این کار رو بکنی بهتره ، در مورد اینکه بن شده یا نه هم سوال کن اگر بن شده باشه کمتر باید بخریش، اگر جسپر باشه خیالت راحت تر میشه ، من فالکون دست دو گرفتم ( ولی سالم و تعمیر نشده ) کولینگ کردم و مدتها هم هست که داره کار میکنه ، چند وقت پیش هم یه بن شده فالکون گرفتم ولی طبق نظر و راهنمایی دوستمون خیلی باید حواست جمع باشه کلا ریسکش زیادهمرسی دوست عزیز
اگه اولش تست کنم چی؟
یکی از رفیقام مغازه داره میبرم اون برام تست کنه. چطوره؟

سلام خدمت استادان بازی سنتری من
عرضم به خدمتتون که ما نیت کردیم XBOX360 بخریم. با کلی بدبختی تونستیم 200 تومن پول جمع کنیم و قیمتی هم که داشتم برای آرکید بود 330 تومن. حالا یه آقایی اومدن به من پیشنهاد داده که کنسولش رو به من بفروشه با دو دسته یه شارژر باتری و بقیه لوازم جانبی که رو خودش هست. 2 ماه کار کرده و میگه که خوب نگه داشته. jasper هست ولی ریجنش رو نمیدونم چیه هنوز.درایو هم نمیدونم چیه!:blushing::blushing:
قیمت: 220 ( که میخوام برسونمش به 200 )
می ارزه به نظر شما دوستان؟
میگه یه هارد 20 داره با اون میده 250.
لطفا تا امشب جوابش رو به من بدین که من اوکی بهش بدم یا نه.
قربون همه بروبچ باحال![]()

( آخه فروشنده همین رفیقم بود )
به نظر من یه ترفندی بزن پولات رو زود تر جمع کن!دوستان ممنون که جوابمو دادین.
ولی رفتیم تست کردیم دیدیم طرف حسابی ترکونده بود این کنسوله بدبختو. تازه میگفت من لایه پنبه نگهش میدارم.
از خرید دست دوم منصرف شدم حسابی.
به نظر شما بعد از عید(اردیبهشت و اینا!) دوباره ارزون میشه.
یادمه تابستون برای یکی دیگه از رفیقام خریدم 280 + یک دسته مجانیو دو بازی( آخه فروشنده همین رفیقم بود )
دوباره قیمتش اینجوری خوب نمیشه
این دوستم میگه چون بازیهای شاخ تو راهه دیگه ارزون نمیشه تا مهر سال دیگه
احتمالا بزارم بعد از عید بگیرم که عیدی ها رو هم جمع کنم:cheesygri...
برای سیستم اینفو باید کنسول روشن بشه؟این شماره سریال پشت قاب هست که باید با دو بخش USB و SYSTEM INFO کاملا یکی باشه
یکی نبودن شماره سریال قاب کنسول با موارد ذکر شده مبنی بر این است که قاب تعویض شده است :
![]()
2. خیر ، بازی های هر ریجن تنها بر روی همان کنسول اجرا خواهد شد البته امروزه تقریبا بیشتر بازی ها Free هستند که امکان اجرای آن ها را بر روی هر کنسولی ممکن می کند .