Silent Death
کاربر سایت
والا چی بگم؟! کولینگ داخلی اگه باشه (فن 12 ولت و اینا) ممکنه به برق دستگاه فشار بیاره و مشکل درست کنه. کولینگ خارجی هم یه کم دردسر داره که ممکنه یه وقتایی یادت بره روشن و خاموشش کنی و از این جور مشکلا. ولی کولینگ روی جسپر یه مزیتش اینه که دیگه سه چراغ درصدش به 1% میرسه. به هر حال هر جور خودت صلاح میدونی و اینکه از آقا خلیل هم یه سوالی بکن ببین نظرش چیه؟!یعنی اصلا کولینگ نمیخواد آقای فتحی بهم گفت اگه بخری کو لینگش رو رایگان حساب میکنم به نظرتون کولینگ کنم یا نه؟
آقا من خيلي سوال دارم لطفا خيلي كامل و سريع جواب سوالامو بدين فقط شرمنده سوالام زياده
1.Arcade بهتره يا elite ?
2.اصلا يه توضيحي درباره ي مادربرد جاسپر و فالكون بدين ؟
3.محتواي بسته ي elite و arcade چيه و قيمت هر كدوم ؟
4.يه توضيحي درباره ي درايور هاي BenQ , samsung ,lite on ,... بدين ؟
5.از كجا بفهميم كه مادر برد جاسپره يا يه چيزه ديگه ؟
6. در باره ي 2 چراغه و 1 چراغه يه توضيح بدين و علائمش چيه ؟
7.وقتي كه ايكس باكسو مي خريم بايد چقدر براي كپي خور كردنش بديم و آيا ميشه اووورد خونه و خودمون بكين و لطفا طرز انجام دادنشو توضيح بدين ؟
8.در چه زماني بن ميشيم و بايد چكار كنيم كه بن نشيم ؟
9.اين ixtrem 1.6 چيه ؟
10. آيا قبل از اين كه دستگاهو بدن كپي خور شده يا بايد يه پولي بديم كه كپي خورش كنن ؟
11.firmwar چيه ؟
12.بايد چقدر بازي كرد تا خراب نشه ؟
13.قيمت دسته بيسيم ؟
14.قفل بازي هايي كه با قفل wave 4 بازي مي كنن بايد تو دستگاه چه چيزي رو نصب كنيم ؟
15.نحوه رايت كردن بازي ها ؟
16. منظور از free , pal , Ntsc j چيه ؟
ممنون واقعا خيلي سوال پرسيدم من اونطوري از xbox چيزي حاليم نميشه
1- با قیمت های حال حاضر الن الیت به صرفه تر هست.
2- مادربورد های XBOX 360 از اون اول مشکل داشت و با گرم شدن بیش از حد کنسول از کار می افتاد و هیچ وقت هم درست نمیشد. (میشد ولی باز خراب میشد.) این شد که مادربورد های جدید براش درست کردن که مقاوم تر باشه و این مشکلات پیش نیاد. جسپر آخرین مدل موجود هست و بهترین.
3- پک الیت (جدید) هد-ست داره. کابل اترنت (برای لایو) داره. هاردش 120GB هست.
آرکید هدست, کابل اترنت نداره و هارد هم نداره. (پک های الیت قدیم کابل HDMI هم دارن.)
4- همه ی XBOX 360های ساخت 2008 به بعد درایو Lite on دارن و اون درایو های دیگه فقط روی مدل های قدیمی هستن. احتمالا شما هر کنسولی بخری درایوش Lite on خواهد بود پس نگران این قضیه نباش.
5 - آسون ترین راه همون طور که گفتم تاریخ تولید دستگاه هست. اگه از ماه 3 سال 2009 به بعد باشه حتما جسپر هست و اگه 2008 باشه فالکون و قبل از 2008 هم مادربوردهای بی کیفیت زفیر و زنون. در کل هیچ کس چیزی به جز جسپر پیشنهاد نمی کنه چون بهترین هست.
6- این ارورها خیلی کم پیش میان و شایع ترین ارور سه چراغ هستش, که تقریبا کنسول رو نابود می کنه و هیچ وقت به طور کامل (به جز با تعویض مادربورد) درست نمی شه.
8- زمانی که کنسول کپی خور باشه و به سیستم لایو (آنلاین) وصل بشید. راه 100% برای بن نشدن وجود نداره و با آنلاین بازی کردن ممکنه بن بشید. ولی اگه فقط آفلاین بازی کنید هیچ موقع بن نمی شید.
9- فرمویری هست که روی درایو دستگاه می ریزن تا بازی های کپی رو اجرا کنه. (همون کپی خور)
10- بله! بین 7 تا 15 تومن.
11- .....
12- بین 1 تا 3 ساعت خوبه. ولی من خودم تا حالا شده 12 ساعت بدون مشکل بازی کردم. (نرید بازی کنید بعد خراب شد بیاید یقه منو بچسبید! برا من سه چراغ نشد شاید برا شما بشه!)
13- 35 تا 40 تومن سفیدش هست. مشکی هم 4 5 تومن گرونتر! و دسته های مخصوص هم 50 الی 60.
14- یک دیسک به نام دیسک اکتیو هست که باید بخرید. قبل از اینکه بخواید بازی های Wave4 رو توی دستگاه بذارید, به مدت 30 ثانیه دیسک اکتیو رو می ذارید, بعد دیسک رو خارج می کنید و بازی تون رو توی درایو می ذارید.
15- بازی ها به راحتی با برنامه ای مثل CloneCD قابل رایت هست ولی بازی ها رو بخرید هم راحت تر هست و هم وقتتون کمتر گرفته میشه.
16- قفلی هست که روی دستگاه هست و فقط بازی هایی رو اجرا می کنه که مربوط به همون ریجن باشه. یعنی مثلا دستگاه PAL فقط بازی های PAL و Free رو اجرا می کنه. و به همین ترتیب NTSCU و NTSCJ فقط بازی های خودشون رو اجرا می کنند. بازی های Free روی هر دستگاهی با هر ریجنی اجرا میشه.